Regisztráció Blogot indítok
Adatok
marcika

0 bejegyzést írt és 43 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hát mit is mondjunk. Tibi bácsi kedvéért Attila Batmannek öltözik egy olyan korban, amikor még bármit, bárhogy lehetett reklámozni a tévében...
Tudják, ki vezeti majd a táskás szemű Vámosi Viktoria helyett a Topmodell döntőjét? Annyit segítünk, hogy nem Kelemen Anna. És egyébként is nem ki, hanem kik.Még mielőtt megfájdulna a fejük a modellecskék, playmatek és megfáradt pornósztárok neveinek felsorolásában,…..
A Tv2 folyosóin már azt mesélik, hogy szombatról péntekre tette a csatorna a Megatáncot. Persze a csak a jövő héttől, hogy azért még egyszer utoljára, úgy igazán meg tudja alázni a tehetségkutatót a Szombat esti láz. A taktika egyszerű: a Megatánc leginkább a városi nőket…..
Paudits Bélának ma reggel élő adásban leolvadt az agya. Hajdú Péter geciláda, a lánya három nyelven beszél, és további izgalmas részletek a kétinfarktusos Béla életéből. Viszont maximum respekt Liptai Claudiának, aki hihetetlenül profin kezelte a helyzetet. A videóért…..
Hiába mondja azt a Blikk és a Színes Bulvár Lap is, hogy a holnap esti Fábry Show-t csak tizenhat éven felülieknek ajánlja az RTL Klub, és vastag sárga karika lesz meg pinázás, a csatorna azért inkább kifütyüli a Kelemen Anna és Fábry Sándor beszélgetéséből a nemi szerveket,…..
Osama Bin Laden és az arab terroristák kedvenc csatornája, a (szerintük) egyetlen hiteles hírforrásnak tekinthető Al-Jazeera nevű arab hírcsatorna november 15-től beindítja nemzetközi adását, mehetnek az itthon meccsre palesztin zászlóval szurkolni járó tömegek tüntetni a UPC…..
A South Park alkotóiról sok mindent el lehet mondani, csak azt nem, hogy tisztelnének bármit is. Hirtelen nem jut eszembe senki és semmi, aki nem kapta volna meg a magáét tőlük, Jézustól Hitlerig, a zsidóktól az arabokig ütnek-vágnak mindenkit, joggal persze, mert a baromság az…..
Hogy miért ér meg harmincmilliót a Tv2-nek, hogy bemutassa Zalatnay Cinit, ahogy kicipeli a melleit a börtönből? Hogy a Napló stábja miért forgat ezúttal szemétgyűjtésre, patkolódíj-fizetésre, vagy kutyaszar-lapátolásra buzdító propagandafilm helyett jópofa reklámot a magyar…..
A Tv2 Rém rendes remake-je a második adás után orbitális buktának tűnik. Persze nincs még vége, akár még rá is szokhatunk Bándi Sanyi Amerikából importál tahóságaira, de a tegnapi nézettségi adatokat azért biztos remegve vitte be a titkárnő a vezetőségi meetingre. Nem én…..
marcika 2006.10.26 13:46:14
Remelem azert azon az emberen, aki ezt bevasarolta a TV2nek valami keserves nagy bosszut fognak elkovetni.
Egyebkent a szervet mitol olyan kurva jo sokak szerint? Marmint, oke, hogy a nagytobbseg itt a bundyek szerepeben elfogadhatlannak tartja, de hol mashol rakott le valami olyat az asztalra, amitol el kene ajulni tole? Emberunkben en nem erzem a kulonosebb tehetseget. Hozzateszem, azt az allitasomat meg mindig tartom, hogy ebben a szarhalomban nem o a gyenge keresztmetszet. Aki a peggy szerepet jatsza...nem is akarom tudni annak a noszemelynek a nevet...DE ENNYIRE EROLTETETT IZZADSAGSZAGU TULJATSZOTT TEHETSEGTELENUL ELOADOTT NEVETSEGES SZANALMAS """""""szineszi""""""" alakitast mint az, en meg nem lattam. En egeszen ecceruen ideges leszek tole...ecceruen felmegy tole az agyvizem hofoka. Nem tudom kinek a seggevege lehet az A TEHETSEGTELEN noszemely, de remelem csunya nagy felelossegre vonasok lesznek meg itt, hogy mitol bukik meg ennyire ez a tragyadomb.

