Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Viszlat

0 bejegyzést írt és 869 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ismerjük a BL-indulókat, ismerjük az EL-indulókat, ismerjük a kiesőket. Anglia másra sem vár, mint a világbajnoki keret kihirdetésére. Várjál, ja igen! Lesz itt egy bajnoki címről döntő forduló is teaidőben, mely után tudni fogjuk, hogy megdől-e a Liverpool és a Manchester…..
Viszlat 2010.05.09 18:15:57
@Szergő: Tevez tavaly nem egy meccset eldöntött, szorult, fontos helyzetekben képes volt a gólszerzésre (nem véletlen, hogy a szezon végefelé egyre inkább élesedett a kérdés, hogy tulajdonképpen miért nem marad). Berbatov erre képtelen, vagy elfelejtette, vagy szar szezont fogott ki, de kérdés, hogy megengedheti-e magának a csapat azt a luxust, hogy várjon rá még egy évet vagy sem. Szerintem nem.
Viszlat 2010.05.09 18:18:52
@Gennyzsák Sam: néggyel. :) De tökmindegy, ez az egész a Blackburn ellen úszott el.
Viszlat 2010.05.09 19:25:25
@d3vnull: nem igaz, mert mi kaptuk a legkevesebb gólt. :) Csak viccelek, őszintén gratulálok a bajnoki címhez minden Chelsea drukkernek!
A múlt hétvégi fordulóban volt rá esély, hogy újra változzon a pontkülönbség az éllovasok között. Nem kellett nagy jóstehetség ahhoz, hogy a Real nehezebb dolgát jövendöljük. Egyik sztárgárda sem kápráztatta el szurkolóit, de most már nem is erről szól a dolog. A…..
Breaking news, vörös kód és rendkívüli állapot: büszkén harangozzuk be a második NST-kupát. Olvasók, kommentelők, nethuszárok, skalpvadászok, szotyolaárusok, maláj táncoslányok, B-közepek, jegyüzérek, játékosügynökök, forgatócsoportok és önmagukat megnevezni nem…..
Az is előfordulhat, hogy minden kérdés eldől a hétvégén, de mi inkább a jövő heti horrorra esküszünk. Lesznek teljesen érdektelen meccsek, köztük olyan is, ahol egy magyar focistát fognak ünnepelni, lesznek félig érdektelen meccsek, és lesz két óriási téttel bíró…..
Viszlat 2010.05.03 20:14:21
@nils_h: beléptem ide, láttam miket írtkáltatok a meccs kapcsán, majd megnyitottam a Premier League oldalát, ahol a hírek között ez fogadott:

"Wenger wants faith from fans
Arsene Wenger has called on Arsenal fans to continue to trust his judgement as he looks to strengthen the squad."

Kicsit mosolyogtam, de aztán elolvasva a hírt végig már csak fogtam a fejem:

"One or two will go out, which happens every year, but the first target is to keep the squad together," he said.

"This team has a future. I believe the players want to have a future together and that is why it is my job to keep them together."

Ez csak szerintem ordas nagy ellentmondás (és oltári nagy baromság)?
Viszlat 2010.05.03 20:15:38
@Viszlat: izé, ez Vadkutyának akart volt menni.
Ezt a párharcot valahogy mindenki elintézi azzal, hogy "innen lesz majd ellenfele az Internek - vagy a Barcelonának". Az mindegy, hogy melyik. Hát, kérem szépen, nem mindegy. A 2001 után döntőbe vágyó Bayern Münchennek sem, még kevésbé a története első jelentős európai…..
Viszlat 2010.04.28 11:41:07
@Althedokan: az utazási adatokat valami útvonaltervezőből szedted?:) Személyautóval a München-Lyon még akár igaz is lehet, de csak ha megfelelő időszakban történik és kihasználod a német pályákon, hogy nincs sebességkorlát. Viszont a Barcelona - Milánó utat esélytelen 10 és fél óra alatt megtenni, a francia riviérán Aux-en-provence és Sanremo között van vagy 9-10 fizetőkapu, az a szakasz önmagában 2-3 órát igénybe vesz.

