Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Expurgatio

6 bejegyzést írt és 54 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Facebookon keresik a dél-pesti cserbenhagyásos gázolót, aki az Üllői úton trafált el egy szabályosan közlekedő biciklist. Az egy hete történt balesetben a kerékpáros elvesztette eszméletét. A kerékpár állapotából sokkal súlyosabb sérüléseket is kinéznénk, mint egy…..
Expurgatio 2012.01.23 16:43:22
@al kotmány aláiro álamfö - alias másolo gépp: Nem igazán értelek minek személyeskedsz, pláne ilyen stílusban. Mindegy, ez téged minősít, de úgy látom, hogy jól el vagy ezen az alpári szinten. Ezért úgy gondolom, hogy az üzenet sem ment át teljesen, de ha gondolod megismétlem, (szerintem) vagy az egyik, vagy a másik vagy mindkettő jármű vezetője illuminált állapotban volt.
További jó puffogást:)
Expurgatio 2012.01.23 16:58:27
@nowy: Az időpont miatt gondolom így...
Expurgatio 2012.01.23 17:03:35
@al kotmány aláiro álamfö - alias másolo gépp: Te meg eldöntötted, hogy nem volt az, sőt már áldozatként állítod be, amely bizony szempontból nézve megállja a helyét, de lehet más aspektusa is a helyzetnek, ahol ez már koránt sem biztos, hogy igaz.
Ha személyesen meggyőződtél arról, hogy nem volt részeg egyik sem, vagy esetleg te vagy az elgázolt/cserbenhagyó, akkor oké a felháborodás, minden más esetben pedig továbbra is azt gondolom, hogy legalább az egyikük részeg volt.

Stílusod változatlanul alpári...
A műszaki vizsga alkalmával be kellett mutatnom az érvényes kötelező biztosításomat igazoló dokumentumot. Ezzel kapcsolatban is merültek fel bennem kérdések. Miért szükséges azt nekem igazolnom, ha az le lehet kérdezni egy központi adatbázisból is. Egy ideig dolgoztam…..
A napokban vizsgáztattam le a kocsit, minden flottul ment. Bejelentkeztem, fogadtak vártam kb 2 órát, majd fizettem. Ekkor közölték, hogy változott az autó környezetvédelmi besorolása, ezért csak az egyik (alsó) matricát tudják felragasztani, a másikért be kell mennem az…..
Volt olyan nap, hogy tíz levelet is kaptam. Olvasók, barátok és motorosok érdeklődtek, hogy mi van Kunióval, a motorja nélkül maradt japán világutazóval. Volt, aki ezer, volt, aki ötvenezer forintot ajánlott fel, és akadtak, akik szállással tették volna könnyebbé magyarországi…..
A szezonban harmadszor kerül megrendezésre ez az underground zenei minifesztivál - amely egyébiránt évek óta csillog, és most már nemcsak az évek során hízik egyre nagyobbra, de egy szezonon belül is: 2010. május 29-én 7 helyszínen, a július 24-i bulin 8 helyszínen, és a tervek…..
Expurgatio 2010.09.02 12:52:57
Tavaly januárban írtunk egy nagyon vicces esetről, amikor is Csenki Attila a Best magazin egyik újságírójának kamuzott saját magáról, USA-ban élő ikertestvérről meg hasonlókról, a hetilap meg nem nem ellenőrizte le az infót, és lehozta a bődületes baromságokat az…..
Naszóval itt az Artisjus válasza a főként a MAHASZ-t ért támadásokra: Július 7-én „Miért maffia az Artisjus?” címmel jelent meg poszt a Homáron egy névtelen „szakmabeli olvasótól”. A poszt több ponton (2., 4., 5., 6.) azt hiszi az Artisjusról, hogy ő a…..
Expurgatio 2010.07.12 15:37:31
Egy csomó dologban a kínaiak a legjobbak a világon, de egy banánhéjon mindig elcsúsznak, és minden sikersztorijukba vegyül valami kellemetlen mellékíz. Mondok néhány példát. Kína nagyhatalom a sportban, de amikor nem ping-pongról van szó, biztosan felmerül, hogy az eredményt…..
Pontosan tudom, hogy Jan Slota olyan, mint egy hisztis kisgyerek, aki csak azért rumlizik, mert fel akarja hívni magára a figyelmet. A nevelési tanácsadók bölcs javaslata szerint ilyenkor hagyni kell a kölköt, hadd sírjon, mert ha magasról szarunk rá, legközelebb nem lesz műsor.…..
Én is fel szoktam idegesíteni magam Hajdú Péter parkolásain, meg a különböző, négy keréken guruló elmebetegekről szóló történeteken, de ekkora köcsögséget még nem láttam. A videó feliratozva van (nem én voltam, úgy tűnik, a jó szándékú feltöltő a google translatort…..
Expurgatio 2010.04.13 14:50:58
B-oldal A taiwani Whitney Houston 2010.04.08 10:00:00
Na, most akkor erre adjon valaki magyarázatot. 1799 Taiwani Whitney Houston!!!* Magyarázatra szorul a jelenség, a haj (Beatles - Help), az öltöny, MINDEN, amit az alábbi videón látunk. Ellenben a hang teljesen eltereli a figyelmet a külső körülményektől... Több, mint…..
Expurgatio 2010.04.08 14:59:20
@upcszarjonsunt: Jaja, nekem is ez jutott eszembe. Mutálás után pedig Bobby Brown imitátor lesz:)
Mindenesetre jó hangja van...
Mit érdemel a Nemzeti Közlekedési Hatóság / Stratégiai és Módszertani Főigazgatóság Közúti Jármű Főosztály (Cím: 1066 Budapest, Teréz krt.62. Levélcím: 1389 Budapest, 62. Pf. 102 Telefon: +36 1-4771-551 Fax: +36 1-4771-537) azért, amiértmidőn bevezette a jelenlegi,…..
Expurgatio 2010.04.02 13:20:28
@scsaba1: Írd meg bátran és küld el nekünk!
FELTÖRTÜK A BÜNTI BLOGOTMert megelégeltük hogy eggyesek azthiszik, mindenben igazuk van, és mások fölött itélkezhetnek. Ezért a Z1HACK3RCREW (rulz) rögtönítélő Tanácsa úgy döntött 12 igen, 2 nem szavazattal és 1 tartózkodással, hogy szétbasszuk a szar blogotokat, hülye kis…..
Mostanában számos panasz látott napvilágot az Artisjus tevékenységével kapcsolatban, ezért úgy döntöttünk, hogy a Magyar Szerzői Jogvédő Iroda Egyesületet a Bünti blog ítélőtáblája elé idézzük. A vád: haszonszerzésből elkövetett rosszhiszeműség. Az egyenlő esélyek…..
Megdőlni látszik a legenda, ami szerint az OMV atomra terrorizálja a kutasait, akik emiatt nem merik vizezni a benzint. Márton robogója még karácsonykor fulladt le egy OMV-tankolás után. Szervize szerint "erősen vizes" volt a 95-ös benzin, ám panaszára sem a magyar, sem…..
Soha ne gondold, hogy ennél már nincs lejjebb! Vajon mi játszódik le annak a szánalmas alaknak az agyában, aki egy gyermekkórházat rámol ki? Nyilván nincs se gyereke, se lelke, se agya az ilyennek, de hogy büntetést érdemel az biztos. Nem elég hogy elvittek…..
Expurgatio 2010.03.04 15:24:04
@szajberpiraty: Ez nagyon jó :))))
Aki dolgozik, az egyék is! Aki meg már enni érdemes, megérdemli, hogy ezzel az összefoglalóval megóvjuk a menzák Vlad Tepesétől. Az alábbiakban felsorolt bármelyik pont felismerése minimum gyanús, két jellemző együttes teljesülésekor már egészen…..
Kedvenc hollywoodi rosszfiunk, az ismert pinabubus és kurvapecér Charlie Sheen, akit a fater minden bizonnyal jól szájon vágna, ha az a típus lenne (de nem az) elég keményen belefingott a proverbiális nulláslisztbe azzal, hogy a karácsonykor még a kése hegyére kívánt nejével együtt…..
Expurgatio 2010.03.01 16:08:44
Mindenkinek van olyan, amiben kurva jó. Van, aki 103 pénzérmét egyszerre feldob, majd kocázókat megszégyenítő ügyességgel, egyszerre elkapja azokat, és van olyan is, aki az orrán gumilabdát egyensúlyozva fókahangot tud utánozni. Én speciel képes vagyok egy…..
Expurgatio 2010.02.19 15:45:28
@ladislaus: Jól csinlod:)

