Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sabana

0 bejegyzést írt és 110 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hosszú úton mentek végig a AAA-játékok míg eljutottunk a mai szintre, és sokaknak nevetséges lehet már az, ami lassan 30 éve a kor legmodernebb vívmányának számított. A 20. század vége felé - nevezetesen a 90-es években - nagyot ugrott színvonalában a játékipar - annak is nevezetesen a ma már csak…..
sabana 2020.06.27 20:12:47
Ferivel került be a döntőbe, a kiesett társaik szavazatai alapján viszont Iliász nyerte a húszmilliós fődíjat. A döntőben nem sms-szavazatok döntöttek, a nézők hálistennek nem szóltak bele a végeredménybe. Iliász a játékot nagyjából egyenletes teljesítményt nyújtva játszotta végig, és ugyan…..
sabana 2017.10.14 01:18:48
@sixx: rossz a hasonlat, ha az Indexre kattintok a főoldalon nem a Survivor győztesére számítok. A VB győztesére viszont igen, ezért ha még nem láttam és nem akarok spoilert, akkor nem kattintok. Szóval engem is besz.pattál, de ez van, túléltem.
Iliász egy kedélyes mandirigma lakoma közepébe csöppen, ahol szolidan genya hangsúllyal ereszti el: „szevasztok srácok, na mi újság?” A többiek olyan kényszeredetten mosolyognak, mintha a döntőben derült volna ki, hogy húsz milla helyett egy éves fitneszbérlet, meg egy paleo tiramisu a főnyeremény.…..
A 37. napon vagyunk, ami azért nem semmi na, az amerikai verzióban ugye 39 nap egy évad, itt meg még hátra van ebből a hétből két nap, meg az egész jövő hét, és ezért igenis meg kell süvegelni az összes játékost, aki ilyen sokáig húzta. A hullaházzal ébredünk, zenére,…..
sabana 2017.10.05 16:06:42
@mentolos lecsó: hoho, kikerülted a választ a kérdésre? :-P
Nálunk is a lyány a keményebb dió, én egy csomó mindent tök lényegtelennel látok, ő meg simán levezeti, h. emiatt hogy válik a gyerek tömeggyilkossá...valószínű akkor lesz rossz a gyereknek, ha két ugyanolyan laza vagy éppen szuper-para szülőt kap és nincs meg a jó középérték.
sabana 2017.10.05 17:33:05
@szociál: igen, közben felvilágosítottak, nem láttam minden részt és azokat sem 100%os figyelemmel. Mondjuk ezalapján inkább Lillával kellett volna barátkoznia, mert egyikük sem érti ezek szerint a játékot :) Másrészt lehet h. rosszul emlékszem, de nem az volt, h. Anita nem akarta kirakni, hanem Klaudia erőltette ezt a vonalat? Mondjuk Iliásztól én is paráznék, elég jól tolja, de az érthetetlen, hogyha van egy testhez álló feladat, ami az egyetlen esély, h. legyőzze, akkor a f.szért nem állt bele?
sabana 2017.10.05 18:45:34
@HufnágelSteve: szerintem annál gázabb dolog nincs mint feladni. Ha ott vergődött volna amíg bírja és mégis bukó, akkor ez van, Iliász jobb volt, szerintem senki sem köpködött volna rá, sőt. Így viszont ez ultragáz, és nem hiszem el h. ezt nem tudja (apu ideges tekintete vagyok)
Holtak szigetén valszeg begombázott a Crazy Sisterz, Nóri és Lilla, akik reggel szerenádoznak a tengernek vagy az óceánnak, szóval annak a nagy kék nedves lófasznak. Ahogy mondani szokás: nem mindenkinek való a Survivor. Nóri és Lilla pedig iskolapéldája ennek a szólás-mondásnak, hisz köztörvényes…..
sabana 2017.10.04 13:46:42
@GyRoli: a víz kérdés érdekes, valószínű így, hogy a tó sem édes jogos, hogy kapják. Persze lehet sós vízből is gyártani, de azért ennyi emberre...na az necces azért. A tüzifát szerintem nem kapják, vagy igen?
sabana 2017.10.05 12:07:48
@Sanda.Ipse: basszus nekem is ez jutott eszembe Klaudiáról, hogy Beni mióta "szakított" azóta megrogyott. De ez meg olyan valószínűtlen, az elején is azt gondoltam h. Klaudia csak azért ment rá Benire, hogy legyen egy tuti szövetséges.
