Regisztráció Blogot indítok
Adatok
timsoo

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
LifeTILT Westbalkáni állapotok 2011.01.17 02:48:00
Nehezemre esik most bármiről is írni. A Westbalkános tragédia megérintett, és teljesen a hatása alá kerültem. Valahogy ez most más, ez most kurvára rólunk szól. Rólunk, akik hétről hétre kimegyünk az éjszakába. Három tizenéves lány értelmetlen halála... Ez egyszerűen…..
timsoo 2011.01.17 12:06:37
@tedthebad: a "logikád" szerint a 3 lány volt a hibás*. erre nem lehet mit mondani, csak azt, h hülye vagy. igaz, a post indulatos, érzelmektől túlfűtött, de ez egy blog, nem az mti, hogy tényszerűen és érzelemmentesen tájékoztasson, ezért nincs vele semmi gond. a 3 ember haláláért valakinek felelnie kell, ezek pedig a szervezők kell, hogy legyenek, de az illetékes politikusokat sem zárnám ki. szóval nem kell őket megvédeni, mert az ő hibájuk - ez tény!

*: a házibuli szervezőjét felmented, ha valaki mérget iszik a buliján, mondván, ő a hülye, mé' issza meg?! - párhuzamba állítva - a WB-os buli szervezőjét felmented, m a lányok (mondjuk) nem voltak elég erősek, h talpon maradjanak, vagy levegőt vegyenek.

nem releváns példát hoztál fel, ennek nincs értelme.
Megtaláltuk az első nyomát annak, hogy bringás közlekedésre kijelölt út lesz a felújított Margit hídon. Az alábbi képen az északi oldal budai hídfőjénél található lehajtót láthatjuk: fotó: Hargita Nándor A lehajtó annyira keskeny, hogy egyszerre csak egy kerékpáros fér…..
Kicsoda valójában Kovács Bence János, a spanyol milliárdos, Magyarország 10. leggazdagabb embere? Újságíróként, filmesként zűrös ügyek állnak mögötte. Csalásért és okirathamisításért másfél évre ítélték Kovács Bence Jánost 1995-ben. A sávolyi motorpályát…..