Amúgy fingom nincs tulajdonképpen miért is jött ez szóba, csak szemet szúrt. :))
A bajnoki cím kvázi-eldőlését vízionáltuk, erre a két legdigóbb PL-csapat egymás után letolta a gatyáját és odacsinált a megterített asztalunkra, közvetlenül a Jack Daniel’s steak és az extra cold Guinness mellé. Ez egyben azt is jelenti, hogy bármi történik a…..
Viszlat 2010.04.26 13:51:11
@értelmetlen_nevű: azt adom, hogy talán viszonylag gyorsan fejlődött oda ahol most tart, de hogy a legtöbbet? És ráadásul pont Fletcher mellett említve? Emlékezik még valaki a skótra pár évvel ezelőtt? Tavalyelőtti szezonban már kezdte megmutatni mit is faragott belőle az öreg, aztán tavaly már abszolút alapember volt a legjobbak közé lőve magát (máig tartom azon állításom, hogy a BL döntőt is egész másképp nézett volna ki ha ő is ott lehet).

Fletchert én anno kifejezetten utáltam, tehetetlen-tötyörgős játékosnak tartottam de valami hihetetlen amit csinál a fickó - sokszor az az érzésem, mintha 12-en lennénk.
Viszlat 2010.04.26 13:52:42
@Viszlat: -t, +mostanra, + a pályán. Helyezze el mindenki. :)
Viszlat 2010.04.26 17:41:29
@imici77: ha úgy tűnt volna, hogy kisebbíteni szeretném Song érdemeit, akkor félreérthető voltam. De Fletcher az egyébként, nem is kérdéses. :)

@értelmetlen_nevű: oké, tiszta sor mostmár.

@Everred: igen, "csak" azt hozta, de (és ez teljesen saját elmélet) véleményem szerint azért, mert vissza kellett fogja magát és fegyelmezetten maradni a szigorú értelemben vett feladatkörében. Ha végre épkézláb (aki hasonló terhelést bír és hasonlóan hatékony) társa lesz, akkor szerintem szabadabban csatlakozik majd a támadásokhoz. Néha most is előfordul, hogy ő érkezik először a második hullámmal és ugye ott volt pl a tavalyi Chelsea elleni meccs, amikor két gólt is szerzett (valamelyik kupa volt azt hiszem). Sőt, mostanában elkezdett próbálkozgatni távoli lövésekkel, amiben én egy újabb lépést látok Ferguson mesteri építkezésében Fletchert illetően.
A hétközi "félig eldőlést" követően most gyakorlatilag ténylegesen megkerülhet az arany gazdája, bár mi inkább olyan "háromnegyed eldőlést" jósolunk. Greater Manchesterben az év meccsét rendezik - a 4-3-as dráma visszavágója következik -, a Tottenham pedig…..
Viszlat 2010.04.18 11:47:20
@spigo: engem inkább elszomorított, Rooney pont nem az a játékos akitől az ilyet megszokhattuk volna.

Persze az álszent hernyózó, undorítózó ellenszurkerek azért meglehetősen viccesek, mintha a saját csapatukban nem lenne kapásból 3 olyan aki ezt hétről-hétre eljátssza.
Viszlat 2010.04.18 15:31:40
@Zsoca87: te az angol sajtóval foglalkoztál, így nem tudom miért vetted magadra. :)
Extrahosszú, extrafárasztó, és valószínűleg mindent eldöntő forduló áll mögöttünk a Premier League-ben. Az túlzás, hogy a híresen retardált szigeti játékvezetés megajándékozta a Chelseat egy duplázással, de annyit kijelenthetünk, hogy hozzásegítette őket, mert innen…..
Viszlat 2010.04.15 21:34:25
@donnelly: igazad van a bajnok kérdésben, de szerintem idén igazából akárki nyeri is a bajnokságot, nagyon mellet verni nincs alapja egyik csapatnak sem. Nagyon bolond egy szezon volt ez, hihetetlen sérüléshullámokkal mind a három aspiránsnál. Plusz mindegyik csapat beégett kötelező meccseken igen keményen. És tényleg halálkomolyan gondolom ezt, tehát ha teszem azt valami csoda folytán mi nyernénk, tőlem biztos nem fogtok olyat olvasni, hogy micsoda véghajrá volt, vagy hű de mekkora szezont futottunk.
Viszlat 2010.04.16 11:01:52
@Woland: az Arsenalt mi is oda-vissza vertük, szóval az nem számít. :))
Viszlat 2010.04.16 13:29:07
@imici77: a bajnokságról volt szó miszter. :)) De egyébként visszakérdezhetnék, hogy a sztóksziti ellen kiesni?:)
Esti Kornél: Hetekkel ezelőtt az itáliai és nemzetközi lazialék között is robbanásszerűen terjedt el az az elsőre hihetetlennek hallatszó hír, hogy az olasz labdarúgás egyik legnagyobb szurkolói csoportja, az Irriducibili felfüggesztette tevékenységét. Bár tudtuk – és…..
Viszlat 2010.04.15 16:51:09
@váév építők: ha már összemaszatolás, meg miegymás, akkor ezt tegyük rendbe:

"a kereszténység több ártatlan ember haláláért felelős az elmúlt 2000 évben, mint huitler és sztálin együttvéve"

Pontosítva: a katolicizmus és a katolikus egyházrendszer felelős azokért az emberekért. És sem a katolicizmus, sem a katolikus egyház nem egyenlő a kereszténységgel és rohadt messze van a kereszténység eszméjétől.

Elnézést, hogy méginkább offolósra sikerültem, de ezt nem szívesen hagyom soha sehol szó nélkül.
1887 novembere. A Plumstead park felé biciklizik a Tottenham Hotspur Football And Athletic Club gimnazista srácokból álló csapata, hogy megmérkőzzön a Royal Arsenal nevű lőszergyár melósaival, egy barátságos mérkőzés keretében. A meccset 1-2-es vendégvezetésnél, 15 perccel a…..
Viszlat 2010.04.14 22:46:21
Viszlat 2010.04.15 08:16:17
@Rooney82: hacsak nem dől el már ebben a fordulóban egy City és Chelsea győzelemmel. Mert akkor már csak azon kell izgulni, hogy ki lesz a második.

@Woland: végigolvastad te azt a nyilatkozatot? Persze az elején elmondja, hogy milyen jól védekezett a Spurs, stb, de aztán sikerült neki odabökni két eléggé érdekes (értsd: ostoba és genya) dolgot is a Tottenham BL szereplésével kapcsolatban.
Extrahosszú PL-hétvége elé nézünk, mely bajnokikkal indul, kupaelődöntőkkel folytatódik, és bajnokikkal fejeződik be, de csak szerdán. Ez egyben azt is jelenti, hogy négy csapattal kétszer is találkozunk, és nem kell még további vesztett pontok tekintetébeneket számolnunk (a…..
Viszlat 2010.04.11 16:12:35
@Ferguson: már én sem védem, ezt be kellett volna rúgni, még igazgatni is lett volna ideje, de neki sikerült a kapusba rúgni. Scholes hatalmas passzt küldött Valenciának egyébként.
A tegnapi slágermeccsből nyíltszíni koncolás lett, a mai rangadón ez aligha lesz így. A Manchester United biztosan, a Bayern valószínűleg legjobbja nélkül kezd, de míg Robben egy félidőt az eredménytől függően biztosan vállal, Wazza nem segíthet a nélküle meglehetősen…..
Viszlat 2010.04.07 22:43:52
@vadkutya: szükségtelen, igazából jó nagy adag kritika illeti a csapatot, de hát itt nem azok fognak elhangzani. Ahogy azt már most is láthatod. :)
Viszlat 2010.04.07 22:48:15
@sh4d0w: köszi. :)