Egy vidám kis jelenettel kezdünk: a Mitchum tesók, Cooper és a három Barbie-baba éppen azt ünnepli, hogy ők a legjobb barátok a világon, így aztán „bevonatoznak” a Lucky 7 Biztosítóhoz, konkrétan a főnök, Bushnell irodájába, hogy átadják neki ajándékaikat – többek…..
sabana 2017.10.03 13:34:16
@Pácsó Ármándó: kérlek ne Diane-t :) Fuck you Gordon
A tegnapi dráma utórezgéseiből kapunk még egy kicsit a pofánkba, mert azt már megtanulhattuk, hogy ez a Survivor nem az a Survivor, itt édenhotel van, meg aranyretyó, meg kétnaponta lakoma, hogy a megannyi beteljesült és beteljesületlen szerelmi szálat már ne is említsem. Kezdünk most a…..
sabana 2017.10.02 21:51:16
@Nuggetzor: Ennyire nem mentem bele, lehet h. pont azok a szcének jöttek szembe amiről fent írtam, szóval simán lehet h. benéztem. Egyébként az elején-közepén Ferinek drukkoltam, mert hajtotta a csapatot előre, és már volt annyira fáradt h. nem volt annyira gumicsizmás, és úgy tűnt h. ő ezzel akar nyerni, ha kiesik akkor is. Erre amikor betaknyolt a sárba elsőnek, akkor már rögvest váltódott a paradigma, hát b.sszameg. Másrészt Benedek tőlem nyerhetne, átgondolva nekem ő fájna a legkevésbé.
sabana 2017.10.02 22:01:37
@kappakeklol: szerintem Lillának ez nem esik le, valami lehet h. motoszkál, de a hangok mindig elnyomják. Szerintem úgy látja, hogy az egyetlen esélye a szoc. kontaktra a kis nyomoronc, mert a "menők" kivetik maguk közül.
sabana 2017.10.03 12:05:12
@Berborosz: nem kell a személyeskedés, hogy jön ide, hogy ő hogy néz ki. Írt egy véleményt ami azért sajnos közelít a valósághoz (akkor is ha elég nyers) mások szűzkurváznak, látom az nem zavar (egyébként engem nagyon). A csaj egyébként fullon vagy gyűlölettel, irígységgel, a gesztusai, a mimikája, mesziről látszik, hogy van valamilyen lappangó mentális/idegrendszeri betegsége, erre simán beválasztják egy ilyen műsorba (ez nyílván azonnal kiderült, de kell a műsornak a feszültség) ahol persze ez 100 szorosára nő...Ezt nézni egyébként borzasztó kellemetlen. Még régebben volt az a valóság show amiben volt az a szőke alkesz nő, detto, messziről látszott rajta, hogy megborul, de milyen jó lesz azt felvenni és röhögni rajta.
@Sanda.Ipse: igen, ez nyílván így van, de azért az h. ilyen stílusban beszélnek egymással (azért minden ponton látszik h. ki kezdi a műsorozást) az szerintem már nem az a kategória amire az ember legyint, hogy jaj hát
Ok, h. ezzel nem tudunk mit kezdeni, de szerintem a minimum h. legalább háborgunk...
Klein Dávidnál kevés híresebb alibi bajnokot szült kishazánk. Közel egy tucatnyi próbálkozás és több százmillió forintnyi szponzori támogatást követően biztos vagyok benne, hogy ha az átlagos fizikai képességekkel rendelkező olvasóimnak lett volna ilyen háttere, és ennyi ideje azok közül sokan már…..
