Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hóhér Tibi

3 bejegyzést írt és 48 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az ország legszebb Kádár-címere kapcsán vetette fel Aeidennis, a Dunai szigetek bloggere, hogy mennyi érdekes magyar településcímer van (bár ő azért sarkosabban fogalmazott). Nos kicsit körbenéztem a Nemzeti Jelkepek oldalon, ahol nagyon szépen és részletesen közzé vannak…..
A BKK kihirdette a Moszkva (Széll Kálmán) tér átalakítására kiírt pályázat győztesét. A munkát az Építész Stúdió Kft. és Lépték-Terv Kft. csapata végezheti a Főmterv közlekedési iránymutatásai alapján. Az Építész Stúdió Kft. és a Lépték-terv Kft. a fenti…..
Hóhér Tibi 2012.12.13 18:16:10
@innovation: De van szó a BuBiról, olvasd el a pályázatot.

"A BUBI és B+R kerékpártárolókat a Vérmező utcával párhuzamosan haladó új kerékpárút mellett alakítottuk ki."
Elképesztően klassz fotót kaptam a Kiscelli Múzeumtól: egy 1880-as években készült panorámaképet a Dunáról. A dolog apropóját az adja, hogy szeptember 20-án időszaki kiállításuk nyílik BUDA–PESTI HORIZONT, Panorámaképek Budapestről címmel. A legtöbb, Pest-Budáról…..
A belváros az 1872-es Halácsy-féle térképen (rózsaszín), és a main (fekete vonalak). Azok az épületek, amik már 1872-ben is álltak, fekete színnel vannak kitöltve. A térképet Erő Zoltán készítette. A belváros 1872 előtti épületeit bemutató "fekete térkép" megdöbbentően…..
Hóhér Tibi 2012.08.09 15:52:47
@MolnarErik: A templomeltolás urban legend, legalábbis az itt is linkelt varoskepp blog bejegyzés szerint:

"A leendő Erzsébet híd (amit akkor még csak Eskü téri hídként emlegettek) hídfőjével is gondok adódtak. A régi pesti városháza lebontását ugyan sikerült elérni, hiszen nem volt aki harcolt volna érte, pár írót, vagy lelkes újságírót kivéve, de a város egyik legrégebbi műemléke a Belvárosi Plébániatemplom megtartásához az egyház ragaszkodott. Itt is felmerült az épület eltolása (ez urbanlegendként máig él) illetve volt olyan terv is, hogy a híd fusson egyenesen a templomnak és a fel és lehajtók fogják közre azt. Végül egyik sem valósult meg, a templom maradt ahol volt"
Istencsászár mezünk van, a helyzet az, hogy a 2012-es Eb-re bemutatott ruházatunk parádésra sikerült. Idén februárban mutatták be a francia válogatott legújabb mezkollekcióját Párizsban a híres Quartier des Célestins-ben. A prezentáció meglehetősen katonás tempóban alakult, a…..
Hóhér Tibi 2012.06.07 15:24:29
Az Opel furcsa módon drágábban adja a háromajtós változatot, de ez most így is elég csábító. ..
Már régóta érdekelt, hogy mik a titkai a város legidősebb ikerpárjának. Most, hogy eltűntek az építőállványok és újjászületik az ikerpár egyik tagja, úgy érzem, épp ideje hogy szétnézzünk kicsit a paloták múltjában.A tér csak az Erzsébet-híd elkészülte után kapott…..
...már ami a közlekedés rendjét illeti. Egykor talán a szekeresek ostorai miatt, talán a bal oldalon tartott, jobb kézzel előrerántott kard miatt volt bal oldali a közlekedés - biztosat nem tudni. Napóleon volt az, aki átállította Franciaországot és gyarmatait jobb oldali vezetésre - talán az…..
Alek Figyelő Leisure Suite Larry 2011.05.12 11:34:00
Míg az operatőrnek, aki a tér és a fény meghajlításával az objektív könnycsatornáján keresztül még épp fel tudta venni az ablakpárkányt megkerülve Bebétó veretését, gratulálok, addig azt mondom, a füles interkomokat leokoplaszttal elrejtő hobbi Mission Impossible szakértő…..
Hóhér Tibi 2011.05.12 12:33:20
Pozitivitás Újra dobolok 2011.02.07 18:38:00
Háttér: 16 éves koromig ütőhangszereken tanultam, és végül doboltam, a zeneiskolai bizonyítványom szerint is. Aztán mindenféle dallamokat kutatva átnyargaltam billentyűre, és szépen lassan már nem doboltam. Most már azt tudom elmondani, hogy 16 éve nem dobolok. 2000 óta…..
Hóhér Tibi 2011.02.08 15:40:56
Góól Szondázzák meg! 2011.01.20 07:40:00
Epic moment a magyar futball modernkori történelmében az az Újpest-Haladás mérkőzés, ahol Tóth Miklós szombathelyi legenda egy kétes szituációt követő bírói döntés után summázza véleményét Cserna sportárs ténykedésével kapcsolatban: "Szondázzák…..
Ha meguntad a vásári forgatagot nyugodtan térj be relaxálni a Gerbaud cukrászda alagsori toalettjébe. Gentlemanként érzed kissé kínosan magad, mert egy erre a célra kihelyezett pincérnő nyit neked ajtót, győzd le erkölcsi aggályaidat és határozottan lépj be. Halk beszélgetés…..
Hóhér Tibi 2010.12.17 15:54:39
Társblog lehetne, ha ez nem kormányzati program eredményeként jött volna lére:
www.toiletmap.gov.au/

Ausztrál nyilvános vécék oldala :)

Rá tudsz keresni állam, város és körzet szerint, hogy hol mennyi budi található illetve, hogy van-e egyáltalán.

