Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csak egy utas

1 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindig különleges alkalom, amikor egy magyar csajt tudok megmutatni nektek, hiszen mégiscsak nálunk vannak a legszebb lányok, ráadásul sokkal izgalmasabb ugye az az alma, amibe akár bele is haraphatnánk, mint ami az óceán túlpartján van, üvegbúra és lézerfegyveres őrizet alatt,…..
Valaki tényleg állítsa már meg őket. A legújabb őrület, hogy mostantól már a letöltésért is kell nekik fizetni. Fizetni kell a honlapon a háttérzenéért, a videó és zenei streamért, az IPTV-ért, de még a hívódallamért is. Meg a kis faszom nem kéne? Tudom, hogy ez az…..
Csak egy utas 2010.01.19 01:00:51
@kátaitamás: Nekem is van ilyenem és ha az Artisjus meg merné tenni, hogy fizetőssé teszi számomra, akkor bemennék hozzájuk, megkersném azt a tagot aki bele mert hallgatni a zenéimbe ingyen, meg lestreamelte a vinyójára és addig ütném, amíg vér nem folyna a füléből, aztán feltörölném vele a padlót és a mellékhelyiségben magamévá tenném. Aztán persze kiperkáltatnám vele a 300.000 forintot / szám, mert hát az én zenéim ennyibe kerülnek :|
Emlékezeteset szívott Barnabás, amikor az Allee Electro World áruházában vett egy - természetesen új - laptopot, amiről kiderült, hogy természetellenes módon mégsem zsír új, hanem használt. A szolgáltató Homár most a a nagyközönség elé tárja X.Y. levelét, aki azt állítja,…..
Pistikének baja volt az óvónénivel ezért Pistike megverte a óvodás társait. Pistike lehet, hogy nem rossz gyerek, de Pistike nagyon buta. Végtelenül.Amikor terrorizmusról beszélünk, végső elkeseredésről beszélünk. Ahogy a nagy mondás tartja, nem mi választjuk meg a hitünket,…..
Csak egy utas 2010.01.18 00:02:17
@naugyehogy: Neked pedig azon, hogy kik a hibásak azért, amiért sztrájkolnak és kik azok, akik bűntetnek miatta a BKV dolgozók...
Az onlineeducation.net-et elsősorban azért szeretjük, mert roppant vicces statisztikákat tudnak összekalapálni (mint pl. ez), amelyek emellett megalapozottak, korrekt kutatásokon alapulnak, és tudományosan pontosnak is tekinthetők. Most a videojátékokat vették elő témaként, és elég…..
A sajnos azóta megszűnt netvallas.hu kiagyalója, a tréfás kedvű Jáhni Csaba visszatért! A t-gla.hu és t-lapo.hu domaineket is tulajdonló Jáhni ezúttal egy választási poénnal nevettet meg minket, a minden sallangot nélkülöző smsdemokrata.hu-val, érdemes elolvasni a…..
Csak egy utas 2010.01.16 14:14:15