sabana 2017.05.28 11:07:07
@vuvuvu2: te meg az az okostojás vagy, aki azt gondolja, hogy elolvasta a wikipédiát és már expert, felsoroltad itt a "tényezőidet", gratula valószínű rajtad kívűl ez senkinek nem jutott eszébe. Itt a kommentelők nagy része azt kifogásolja, hogy megy itt a médiahype, nincs eredmény, viszont már 8x-ra is próbálják ezt valami emberfeletti teljesítményként eladni. (legalábbis, nekem ezzel van bajom)
sabana 2017.05.29 00:54:01
@Ramses El Werel: azért, mert nem értettem, hogy nem hozzá szóltam, ki kérdezte? Aztán meg azért, mert gondolom két (három, több?) accountja van és elnézte h. melyik van belépve, és pont egy másikat sértettem meg :D (bár az sem volt igazi szándék a sértésre, inkább irónia). Erőss Zsolt meg tényleg jó mászó volt, de azt egyébként én sem tartom szerencsésnek, hogy egy ilyen fazonnak családja legyen, mondjuk a csaj is mászott tudta mit vállal, a gyereket nem kellett volna, vagy akkor ha igen, akkor hagyni az életveszélyt. Viszont egy embert, aki azért bőven tett le az asztalra lesz.ralakozni, ráadásul így, hogy már meg sem tudja védeni magát, stílusos.
Másrészt én nem arra gondoltam, hogy a jó hegymászó ilyen-oyan, csak arra, hogy aki hegyet mászik annak kell kockáztatni, mert ha nem akkor nem jönnek az eredmények, vagy ha igen akkor 9.-re. De igazából ez sem zavar, csak a médiahype, mint ahogy írtam...mert az elsőre ok, stb. de ilyen sokadszorra már nekem nemoké, de ez is csak vélemény, nem vérre megy és szerintem Klein úr is nyugodtan alszik ettől.
Sokan beszélnek pénzügyi, környezetvédelmi, állami, és minden fajta válságról. A 2010-es évek egyik legnagyobb kihívása a párkapcsolati kérdések és pont! Csak ezt nem tanítják az iskolában, nem mondja a híradó. A környezetemben körbenézve mindenki erről beszél. Láttam már felkapott adok-kapok…..
Kaptam a nagylyánytól karácsonyra egy Anova Sous Vide WiFi szerkentyût, amit most felavattam. Legutóbbi rántott borjúláb készítéskor már használtam magát a szuvid fõzést (magyarul abáltam a borjúlábat), és az jól sikerült mindenféle szerkezet nélkül. Lássuk mit tud az Anova - lesz-e olyan jó,…..
sabana 2017.02.01 23:36:52
@Waka: ez komoly kerdes? Szerinted ez a kep gusztusos...? Nem allitottam h rossz, csak h nem tudnek beleenni a latvany miatt. Egyebkent azert nyitottam meg, mert kivancsi voltam h mi a frasz ez.
After 1 year and 4 months of negotiations, I left because not enough money was offered to do the script the way I felt it needed to be done. — David Lynch (@DAVID_LYNCH) April 5, 2015 Április 5. óta nagyot fordult a világ David Lych rendező-forgatókönyvíróval. Akkor ugye azzal hagyta…..
A szerénynek tűnő, és a villában igazából nem túl sok vizet zavaró srác a fináléban is meglehetősen visszafogottan viselkedett, még saját maga mellett sem tudott rendesen érvelni, de ezek szerint ez kellett a nézőknek. A hármas döntőből először playmate Dóri gigantikus…..
Szombat este a szokásosnál, vagy várnál nagyobb különbséggel (54-46 százalék arányban) nyert VV Dennis az eddig háromszor is győztes párbajról visszatérő VV Laci ellen, aki elflegmáskodta eddigi legfontosabb párbaját. Végül is, hogy a két nagyszájú gyökérből melyik került…..
sabana 2015.03.01 13:57:13
@encek: Azért pont nem adnám Denisznek, mert sínre rakja, nem érdekel egyik játékos civil élethelyzete sem, ez itt nem charity. Azt hiszem csak azért adnám neki, mert egy sok szempontból nem túl okos, sok esetben gyenge és emiatt elvtelen, de alapvetően szerethetőbb embernek látom mint Robint (én őt max. sajnálom, elismerem az értékeit, tényleg ő az aki sose aljasult le, de kedvelni egy pillanatig sem tudtam), és szerintem Denisz való inkább képernyőre. (de ez is tök szubjektív)
sabana 2015.03.01 14:07:22
@vágner21: de várj, azért Laci tényleg gyökerebb mint Denisz :)
sabana 2015.03.01 14:32:18
@vágner21: amikor elkezdődött, és ketten tolták a Denisszel, partiba vikcsut stb. hát én nagyon röhögtem, sajnálom h nem tartott ez ki, szerintem ha úgy marad, kettejük között dölt volna el a nyeremény. Másrészt viszont inkább Laci mint Robin...ebben egyetértek.
