Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Béélaaa

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A strand nem a Homár kedvenc helye, ezért hálás, hogy mások letesztelik helyette ezeket a helyeket. Promontor az agárdi Napsugár strandon állapította meg, hogy napsugár az van, árnyék viszont alig. Andrásék a Tóbíró strandot próbálták be, ám amikor otthagyták a cuccaikat 10…..
Lehet új kocsid 25 éves fejjel, kápére. Elmesélem hogyan. Kamasz gyerekként nyaranta vállaltam diákmunkát. (Ne hamarkodj kishaver, várd meg míg befejezem a mondókámat. Na.) Hordtam ki telefonkönyvet, terjesztettem szórólapot, kisegítő felszolgáló voltam, kölykökre vigyáztam.…..
Béélaaa 2012.06.15 23:50:52
@megadeth1: Ott a pont,főleg az utolsó sor,parasztvakítás az egész.
Nem szabad packázni Steven Slaterrel, a JetBlue nevű légitársaság - most már csak volt - utaskísérőjével, mert bepöccen, és indul a motherfuckerezés. Egy bunkó utast ledorongolt, még a gépen felmondott, majd a vészcsúszdán távozott. A Facebookon már istenként kezelik, sokak…..
Béélaaa 2010.08.12 09:17:00
Egy becsületes Zugügyvéd olvasó arra kíváncsi, hogyan tudja legálisan és biztonságosan  kiadni a nyaralóját. T. Zugügyvéd! Egy nyaraló bérbeadása milyen jogi kötelezettségekkel jár? Többen jelezték, hogy bérleti díj ellenében szeretnék igénybe venni a…..
Béélaaa 2010.07.23 22:57:58
@Parajpuding: Sajnos ilyennel(kiveszi két főre, aztán odajön a pereputty is) már én is találkoztam, ráadásul még ismerős is volt, azon bukott meg, hogy tönkrement valami a házban és le kellett mennem megjavítani, azóta nem adom ki nekik. A két napos kiadással pl az a gond ha a nyaraló a Balatonon van te pedig onnan 100 km re laksz, 2 nap után megint le kell menned takarítani, ágythúzni stb.