Regisztráció Blogot indítok
Adatok
diegenrouf

80 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gold Panda: Marriage EP by Gold PandaMiért?A Marriage a 2010-es év egyik legígéretesebb felfedezettjének, Gold Pandának (már amennyire a kísérleti elektronikában, vagy annak melódia-orientáltabb, emberközelibb vonalában érdemes ilyen kifejezésekkel élni) és annak tavaly megjelent,…..
Deaf Center - Owl Splinters by _typeEzek a norvég fiúk már egyszer összehoztak egy nagyon jó, az elektronika és a modern klasszikus zene határán egyensúlyozó albumot (az Owl Splinters a 2006-os Pale Ravine továbbgondolása). Persze ami egyből beugrik az a filmzene - a kompozíciók…..
                  MI EZ?A chillwave-nek keresztelt műfaj állítólagos alaplemeze, a "Causers of this" után megjelent a Toro y Moi második albuma.A manapság tucatjával születő és elhaló…..
ezen a koreai website-on megtekinthető. :)..
itt.Boldog Új Évet mindenkinek / Честита Нова Година на всички! / Happy New Year to all!..
A lassan már mondhatni szokásossá váló Győr - Szombathely - Budapest maratonról ezúttal Eli is kattintgatott pár képet...
"A mai emberiség belülnézetben csodálatra méltó, tulajdonképpen már a nem létezésnek magas fokán áll. Nem azért, mert azt, ami történik, intenzív értelmetlenség jellemzi. Az értelem ismertetőjele a tisztesség, mint ahogy a tisztességé az értelem. Ha az értelem…..
Volunteerism from Art in Action on Vimeo.A short documentary film about EVS, European Voluntary Service in Bulgaria in autumn 2010.English hardsubbed versiondirected by Kirsikka Paakkinenedited by Máté Rozsitsshot by Kirsikka Paakkinen, Joachim von Sturmfeder, Johanna Lucht, Máté Rozsits,…..
Persze, mikor máskor, ha nem szilveszter előtt kezdeném el olvasni a valakik által az életmű csúcspontjának kikiáltott "Karnevál"-hoz vezető út egyenesági leszármazottját, a Szilvesztert."...Ambrada uralkodói reszkető és önérzetüktől megfosztott őrültek, akik…..
el tránsito (KC#4, 2009) from León Siminiani on Vimeo.Köszönet Kirsikkának az ajánlásért!..
 Megtisztelő:izéÜdv' Szabadidőmben besegítenék a PUK csoportnak Szombathelyen / ha van rá igény / :-) www.redmonkey.hu Persze nonprofitosan :-) Norbi Most mit válaszoljak neki? :) Segítsetek!..
Performance "Колкото повече, толкова повече" from Art in Action on Vimeo.concept and realisation: Maya Antova montage and visuals: Mate Rozsits c+p 2010 Art in Action Association...
Visuals for performance "Колкото повече, толкова повече" from Art in Action on Vimeo.visuals accompanying the performance at Chervenata Kyshta, Sofia, 2010. november 5.concept: Maya Antovamontage and visuals: Mate Rozsitsc+p 2010 Art in Action Association...
Impressia Baby Boom 2002. from Mate Rozsits on Vimeo...
Az út a lakástól az ún. "munkahelyemig" kb. 2 óra naponta (ha összeadjuk a dolgot; egy óra oda, egy óra vissza). Mindig van idő zenét hallgatni hát - ha olvasni nem is, mert általában sokan, nagyon sokan utazunk egyszerre és az átlagéletkorunk bőven meghaladja az 55…..