Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ginkgo

0 bejegyzést írt és 66 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kezdem azt hinni, hogy törvénymódosító javaslatot csak olyan kisiparos tehet, aki azon a héten elfelejtette bevenni a gyógyszerét rögeszme és abszurditás ellen. Naponta legalább egyszer sikerül meglepni a Fidesz-KDNP csoportnak agyament ötleteikkel. Mikor az ember azt hinné, hogy nem…..
Szomorú, és rettenetesen idegesítő folyománya macintosh kompjúterek birtoklásának, hogy akarva-akaratlanul a márka kicsit nevetséges prófétájává válik az ember.Éppen ezért semmiféle legós hablattyal nem húzom az időt, bátran a szemetekbe mondom, a kép alant kizárólag…..
w Iszappapolás 2010.10.11 05:20:00
Az árvizet ismerjük, akár fel is lehetne rá készülni, például nem kéne ártérre építkezni. Kolontár és Devecser olyasmit kapott a nyakába, amire nincs recept. Előrejelzés sincs, az ipari katasztrófák ilyenek, valahol valaki félrenyom egy gombot, vagy valakik egymás után…..
ginkgo 2010.10.12 13:08:35
Nem igazán értem, hogy ki beszélt államosításról, tudtommal állami felügyeletet rendeltek el, de a tulajdonosok nem vesztették el a gyárukat vagy igen?

@veszti81: Azért azt szögezzük le, hogy ha nincs Pakson atomerőmű akkor lehet enregiahatékonykodni akár milliárd eurós nagyságrendben is nem lesz eredmény ugyanis nincs mit meg spórolni mert egész egyszerűen nincs energia. 40%-nyi hatékonyságnövekedés országos szinten évtizedekbe kerülne megvalósítani (még ha pénz lenne is rá), azonkívül a gázfüggőségünk könnyebben csökkenthető lenne az alternatív energiaforrásokkal és a hatékonyságnöveléssel, mint a villamosenergia felhasználásunk. Legújabb eus faszság ugye a hagyományos izzók kivonása. Persze használjunk energia takarékosat csak a kompakt fénycső ugyebár akkor hatékony, ha egyszeri bekapcsolás után legalább 3 órát megy ugyanis a kezdeti energiafelvétele mintegy órányi világításnak fele meg. Nem beszélve arról hogy az élettartama is csak akkor hosszú, ha nem kapcsolgatod.
HTML Info beküldését magam is ölég viccesnek találtam.A mai Metropolt (2010. június 21.) lapozgatva majdnem sikerült hangosan felnyerítenem a HÉV-en. Veszélyes metángáz címmel írtak kis kiegészítőt az elsüllyedt olajfúró toronyról szóló cikkhez. Ebben találtam a…..
ginkgo 2010.10.12 10:16:38
@Advocatus Diaboli: Sajnos ez áll legközelebb a valósághoz. De a viccet félretéve ebből látszik, hogy lehetsz funkcionális analfabétaként is újságíró, ami azért elég szomorú. (Másik sanszos megoldás a guglifordító)
 „Attól, hogy dunai örökpanorámás ingatlanban őrlöm a búzát, egyetlen fillérrel sem fogom tudni drágábban eladni a lisztet.” – mondta egyszer egy budapesti malom ex-tulajdonosa, amikor arról kérdezték, miért adta el a több mint száz éves épületét.Az…..
ginkgo 2010.08.31 18:48:01
@engem gyíkká változtatott: nem a főváros XXI. kerülete kapott 3 milliárd ajrót, hanem az emlitett ReTiNa projekt, vagyis ez az összes lóvé amiből támogathatnak fejlesztéseket.

Azért én örülnék neki, ha végre gát kerülne a lakó-, ipari-, irodapark fejlesztések elé és végre szabadidős, rekreációs és sport létesítmények kerülnének a fejlesztések fókuszába jelentős rekultivációval. Ugyanis elkeseritően kevés a zöldterület a fővárosban mindenhol.

Nem gondolnám, hogy a tengernyi eladatlan újépítésű lakóingatlan, kiadatlan irodahelyiség mellé még sokat fel kéne húzni.
Tele van a sajtó a Fidesz és az LMP különös barátságáról szóló írásokkal. A jellemzően névtelenül nyilatkozó „befolyásos politikusok” beavatnak minket a nagy stratégia részleteibe is: „ezek tudatos lépések voltak, a Fidesz célja, hogy az MSZP ne tudjon újra…..
ginkgo 2010.07.13 23:41:14
@jjulie: nem az air race miatt élhetetlen persze, de abban pár napban még sokkal rosszabb a helyzet. Az üzletek amúgy nem biztos, hogy annyira örülnek egyébként a döntésnek, mert aug. 20. bizony kemény kasza nekik.
ginkgo 2010.07.13 23:51:48
@jjulie: de István nem a szemetet hozta be a Nyugatról :)
ginkgo 2010.07.14 00:13:35
@Balt: nem is megyek :) már így is szétoffoltam a blogot :)
Szó szerint ütős történetet küldött be aszfaltbetyár. Egyértelműen elsőbbsége volt, amikor nekiment egy másik autós, aki ennek ellenére nem akarta elismerni a felelősségét. Tudom, hogy elég érzékeny téma a vétkes fél etnikai hovatartozása miatt, ezért külön kérlek…..
Régóta próbálom megfejteni azoknak az embereknek az észjárását, lelkivilágát, akik nem valami mellett, hanem valami ellen köteleződnek el. Foglalkoztunk már számos közlekedéssel, autózással kapcsolatos "vádponttal", és mindig feltűnt néhány kommentelő, akik - a…..
ginkgo 2010.04.27 10:42:34
@Spiritmonger: Mi lenne fordítva?
Jobb lenne a levegő, a busz simán tartaná a menetrendjét, az áruszállító nem tartaná fel a forgalmat amíg kirakodik. Sokaknak viszont nagyon kényelmetlen lenne kiszállni a kényelmes kocsiból és gyalogolni/bringázni.

