Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Állam-vizsga

0 bejegyzést írt és 222 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Aszongya a hírek, hogy Osztolykán Ágnes sem akar újrázni az LMP frakcióból. Előkaptam az archívumból ezt a kétezertízes frakcióképet és a napi állásnak megfelelően kiszíneztem: Nem tudom kell-e ehhez bármi kommentár, mikor a legendás Kim Dzsong képen nincs ennyi iksz. Ha…..
Röhej ami itt folyik. Tényleg. A fasz kivan ezzel a sok ostobasággal, ami lehetővé teszi az adócsalók aranyéletét, mert a pártpolitikusoknak fontosabb patikamérlegen méricskélni előnyt vagy hátrányt, a közvélemény egy részének meg előbbre való a náczikokkal nem, nem sohát…..
Állam-vizsga 2013.11.19 11:32:30
Szögezzük le az elején: bizonyítékot hamisítani pfúj rossz, aki megteszi az számoljon akár büntetőjogi következményekkel. Legyen ez alapvetés, amin vitatkozni nem kell.  A történtek és Déri Balázs lemondása után viszont az is éppen ilyen alapvetés, hogy a szocialisták…..
Állam-vizsga 2013.10.31 15:07:34
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Bármennyire rühellem az MSZP-t, nem ájulok el Bajnaitól és megvetem a PM-et, az üzenettel egyetértek. Orbán 23-án tulajdonképpen hadat üzent minden nem fideszesnek. Rohadjon meg!
Állam-vizsga 2013.10.31 15:38:52
@Spániel: viccnek szánom pedig sírni kellene:
Majd ha a pocakos focista megunja, hogy minden fiatal külföldre megy, akkor hogy a statisztikát javítsa és a háborús retorikát erősítse, egyszerűen a rezsimaszturbáló levél helyett majd behívót küld. Mekkora ötlet nem?
Varánusz Game over, 2014 2013.10.24 13:16:24
A tegnapi nap után nehéz bármit is mondani. Egyik oldalon az érte talpalókat hadba hívó Orbán, a másikon egy vezéri álmaiba omlasztott Mesterházy, egy feltámadni látszó Gyurcsány és az asszisztensek, Bajnaitól Bokroson át Fodor Gáborig. Unásig ismételt szólam hegyek, utólag…..
Állam-vizsga 2013.10.24 14:04:45
@V-PORT: Köszi ez jó! Tényleg igaza van ettől függetlenül nem szavazok rá.

Én már elkönyveltem, a Fidesz fog győzni lehet 2/3-al de az sem baj. A Fidesz-t csak a Fidesz tudja leamortizálni. Dőljön rá az összes szar és egye meg szépen nagykanállal.

