Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bilkisz

15 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha valakinek nem elegendő, hogy csak a múzeumok falán nézze meg nagy mesterek alkotásait, hát nosza akassza a fülébe. A mostani fülbevaló sorozat híres festők műveit bemutató bélyegek felhasználásával készült. A különböző fejformákhoz és hajviselethez lehet választani…..
Szeretem a farmert, szeretem a fülbevalókat, ezek után magától érthetődő volt a kettő kombinálása. Viszont figyelni kell rá, nehogy túlzásokba vigye az emberlánya és tetőtől talpig farmerben legyen. Csipkés búzhoz és vintage holmikhoz azonban nagyon illik mint kiegészítő ha a…..
Télen fekete garbóhoz, vagy más egyszerű vonalú ruhához ajánlom kiegészítőnek a most elkészült láncokat. Tavasszal és nyáron pedig vidám színeivel remek kiegészítő. Az ékszerek rézszínű alapra kerültek felcsiszolva és lakkozva. Hengerelt bőrláncon illetve fémláncon…..
Folyamatosan készülnek az ékszerek Műhelyföldén. ..
Műhelyfölde Nemez fülbevaló 2012.08.01 11:31:06
Gyöngyökkel feldobott nemez fülbevaló, kicsi de aranyos. ..
Műhelyfölde Ceruza ékszerek 2012.08.01 11:31:01
Nagyon inspirált ez a technika és gondoltam kipróbálom és a saját ízlésemre formálom. Készült fülbevaló, medál és sok terv is készült már amik megvalósításra várnak. Egy kis ízelítő:                 ..
Műhelyfölde Nyaralási emlék 2012.05.28 18:50:00
A tengerparton járva mindenki szeret kagylókat csigákat gyűjtögetni, én is begyűjtöttem pár doboznyit, amiket időről időre előveszek. Most fülcsigákból készítettem medált és fülbevalókat, hogy felidézzem a tengert. ..
Örömmel adok hírt, hogy mától a facebookon is járhattok Műhelyföldén:)..
Műhelyfölde Agár nyakörvek 2012.05.08 18:41:00
Az agaraknak kicsit szélesebb nyakörvre van szükségük a szokásosnál, illetve a gazdik szeretik a díszesebb nyakörveket. Magától érthetődő volt mikor első whippet kölykünk megérkezett, hogy nem vásárolunk számára nyakörvet. Ezek az első próbálkozások nyakörvileg és…..
Elkészültek az új fülbevalóim, amit a Meskán meg is találtok, amennyiben megtetszik.Ez a kék mintás üveggyöngyből készült angyalkás darab, nikkelmentes szerelékkel készült.  ..
Műhelyfölde Anyák napjára 2012.05.02 21:47:00
Anyák napjára egy egyszerűen elkészíthető ajándék. Hozzávalók 1 db befőttes üveg, 1 db színes szalag, gyöngyvirág, vagy más széles levelű virág. A virágok szárát levágjuk a megfelelő hosszúságra, majd elrendezzük a befőttes üvegben úgy, hogy a külső részén több…..
Műhelyfölde Szappantartó 2012.04.26 22:02:00
A Meskán isteni kecsketejes szappanokat árulnak, mindenféle fűszerekkel és finomságokkal és ez ihlette, hogy készítsek hozzá egy szappantartót. Agyagból készült és égetés után festve és lakkozva lett. ..
Műhelyfölde Vintage faliszekrény 2012.04.24 21:00:00
Egy régi, ócskának tűnő faliszekrényt találtam a sufniba, de eszembe sem jutott kidobni, mert éppen akkor szerettem bele a vintage kopottas stílusába.Némi csiszolás után nem akaródzott folytatni a régi festék levakarását, inkább úgy hagytam és nem is terveztem, hogy…..
Műhelyfölde Postaláda másképp 2012.04.23 21:10:00
Ha unod a sablonos előre elkészített postaládákat, vagy szívesen felújítanád a régi ládádat, mutatunk egyet. A rétegelt lemezből készült natúr postaládát alapoztuk és olajfestékkel (nekünk ez volt) megfestettük fénykép alapján. Használhatsz kreatív boltokban kapható…..
Ha sok polccsipke tornyosul a spájzodba és valami mást szeretnél, alakítsd át például potpourri tartóvá.Mivel lyukacsos az illatok jobban kipárolognak belőle. Az polccsipkét kb. 40 cm-re vágjuk, az oldalát összevarrjuk, majd behúzzuk az alját amit díszíthetünk gombbal. A…..
Az esetleges reklámbevételek sok embert késztettek eddig is arra, hogy ötletes vagy éppen őrült módokon próbálják meg reklámfelületté változtatni a testüket. Míg Puhl Sándor csak a zakóját adja bérbe minden tévés szereplésnél, volt, aki a homlokát bocsájtotta árverésre,…..
A zöld tea egyre divatosabb ital a nyugati kultúrában is, sokan álltak át az utóbbi években az egészségtelenebbnek tartott kávéról a szintén élénkítő hatással bíró teára. Az orvosok jó része szerint a zöld tea ugyanis csökkenti a rák és a keringési rendellenességek…..