Regisztráció Blogot indítok
Adatok
almosvandor

45 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyre nagyobb divat elsősorban a fiatal srácok körében, hogy elképesztő helyeken fotózzák és videózzák le magukat. Ehhez a divathullámhoz csatlakozott a brit Esty Ilabaca, aki sokszor szédítő magasságokban hajtja végre mutatványait. A Nagy-Britannia északnyugati részén…..
Világvége után Álmok gyilkosa 2014.10.19 09:36:02
Álmok gyilkosa hideg és szótlan,ott van veled, pedig már mindent elpusztított...
Világvége után Pásztor nóta 2014.04.11 11:25:56
Kiengedték  | a birkákat a térre |   | Kutyák | kerülgetik őket  a végre  |   | Pokrócom  | fekszem kedvem telve  |   | Ez a nap lassan be lesz telve.   Jól vagyok ittmíg másnak nincsen maradásaVilággá megy | Pakol tarisznyába Pedig a Föld máshol is ily…..
Világvége után Szobazene 2014.03.30 09:26:39
szájharmonika sóhaj,tétova gitár,hangom remegő,a falakban elfúl. ..
Világvége után Ramszesz felkelt 2014.03.30 09:19:55
Ramszesz felkelt,meglazította gyolcsait.Elment a boltba kifliért, parizert is vettmindennek sós íze volt.  Szókratész az újonan megnyílt metró kapuban szónokolt.Próbálta lebeszélni az embereket.Ne lépjenek be a pokol kapuján.Ő annak látta.Diogenész mindig mosolyog.Ágyat…..
Gitárod ne dob ki, hogy ha eltörik. Javítsd meg és játsz rajta egy keserű dalt.   Védőangyalod ne hagyd el, hogyha szárnya kihullik. Vidd magaddal, amíg e Földön vagy.   Egy téli nap fémes sikolyt kiadva leszakadt a gitárláb. Ez adta az ötletet a fenti sorokhoz...
Világvége után Falak 2014.03.30 08:38:20
A            C Kinézek, mindenhol E           G Falakat, látok Falakat, látok   Falakban emberek Nyomják a lájkot. Nyomják a lájkot.   Falakban emberek Összeragadva, egymást lenyomva    ..
Megtalálta a rendőrség a japán világutazó Budapesten ellopott kerékpárját szombat délelőtt. András Tamás rendőr főhadnagy, az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálatának sajtóügyeletese elmondta: a kerékpárt egy XVII. kerületi piacon találták meg szombat…..
524 December 12. Péntek   Lakótelepi gyerek vagyok, soha nem láttam olyan kályhát, amivel a körletet fűtöttük. Kocka alakú vas valami volt, az csinálta a meleget. Hogy a fűtéssel külön foglalkozni kell, eszembe sem jutott eddig. Pedig még csak nem is egyszerű,…..
Valaki üti az kopogtat, nem hagy aludni.Kinyitom az ablakot, egy varjú ül a vállamra,a fülembe kárrog. Elhesegetni nem tudom, nem száll le rólam.Kimentem az utcára de nem száll el.Lementem a metróba, de belém kapaszkodik.Fekszem az ágyamba, állandóan kárrog a fülembe...
Példátlan gyorsasággal indult meg a NAV ügyben a nyomozás. Igaz nem az ügyet kirobbantó Horváth András bejelentése alapján. A hatalomnak ma Magyarországon nem az a fontos, hogy egyes kivételezettek ne tömhessék degeszre a zsebeiket a közösből. Nem az a fontos, hogy felszámolják…..
Azt hiszed jól jársz, ha pénzed ide dugod. Azt hiszed a vége jó lesz,de megszopatnak. A bankok. Kamatyadó. Rázzák a kamatlábukat. ..
Világvége után Doktor 2013.11.30 14:07:23
Doktor úr!Fáj mindenem, gyógyítson meg, kérem.Adjon valamit, amitől elmúlik minden. Doktor. Évek óta várok itt, hogy bejussak önhöz.Csak adjon valami gyógyszert...
