Regisztráció Blogot indítok
Adatok
McFosh Tal

0 bejegyzést írt és 74 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Az önkormányzati lakás tartozásod a mai nappal bezárólag 553.800 Ft” – kezdi Pócs János, fideszes országgyűlési képviselő és polgármester Facebook-kommentjét, amelyben a hírek szerint „egy igen nehéz helyzetben lévő családanyát hurcolt meg a polgármester, aki fizetne,…..
Nerdblog Napi cosplay bige 2013.07.23 09:00:00
Nincs már több megfilmesíthető Harry Potter-regény, de a roxforti varázslósuli fanatikus rajongói ettől függetlenül imádnak beöltözni szemüveges mágustanoncnak. Te is megmutatnád a varázspálcádat ennek az ártatlan tekintetű könyvmolynak töbszörös évvesztes, feszes…..
McFosh Tal 2013.10.26 20:25:47
Nerdblog Napi cosplay bige 2013.10.18 10:30:00
Íme egy igazi geek csaj: kizárólag azért öltözött be Caitlin Fairchildnek a Gen¹³-ból, hogy utána levetközhessen, és csak neked villantson cickót! A Gen¹³ képregény atyja természetesen ki más lenne, mint a pornófilmekbe illően „tökéletes”, vagyis…..
Hétvégi lomtalanítás közben megtaláltam az általános iskolai magyarfüzetemet, 1995-ből. Ezt a tantárgyat nálunk Nyelvi, Irodalmi és Kommunikációs Nevelésnek hívták és NYIK-nek rövidítették a Zsolnai-módszer szerint összeállított órarendben. Mi meg persze NYEKK-nek…..
Az evezőhalat (Regalecus glesne) már 1772-ben ismertette egy norvég biológus, de először a saját élőhelyén csak 2008-ban sikerült lefilmezni. Addig csak partra sodródott elpusztult, vagy haldokló példányokat találtak. Az evezőhal a leghosszabb a csontos halak között: 11 méterre…..
McFosh Tal 2013.06.09 22:57:18
Libertarian Be-tilt-juk! 2013.04.20 06:00:00
Valakikkel nagyon elszállt a ló. A jogállam ugye – jobb helyeken – azon az elven működik, hogy a törvényeket a törvényhozás hozza (ami lehet választott vagy éppen autokrata is), de az állam egésze mindig és mindenkor ezen törvények szerint jár el, az államfőtől kezdve az…..
McFosh Tal 2013.04.21 12:36:08
@komplikato: Trianon emléknapon örülnél egy román motorosfelvonulásnak a Kossuth téren "Célba értünk" szlogennel? Nem sértene semmit? A kegyelettől, a nyugodt, méltóságteljes megemlékezéstöl nem lehet megfosztani senkit. Ez a dolog erről kellene, hogy szóljon, nem faji, vallási kérdésekről.
McFosh Tal 2013.04.21 21:17:16
@komplikato: mi közöm nekem Sólyom Lászlóhoz? Ki ő nekem? Honnan veszed hogy egyetértek vele? Ostoba vagy, befejeztem a vitát.
McFosh Tal 2013.04.21 21:37:22
@neoteny: nem értettél egy szót se abból, amit leírtam. A joggal nem csak élni, de visszaélni is lehet, ezt pedig nem támogatja a modern jogállam, ennyi. Ennek semmi köze a törvény előtti egyenlőséghez.
A hobbit agytérfogata nagyobb volt, mint azt eddig feltételezték. Ez azt jelenti, hogy mégsem degenerálódott ember?   A 18 000 éve kihalt Homo floresiensis-faj maradványait az indonéziai Flores-szigeten találták meg 2003-ban. A mindössze 1 méter magas egyedeket aprócska…..
2013: A napenergia éve Magyarországon Az elmúlt néhány évben számos ország bőkezű támogatási rendszert léptetett életbe a megújuló energiaforrások, köztük a napelemes áramtermelés elterjesztésért. Németország, Olaszország, Spanyolország hatalmas, 10-20 évre…..
Míg a köztévé valósággal belefullad a tömjénfüstbe nagy igyekezetében, a kereskedelmi csatornák a feltámadásból többnyire csak a támadás részhez ragaszkodnak. Húsvéti tévéajánlót akartunk írni, de magunk sem hittük el, hogy mennyire nehéz húsvéti családi filmekbe…..
McFosh Tal 2013.03.31 15:46:36
A Hülye Járások Minisztériumában ez a péntek nem olyan volt mint a többi. Ezen a pénteken dolgozni kellett. Gyorsan be is pötyögte a szolgálati Nokia 3210-esbe, hogy "Segítünk! Sál, sapka, kesztyű! Belügyminisztérium”, aztán hátradőlt a székben. Légrugó, gázliftes…..
