Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gazsi72

0 bejegyzést írt és 418 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Annyira meredek pletyka volt ez két hete, hogy míg legalább egy megerősítést nem kaptunk hozzá, le sem mertük írni: ha minden igaz, Hajdú Péter felesége, Sarka Kata, kap egy talkshow-t a TV2-csoport valamelyik csatornáján, de nem a TV2-n (FEM3 lesz az igencsak). Hogy miről fog…..
gazsi72 2016.09.06 16:52:22
@sixx: Annyira nem érdekelt, ezért nem vettem a fáradságot. Ezért is írtam, hogy nem állítom biztosra, de... [és ott a többi a mit írtam,] amit nagyvonalúan átugrottál. Lényeg, hogy nem egyetlen ember [magam] valós asszociációról beszéltem. Szerintem a többség így gondolja. ;) Ez nem probléma, inkább nyilvánvaló. Ennek megmagyarázása az izzadságszagú, az meg mondjuk legye te problémád, hogy ennyi komment után sem érzed.
Azt írja a Bors, hogy az egykori Playmate-nek titulált, éppen a legutóbbi Playboyban pőrén parádézó Bódi Sylvi berágott az RTL Klubra, mert a Celeb vagyok... előző évadában előadott pucér különszámát bemutatták, és nem átallottak az internetre kitakarás nélkül felpakolni a…..
A cseh rendőrség nem viccel és megmutatja, hol a náci helye. Arccal a föld felé, vinnyogva. Lecke a magyar hatóságoknak. + Frissítve! Alaposan leosztotta a cseh rendőrség Prágában a CSKA Moszkva huligánjait, akik a Viktoria Pilzen elleni vereség és kiesés után nem bírtak…..
Hisztizik az álszent, pszeudokeresztény másodperceket villantó, nemigazi politikai jobboldal Magyarországon, juj, felvették egy rendezvény VIP sátrában a Kedves Vezér lányait videóra, eszem-faszom megáll. Tanmese Csehországból. Csehország – menő! Bárhol megcsavarhatod a…..
Végre itt van, megérkezett. Hosszú hónapok alatt lezajló médiakampány, többszörös sajtómegvezetés és számtalan hamis kiszivárogtatás után most már teljes hosszában is elérhető az évtized egyik legjobban várt albuma, a Daft Punk által jegyzett Random Access Memories. A…..
A szépséges olasz színésznő és egykori modell Monica Bellucci  "Divine Bellucci" címmel több oldalon keresztül adott interjút a spanyol Elle májusi számában. Immaculada Jimenez stylist még inkább kihangsúlyozta Bellucci szexis énjét, az általa kiválasztott ruhák…..
Februárban mutatták be Szlovákiában és Csehországban a "Vrahem z povolaní" (Foglalkozása: gyilkos) című filmet, amely az ungvári születésű Vas Károly azaz Karel Vaš egykori hírhedt, véreskezű csehszlovák kommunista ügyész és bíró viselt dolgait mutatja be az…..
gazsi72 2013.02.27 10:28:25