Egyebkent, ha mar remakenel tartunk. Nekem egy film ugrik be (termeszetesen amerikai), ahol a remake tokeletesen sikerult. Ez pedig a 12 duhos ember cimu iszonyatosan nagy film. Mondjuk ott Jack Lemmon, meg James Gandolfini szintu emberek voltak, akik mondjuk tudnak/tudtak ezt azt...
Ja es imdb ertekelese errol a filmrol: "Superior remake".
Hat asszem ez a magyar rem rendes szornyuseg nem fogja ezt a commentet kapni. (egyebkent imdbn mar fenntvan, gondoskodni kene rola, hogy a beka segge ala legyen szavazva ott is)

www.imdb.com/title/tt0845874/
60 000 font kárt okozott a brit vasúttársaságoknak az a titokzatos férfi, aki augusztus óta több, mint harminc szerelvényre csapott le Anglia délkeleti vidékein. Az idegen, akiről a biztonsági kamerák segítségével egyelőre csak azt sikerült kideríteni, hogy fiatal és fekete…..
Vannak felesleges dolgok az életben, Porsche motor a Trabantban, bojt a fasz végén és tegnap este óta a magyar Rém rendes, amit a fogadkozások és az amerikai éceszgéberek jelenléte ellenére is szar lett. Nem kicsit sárga és nem kicsit savanyú a végtermék, akár még böszmeségnek…..
marcika 2006.10.19 11:18:48
Megneztem...nehez most barmit is irni.
Tenyleg nehez. En az eredeti sorozatnak nagy rajongoja vagyok, hiaba lattam mar akar 4-5x is a reszeit, meg mindig viccesnek talalom. Ez amit itt most a TV2 muvelt, ez az eredeti sorozat megszegyenitese. Egyszeruen nem tudok mit mondani...nem ertem, hogy ezt hogy engedhettek kepernyore. Ez egy katasztrofa.

A szineszek szerintem TOKELETESEN alkamatlanok ezekre a szerepekre, foleg a juci vagy ki...az a hihetetlen eroltetettseg, meg azok a szabvany grimaszok...en azt hittem rosszul latok. Ez egy altalanos iskola szinjatszo koreben keves lenne! Szervet teljesen rossz, tokeletesen kulonbozik attol, mint amilyen Al volt az eredetiben. De minden szereplore igaz, hogy SEMMI termszetesseg nincsen az egeszben, dobbenetesen eroltetve van minden egyes rezdules, es minden egyes mondat. A gyerekek szinten nullak, mar innen latszik, bar az elso reszben meg nem sokat szerepeltek, de megkockaztatom, hogy kesobb azokban a reszekben amik kifejezetten rajuk epulnek, nagyon el fognak verezni. (eleve peldaul a 2 gyerek ugyanolyan magas...Budnal eppen az volt a poen, hogy vegig kisebb maradt a Kellynel, es mondjuk nem keves helyzet szuletett csak ebbol. Itt ez nem lesz)

Remelem ez az egesz szar nem er meg tobbet 10 resznel, aztan gyorsan el is felejtjuk az egeszet.

Ami talan szerintem meg az egeszet megmenthette volna (ezt mar masok is irtak elottem), az az, hogyha a Csuja, meg a Basti jaccana a foszerepet. Egyreszt, ok nem kicsit vannak valszeg kikupalodva Bundyekbol, ezerszer jobban atereznek a szituaciokat (es jobban is jaccanak el), meg egesz ecceruen mint szereplokre is jobban illene rajuk ez az egesz. A Csuja sokkal jobban (fenyevekkel jobban) el tudna jatszani azt az igenytelen, kozonseges megcsomorlott embert, amilyen Al Bundy volt. Szervetnek ehhez koze sincsen...es hat asszem a mar elobb emlitett muveszno miatt Peggy se kicsit lenne huebben eljatszva...csak gondolom ok ketten nem akartak egy ilyen szarban resztvenni. Igazuk is van!
Sváby András biztos igyekszik elfelejteni a tegnap estét, végül is ki akarna emlékezni arra, ahogy egy mosolygó exminiszterelnök összepakolja, és határozott mozdulatokkal betömi egy szecskavágóba? Éppen ezért nem meglepő, hogy az Interaktív vezetőjének Orbán Viktor-interjúját…..
comment:com Hajós nem gondolkodik? 2006.09.25 10:37:00
Valljuk be, mindannyian vártuk a vasárnap estét, hogy mégis hogyan fogják szólítani Hajós Andrást a többi hatok. És hát úgy szólították, hogy hülye. Na jó, ez így nem lett kimondva, csak valami olyasmi, hogy nem tud, vagy nem szokott gondolkodni, de hát én meg…..