Világvége után Büdös macska 2013.11.23 17:11:48
Büdös macska, büdös macska,mivel etetnek téged?Büdös macska, büdös macska,nem a te hibád!Nem visznek állatorvoshoz,Nem te vagy a kedvenc háziállatukLehet, hogy nem vagy egy rózsakert,Kinek orra van, elszelelt...Büdös macska, büdös macska,mivel etetnek téged?Büdös macska, büdös…..
Világvége után Nincsen munkám 2013.11.23 17:06:12
Nincsen munkám nincsen pénzem.Lógok, mint gyümölcs a fán. Nincsen kocsim, bankbetétemLógok, mint gyümölcs a fán. Nincsen hangom, tehetségem.Lógok, mint gyümölcs a fán. Nem is tudok gitározni.Lógok, mint gyümölcs a fán. Nem is tudok énekelni.Lógok, mint gyümölcs a…..
Egyre több tehetséges magyar művész/előadó látja be, hogy itthon nem sok babér terem számára és próbál szerencsét külföldi tévéműsorokban. Korábban egy akrobatikus kosárlabdacsapat haknizta végig Európa tehetségkutatóit, majd az Attraction fogott vándorbotot és nyert a…..
almosvandor 2013.06.28 13:38:23
Le akartam fotózni az új BKK-s útbaigazító táblákat az Örs vezér tere aluljárójában, de nem sikerült. Valahogy mindig belógott a képbe az a roppant nagyságú "műkincsgyűjtemény", amit ezek a szimpatikus árusok tettek ki. Majdnem azt írtam, zugárusok, de hát ebben semmi…..
almosvandor 2013.05.31 21:59:02
@oleszt: Helypénz - Ha valaki elkezd az utcán árulni, zenélni, koldulni, akkor számítson rá, hogy valaki előbb-utóbb helypénzt fog kérni tőle. Ha nem tudja fizetni, akkor elzavarják.
A legtöbbször meg tudjuk ítélni a saját teljesítményünket. A kiválasztással foglalkozó szakemberek azonban általában mindenki felé hasonlóan kedves és biztató jeleket igyekeznek adni. Néha tudatosan fedik el a valós véleményüket, hiszen a karrier-tanácsadókkal szemben nekik…..
almosvandor 2013.05.27 07:09:51
Nem várt eredményeket hozott az Eurovíziós dalfesztivál: a magyar könnyűzene „fekete bárányának” kikiáltott Márta Alex sajátos hangzásvilágú produkciójával az utóbbi idők legnagyobb hazai sikerét érte el előkelő tizedik helyezésével. Bár az ellentmondásos…..
almosvandor 2013.05.22 23:16:25
Szépen csillog az a tizedik hely is, no, de egy másik ország színeiben, rögtön az első Euróvíziós Dalfesztivál fellépésen tizenharmadik helyezést elérni, az a nem semmi! Később meglett a böjtje, ne feszegessétek a Dalfesztivált a csehszlovákok előtt. Rövidek és arrogánsak…..
szociológusokkal, és basznivaló egyiptológusokkal.  A filozófia fontos és hasznos, az ember attól ember, hogy értelmezni próbálja létét a világban, és bár ebből nem kevés tragédia származott, enélkül viszont maradtunk volna a füvet legelő gazella szintjén. A gazella…..
Az én kedvesem egy olyan lány,Átölel hét kontinenst,Sör a hűtőben,Kolbász a sütőben.Az én kedvesem mindig jó hozzámA munkától büdös vagyok,Rám ragadt a gépzsír,De a kedvesem szeret engem,Nitrohígító nélkül is.Sör a hűtőben,Kolbász a sütőben...
Target groupom elhagyott,bónuszom is elfogyott,romlott már a qualitym,laptopom is elromlott, ENTER gombot nem nyomok. ..
Milyen jó volt a földön feküdni.Milyen jó volt a földön feküdni.Sáros lett az öltönyöm.Excel táblák sérültek.Hangyák másztak át rajtam.Hangyák másztak át rajtam. ..