A Zugügyvéd nem klasszikus jogi tanácsadó oldal, és csak azért tesz ki olyan ügyeket, mint az alábbi, mert ez is bizonyítja, milyen szerencsétlen és kilátástalan helyzetbe tud hozni családokat a jogi analfabetizmus, és a jogsérelmek nehézkes érvényesítési lehetősége.Tisztelt…..
sabana 2011.05.30 20:13:24
A KDNP képviselői az Újszövetség után az Ószövetség szövegéből is merítenének a törvényi szabályozásokhoz. Semjén Zsolt elmondta, hogy végre az Ószövetségre is van idejük figyelni, így számos új törvény előkészítésénél, ha a történeti alkotmányról le is kell…..
sabana 2011.04.14 21:10:32
@mózes-kóser: termeszetesen, de ki gondolta volna h. nem csak viccbol irtak ra oket...
 Eddig azt hittem, hogy Vlagyimir Putyin nem az a klasszikus értelemben vett burzsuj, mivel a hatalom sokkalta fontosabb neki, mint luxus hagyományos kellékei. Valószínűleg rosszul gondoltam. Persze csak akkor, ha az Orosz Kalóz Párt által üzemeltetett RuLeaks portál infói…..
hogyvolt VV4 - 4X37 2011.01.21 11:15:00
Miután összeugatok a férjemmel, duzzogva bevackolom magam a nyugiszobába és őszintén remélem, hogy egy lerakott ikrának érzi magát. Pár perc múlva már bánom, mert nem vagyok én arra ráállva, hogy kibelezett mackót, nyálas csócsacsontot meg vak koalamacit körém rakjanak, mikor…..
Volt egy ilyen nevű teológus, akinek a nagyon bonyolultnak látszó, és sokak által még bonyolultabbá tett, logikai és halmazelméleti elemeket is tartalmazó érve egyeseknek, a számtalan eddigi cáfolat ellenére még ma is helytálló és logikus. Pedig a cáfolat közérthetően, mai nyelvezettel, és…..
"Sziasztok.   Ő itt a malacom Kompót. 3éve boldogít minket és üvölt le ha nem kapja meg azonnal amit akar. Harcidisznó, hiztizsák és a ház ura.Éppen a fát próbáltam díszíteni amikor beletúrta magát a díszek közé. Naná, hogy…..
sabana 2010.12.25 13:03:38
@harasztigábor: zsenialis, meg egy felmuvelt nyelvtannaci...ugye felmerted, hogy ez a cukisag blog
sabana 2010.12.25 13:47:46
@bogel: en spec ezert szeretem, de mindig megjelenik egy nobel-dijas aki beadja a tudomanyt
Subba Kamu Roland megint 2010.11.19 18:24:00
Érdemes középig, "Faszom, fasszopó geci" Így őrjöngött Damu Roland - videó..
sabana 2010.11.23 17:34:36
@leginkább tejből: hallod, hallgass el
  Néhány hete a kezembe került egy riportkötet, mely szerintem az utóbbi idők egyik legérdekesebbje a műfaján belül. Mindez azért is különös, mert Kordos Szabolcs Tilos a belépés című könyve nem egzotikus tájakon, veszélyes terepeken játszódik, hanem olyan helyeken, amelyek…..
Nahát ilyet, valaki teleragasztgatta várost olyan plakátokkal, melyeken Tarlós István és a Fidesz embléma összeollózva szerepel. Szégyen gyalázat. Aki nem tudná, ezek nevetséges hamisítványok. Nem is kell mondanom kinek áll érdekében, és kinek van pénze ilyen kiadványok…..
sabana 2010.09.26 10:27:24
@Húsleves: igen, de ezt megfejteni mar nehezkes. Piroslap igen, jelenleg ez izgat engem is, hogy a Tarlos mi volt 2002-ben...nagyszeru poszt, mely es igenyes (megyek hanyni)