@malanya: És akkor vagy te, aki mindenkit utál. Feltehetően rendszeresen személyeskedve szidod is őket a fórumokban, csípőből/karosszékből leszólsz mindenkit. Próbáltam rájönni, hogy te kihez tartozol, és nem kell nagy logikai hozzá, csak meg kell nézni kiket nem martál meg!
Tinireménységek nélkül maradt a The Voice, a Tv2 tehetségkutatónak is nevezett énekversenye. Tegnap egy adásban hullottak ki a Szécsi-ikrek és istenfélő Henderson Dávid, a legjobb nyolc közé pedig csak olyanok kerültek be a jógaoktató tatár nő mellé, akik már legalább egy…..
Amikor már azt hitte volna az ember, hogy mindent, te tényleg mindent elmondott, leírt, megélt az X-Faktorral kapcsolatban, akkor a műsor húzott egy olyat, hogy egy félsüket bohóc adta a másikat harminc centis faszkorbáccsal. És gigára mentek, keményen, hiszen azt, hogy az ember egy…..
Ahogy azt várni lehetett, a Csillag születik fikagépe a győztesnek sem tudott örülni, szerinte Mészáros János helyett a Quantum XXL-nek kellett volna győznie. Puzsér Róbert megborulását nem mutatták a kamerák, így a Facebook oldalán írta ki magából a dühét - írja a Bors.…..
Reggeli csúcsforgalomban a 4-6-on, a 7-es buszon vagy a metrón zötykölődve, kiállítások tömegében utat vágva észrevennéd-e, ha valaki egy "álcázott", alig 30.000 forintos RFID olvasóval végigszkenneli a táskádat, zsebedet? Valószínűleg véletlennek vennéd, ha valaki…..
gazsi72 2012.06.03 13:09:26
@bgp: a define kulcsszó érvényét vesztette már...
- Hát te meg hova viszed azt a batyut? - Összeszedtük a fölös ruhát és elvisszük a Vöröskeresztnek. - Hova? - A kedvenc szupermarketünk mellett van a konténerük, abba dobáljuk bele és a Vöröskereszt kiosztja a rászorulóknak. - Honnan vetted, hogy a Vöröskereszté a konténer? - Rá van írva!   Mi is…..
‎"A web, mi az a web?" 4 millió szamítógép, közel 50 millió ember Internett! ..
gazsi72 2011.12.07 21:51:05
@Legelő Őse: Tapintod a lényeget! Szitokszóként használtam. "Néhány megélhetési bűnöző"?? Ébredj fel! Az egész bagázs!
A Bors úgy tudja, szinte biztosra vehető, hogy jövőre megszűnik a Heti hetes az RTL Klubon. A napilap információi szerint a csatornát is elérő válság és a csökkenő nézettségi adatok alapot adhatnak arra a döntésre, hogy megszüntessék a "humor nagyágyúinak"…..
Nálunk járt a Samsung legújabb notebook üdvöskéje a 900X3A típusú, szupervékony notebook, ami nem titkolt szándékkal próbálja lenyomni a "Nemmondjukkianevét" trónjáról annak vékony notebookját. Mivel a LivingAndroid már széttesztelte és jól meg is mondta a magáét…..
gazsi72 2011.10.01 07:56:20
@tibsi: Annyi igaz, hogy Laptop volt első hordozható gépek neve, de Amerikában (és sok más helyen) a laptop maradt használatban. Máig az az elterjedtebb. Máshol pedig notebook. A nevek semmiféle utalást nem jelentek a minőségre, vastagságra.