És ha van, akkor meg tudod nézni térképen, megadja a pontos címét, a telefonszámát is (ha pl benzinkúton van), ezen kívül a nyitva tartását! és a szolgáltatásait is (szemetes van-e benne, babapelenkázó asztal van-e ott)

Az egész az Országos Kontinencia Kezelési Stratégiai Projekt részeként jött létre és az Ausztrál Kormány Öregedési és Egészségügyi Osztálya alá tartozik!

Beregisztrálhatod a kirándulásaidat és az általad meglátogatott nyilvános vécéket, gondolom elmondhatod a tapasztalataidat :)

Van benne Útitervező is, ami megkeresi neked az útközbe eső vécéket és sok térképet is találsz!
Hét dala: Promoe - These Walls Don't LieMiért pont ez? Mivel a svéd hip-hop eddig alulreprezentált volt a blogon, kézenfekvő, hogy a számomra is teljesen ismeretlen Nils Mårten Ed bandáját hívjam segítségül. Páppá párárárá pápápáápááá ráááááááá!..
Hóhér Tibi 2010.11.08 08:57:06
Urbanista Budapest szégyene 2010.07.20 20:39:00
  Reggel még csak egy kommentben figyelmeztetett HZV, napközben aztán Rita egy fotót is küldött az Indexnek, milyen feliratot feszítettek ma ki a Várkert bazárra. Nincs mit hozzátenni...
Hóhér Tibi 2010.07.21 10:35:12
@soroslo: Ez az a terv ami a HG.hu-s cikkben is meg van említve. Az I. kerület megvétózta, mert nem tetszett neki a várhegybe építendő -5 szint a mélygarázsokkal. Pedig sokkal jobb lenne mint a mostani helyzet.
ez: Aki nem ismerné fel, annak megmutatom az űrből is. Szóval ez:Az M3-as bevezetőjénél, vagy kivezetőjénél vagyunk, itt bonyolódik az Észak-Kelet-Magyarország, meg Szlovákia és Ukrajna felé tartó forgalom jelentős része, meglehetősen terhelt útszakaszról van tehát szó.…..
Hóhér Tibi 2010.07.16 11:59:15
@IGe: A múlt héten átadták
Pozitivitás Italakció 3-kor? 2010.07.12 23:42:00
Na ez hiányzott. A melegre való tekintettel gondoltam elmegyek bankba, aztán kiülök a Szeparéba. Mi bajom lehet. 6-ig csak ZP. OK. Kérek egy fél literes fröccsöt. Tölt kettőt a lány. Mondom, mi a helyzet veled, hogy vagy mostanában, te is iszol? Italakció, 2-t fizet, 1-et kap. De hát…..
Hóhér Tibi 2010.07.15 15:18:45
Pozitivitás Bejelölt egy pap 2010.06.11 08:12:48
Ezen besírsz, bejelölt egy pap (! a fácsén, mert a soundcloudon tetszettek neki a downtempo zenék, amiket feltöltök. Az mi? Azért az ismert, mennyire vagyok oda a papokért, számomra érthetetlen kategória. Igazából túlzás, hogy pap, lehet, hogy az is, de egy amerikai 50-es fószer,…..
ÖNNEK 1 ÚJ ÜZENETE VAN A RÖGZÍTÉS IDŐPONTJA TEGNAP HUSZON-HÁROM ÓRA TIZEN-EGY PERC AZ ÜZENET KÜLDŐJE HÁROM-HAT-HÁROM-NULLA-KETTŐ-NÉGY-ÖT-ÖT-ÖT-ÖT-ÖT SULLEY, te Allah barma! Mi a pöcsöm volt ez? Élőben követtem a meccset, és nem hittem a szememnek! Megmondtam vagy nem…..
604 a francia Mercedes, puha, óriási, hívogató, csodaszép. Milyen kár, hogy egy se maradt belőle. Vélemények az azonos című írásunkról...
Share | Ezt a gyöngyszemet tegnap mutatták nekem: "Budapest, VI.ker.-ben, a Terézvárosban, az Anker köz egyik tornyában kiadó egy eredetileg műteremként funkcionáló, átépített, belső 3 szintes légkondicionált lakás. A 90 nm-es alsó szinten - ami a ház 5.emeletének…..
Hóhér Tibi 2010.05.11 13:41:40
@fovarosi.blog.hu:
"Sajnos nincs megjeleníthető bejegyzés..."
ÁSÉS Brigád Facebooknak levés 2010.04.22 19:45:00
Egy ilyenhez mit szólnátok? Facebookon buziskodás, ott időnként ÁSÉS Gyerek veréssel fenyegetése nemírás miatt, illetve vendégposztom hol a faszomban levés, miért nem kitevés iránti érdeklődések. 2 éve ÁSÉS blog.hu-ra feltolás, hogy webkettesség megmutatás. Facebooktól…..
Hóhér Tibi 2010.04.23 14:26:34
Pozitivitás Új kütyük 2010.03.19 18:00:00
Na ebből nem tudom mi lesz, de kisebb erőszakoskodás árán az amúgy előre átutalt összegért megkaptam az egyik hangszerboltból a saját AKAI APC40-üket, miután szállítmány csak áprilisban érkezik, én meg addig megőrülnék a türelmetlenségtől. Ez egy olyan kütyü, amivel…..
Hóhér Tibi 2010.03.31 09:45:00
A formabontó, punk, modern, világpolgár online újságíró és megmondóember. Polihisztor és poliglott, minden terület ismerője és kritikusa. És persze a slepp.Családi hátterének, környezetének köszönhetően, külső körülmények szerencsés összjátéka folytán akár több…..