Regisztráció Blogot indítok
Adatok
doGmAI

0 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma dél körül rohamtempóban elkezdték körbekordonozni a Parlament épületét. Nem tudjuk, hogy a térfelújítási munkák miatt teszik-e mindezt, vagy egyéb okokból kifolyólag. A kordon elhelyezkedése és kinézete kiköpött mása a Gyurcsány-kormány által használtnak, melyet a…..
Ezt a kerekesszékeseknek készített "akadálymentes" építményt láttam a Rózsadombon:Azon kívül, hogy nincs ember, aki ezt a szerpentint használni tudná, nem tudom hogy a tervező és kivitelező hogyan kapott diplomát? Az engedélyező nyilván megkapta a csúszópénzt. Ráadásul…..
Tegnap estére már nagyon nem bírtam mit kezdeni magammal, izgatott hogy mit tudhat az a szárazélesztő, amit délelőtt vettem a Pennybe. Már korábban kitaláltam, hogy ma sonkás muffint szeretnék sütni, s tegnap beszereztem hozzá mindent (az akkurátus élesztőt is). Hogy végül nem a…..
doGmAI 2012.10.28 00:19:35
Elnézéseteket kérem, tegnap este félreinformáltalak titeket - mint kiderült, magamat is - az új belsővel kapcsolatban. Nem azzal van ugyanis a probléma. Reggel erről még mit sem tudtam, visszavittem a boltba, hogy gyárilag lyukas, legyenek szívesek kicserélni. Az eladó azt mondta,…..
Kilakatolva pöpecre, lefényezve vakítóra, futóművek felújítva, motor, váltó, diffi csekkolva – innentől már csak egy nagyra méretezett legó az egész, egy-két napnyi munkával már készen is lesz, gondolhatta volna bárki a Ponton-projektről a legutóbbi, júliusi poszt…..
Egy pillanatra megszakítjuk a szabadságot. Egyszercsak lett egy ilyen szerkezet az asztalomon. Fujinak Fuji, de csak 645-ös. Meg távmérős. És nem utolsó sorban könnyen cipelhető.  Mivel működni látszott, tettem bele filmet, és elvittem magammal Kölnbe. Chevrolet Cruze kombi…..
Pár napja találtam az eBayen egy remek vételnek tűnő, egész jó fényerejű 180-as objektívet a Fujira. Leütöttem, kifizettem, és most várom. Pedig már régóta Budapesten van... Figyelem, hőbörgés következik.   Az üzlet részével nem volt semmi baj, a sikeres licit…..
Megalvás a járműben, azaz izé a járművön! Sátor és autó, sátor az autón. Kemping, Sarud, Tisza-tó, mi kell még? Ja, két tengeri kajak, na így indultunk neki a hétvégének Levinnel. 2011. augusztus 12-13-14-én az 5. GPSGames Fesztivál került megrendezésre Sarudon. Jelenés volt…..
Már jópár tekercs film előhívásán túlestem, és itthon felmerült az igény, hogy legyen végre valami igazi, kézzelfogható látszatja is a Kovácsúrnál ellógott időnek. Így hát lett...   A választás egy nem túl érdekes, de emlékezetes képre esett, amelyet…..
doGmAI 2012.02.07 21:06:55
@mudman: Pont az a lényege a dolognak. Mármint, hogy NE legyen homogén.
Zsemledisznó Nulladik 2011.02.04 12:53:00
Jóreggelt mindenkinek!Ez itt a Zsemledisznó Blog nulladik posztja. Nehéz ilyet írni, nem is viszem túlzásba. Most, hogy már mindenki nagy erővel blogol, kitaláltam, hogy én is így fogok tenni. Megtehettem volna már sok évvel ezelőtt is, de valamiért most jött el az ideje.Tematika:…..