Tudom, hogy elsőre nem hiszel nekem, ezért kikerestem neked a következő grafikont:

www.google.com/trends?q=laptop%2C+notebook&ctab=0&geo=us&date=all&sort=0

Üdv!
A héten a BuBi szakmai fórumán ültem, és a másik blogunkra, az Egy nap a városbanra toltam az anyagot folyamatosan. Hátul gépeltem nagy buzgalommal, a gépből oldalt kiállt a 3G-s modem, vigyáztam, le ne törjem. Így telt az idő.Ha egy érdekes diát vetítettek a vászonra,…..
gazsi72 2011.09.25 09:17:13
@gazsi72: adaptert=modemet
Eljön a nap, amikor a laptopodat lecseréled, a több évig hűségesen szolgáló munkatársadat eladod. Így teszek most én is a MacBookommal. Már majdnem azt gondoltam, kész vagyok mindennel, letöröltem a vinyó tartalmát, és újrahúztam a szűz operációs rendszert, amikor iDoki…..
gazsi72 2011.09.19 13:19:21
@peasant: Aranyba foglaltam én is a nevét, kincsként őrzöm. :)
Na, erre a hírre sem számítottam így hétfő reggel. Elindult a magyar Apple online üzlete, hivatalosan, az Apple.com/hu oldalon most már gyakorlatilag az angol nyelvű oldal minden elemét láthatjuk. Vagyis ott az Áruház gomb is, amit megnyomva válogathatunk a termékek között,…..
Eddig ugye a Samsung szállította az Apple-nek az A4 és A5 SoC-eket, de a két cég jelenleg pont a mobileszközök miatt rúgta össze a port a bíróságon, vagyis az Apple-nek sem érdeke, hogy a koreai céghez továbbra is annyi szállal kötődjön, mint eddig, vagy hogy rábízza a…..
Szűcs Lajos, a QUAESTOR szakértője a kérésünkre egy exkluzív elemzést készített az Appleblog olvasóinak arról, hogy mire lehet számítani a következő néhány évben, illetve hogy a piacnak milyen félelmei vannak a lemondással kapcsolatban. Sokkolni fogja-e a piacokat…..
Appleblog De ki az a Tim Cook? 2011.08.25 14:45:00
Ezt a cikket az Indexre írtam, de szerintem fontos, hogy nálunk is meglegyen, ezért bemásolom az Appleblogra is:Amikor Steve Jobs bejelentette, hogy visszavonul, tulajdonképpen nem is volt kérdés, hogy Tim Cook lesz az utód. Nemcsak azért, mert Jobs lemondólevelében kijelölte őt, és…..
gazsi72 2011.08.25 15:12:14
@iJobs: Ne úgy érts a látnokot, hogy megjósolja a jövőt, hanem inkább, aki alakítja a jövőt. Ha ragaszkodunk az ilyen szakrális jelzőkhöz, akkor inkább próféta, aki megmondja mit kell tenned/használnod.
gazsi72 2011.08.25 15:13:40
@gazsi72: uh, ez nagyon csöpögősre sikerült. bocs
Dehogy jön. Néhány magyar oldal kissé félremagyarázva a Reuters értesülését arról számolt be, hogy az új iPhone megjelenésével az Apple piacra dobja a 4-es modell kisebb, 8 gigabájtos háttértárral szerelt verzióját, amit várhatóan 200 dollár körüli áron, tehát alig 40…..
gazsi72 2011.08.24 11:06:18
gazsi72 2011.08.24 22:36:27
@angelday: Viseld el a kritikát (hiszen neked szólt), és ne gyere a "színvonalazással", mert nagyon gyenge érv, illetve nem is az!
Oké, termékfrissítés volt, új MacBook Airek és Mac minik, ráadásul új operációs rendszer, őszintén kész csoda lenne, ha július nem lenne egy igen-igen jó hónap a Mac-eladások tekintetében. Még akkor is, ha július 20-án, 11 nappal a hónap vége előtt dobták piacra a cuccokat.…..
gazsi72 2011.08.23 09:31:31
@C4rt3r: :D
Köszönjük! Hála nektek, és a rengeteg szavazatnak, amit küldtetek ránk, a fáradhatatlan mutatóujjaknak és az elszánt, vitézi elhatározásnak az Appleblog kategóriagyőztes lett az IT mezőnyben a 2011-es Goldenblogon. Marha jó érzés, hogy ennyien szeretitek, amit csinálunk, és…..
gazsi72 2011.08.22 11:57:46
Az idén nyáron még nem kaptunk olyan filmet, ami után maximálisan elégedetten jöhettem volna ki a moziból és magával ragadott volna a film élménye. Voltak korrekt darabok (Halálos Iramban 5 például), de valahogy mégis ez a hiányérzet megmaradt. Nem voltak nagy elvárásaim a Majmok…..
gazsi72 2011.08.20 00:10:37
@BeniMan: nézd meg a king kongot részleteit újra, pl.: amikor a levelelet eszi vagy a dino harcot.

Itt az utóbbi: www.youtube.com/watch?v=Kwp2agbgaZE

...és ez min 6 éves technika!