Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Santman

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az elmúlt hónapok másról sem szóltak az ingatlanpiacon, mint a drámai áremelkedésről és a kereslet élénküléséről. A szóbeszéd mára komoly realitássá vált, mely a statisztikákban is kőkeményen megmutatkozik.  Az Otthontérkép legfrissebb adatai szerint 2015 júliusában az egész országot tekintve 226…..
Meggyőződéssel állítom, hogy ma Magyarországon Budaörs a legélhetőbb, legrugalmasabb és legkellemesebb város. Nem akarom körbenyalogatni az érintetteket, döntéshozókat ez ügyben, de kétségtelen, hogy az elmúlt 25 évben volt valami a levegőben, aminek köszönhetően az…..
Santman 2015.01.09 09:46:09
@kisf: szerintem is, ezért nem kell általánosítani. Nem minden fekete és fehér ;)
Santman 2015.01.09 10:43:49
@Arcade Macho: azt ugye érted, hogy vannak olyanok akiknek munkaeszközük vagy valami oknál fogva nem tudják lerakni és most beterelik őket az autópályákról?! :)
Santman 2015.01.10 09:16:20
@Arcade Macho: valószínűleg a céges autón idáig is volt matrica ;) tehát többletbevétel nem lesz abból ;)
Látom nem tudod beleérezni magad mások helyzetébe, mert akkor nem így reagálnál. Remélem a vizitdíj bevezetését is ilyen mértékben támogattad :D
A téli gumicsere és a megyei matrica között pedig semmi összefüggés nincs :)
Néhány napja csendben követem a devizahiteleseket állítólag megmenteni hivatott törvényjavaslat körüli legújabb felhajtást. És bár nem vagyok eladósodva sem svájci frankban, sem forintban,  azaz nem erősítem a magyarországi pénzügyi analfabétáknak titulált pórul járt…..
Santman 2014.06.30 15:31:23
@Kovacs Nocraft Jozsefne: nem a bőven futotta a lényeg, hanem az etikátlan hozzáállás. A bankok továbbra is ugyanolyan kapzsik, mint voltak. Szerintem ez azért nem úgy működik, hogy így is jól járt...
Santman 2014.06.30 16:54:40
@Kovacs Nocraft Jozsefne: szerintem pont 180on törlesztenek :) árfolyamgát
Santman 2014.06.30 18:53:50
@Kovacs Nocraft Jozsefne: szerintem Neked deviza hiteled van és nem tudtál végtörleszteni :)
Arra kíváncsi leszek, mikor fogják kifizettetni bárkivel is. Majd a bankok...
Szerintem vonják le a gyűjtőszámláról a visszatérítendő pénzt, ha esetleg még járna vissza azon felül, az már úgyse számít, hisz bőven jobban jártak, mint aki végtörlesztett. Biztos alacsony kamaton kapják a forintosított hitelt.
„Még aznap este közölte, hogy beszélnünk kéne valamiről, amit „csak most van bátorságom elmondani”, de én azt mondtam, hogy nem derülhet ki olyasmi, ami miatt aggódnom kéne” – pedig ki fog! Mai posztolónk egy meglehetősen rázós történetet hozott, ezen…..
Dániel története mindenkinek ismerős lehet, aki járt már autószerelőnél. Az eredetileg 15 ezerre kialkudott olajcsere költsége végül majdnem a duplájára nőtt, az autó fizetés után nem indult és még taxizhatott is a benzinkúthoz felesleges üzemanyagért.Kedves Homár! Alább…..
Mikor elolvastam GiXXXer levelét, nem az volt az első benyomásom, hogy ő ebben a történetben ártatlan angyal, annak ellenére, hogy nem csak ő volt a hibás a lent vázolt szituációban. Mindenesetre bátor dolog ilyet leírni és elküldeni nekünk. Egy erőteljes dorgálás neki is…..
Az erkölcsi aggályokat félre lehet tenni egy hármas szexért? Vagy egy konzervatív ítpusú lánynak csak a szerelem és a szív útjai számítanak? Sziasztok!2 rövid, de velős sztorim van.Sok-sok éve egy nyári ifjúsági fesztiválon asztalt keresve egy távoli ismerősöm távoli…..
A levélíró története szerint ha büntetni kell, akkor felnőttként kezel egy gyereket a BKV, amikor pedig a büntetését személyesen szeretné befizetni, de kiderül hogy elvesztette a csekket, akkor üvöltve zavarják el az Akácfa utcából. És még a rendőr sem segít. Fiamat…..
Irtó kiváncsi vagyok, hogy elterjedt állapolgári sport-e a hülye szavazások szavazólapjainak firkálós megbecstelenítése. Hamlet ugyanis elküldte nekünk a fotóbizonyítékot arról trágáran populista üzenetről, amit vasárnap az urnába dobott. Na de voltak-e követői? Volt-e…..
A rend kedvéért egy linkkel megemlékezünk a legújabb parkolási buktáról. Most a Fővárosi Közterületi Parkolási Társulás szívta meg, ugyanis egy darab bizonyítékot sem bírtak prezentálni az általuk állítólag jogosan megbüntetett autósok ellen:Az adatbevitel…..
Egy kedves olvasónk újabb összeesküvéselméletre hívta fel a Homár figyelmét. Téli ablakmosó ugye elvileg fagyálló, mert elég vicces lenne, ha menet közben fagyna rá a szélvédőre. Levélírónk pedig épp ilyen esetekre lett figyelmes és környezetében is többen jelezték, hogy…..
A Homár már hallott olyanról, amikor a rendőrség egy néhány hónappal korábban befizetett bírságot próbált börtönnel fenyegtve újra behajtani (fogalmuk sincs, mi van), de ez azért viccesebb. Helgához ugyanis reggel 5-kor csengetett be két kolléga, hogy akkor most mehet letölteni…..
A Homár már majdnem megcsinálta a The Hills Have Eyes tapolcai-változatát, amikor kiderült, hogy vélhetőleg nem mutáns kannibál bányászok, hanem a jónevű Pallasz hotel/Bencések panzió tulajdonosának gyermekei lophattak a vendégektől. Legutóbb az egy hónapja bezáratott hotel…..
Santman 2007.06.14 13:48:48