Regisztráció Blogot indítok
Adatok
NiceFire

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mármint haza. Na jó, mi is bedőltünk a címnek. Hollósi János Vilmos, a párt koordinátora gyáli kalandjairól közölt szokatlanul őszinte beszámolót. A 4K!-sok még január végén települtek ki az ottani piacra, de már az indulás sem ment simán: Késtem is, kábé fél órát,…..
NiceFire 2014.02.06 12:18:19
@exlex: Nem nem a nemi szerved. Nem is hasonlít rá, mert itt kemény munka folyik, hogy tegyünk valamit az országot elborító szociális, gazdasági, jogi stb. igazságtalanságok ellen, illetve, hogy azokat helyre tegyük, megoldjuk és ennek érdekében döntéshozó, de legalább is a döntéshozókat befolyásoló helyzetbe kerüljünk.

Ám , hogy válaszoljak neked, ha a 4K feliratot egy műszaki cikkeket forgalmazó kereskedelmi egységben látod, akkor egy képernyő felbontási kategória, amelyet UltraHD - ként is emlegetnek. Ez a legjobb kapható jelenleg,3840 x 2160 pixeles natív (fizikai) felbontást takar.

De itt nem erről van szó!!!

A Negyedik Köztársaság Párt egy patrióta (haza szerető) szociáldemokrata párt.Nálunk nincs ismert arc, bukott, megtévedt, elhasznált politikus. Hétköznapi emberek alulról építkező, a részvételi politizálást és döntés hozást alkalmazó és hirdető mozgalma, pártja.
Amennyiben tényleg érdekel itt olvashatsz róla:

negyedikkoztarsasag.hu

/ Ne sértődj meg, lehet te is kemény tökű gyerek vagy, de a kérdésed elég lekezelőre sikerült, ami a puhapöcsök önigazolást kereső sajátja. /
Ezen az új blogon fogunk beszámolni mindarról, amit tapasztalunk és átélünk az országgyűlési és az Európa parlamenti választásokig. A pártok választási kampányából általában csak a hivatalos nyilatkozatok, közlemények, az egyhangú hirdetések és a különböző botrányok…..
NiceFire 2014.01.16 21:37:48
@1001nappal: Milyen módon tudnál bárkit lenyomni politikailag, hozzáértésben egy olyan pártban ahol a gerinc, a tisztesség, a szavatartó mentalitás kapja a legnagyobb bizalmat?
Amennyiben te valami múltbéli politikai megtapasztalást tartasz magadban, mint politikai hozzáértést, akkor soha sem lehetnél jelölt egy új másfajta politizálást - az általad lebecsült részvételi demokráciát - akar folytatni. Te ehhez nem értesz. Menj olyan pártokhoz akik csak szavakban tudnak megújulni.
Ám ne aggódj, a mi hozzáértésünk gyümölcseit te is élvezheted, mert mi nem csak a saját szimpatizánsainkért dolgozunk, hanem mindenkiért aki e kis országot hazájának nevezi.

A "profi" politikusok meg ennyit tudnak, amit az ország jelenleg mutat. Fasza ...

O:)
NiceFire 2014.01.17 07:01:41
@1001nappal: A programunk jelenleg készül, a program vita folyik, ha kész lesz be fogjuk mutatni.

Te másról sem beszélsz, mint hogy mi milyen arrogánsak, beképzeltek vagyunk. A te szavaidból viszont ömlik a minden tudás érzése. Ne sz@rj be, nem azért érzem , mert nem lenne önbizalmam, hanem azért mert öntelt vagy.
Tudod aki ért hozzá az csinálja, aki meg nem az csak beszél róla. Valószínű ez az ilyen kommentelők születésének az oka. Itt névtelenül oszthatod az észt, mindenféle következmény, de még csak elfogadható érvek nélkül.
Nekem igenis beszélhet valaki a gasztronómiáról még akkor is, ha nem tud egy rántottát sem tisztességesen elkészíteni, mert meghallgatom, kiegészítem a tudását és akár még ötletet is merítek arról, hogy mi lehet az oka annak, hogy hiányosak az ismeretei, majd teszek azért, hogy ezt megszüntethessem, többet ne forduljon másokkal elő.
Nem mostam össze a politikai tapasztalatot a gerinctelenséggel stb., annyit írtam le, hogy nálunk mások az értékrendek. Engem inkább tisztességes emberek irányítsanak, mint politikailag tapasztalt csalók. Természetesen az a legjobb, ha tisztességes ÉS politikailag tapasztalt emberek lennének a hatalomban, de jelenleg az ilyen - főleg a haladó gondolkodással, jövőbe mutató tervekkel, empátiával rendelkező - igen kevés van. A 4K! pedig őszintén bemutatja kik alkotják a tagságát és ennek ismeretében majd az állampolgárok eldöntik kell e ez nekik vagy sem.