Nekem innentől mindegy mi történik, totál semlegesek a résztvevők. Hihetetlen sorozat van mögöttünk már így is, szégyenkezni tulajdonképpen nincs okunk. Ősszel meg neki lehet futni újra, ez a foci szépsége. :))
Viszlat 2010.04.07 22:52:01
@vadkutya: :D Na igen, de Wenger nem tudhat maga mögött olyan három évet, mint Ferguson. Így azért egész másképp hangzik ez a közhely, nem? :)
Undertow, hűséges olvasónk, osztott meg velünk egy parádés... na jó, faszipántos videót a kommentek között: Lapozás után pedig egy magyar verzió, de már csak prózában. Gyermekkorom egyik kedvenc sport anekdotája, amit édesapám évente legalább egyszer elmesélt.Asszem még…..
Ma este meglesz a Bajnokok Ligája első két elődöntőse, és bár sokan lefutottnak tekintik mindkét párharcot, az NST meghívott szakértői az esélytelenebbnek tartott csapatok részéről is hihetetlen magabiztossággal nyilatkoznak az esélyekről. Barcelonában az lesz a kérdés, kinél…..
Viszlat 2010.04.07 09:31:36
@vadkutya: kolléga, ne túlozzon, ezerszer leírtátok a PL topikban, hogy nagycsapatok ellen nem igazán megy idén (Chelsea-től, tőlünk is hármast kaptatok), szal nem olyan nagy dolog ez a tegnapi meccs. :) Meg különben is, ki tudja mi van, ha nem fújják vissza Bendtnert a nemlesről.
Itt a húsvét, itt a nyúl, szombaton meg Cselszi-Mú - skandálhatnánk a faszipántos rímet, ha nem az Old Traffordon rendeznék a forduló rangadóját. Sok mindenről dönthet a koradélutáni összecsapás, de semmiről sem fog. Szerintünk egy döntetlennel mindenki ellenne egy darabig,…..
Viszlat 2010.04.03 22:33:20
@Ferguson: aggódik a fene, nagyon félreértettél, ha ezt vontad le a hozzászólásomból. :) Személy szerint én már így is fantasztikusnak tartom az elmúlt évek eredményeit, így annak adtam hangot, hogy nem tragédia ha idén nem mi nyerjük a bajnokságot. Persze nem fogok sírni ha mégis sikerül. :)

@rokamoka33: sokan beszélnek ilyesmikről, ez tény, de, hogy köztudott lenne azt nem írom alá. Természetesen lehet számokkal dobálózni, de alapvetően erős kétségeim vannak afelől, hogy valaha is teljes belátást nyerünk ilyen szintű klubok gazdasági helyzetébe. És én egyáltalán nem unom a United-et. :)
Viszlat 2010.04.05 00:11:27
Viszlat 2010.04.05 21:12:20
@undertow: köszi, hogy megosztottad, hatalmas. :D
Hét forduló maradt, huszonegy megszerezhető pont, két egységen belül az első három. Tömegesen rohamozzák meg a népek a feltárásra váró negyedik pozíciót, Rambo visszatér a pokolba, a strandlabda visszavág. Egyébként meg az tegye fel a kezét, aki nem szkrollol le naponta minimum…..
Viszlat 2010.03.27 10:08:47
Remelem megutjuk a Boltont egy otossel legalabb, kelleni fog az a golkulonbseg ha esetleg ugy alakul a vege.

@bakító: nem akartam beleszolni az ujabb picsogas-rohamba, de ezt nem tudom megallni szo nelkul, ugyanis nagyon alattomosan csusztatsz.

Megpedig a hasonlatoddal. Mar az alaphelyzet sem hasonlithato egymashoz, hat meg a szereplok helyzete. Hol hasonlithato a mezei sofor es a botorkalo nagymama esete ket profi sportolo rosszul vegzodott kuzdelmehez? Mintha Ramsey egy artatlan jarokelo lenne, aki csak ugy veletlenul arra jart es a felelotlen gyoker meg agyonrugta. Tet van, nem is kicsi, hajtas van, az sem kicsi es SAJNOS elofordulnak balesetek, de ez a Wenger-szintu sirankozas valami hihetetlen szanalmas.
Ezúttal az angolos kolléga vesz részt továbbképzésen, így az utolsó pillanatban kényszerültem beugrani a helyére, de ez nem akadályozott meg bennünket abban, hogy megtippeljük a hétköz összes mérkőzését, és hogy kiosszuk a helyezéseket négytől-hatig. Ugyanis a Chelsea és a…..
Viszlat 2010.03.24 12:23:08
@szferi: na igen, ahogy olvastam, Rafa is ebben bízik, hogy az ellenfelek több pontot veszítenek mint ti. Remek taktika. :)

@nordsee: ez is igaz, írhattam volna úgyis, hogy kevesebb lesz idegenbeli meccs és ez szerencse, tudván, hogy a 10 vereségből 8 ott jött össze.