Budapest képzeld lovaskocsis/lovas/gyalogos városnak épült némi kötöttpályás rásegítéssel, kocsiknak akkor nincs helye benne?
ginkgo 2010.04.27 10:56:57
@georg 48: Feljebb már 1x leírtam a kórházi számlát és a rokkant nyugdíjat az autós is fizeti, esetleg ha a bringásnak gyerekei is vannak a családi pótlék is növekedni fog, hosszútávon ez nagyon sokban van mindenkinek. Ettől persze még szar dolog megnyomorodni, csak azért egy kicsit összetettebb ez a dolog annál minthogy elütöm azt csá, az ügyvédek majd lepapírozzák.
ginkgo 2010.04.27 11:32:29
@Alikam: A kerékpár annak alternatíva, aki úgy gondolja kicsit felad a kényelméből, cserébe kiszámíthatóbb utazási időt és még tengernyi dolgot nyer.

A kerékpározás valóban sport és hobbi, de bizony közlekedési forma is.

Jobb ha tőlem tudod számtalan ember kocsival megy a szomszéd sarokra is.

A tömegközlekedést valóban kellene fejleszteni.

A céges autózás meg valóban arról szól, hogy adófizetés helyet inkább költséget csinálunk a cégünknek egy kis lízinggel.

1-2 km bringával nagyon kényelmesen se több 5-10 percnél. 10 km még bőven a kellemes kategória bringán.
Van az év elején módosított KRESZ-nek egy olyan része, amit a média is az egyik leglényegesebb elemnek tekintett és a mai napig előkerül, csak épp hibásan, amivel közvetve akár balesetet is előidézhetnek, ugyanis félreinformálják az embereket. A szabálymódosításnak az a fele…..
Szekszárdi gyorsbuszokkal temetjük a vasútreformot Új, a vasútnál gyorsabb és kényelmesebb buszjáratok indulnak mától a fővárosból Szekszárdra, kihasználva az M6-os sztráda új szakaszát. A tolnai megyeszékhelyig meg sem álló, majd Pécs, Harkány, Mohács, Villány, Siklós,…..
Vitatható, hogy a lenti képek alapján Nóra mennyire jogosan kapta a helyzethez képest nem igazán alacsony összegű büntetést, de a rendőrök fotóján elég egyértelműnek tűnik a helyzet, az meg nem életszerű, hogy ők forgatják a táblát, hogy aztán arathassanak. Szintén…..
ginkgo 2010.04.10 17:21:18
@Blackknight1: Ez itt a lényeg, hogy fizess. MO-n azért szed pénzt minden hivatal, mert vmiből finanszírozni kell a főosztályvezetők szolgálati bömbijét.

Olyan mélységű a korrupció ebben az országban, mintha Közép Afrikában vagy Közép Amerikában élnénk.
Megvan az az élmény, hogy bemész egy CS-szerverre vagy egy Modern Warfare 2-partiba, és csupa idiótával rak össze a gép? Mennyivel jobb lenne, ha dögös csajokkal lehetne együtt játszani! Egy ma induló szolgáltatás, a GameCrush ezt lehetővé teszi – igaz, jó drágán, és olyan…..
Mai posztunkban az elmúlt három évtized azon slágergyanús témáját járjuk körül egy kicsit, amely lassanként olyan médiastátuszra tett szert, mint egykoron a labdarúgás, az államháztartási reform, vagy a különféle fogyókúrás topikok: tényleg mindenki ért hozzá, de…..
IDDQD 375 játék egyetlen képen 2010.03.13 13:30:00
Hosszú percekig lehet nézni azt a képet, amit a Deviantartra töltött fel a shadow502t nevű júzer, akinek bizonyára rengeteg szabadideje van. A képen 375 játék 425 szereplője látható, de mivel Magyarország a konzolos pörgésből kicsit kimaradt, szerintem aki itthon százat felismer,…..
Szívesen nyitnék most válogatott káromkodásokkal, olyan kellemes hangulatban vagyok. Anyám arra tanított, legyek mindig önmagam. Talán ezért van az, hogy teljes szívemből gyűlölöm a képmutató embereket...Néztem a "prűd" csajokat, akik szemlesütve vonultak el a fiúk…..