Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Velden (törölt)

0 bejegyzést írt és 36 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Paranoid Android A bajnai-projekt 2012.10.15 17:51:33
A racionálisan gondolkodó becsületes választópolgár a magyar politikai életben olyan helyzetben van, mint az a prédaállat a szavannán, akire a széplelkű zoológusok a testsúlyának másfélszeresét kitevő helyzetjelzőt akasztottak, viszont nagyon drukkolnak neki, hogy az a csúnya…..
(forrás: hírextra) A HVG értesülései szerint Bajnai Gordon az október 23-i Milla tüntetésen jelentheti be visszatérését. Ez nyilván cseppet sem meglepő fordulat annak tükrében, hogy tavaly ilyenkor a 4k! bújt ki a sajtószabadságosok szoknyája mögül, és különben is mióta…..
A múlt hét péntekén (október 5.) Matolcsy György, nemzetgazdasági miniszter ismertette a kormány gazdasági intézkedéseit, a jövőre vonatkozóan. A 400 milliárd forintos EGYENLEGJAVÍTÓ (szigorúan nem megszorító) programra a 2013-as költségvetésen esett vagy esendő lyukak…..
Velden (törölt) 2012.10.08 15:53:37
“We are not looking for more fiscal adjustment beyond what the government is already planning, there is no more austerity in our proposals,” Iryna Ivaschenko, the IMF’s representative in Budapest, said in an e-mailed response to questions. “But we think the adjustment can be achieved with…..
Velden (törölt) 2012.10.04 19:44:52
Ha hiszek G. Fodor Gábornak, akkor csak a liberálisoknak van rendben a szexuális élete. De ki az, aki inkább a fasizmust választja szex helyett? - CSABA Réka írása Kapcsolódó hivatkozások: Nursery offers free childcare so parents can have sex G. Fodor Gábor a liberalizmusról…..
Pézsma Lemming bisztró 2012.09.26 06:21:51
Meg lehet-e verni a saját seggét ezer százalékosan bebiztosító Fideszt? És ha igen, hogyan? Az alapkérdés az előzetes regisztráció részleteinek nyilvánosságra kerülése után sem változott. Az új szituáció viszont, ha lehet, még élesebben rávilágít az ellenzéki politika…..
Velden (törölt) 2012.09.27 10:55:33
@Pézsma: Lényeglátó elemzés. Élmény volt miden mondata. Gratulálok!
Publius Baloldaliságból MSZP 2012.09.21 11:08:01
Hogy mi a baj az MSZP kiszivárgott stratégiai koncepciójával (Baloldaliság. Remény. Erő.), arról elég sokat lehet írni pro és kontra antifasiszta elvárásoktól kezdve a lekartellezett választási rendszeren át egészen a "másik Magyarország" igencsak megosztó koncepciójáig…..
Velden (törölt) 2012.09.21 13:47:23
@Mind meghalunk!: +1

A nyugdíjasok és a nyomorban élők szavazata dönt. Értük verseng az MSZP és a Fidesz is.
Jelenleg úgy néz ki, hosszú ideig nem lesz ebben változás. Ilyen viszonyok között egy jobboldali párt életképtelen .
sorok között A román ösvény 2012.09.05 07:11:00
Románia az elmúlt hetekben a belpolitikai csatározásoktól visszhangzott, de az ország jövőjének tekintetében sokkal fontosabb a közoktatás állapota, amit az érettségizők siralmas eredménye azt hiszem megfelelően érzékeltet. A legtöbb megyében a diákok egyharmadának se…..
Elnézést, ha kicsit vulgáris, de így talán az első mondattól kezdve érthető. Készül a 2013-as költségvetés, megint szó esik a vállalkozások támogatásáról. De semmi újdonság, mindig a régi nóta. Most persze hitel kevésbé, főleg pályázat. Munkahelyteremtés, megőrzés,…..
Ha valaki emlékszik még, tavasszal még úgy tudtuk, hogy Spanyolországban minden rendben van, Mariano Rajoy és kormánya legalábbis mindent megtett, hogy biztosítsa erről a hallgatóságot. A Bankia államosítása után azonban felgyorsultak az események, a spanyol gazdaság kártyavár…..
Zseniális alkotás a Blikktől. Sztárok, erős köhögés, de azért nézzük, ki kúrt kit? Ráadásul Mr Busta is a térképen van! :DDDDD ..
Velden (törölt) 2012.08.17 11:42:21
Fotó via Csiffáry Gabriella. ..
Velden (törölt) 2012.07.15 14:00:13
Az EU gazdasága sincs a legjobb passzban, és a következő költségvetés két fő tényezőt próbál egyensúlyba hozni. Egyrészt az adósságmegosztást feltételező szolidaritást, másrészt a nemzeti pénzügyi, költségvetési és gazdasági szuverenitás fokozott átruházását…..
Örülünk, Vincent? Nárcik haza! 2012.07.10 15:23:00
Lenne egy aprócska kegyelmi állapot, adódott, hogy egyik szeretett szomszédunk bejelentkezett a szerepünkre, elirigyelte tőlünk és most követeli, hogy legalább ideig-óráig hadd lehessen ő Európa hülyegyereke, és azt hinné az ember, hogy mi kapva kapunk ezen az alkalmon és hagyjuk.…..
Hajónapló Hétfő. 2012.07.09 23:39:00
Így néz ki a helyén a hátsó szélvédő. Az, hogy fehér, ne tévesszen meg senkit, ez a kétoldali karcvédő fólia, csak akkor húzom le majd ha kész az egész doghouse. Ma idekanyarodik egy ember Amapola mellé egy ...izében evezve. Félig van vízzel. Azt mondja  ez egy csónak, ő…..
Tisztelt Grant úr! Mi, Magyarország kormánya, a magyar emberek nevében roppant sajnálatosnak tartjuk, hogy a minap egy brüsszeli fórumon megalapozatlanul, de remélhetőleg csak a tájékozatlanságából kifolyólag kritikával illette a magyar médiahelyzetet. Szeretnénk…..
Lássuk be, kedves Hölgyeim és Uraim, mocskos blogposztot írni az olasz válogatottról nem egy nagy truváj, hiszen a penne al gatto-rajongók sárba tiprásának maximum terjedelmi korlátok szabhatnának határt – ha lennének. De hála a kibertér és a blogoszféra kimeríthetetlen…..
Három szerencsétlen idióta könyvet írt arról, hogy Orbán Viktort amerikai alapítványok és az EU intézményei meg akarták buktatni.  A könyv megírásának ötletét az adta, hogy túl sok az arra utaló ok-okozati összefüggés, hogy Magyarország és Orbán Viktor ellen…..
Sajátos megoldását javasolja az eurozóna válságának a Bloomberg cikke. Szerzője szerint akik az eladósodott Görögország, Portugália és ki tudja, még melyik déli állam kilépését, kizárását szorgalmazzák, azok egyszerűen fordítva ülnek a lovon. Görögország…..
Az elmúlt hetekben szinte leállt az élet Magyarországon, azt követően, hogy a kormány intézkedéseinek köszönhetően teljesen felszámolták a feketegazdaságot. A 2014-ben meghirdetett Tiszta munka, rendország program keretében mostanra lényegében megszüntették a nagy összegű…..