Nem csodálkozom, hogy ott voltál a fidesz alakulásánál, mert azt a szintet képviseled.
NiceFire 2014.01.17 09:47:01
No akkor még egyszer, hogy a nagy elmék is értsék: a választási programunk most van vita alatt. Az alap program nyilván nem tartalmazhat naprakész javaslatokat, csak irányvonalakat, mert az egy párt alapvetéseit tartalmazza.

Nem azt írtam, hogy a politikai tapasztalat csalás, hanem azt, hogy inkább a tisztesség, mint a politikai tapasztalat amely csalással párosul, vezesse a sorsomat. Valószínűleg ez a mondat elkerülte becses figyelmedet:
"Természetesen az a legjobb, ha tisztességes ÉS politikailag tapasztalt emberek lennének a hatalomban, de jelenleg az ilyen - főleg a haladó gondolkodással, jövőbe mutató tervekkel, empátiával rendelkező - igen kevés van."
Tehát nem vitatom el a tisztességes politikus létét.

Mivel én nem voltam ott - ellenben veled - a fidesz alakulásánál és nem tudom milyen emberek voltak. Viszont ahogy most kommunikálnak úgy kommunikálsz te is. Ez nem "labda visszadobás" , hanem tény. A vitakultúrám miatt ne aggódj, mert fejlődik.

Amikor a feleségem meglát valami hasznos dolgot valahol - média, szomszéd, utcán járva stb. - mindig azt a szlogent hangoztatja: "Ezt mi is megtudjuk csinálni". Én tovább fejlesztettem, mert én új dolgokat is kitalálok és megvalósítom. Sok esetben a tudásom nem elegendő adott tárgykörben, ilyenkor általam mérvadónak tartott személyektől kérek tanácsot, felvilágosítást, oktatást. Utána abban a szegmensben tájékozott leszek, de nem leszek a téma szakértője. Sokszor járok úgy, hogy mivel én sok szakterületről rendelkezem részismeretekkel, olyan dolgokat kapcsolok össze, amit egy képzett szakember nem tenne, de amikor tőlem meghallja tetszik neki. Na ez a politika is: nyilván rendelkezni kell egy általános tudással, de a politikusnak nem szakembernek kell lennie a gazdaságban, a jogban, stb. hanem irányvonalakat kell kialakítania a rá bízott témakörökben, ehhez szakértők tanácsát, tudását kell igénybe vennie és rendelkeznie kell azzal a tulajdonsággal, hogy a szakmai érvek előtt meg tudjon hajolni, ha azok nem igazolják az ő véleményét. A politikus összehangol, szervez, irányít és ehhez - csúnya szóval - beszerzi a tudást. Olyan politikus nincs aki egy személyben értene mindenhez, olyan van aki ezt hiszi. Lehet a te véleményed más a politikus létről, én így viszont így látom. Nem vagyok fiatal radikális politikus, hanem középkorú, politikával közvetlenül foglalkozó, a mai világban radikálisnak hangzó elveket valló - pl. tisztesség, emberség, alázat, stb. - idealista ember. Ám ha ez megfelel valaki politikusi definíciójának akkor viszont felülbírálva magam: politikus vagyok.
Rólad a szent inkvizíció jut az eszembe. Ragaszkodsz egy dogmához és nem vagy képes megújulni.
Az a te felelősséged lesz, ha megvéded az országot tőlünk, az meg a mi felelősségünk, hogy ha sikerül olyan pozícióba kerülnünk, hogy az ország életét érdemben befolyásoló döntéseket hozhassunk, akkor neked és a vélemény barátaidnak bebizonyítsuk, hogy tévedtetek.