Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nza600

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Talán olvasták Alfám történetét, a csodaszép, minden porcikájában csábító, V6-os 166-os sztoriját. Lehet, azt is, hogyan sikerült visszaszereznem vételárát a morálisan kissé ingoványos neppertől. Nem kezdenék hosszú fejtegetésbe arról, miként és hogyan jutottam el…..
Annak idején, 1965-ben Ford Galaxie 500 XL-ként hagyta el a gyárat, 6.4 literes V8-assal és négygangos padlóváltóval. Aztán valaki, valamikor, egyértelmű céllal átépítette az autót, megkapta a 427 köbös (7 literes) motort és egy másik, erősebb váltót. Moonshine runner lett…..
Belsőség 911 GT2 RS OMFG 2010.10.25 10:55:19
Ez nem autó, ez egy atomtöltetű, fenyegetően pulzáló, ezerlövetű bálnapénisz a saját, méret után csináltatott, szatén alsógatyánkban. Vélemények az azonos című írásunkról...
Belsőség Lowrider König 2010.09.21 16:02:00
Fotó: depalmaclothing.comAz egy dolog, hogy Danny Trejo arcáról könyvet lehetne írni. Az pedig egy másik, hogy végre kapott egy saját filmet, ami - szerintem - Rodriguez eddigi legjobb alkotása. Ami mégis a legszimpatikusabb, hogy kimászott a ganéból, amibe annak idején került, ahogy…..
nza600 2010.09.23 21:56:34
@ommm: had válaszoljak egy idézettel: „ Azt mondja, vesztes vagyok? Mert utálom azt a rohadt állásomat? Mert nem tisztel a családom? Mert egy város átkozza a napot, amikor megszülettem? Lehet, hogy maga vesztesnek lát, de had mondjak valamit. Minden reggel, mikor felkelek, tudom, hogy aznap csak egy jó dolog vár rám, a lefekvés. Tehát felkelek, bedobom a felvizezett kávét és a félig jeges vajas süteményt. Beülök a kocsimba és igyekszem meggyőzni, hogy benzin nélkül is tud menni. Majd átvergődöm a forgalmon, csupán azért, hogy olcsó cipőket tehessek az olyan nők patáira, mint maga. Sose lesz belőlem híres focijátékos, és sose fogom érezni egy gyönyörű nő érintését. És soha többé nem vezethetek zacskó nélkül a fejemen. De vesztes nem vagyok! Mert mindennek dacára, én meg a többi emberke, aki mind más akart lenni, mint ami, mégis itt vagyunk, és azt csináljunk, amit nem akarunk heti negyven órán át, életfogytiglan. És a tény, hogy nem röpítek golyót a fejembe -maga halkocsonya- az tesz győztessé!”

A "nem röpítek golyót a fejembe" helyett beteheted a nem drogozom és nem bűnözök szavakat is. Én ezeket az embereket látom magam körül, akik hátukon viszik a világot akkor is, ha néha szar nekik. És nem a könnyebb utat választják, a menekülést (drog pia, bűnözés). Na ez a kitartás és az akarat. Én ezt tisztelem. Jobban mint bármi mást.

Az autók azért jók...
Az Alfa Romeo Giulietta hazai bemutatóján hemzsegtek a celebek és a playmatek. Szüksége van erre a káeurópai, megélhetési akarnok bagázsra ennek az autónak? Nem hinném. Illetve ki tudja. Vélemények az azonos című írásunkról...
Az Ascari Race Resort még akkor is bénítóan döbbenetes, ha az embert épp a vizelet-visszatartás kiváltotta hólyagruptúra fenyegeti. Klaas Zwart állítólag az olajkitermelés-iparban tollasodott meg annyira, hogy megcsinálhassa Európa egyik legmenőbb autós játszóterét.   A…..
Belsőség Pista menni LeMans 2010.06.11 14:09:00
A nagy kérdés nem is az, hogy odaérek-e, hiszen a Peugeot szervezi az utat, ami mindig jó szálláshelyet és kellő törődést jelent, hanem az, hogy mennyire leszek netközelben ott, a helyszínen. Bár egyelőre még csak Ferihegyen ücsörgök és a mellettem szintén ücsörgő, csehül…..
nza600 2010.06.11 21:28:00
Abszolút semmi kétség nem fér hozzá, kire szavazunk majd őrült módon a holnapi Eurovíziós Dalfesztiválon. Ez egyszerűen tökéletes! Minden összeállt."Come to my Yaguarrr, Baby!" (Kösz, Kati!)..
nza600 2010.05.28 22:11:39
Belsőség Ez egyre jobban hangzik 2010.04.26 17:30:00
Újabban nagy divat lett az autóiparban a különféle évfordulók hangzatos, nagy csinnadrattával beharangozott ünneplése. Persze aki kicsit is járatos az autóipar történelmében, az csak elhúzza a száját. Az Audi - persze - száz éves, na jó, oké, fogadjuk el, de a Peugeot 200 éve…..
nza600 2010.04.27 21:43:28
@motorsport77:

jaja, a 156-osom most is tele van apró hibákkal, fűtéstekerő izzók kiégtek, meg beszart a hátsó ablaktörlő. Jelenleg a klimarendszer is szarakodik valamiért, kontakthibára tippelek, megint szét kell kapnom, aztán WD40...

De kit érdekel, -mert amikor 80-nál visszadobom hármasba, azt padló! Húhúú!

Komáromban ott leszek!
Belsőség A söprögető félcápa 2010.04.08 09:25:59
  Négy ajtó, öt méter, hat henger. Vettem egy öreg luxusautót, és nem bántam meg. Vélemények az azonos című írásunkról...
Az éppen aktuális, tömény és ömlesztett Palik-féle marhaságból ocsúdva próbálok most valamennyire értelmes mondatokat összelapátolni ide. Egyszerűnek tűnhet, de nem az, hiszen OT Expós Totalcar standunk hetedik - kiállított - tagja megfoghatatlanul, csodálatosan kretén,…..
nza600 2010.04.04 22:47:56
Vajon ez a kocsi is ott lesz a kiállításon?

totalcar.hu/tesztek/rr2025/

Ha igen, akkor csak ezért is érdemes kimenni...