Kérdés, hogy mit csinálnál olyan esetben, hogyha a TV szolgáltatód adna még a gyereknek ingyen a meglévő 2 mellé 5 rajzfilmcsatornát, de ez az elveiddel ütközik valami miatt.Lemondod, de csatornánként fizetned kell egy ötöst... :)
Elképesztő mennyiségű új előadó, zenekar tűnik fel nap mint nap, elég csak a Gödör-A38-Dürer kert programját nézni és persze még nem is lengek ki a punk, metal, hiphop szcéna felé, melynek ugyancsak megvannak a tehetségei és értékei. Ennek ellenére a véleményformáló…..
Expurgatio 2010.02.11 13:20:32
@vastagnyaku: Szerintem babát vár...
Expurgatio 2010.02.11 13:21:37
Nem kell hozzá tudományos fokozat, hogy megállapítsuk, finn rokonaink nem az Urál lábánál fejlesztették ki a szaunázás évezredes kultúráját, mert akkor talán ránk is ragadt volna belőle valami. A wellness térhódításával most gyorstalpalón próbáljuk behozni lemaradásunkat,…..
Expurgatio 2010.02.09 11:11:46
@Sixx! Anyádat is lenyuggerezed?: Egy sör biztosan:)
Ha már rendszeresen visszajössz szavazhatnál is Január legnagyobb bűnére!
Egy hétvégi napon az átlagember nem arra szeret kikelni az ágyából, hogy az arcába vágják, olyan világban él, ahol 25-30 fős, felfegyverkezett hordák kötekednek és gyilkolnak az éjszakában... Ezért is hatott sokkolóan, amikor majdnem napra pontosan egy éve mi, sportszerető…..
Hétvégén volt egy Arsenal-Manchester United rangadó az angol élvonalban. Ennek felvezetésére mégse figyeltek annyira, mert John Terry pikánsabb hírnek számított azzal, hogy lekúrta válogatott csapattársának, Wayne Bridge-nek a nőjét. Elég aljas húzás ez azután, hogy egyébként…..
Expurgatio 2010.02.06 11:56:49
Pár hónapja gyökeres fordulatot vett az életem. Egy csöpp lény költözött az addig üres gyerekszobába és ezzel egy tökéletesen új világ nyílt meg előttem. Első körben átértelmezésen ment keresztül a szűk "body" kifejezés. Mindenkit figyelmeztetek, innentől…..
Expurgatio 2010.02.03 12:27:59
@redrick: Ámen :)
Elöljáróban annyit, hogy nagyon tisztelem sportteljesítményéért Dzsudzsák Balázst, de úgy érzem, most talán behúzták a csőbe.- Halló tessék, itt Nyírlugos büszkesége!- Szia drága Dzsudzsikám, itt A Viktor. Kérlek alássan, azért kereslek, mert biztos tudod, hogy lesznek ezek…..