Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nicknev1

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A hazai médiában sajnos alig olvasni valamit arról, mi zajlik ezekben a napokban Görögországban. Elvont elemzéseket, körülményes latolgatásokat közölnek az újságok, amelyeket jobbára külföldi forrásokból vesznek át, de olyasféle kezdeményezéssel én nem találkoztam, hogy…..
nicknev1 2012.06.15 19:53:07
@trey82: a mi politikusaink nem hazudtak és mi rettentő sok értéket termelünk. Igaz?
Szerinted mi nem mentünk csődbe? Ez már a vég. Mi is repülünk az EU-ból jó esetben, ha pedig nem akkor hamarosan kiürül az ország.
A görögöknek legalább van eszük. Nem fizetnek adót, számlákat. Nem hagyják magukat, nem úgy mint itt a sok mamlasz.
Sanyi felfedezte, hogy miért nem adnak vissza a jegyautomaták. A klasszikus ATM-eldugaszolós trükk itt is beválik, az eltorlaszolt pénzkiadó ajtó mögött természetesen ott volt a visszajáró. A történet fénypontja, amikor naiv ügyfél bejelentette az esetet a…..
nicknev1 2012.06.12 22:51:22
@PlastiCat: Pokróc nem örjöng. Igaza van. Ebben a történetben nem az a lényeg, hogy az elkövető milyen származású, hanem az, hogy a rendőrség mennyire lezüllött.
nicknev1 2012.06.12 23:11:59
@salamander: Jézusom! Nagyobb hatalmat adni a közterület felügyelőknek!? Azok romlottabbak, sötétebbek még a magyar zsaruknál is. Téboly az, hogy ez a pintérnek a fejében is megfordult!
És megérkezett, amit többen szorgalmaztak: a jövő évtől az EU egységes bankbetéti garanciát vállalna minden tagállam minden bankbetétjére. Mi ennek a konkrét eredménye: Kiskunlacházán Józsi bácsinak sem kell aggódnia bankbetétjéért, ha durván 300 Ft fölé repül az euró…..
Néhány éve egy ide is író-olvasó motoros rendőr barátunk társával együtt elég kreatívan oldotta meg a hídon elromlott autó problémáját. A cél szentesíti az eszközt, úgy gondolom én is, hiszen a legtöbb esetben az úton lerobbant autó nemcsak akadályozó, hanem…..
nicknev1 2012.06.10 22:06:51
@sinus67: Az egyenruhás rendőrök többségének semmi köze az egészségügyiekhez és a tűzoltókhoz! Ezek naponta százezreket kaszálnak zsebbe az út szélén. Nem is érnek rá üldözni a bűnt.

Ne mosd össze ezt a korrupt bagázst azokkal az emberekkel, akik életeket mentenek, embereket gyógyítanak.
nicknev1 2012.06.10 23:10:44
@sinus67: Ok, lehet, hogy nem mindenhol romlottak az egyenruhások, de Bp-en 10-ből 10 az biztos, hogy korrupt.
A hülye parancsokat pedig csak a gyengejellemű, be@ari idióták teljesítik ész nélkül.
nicknev1 2012.06.11 10:03:51
@Androsz: ez nem így működik. Az a rendőr, aki teljesíti azokat a parancsokat, amik segítik a bűnözést, az egy jellemtelen alak.
Nem kötelező rendőrnek lenni. Kiléphetnek és kereshetnek valami tisztességes munkát is.
no emisszió Demagóg kamionosok 2011.10.20 07:05:14
Most még a megszokottnál is gusztustalanabb demagógiával próbálnak ismét és immáron sokadszorra kibúvót keresni a közterhek megfizetése alól a közúti fuvarozók. A tervezett baleseti adó mértékének maximalizálását kérik, hogy "az alapvető élelmiszerek ára ne…..
Van ez a Jakab Andor-féle írás, ami rövid idő alatt hatalmas népszerűségre (lájk) tett szert a neten. Alig akadt olyan fórum, ahol ne foglalkoztak volna vele a hvg-től kezdve a mandíneren át. Azt hiszem itt az ideje, hogy pár szóval én is hozzájáruljak a lufi további…..
w Multiplayer 2010.03.26 06:00:00
Eddig a két új erő mutatkozott be az MTV interjúsorozatában. A köztévé kezdeményezése egyébként megérdemli a biccentést, annál többet csak azért nem, mert ez volna a default elvileg. Kockázatos riporteri feladat, és ahhoz képest eddig egészen ügyesen teljesítették. A…..