Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kender

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egészen a mai meccsig nem hittem el, hogy Mourinho gyáva. Már elhiszem. Ez például az egyik tanulsága a Real-Barcelona első résznek, van még néhány, messzemenő következtetéseket azonban kár lenne levonni.  Beállni bekkelni, ráadásul mindezt otthon, mégha a Barcelona…..
Közösségi vásárlás, közösség építés. Az elmúlt hónapokban ezzel volt tele a net, hála Andrew Mason-nak a Groupon megalkotójának. A klón oldalak sorra jelentek meg itthon is: bónuszbrigád, napitipp, veddvelem, kupontár, dreamdeal, tsoonami, citybrands, kuponnet, napiakciók,…..
kender 2010.11.12 14:28:30
Hmm, és ez még nem minden. Úgy nézem, hogy a napokban indulhatott ez az oldal is: www.mindenkupon.com
Ha jól értem, nekik nincsenek saját kuponjaik, csak a többi oldal ajánlatát gyűjtik össze egy hírlevélbe. A többit se nagyon értem, de hogy ezek hogyan akarnak majd pénzt keresni, azt végképp nem tudom. De legalább arra jó, hogy nem kell 6 helyre feliratkozni :)
Kontár A hasáb el van vetve 2010.11.11 09:13:00
Szeretem a kerek dolgokat, és ezzel most nem a nemi identitásomra szeretnék utalni. Néhány héttel ezelőtt selfmarketing kampányba kezdtem annak érdekében, hogy felvegyenek egy olyan céghez, ami már régóta nagyon tetszik. Készítettem a pályázatomról egy rövid összefoglalót, hogy…..
Esküszöm, nem tudom, hogy mi lelte a magyar fejlesztőket, de ez már sorban a sokadig közösségi kedvezményes-vásárlós szájt. Kezdetben vala a VeddVelem, a Kupontár, majd a BónuszBrigád és a Startlap Kupon... Most pedig egy újabb versenyző érkezett a semmiből 4 fősre duzzad…..
kender 2010.11.11 08:42:45
Még nincs vége, van már egy aggregátor is: www.mindenkupon.com/ :) Ráadásul a facebook oldalukon azt írják, hogy már hat ilyen kuponos site van. És akkor még ugye jön hetediknek a Groupon. Őrület.
Vannak olyan üzletek, amik csak a vevőnek jók, olyanok is, amik csak az eladónak és megesik, hogy a közvetítő viszi el a hasznot. Arra viszonylag ritkán van példa, hogy mindenki nyer, most viszont pont egy ilyen szolgáltatásról szeretnék írni pár sorban. A Bónusz Brigád módszere…..
kender 2010.11.10 22:48:43
Na ehhez mit szóltok, elkészült az első gyűjtő site is: www.mindenkupon.hu/ :)
Mondjuk ennek legalább értelme is van, nem kell 5-6 hírlevélre feliratkozni :p
kender 2010.11.10 22:50:16
persze nem .hu, hanem www.mindenkupon.com
csak hogy egy kicsit nehezebb legyen :)
Pár napja kaptam a Joobili fejlesztőitől egy emailt, melyben azt írják, hogy nagyon örültünk neki, hogy "(...) a Szig.it nemrégiben megosztotta az olvasókkal eredményeit is. Ehhez a kezdeményezéshez csatlakozunk mi magunk is, amikor nyilvánosságra hozzuk a Joobili Sziget 2010…..
Amikor webáruházat szeretnénk nagyon sok tervezési fázison kell végigmenni! Sokan azt hiszik, hogy csak kipattan a fejükből a gondolat és holnapra meg is van a webáruház, amelyik sikeres lesz. A Tervezés fontosságára azonban megéri fehívni az emberek figyelmét, Rung András olyan…..
Bár a röviden spontán villámcsődületként fordított flashmob műfaját egyre több vállalat igyekszik reklámcélokra bekebelezni, és van, akinek egész jól megy is a dolog (itt főként a T-Mobile angliai akcióira gondolok), úgy tűnik, még mindig vannak, akiknek nem egészen tiszták…..
Mitől szép egy webszájt? Nyilván vannak objektív és szubjektív paraméterek is.Van, aki szerint a nagyon finom és elegáns megoldások tesznek széppé egy oldalt. Megint mások szerint nem annyira a technikai háttér, inkább az összebenyomás, a külcsín, a trendek ismerete…..
kender 2009.02.08 22:11:07