Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ADE

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pár elmaradt meccs kedd-szerdai bepótlása után ismét teljes fordulóval vág neki a Premier League a hétvégének, hogy elvarázsolja szurkolók millióit. Az idilli mondatot követően nagyon nehéz folytatni a sort, annyit írunk csak, hogy ismét 3 napos forduló lesz, ráadásul a Man City…..
Az utolsóelőtti prímszámú forduló, aminek semmilyen jelentősége nincsen látszólag. A legjobb angol csapatok közül 3 is játszott a héten nemzetközi kupában, de hétvégén sem pihenhetnek. Erre a fordulóra jut 1 mega-rangadó és több érdekes mérkőzés. Szombaton 7 meccs,…..
Érdekes hétvége követezik, ami át is csúszik majd jövő hétre pár meccs erejéig. A Man City kimarad minden jóból, hisz az aktuális meccse elmarad. Folytatódik az FA-kupa is, amivel nem is nagyon foglalkoznánk külön a Stoke elleni kiesést követően, de most szerves részét…..
A kocka pörög, a Premier League pedig folytatódik. A forduló legnagyobb rangadóját ismét mi fogjuk játszani, hiszen szombat koradélután a Chelsea-hez látogatunk. A héten 4 angol csapat is pályára lépett nemzetközi porondon, felemás sikerekkel, erről is szóluk a tovább után, de…..
Rövidebb szünet után folytatódik a Premier League hétvégén, szombaton 5, vasárnap szintén 5 meccset rendeznek. Az 5 nemzetközi kupákban szereplő angol csapatból 4 játszott a héten, több-kevesebb sikerrel. A hétvégi fordulóban 2 igazán kemény meccs is lesz, ebből az egyik a…..
Még mindig azon rágódunk, hogy miért nem tudtuk elverni a Hull-t. De erre a csapatnak nincs sok ideje, remélhetőleg Mancini tisztázta a fejekben, hogy mit kell tenni, mit kell másképp megoldani. Kedden és szerdán már itt is van a PL következő fordulója, szám szerint a 26. Most is…..
Nyilvánvaló, hogy a Man City az esélyese a meccsnek, de az is világos, hogy ez még nem ér 3 pontot. A hazaiak a bennmaradásért, a vendégek a BL helyet érő 4. helyért harcolnak. Ami külön érdekesség teszi a meccset, hogy ősszel a Man City hazai pályán sem tudta megverni a Hull-t,…..
Ez a forduló már nagyjából a bajnokság 2/3-adát jelenti, kezd is élesedni az utolsó nagy hajrá, bár az még arrébb van pár fordulóval. Zsúfolt időszak elé néz az angol futball, hiszen most hétvégén PL (teljes) forduló, majd a következő hét keddi-szerdai napján újabb…..
24 órából áll 1 nap, ezért következik most a 24. forduló. Persze lehetséges, hogy tévedünk, de attól még a 24. kör jön, nem fog elmaradni meccs, mind a 10-et megtartják, már ez is nagy dolog. 3 napos forduló, a szokásos hétfő esti befejezéssel. Vasárnap délután pedig 1…..
Hétközi forduló a PL-ben, juhéé. Akkor is, ha mi ebből most éppen kimaradunk. 8 meccset rendeznek, de igazából csak 1 igazán nagy meccs várható csak (Villa-Arsenal). A MU-City Liga-kupa meccs miatt elmaradó MU-Hull meccset már lejátszották hamarabb (4-0), a Stoke City-Man City…..
A szombati nap utolsó meccseként kerül sor az Everton - Man City találkozóra, amely meglehetősen nehéznek ígérkezik mind a hazaiaknak, de a vendégeknek is. Rengeteg sérült és hiányzó mindkét oldalon, de így sem lesz fapados meccs, a forduló legkomolyabb ütközete lehet ez a…..
1 hete a meccsek 70%-a elmaradt, erre most nem fog sor kerülni. De 10 jó kis meccsre igen, noha igazán nagy rangadóra nem lesz. Sőt, a legnagyobb meccset most talán az Everton fogja játszani, hiszen a Man City-t fogadják szombaton. Viszont a versenyfutás egyre nagyobb, egyre inkább…..