Én rendszerváltó pártra szavazok, nem érdekelnek a politikai múmiák.
Nem, nem egy Tarantino film félkész forgatókönyvből loptam a címet, az élet egész egyszerűen keményebb produktumot csapott le az asztalra, mint amit fél liter combosabb tequila után képes lenne magából kiizadni egy trash filmeken szocializálódott amcsi filmrendező. A…..
Varánusz Asziszi Szent Papcsák 2013.10.01 15:13:40
Azt mondja az Index, hogy ez a mi Papcsák Ferink a Fidesz szent tehene. Fene tudja, nekem inkább az ugrik be, hogy Ferenc egy másik szentre jobban hasonlít, ha annak egyik jelmondatát idézzük: Ez a mi Asziszi Szent Ferink is előbb tette ami szükséges, majd ami lehetséges, és máris…..
Állam-vizsga 2013.10.01 16:12:23
@tristen2005: Olvastam én is. Ez egy vicc. Jelenleg a Sólyomnak 1 gépe van egy 737-500, amivel az a gond hogy Pécsen leszállhat, de felszállni már - a gép paramétereit figyelembe véve - nem fog. Megnézem melyik kapitányt fűzik meg hogy mégis repüljön onnan. Vagy kell nekik egy másik, kisebb gép. Emlegettek Avro miniJumbo-t. Az még befér oda és talán azon a kis gurulóúton is befér.
Nagyon kiváncsi leszek, hogy mikor derül ki, hogy kinek jó üzlet ez a Sólyom vergődés. Szerintem nincs mögötte a Fidesz mert akkor már másnap lett volna repülési engedélyük.
A trafikok ügyéről sokat írtunk mi is, mások is, mindenki sokat tud róluk, és még többet sejt – de vajon mi az, ami bizonyítható ezekből a sejtésekből? Most induló perünk talán választ ad erre a kérdésre. Vigyázat, jogászkodás következik! Hogy lehet bizonyítani azokat…..
Állam-vizsga 2013.09.26 15:43:50
@ODIV: Azért mert kellett bele egy "gumiparagrafus" amit lehet szubjektíven értékelni és lehetetlen objektíven, avagy bármely döntést meg lehet magyarázni, hogy az miért történt úgy.
Igazad van különben minden szart leszabályoztak, de a legfontosabbat hogy hol legyen a trafik, esetleg körzetekre osztották volna az országot és városokat, azt már nem rakták bele. Az elejétől látszott hogy itt csak a haveroknak osztottak lapot.
Attól, hogy ön szép, még nem következik, hogy ön okos.Egyesével kell visszautasítanom azt a sok butaságot és baromságot, amit ön itt elmondott az elmúlt öt percben.Én ott voltam másokkal egyetemben, (…), amikor lépések tömkelegét tette meg Orbán Viktor a nagybányai…..
Varánusz Az elnökök megőrültek 2013.09.09 13:28:30
Kezdek aggódni, Feleim, valami agyrágóbogár féreg pusztíthatja elnökeink agysejtjeit mostanában. Először Szili Katalin, a Szociális Demagógia Unió elnöke, egykori házelnök jött elő az ingyen pénz gondolatával, amivel annyira felizgatta Káder János köztársasági elnököt,…..
Robbanásszerű üzleti növekedés és menedzserré átváltozó tulajdonosok: ez a két folyamat írja le azt a különös fejlődést, ami a Közgép-cég Elios Zrt-vel és a céget alapító két fiatalemberrel történt az elmúlt négy évben. 2009 tavaszán egyszerre négy kft-t is…..
Mocskok! Igen, ti, akiket inkább hívnék büdösgecinek, de a pártközpont és konzervatív keresztény álcám nem teszi ezt - még - lehetővé. Szóval ti, retkek, akik alattomosan belopóztok mindenféle Isten Háta Mögötti útfelújításokra vagy a Margit körútra közpénzt hesszelni!…..
Most lesz jó igazán dohányzó képviselőnek lenni: a képviselői irodaházhoz legközelebb eső trafikban végre átjárhatja őket a Nemzeti, a családhoz tartozás, és a "legalább igazán a mieinkhez kerül érzés". Mert ki másé is lehetne az észak-lipóti trafikmonopólium, mint a…..
B(alu)LOG A múlt él 2013.08.12 10:39:07
99 évesen halt meg. Ágyban, párnák közt. Körülbelül 15000 – igen, tizenötezer! – embernek ez miatta nem adatott meg. Sem a békés öregkor, sem a békés halál. „…az idős férfit régóta belgyógyászati panaszokkal kezelték, az elmúlt napokban az egyik fővárosi…..
Bencsik Andrással szerintem a sajátjai is úgy lehetnek valahogy, mint az Üvegtigris brigád Cingi szaxizásával. A két lábon járó szervilizmus és az ő töretlen lelkesedése kiapadhatatlan humorforrás. Legfrissebb ötlete szerint legyen újra kétharmad. Mert az milyen fasza. Már úgy…..
Öngól után köpönyeg. Már'hogy malaclopó - teccikéteni - ami alatt elfér egy zártkörű koncessziós pályázat meg tíz darab nemzeti kaszinó országszerte. Csak a lóláb ki ne lógjon. Mert ugye meg teccettek menteni a szerencsejáték függőket a pénzköltéstől, a költségvetést…..
Acsarkodók rontják a magyar korrupció nemzetközi díjakkal elismert színvonalát: rombolják a hírnevét, feljelentésekkel gátolják az üzletmenetet, és persze oda akarnak pisilni, ahova nem lehet. Mong Attila lapszemléje. Miközben a magyar korrupció csodájára jár a világ,…..
Állam-vizsga 2013.07.15 12:39:12
@Atrox: Miért van ez a kettő ellentmondásban? Teljesen különálló két kérdés.
Orbán Viktor tegnap azt mondta, "ha gyerekeinkről van szó, akkor semmi sem drága", illetve, hogy Magyarország jövője a gyermekeiben van. Csakhogy Viktor ezt nem akkor mondta, amikor visszaadja azt a sok száz milliárdot, amelyet elvett az oktatástól, hanem akkor, amikor a…..
Állam-vizsga 2013.07.12 08:53:04
avagy gondolatok a „se Orbánt, se Bajnait!”-jelenség miértjeiről: (1) a polarizálódásról, (2) a magyarországi „baloldalról", (3) az Együtt 2014 mozgalomról és (4) az alternatívákról (A cikk szerkesztett változata az Új Egyenlítő 2013. júliusi számában jelenik…..
Meg lettünk kúrva. Meg verve is. Legalábbi Morvai asszonyság talpig matyóban előadott kismiújsága szerint a vakkomondorosok pártyát a feleségverő EU ütlegeli és erőszakolja. Vadul. Amúgy mindenki ellenség, főleg a Tavares, aki nem az meg kommunista - legkomcsibb a bokroslajos -…..
Állam-vizsga 2013.07.03 11:26:01
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Sőt ilyen is van:

nooooooooooooooo.com/

Press in dire situation! avagy:
Szörnyű helyzet esetén megnyomni!
"Nem léphetsz kétszer ugyanabba a folyóba" - hangzik a híres ókori mondás, kivéve persze Magyarországon, ahol nincs az az évekkel ezelőtti hír, amit ne lehetne újdonságnak eladni, és nincs az az "új nóvum", ami ne hatna szakállasnak. Mong Attila heti lapszemléje. Itt van…..
Itt is Közgép, ott is Közgép, de még amott is! A csapból is a Közgép folyik, miközben a gazdasági zseninek kikiáltott Simicskát legalább annyira lehetetlen elszakítani az állami megrendelésektől, mint szopó kisbabát az édesanyja mellétől. Sokak számára talán…..
Állam-vizsga 2013.06.27 17:53:11
@hungarisztan: Csatlakozom.
A pénteken botrányos körülmények között megszavazott földforgalmi törvény kapcsán elsikkadt egy igencsak sokatmondó mellékszál. Mint ismeretes, a kormánypárti többség úgy szavazta meg a törvényt, hogy közben harsogott a „Hazaárulók, hazaárulók” rigmustól a ház. A…..