Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gabobaby

4 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Igazán alávaló, talán minden eddiginél alávalóbb háborút folytatnak a NER propagandamédiái azon ellenzéki - különösen DK-s fővárosi - önkormányzatok ellen, akik idén úgy döntöttek: felhagynak azzal a hagyományos menetrenddel, hogy tavasztól egy-másfél havonta egyentarrá nyíratják a parkok és egyéb…..
gabobaby 2021.06.07 13:19:08
@Ekrü: ha nem mézelő, akkor por- és zajelnyelő, levegőfrissítő. Haha :)
Nem nagyon szám, mondhatnánk, hiszen alig kell hozzá valami és gyorsan meg is van, na de akkor is! Ez egyszerűen zseniális. Tessék kipróbálni! Pulykakolbászos sajtgolyó Hozzávalók: 10-15 dkg pulykakolbász apró darabokra vágva 20 dkg trappista sajt reszelve 2 tojás 4 dkg…..
 ..
Calabria - Dél-Olaszország (a csizma lábfeje és talpa - sarok nélkül). A Wizz nemrég indított ide járatot, pontosabban Lamezia Terme városába, ami eléggé izgatta a fantáziámat, lévén, kicsit még felfedezetlen terület, nem annyira menő és elhíresült, biztosan nyugis lesz. A Wizztoursról korábban nem…..
Schlick 2000 síterep - Tirol, Fulpmes Ahogy ígértem, a Schlickről is szeretnék pár dolgot megosztani. Innsbrucktól néhány percnyi autóútra található Fulpmes, egy kis "szokványos" tiroli falu. Ide akár villamossal is el lehet jutni többek között, ami azért vicces lehet és elég hosszadalmas, ha az…..
Idén is sikerült eljutnunk Tirolba, Innsbruck mellett egy hegyi kis faluban szálltunk meg, Schönbergben. Erről a pár napról szeretnék most írni, hogy minél több ember megismerhesse eme messzi táj szépségeit, előnyeit, lehetőségeit. Régebben sokat jártam erre, 2008-2010 között volt szerencsém több…..
gabobaby Reptérlátogatás 2017.03.06 11:11:47
Első bejegyzésemet egy nagyszerű hétvégi élménynek szentelem. Vasárnap a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren jártunk, szervezett út keretében, 3 órás programmal. A https://www.repterlatogatas.hu/ oldalon jelentkeztünk, vasárnap reggeli és délutáni időpontokból lehetett választani. Mint…..
Tegnap óta új kedvence van a kommentelőtársadalomnak, egy láthatóan és hallhatóan elég, izé, egyszerű debreceni csaj, bizonyos Megyeri Csilla, aki a helyi Alföld tévé Púder című adásaival lett ismert, ráadásul nem is kurrens tartalmakkal, hanem évekkel ezelőtt leadott, de a netre csak most feltolt…..
“Hogyhogy nem akarsz gyereket? Majd megváltozik ez!” A társadalom jelentős része el se tudja képzelni, hogy mások önszántukból döntenek úgy, hogy nem kérnek a gyereknevelésből. Zita és Péter is ilyen pár, feltettünk nekik pár olyan kérdést, amit mindenki meg akar, de senki sem meri megkérdezni…..
Imádok Ausztriában síelni. Igen, baromi drága, igen, sokan vannak. A táj szépsége, a rendezettség, a megbízható minőség miatt mégis évről-évre visszatérek ide. Mutatom is gyorsan a kedvenceimet! Schladming: a középhaladók álma Milyen messze van Budapesttől? 491…..
autózz! Szabályos ez a parkolás? 2014.03.17 13:33:42
A városban több helyen is találkozni olyan megoldással, hogy az autók saras, gazos, esetleg murvás területen parkolnak. Ezt van, amikor jelzik is parkolóként táblával, van amikor, nem. Nem akadályoznak, nem veszélyeztetnek senkit azok, akik ide teszik le autóikat. Egy ilyen helyre…..
Kontár [Friss] Ciki Aldi reklám 2010.02.06 13:23:00
Napok óta agyalok, de nem tudok rájönni, mégis mi mozgathatta az Aldi marketingeseit eme spot megvalósításának irányába... Hát az elsőre feltűnik mindenkinek, hogy ez eltér a korábbi reklámjaik vonalától, szinte semmi mondanivalója nincs, és az is sejthető, hogy lesz…..