Kedves Robi, tisztelt egybegyűltek! A korábbi nagy sikerre való tekintettel újból a gépteremből jelentkezem. Majd’ egy hónap telt el azóta, hogy bő lére eresztett életjelet adtam magamról. Azóta sok minden történt.Az országot leminősítették, a gázolaj literje 430 forint…..
Épp szabad volt az a hétvégénk, így nem hagyhattuk ki, hogy ellátogassunk a somogybabodi terepjárós őrületre. Soha nem voltunk még ezen a rendezvényen, semmit nem tudtunk róla, hogy hol találjuk, a GPS-nek csak annyit adtunk meg, hogy "Somogybabod"... A faluhoz közeledve nem…..
Mindig születnek vicces, meghökkentő képek az autóról, így most ezeket összeszedtem egy csokorba. Jó szórakozást hozzá!Mindjárt elsőnek itt lenne ez a dolog. Egy olyan nemzetiszínű kő van a háttérben, mondjuk úgy, hogy felértünk a csúcsra, avagy ez már mindennek a teteje!…..
Mint ahogy az már a képekről is kiderült, nagy sárgumik vannak fenn az autón, és azokat közúton, nyáron nyúzni nem nyerő, így többcélú gumik után néztem... BFGoodrich Mud-Terrain direkt sárra és hóra hegyezett 265/75R16-os gumikkal és fekete 16"-os acélfelnikkel…..
Nanocom Evolution, avagy buzeráljuk az elektronikát a Defenderben. Akár ennyiben is elintézhetném ezt a bejegyzést, de azért itt egy picit többről van szó... Biztosan ismerős mindenkinek a Malfunction indicator lamp. Jó esetben indításkor felvillan, majd ki is alszik. De mi van rossz…..
A jármű magyarországi importjának egyik legérdekesebb pontja: megfelelni a műszaki vizsgán. Ami nagyon nem stimmelt az autón, az az első lámpatestek. Mivel eredetileg jobb kormányos, és a bal oldali közlekedésre van kihegyezve, így a lámpák az út bal oldalát világítják meg.…..
Miután megvettük a Defendert, hirtelen befizettünk igen jó áron egy tetőcsomagtartóra is az előző tulajnál, ugyanis épp volt elfekvőben neki egy galvanizált teljes tetőcsomija létrával. Pont ilyenre vágytam még a tetjére. Jó dolog az, mivel irdatlan mennyiségű cuccot lehet oda…..
doGmAI 2011.02.21 22:48:42
Íme itt vannak az első képek, hóban és napsütésben. Sajnos a tegnapi 700 km-es esős, hóviharos, latyakos hazaút után nem a legszebb állapotában van, de talán koszosan hitelesebb is a jármű, mint fényre polírozva...:-) ..
Victora Zsoltnak kb 3000, Mogács Dánielnek 233, Kovács Gergelynek 700 körüli lett.Volt még 110 000 egy talicskában, de azt valaki eltolta, mikor nem figyeltünk. A cédulák most már nem fontosak, de az illető a talicskát visszaadhatná, elég drága volt.Ez persze mind kevés az…..
Tesztautót egyeztettünk a Kiával. Gondoltam, megkérdezem, mikor jön a Venga. Kia Andrea erre csak annyit mondott: - Ne is kérdezd, az egyiket már el is lopták a kettőből. Az udvarunkról, próbarendszámmal. Aztán ahogy beszélgettünk, kiderült, hogy valójában ez már a harmadik autó…..
doGmAI 2010.01.15 11:43:00
@Ciri: "hátulról véletlenül valaki beléjük ....

Természetesen a véletlenül szó idézőjelben értendő.. :D"

8 évvel vagy lemaradva. Ilyen balhé 8 éve nem volt M.o.-n. A fiúk Kőhidán figyelnek.
Viszont olyan, hogy kereskedésbe, márkaképviseletbe bemennek, ott kulcsot nyúlnak, majd autót visznek több is volt. Talán csak 2009-ben volt ez ritkaság.....