McFosh Tal 2013.03.16 20:45:53
@Poldi: Előtte héten az összes kereskedelmi rádió, tv azt harsogta, hogy 7fok felett vagyunk ezért mindenki cserélje le nyárira a téligumit. Úgyhogy ebben az a Pintéri állításban még lehet is valami. (Egyébként én is rühellem a fószert, milliárdos exrendőr - ez mindent el is mond róla.)
Kérem szépen, ilyen sem volt még, sőt, most sem lesz, de ne szaladjunk nagyon a dolgok elé. Steven Adler a Guns 'n' Roses első dobosa volt, ő játszotta fel a zenekar legendás Appetite for Destruction című albumát, neki köszönhetjük a Mr. Brownstone zakatolását és a Paradise City…..
McFosh Tal 2013.02.26 18:34:37
@laci0604: hat meg se közelíti SP-t, bocs de ez a szitu, na mizu mizu mizu - szar magyar valóság
Úgy tűnik a Királyi Posta elfelejtette értesíteni az ügyfeleit, hogy a küldemények értesítése ezentúl randomizált szolgáltatás lesz. Aki csomagot vár, időnként benézhet, hogy mi a helyzet: Nem rég egy ismerősöm küldött több embernek 1500 forintos tételt a Magyar…..
Turkáljunk egy kicsit más zsebében, az ingyen van: a stop.hu-n olvastuk, hogy az X-Faktor nyertesét, Oláh Gergőt  270 000 forintért lehet elhívni a vásárosnaményi zsinórgyár új üzemcsarnokának avatójára, hogy ott egy félórás, fél-playback-bulit nyomjon. Nem rossz, ha egy…..
McFosh Tal 2013.02.16 23:10:09
Scott valahonnan kukázott magának egy másik markolót, amit most elvisznek a bányához, de hogy arra menet megint csak hídpénzt kell fizetni, aztán meg az eső is megered, hogy igazán jó legyen. A sofőr úr sem hajlandó tovább menni. Éjjelre az út mellett kell hagyni a markolót, ami…..
Megkezdődött a vagyonnyilatkozat szezon, a képviselőknek tegnapelőtt éjfélig kellett leadniuk a vallomásaikat, és a hírek szerint ezt meg is tették. Egy darabig csámcsoghatunk azon, hogy ki milyen autót, hány hektár legelőt illetve egyéb ingatlant halmozott fel. Sokkal több…..
McFosh Tal 2013.02.02 22:33:08
@Hazudott Orbán IMF és gázvétel ügyben is, aljas!: es te ezen kiakadsz, hogy egy politikus (=szavazatkurva) hazudik. Kepzeld telapo meg husveti nyul sincs, anyadek is jol atbasztak. Nőj már fel. Megyó is megmondta anno, hogy nem lesz gázáremelés, aztan megis lett. A pszichopata Fletóról meg ne is beszéljünk.
Februártól nyár elejéig nálunk készül a Dracula című vámpíros horrorsorozat, az amerikai NBC egyik új sorozata, amit a hagyományoktól ellentétben először nem pilotra, azaz egy bemutató részre, hanem egyenesen egy egész évadra rendelt be az amerikai televízió. Normális esetben…..
Lisa egy olyan szenvedélybetegségben szenved, ami arra készteti, hogy megegye macskája levedlett szőrét. Minderről a TLC My Strange Addiction című műsorában számolnak be, gondolom azért, hogy soha a büdös életbe' ne nézzünk ilyen tévéműsort. Anyám, borogass, de hirtelen. (A…..
McFosh Tal 2013.01.31 22:18:51
Vannak akik egy jó szerep után örök bérletet kapnak a legnagyobb hírességek klubjába és ki a faszagyerek stílusban sétálhatnak végig azon a bizonyos hollywoodi sétányon.Mások viszont innen is akkorát tudnak taknyolni, hogy jobb érzésű ember még a sarki közértben is a szemébe…..
A Starz nevű kábeladó a Spartacus kifutása után sem akart történelmi jellegű sorozat nélkül maradni, így már tavaly januárba  elkezdték a Da Vinci's Demons című széria fejlesztését. A készítő az a David S. Goyer, akinek a jól induló, de ótvaros nagyot bukó FlashForwadot is…..
Hiába akarnak a Tv2-nél minőségileg szórakoztatni, ha a jónépnek nem a minőség kell, hanem a bulvár meg Jimmy fia Krisztián. A The Voice nézettsége a legutóbbi adásra már arra a szintre csökkent, amit nem nagyon lehet megmagyarázni a heti értekezleten, így lépni kellett, de…..
Amikor a The Voice első élő adását Szabó Kimmel Tamás műsorvezető nem maja papnak vagy tüntető diáknak öltözve nyitotta, és még egy cigánykereket sem vetett a dublőrje a bevonuláskor, hanem szimplán énekelt egy jót, na akkor mondtam hálát az X-Faktornak. Azért, mert ha az…..