Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mrs.Sveet

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnapi kétségbeesett papucsvásárlónk levelére reagált a Dr. Batz kereskedelmi igazgatója. Konstruktív és információban gazdag leveléből kiderül, hogy az üzletvezetők kérésére van mindenhol egy darab papucs méretenként, mert drága a bérleti díj, illetve azon belül azért…..
Az alábbi eset nem zárult mondjuk veréssel, vetkőztetéssel, vagy testüregellenőrzéssel, sőt kiderült, hogy olvasónk ártatlan, a sztori mégis hátborzongató részletességgel példázza, hogy oda nem figyelésből/szenyaságból/csak úgy hogyan szívathatnak meg bármelyikünket a…..
Egy utcai papucs utáni nyomozás során döbbent rá K. arra a közhelyre, hogy kicsiny hazánkba nem érnek el drágább termékek, csak a középszart forgalmazzák, mert azt viszik a népek. Illetve, ha mégis van, akkor mintadarab egy példányban, amit általában már lezúztak a t.…..
Mrs.Sveet 2007.07.03 14:50:51
Nem akarunk igazságot tenni, hiszen például olvasónk is elismeri, hogy minősíthetetlen hangnemben válaszolgatott az ellenőrnek, aki gyanúsnak találta az éves bérletét. No de ha igaz, hogy a szakember hozzányúlt az utas pénztárcájához - nem rablási, ellenőrzési céllal - akkor…..
A Homár sem érti, miért imádják eltitkolni az ingatlanosok, hol vannak a meghirdetett lakásaik, de a trend tartja magát. Sylvie egy különösen paranoiás ügynökséggel futott össze a minap: Forr az agyam, de nem elsősorban a kánikulától. Néhány perccel ezelőtt fejeztem be egy igen…..
Úgy látszik, ma kávés nap van, Gőzsy Kati ugyanis fantasztikus, három az egyben-típusú csészéket szerzett be. Kati sez: Kínai nescafés csészéket találtam a Déli Pályaudvar 100 forintos boltjában. Hat darab van a dobozban és összesen csak 600 forint volt. Még adtam is 100…..
Visszatérő ügynökünk, Dexter68 saját bőrén webáruház-tesztelésbe kezdett, és belefutott a Mountexbe, akik viszont melegebb éghajlatra küldték a rendelését: Történt egy bánatos reggelen, hogy elhatároztam, hogy nordic-walkingolni fogok. Ez olyan, mint a sífutás, csak az ember…..