Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cRuz

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Eszméletlen, mik vannak... [A rögzítés miatt helyenként nagyon lelassult a játékmenet, ezért utólag gyorsítanom kellett. Ezért olyan a zene, amilyen]  A játék demója! És nem. Ez nem érdemel korhatáros besorolást..
FIFA témát már eléggé kiveséztem a múltban, de nem írnék róla, ha nem lenne mindig valami olyan, ami újra megérdemelné a figyelmet. Ebben a bejegyzésben két fura büntetőt láthattok. A videóban a srác FIFA 08-ban egy bugnak köszönhetően a középkörből kell hogy lője a…..
Hogy mennyire lehet komolyan venni a bulvármédiát, azt szerintem már eddig is illett tudni. De ez...Most olvastam egy e-mailt "Ányy" nevű kommentelőmtől (nagy köszönet!) és majd kiesett a müzliszelet a számból.Ha esetleg valaki nem értené a lényeget:Decemberben…..
'Danted' borítója magabiztosan dominálta a szavazást az első pillanattól kezdve. Nagyon profi munka, gratulálok neki. Köszönöm a beadványokat, több mint 200 érkezett!Most már csak a videós nyereményjátékon lehet nyerni valamit. Igaz, az a fődíj. Az eddig beküldött videókat ma…..
cRuz 2008.12.15 18:09:26
Kis érdekes hülyeségre lelt Nandee a Call of Duty 2-ben: Ezeket a képeket a Cod 2 multijában csináltam. Szerintem akkor jönnek elő ezek a hibák, amikor az "Allow Donwloading" beállítás ki van kapcsolva, vagyis nincs engedélyezve, hogy a játék letöltsön egy szerverről új…..
cRuz 2008.11.03 23:53:44
ROFL-net Hardcore Rap 2008.08.18 07:23:00
Azok a jó öreg 90-es évek... Ahol mindent el lehetett adni coolnak. "Nézd milyen funky" ..
cRuz 2008.08.19 01:08:19
Nem találtam megoldást, föl tudnék robbanni... Nem lett jobb a helyzet, ott fogom hagyni ezt a rémes programot. Természetesen legjobb minőségben voltak csak ezek a hibák (lásd SOS bejegyzés), amint "kiváló minőségre" raktam a beállítást, már egyből ment... A kíváló…..
Az, hogy mit értenek "Gonosztevők, fekete humor és egy cseppnyi önzés alatt" egy dolog, az hogy nekik izgalmas a történet, remek párbeszédekkel...hát legyen.De könyörgöm MIÉRT írják a végére hogy "TÖBBJÁTÉKOS LEHETŐSÉG - JÁTSSZ BARÁTAIDDAL" ha NINCS…..