Épp valamelyik nap néztem meg újra azt a bizonyos 4-4-et a kékek ellen a BL-ben, mintha egy egészen más csapatot láttam volna, pedig csak Alonso-val volt több a Pool.
Viszlat 2010.03.24 12:23:42
@bakító: Gerrard szintű játékosa (idei formájában) minden csapatnak van 7-8...
Viszlat 2010.03.24 14:08:28
@bakító: egyáltalán nem volt alárendelt, mivel a United sem éppen csúcsformában nyomja végig az idei szezont. A vicc az, hogy még így is versenyben vagyunk a bajnoki címért. Mi lesz ha a végére nem csak Rooney hozza azt amit tud, hanem rajta kívül még 1-2 játékos legalább... :)
Próbálok asszimilálódni. Mert az angolok, ugye, ferde szemmel néznek az olyan emberre, aki a kocsmában nem a futballról beszél. Valahogy nem tartják teljesen normálisnak, az ilyen alak igyon csak egyedül. Ez abból a szempontból teljesen érthető, hogy az angol szurkoló is –…..
Viszlat 2010.03.21 16:19:27
@drosiii: ne szivass már basszus, várom a stream-en mint egy idegroncs, hogy vajon melyik oldalra fújták...
Viszlat 2010.03.21 16:24:34
@imici77: te mekkora genya vagy :D
Viszlat 2010.03.21 16:25:29
@poolfanati: az nektek jó, nem? Vagy ha vezetünk, akkor is ántilviszkór?
Hosszú idő után végre egy normális forduló a PL-ben is. Ráadásul nem is akármilyen meccsekkel. Az Arsenal a kiesés ellen küzdő Hullhoz látogat, ahogy már megszokhattuk, tartalékosan. A Chelsea Zola csapatát fogadja, az Old Traffordra pedig Geráék utaznak. A BL indulást jelentő…..
Viszlat 2010.03.14 16:02:04
@mann: hát igazán remek változás. :))
Viszlat 2010.03.14 16:13:48
Egy, csak egy legény nem keresgéli az állát a Real Madrid kiesése után. A csilliárd dollárból felpimpelt luxusverdát pirostól pirosig alázta a sufnituningolt francia roadster, ami lehet, hogy nem is csak annak volt köszönhető, hogy az előbbit vezető Gonzalo Higuain elváltotta…..
Viszlat 2010.03.13 13:00:38
@danesdzsu2: lehet, hogy szerinted ugyanaz 16 évesen az álomklubodhoz eligazolni mint 24-25 évesen meghozni egy ilyen döntést, amikor 8-9 év van mögötted az adott csapatnál és tulajdonképpen ott neveltek a belőled (a tehetségből) klasszist. Szerintem nem. :)

@Juan de Keserű, a keselyű: így alakult, de legalább itthon töltöm a hétvégét. :)
A mai BL-játéknapba sűrítették az izgalmakat, ami abból a szempontból kár, hogy választanunk kell a két, intenzitásában kocsmai bicskázásra emlékeztető csúcsderbi között. Az NST-n végbemenő változások hírnökeként csavarintunk egyet a szokásos Három dolog-ra épített…..
Viszlat 2010.03.09 22:39:35
@Viszlat: mármint az Arsenallal. De mindegy is, csak rácsodálkoztam.
Az FA mindent megpróbál, hogy teljesen követhetetlen legyen a Premier League. A kupaküzdelmek miatt a hétvégén - meg hétfőn - hat meccset játszanak csak le a huszonkilencedik fordulóból. Majd kedden az FA-negyeddöntőhöz hasonlóan újra lesz Portsmouth-Birmingham és a Bolton is…..
Viszlat 2010.03.06 20:03:06
@imici77: akkor most ne válts át ;-)
Viszlat 2010.03.08 21:42:39
@váév építők: 0-3 már tuti nem lesz...
Negyeddöntőihez érkezett az FA-kupa. A hétvége kérdése egyértelmű, melyik csapat szurkolói énekelhetik, hogy Que Sera Sera, whatever will be, will be, we're going to Wembley, Que Sera Sera. Az állva maradt csapatok közül, csak a Reading nem a PL-ben edződik hétről-hétre, rájuk a…..
Tényleg mintha tesiórán lennénk: előre állt a drabális állat, aki az apjától Audit kap, mikor betölti a tizenhetet; mögötte a lányok kedvence, a sportos srác, aki normális csajt valamiért mégse tud soha felszedni; harmadik a melák, az egyszerű komputerű, aki már a…..