Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MediaSlave

12 bejegyzést írt és 45 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
1903-tól 1991-ig Budapest legjobban felszerelt kórháza volt a Pestújhelyi. Az intézményre még a szovjetek is vigyáztak, a rendszerváltás óta viszont már senki sem.  Szétvert, egykor korszerű orvosi berendezések (Fotó: Kizmus Szabolcs)..
MediaSlave 2012.06.17 13:12:51
@negondolkozz!majdénmegmondom!: Akkor ha jól sejtem Te egy amolyan természetfeletti csoda vagy, mert a túlvilágról írsz mindenki nagy örömére!

Nem racionális ötlet felújítani a kórházat, és annak területét költségvetési pénzből mert horribilisen magas, inkább egy irányított barnamezős beruházást indítani, melyet kizárólag egészségügyi tevékenységre lehet alkalmazni, beleértve a gyógykezelést, rehabilitációt, illetve különféle extra szolgáltatásokkal a piac is bevonható. Szépészeti beavatkozások, stb.
Pénteken voltam a Kürt Akadémia NET-WORKS képzésén oktatni, és így volt szerencsém meghallgatni Kozári Istvánnak, az [origo] értékesítési igazgatójának az előadását az iWiW-ről. Egy nagyon jó és nagyon tartalmas, sales-prezit mondott el - egyik oldalról nézve.…..
MediaSlave 2011.11.29 07:50:07
@zulu: Social network... olyan ez, mint amikor elmeséled EGY haverodnak egy cigi/kávé közben egy általad fontosnak gondolt pillanatod. Itt viszont 600nak, és azonnal jelét adhatja bárki a véleményének.
 Zsolti  Verziószám: 2.0.001. 1.0 Születési név: Kisfiam. Köszönet a két fejlesztőnek Apának és Anyának. 1.01,Fecsegő tipegő Korlátozott és rendszergazdai fiók létrejötte. 1.01.2..Rosszcsont négykézláb. Rejtett futás, szekrényben elbújás, nemiségkernel…..
Ahogy a kép készítője, Barna összefoglalta: - Jól sikerült a táblanyomtatás, Józsi!- Igen, csak azt nem értem, hogy akkor most ez úth vagy uthca? UI: Igaz-e vagy sem? A kommentekben heves vita támadt a kép hitelességéről. Nos ha hinni lehet a hozzászólásoknak, most már nem…..
Miután néhány héttel ezelőtt kihirdették a jelöltek listáját, tegnap este a Millenáris Teátrumban tartott gálaesten átadták az idei Fonogram-díjakat. A szakmai zsűri tizenhét hazai, valamint öt külföldi kategóriában ítélte oda az elismeréseket. Díjat kapott többek között…..
Tőlünk nyugatra teljesen megszokott, ha valaki nem akar „boldog” lakástulajdonos lenni, hanem beéri azzal, ha bérli a 300 négyzetméteres manhattani penthouse lakását. A tengerentúlon pedig még egy burzsuj is elgondolkozik a lakásbérlésen, hiszen így nem kell foglalkozni a…..
A Super Bowl alatt sugárzott reklámok marketingértéke meglehetősen magas: hárommillió dollárért cserébe százmilliós nézettség, ráadásul a nagydöntő alatt az emberek kifejezetten szeretnek reklámokat nézni, így nem fenyeget az a veszély, hogy átkapcsolnak róla valami másra.…..
Amoraboy – Billie Jean on the storm [mp3] Michael Jackson – Billie Jean The Doors – Riders on the storm + sample drums break : Daft Punk – Da Funk a két legtöbbet felhasznált mashup alapanyag végre találkozott..
MediaSlave 2011.01.09 19:04:06
@arphetamin: Akkor csináld meg, jobban... Bár az első mashup után lehet, hogy nehéz lesz.
Norbert jólnevelt ügyfél, aki ha nem kap csekket, befárad az ügyfélszolgálatra. De az Uniqua esetében ez sajnos nem volt megoldás, a biztosító alkalmazottja - mivel Norbert nem nála kötötte a szerződést - megsértődött és elzavarta a szemtelen ügyfelet. Az egyik legnagyobb…..
Subba Szopóágon: Köd 2009.12.07 15:09:00
Számunkra roppant vicces a jelenség: ködös felvétel a hidegkúti részlegről, valószínűleg nem olyan szerencsés időjárásban fotózták a körzetet. Ne is nagyon keresgéljünk arra utcákat, ameddig nem frissítik a műholdas képeket.Nap kommentje:2009.12.07. 20:38Jackni KonzolNem köd…..
Szerencsés a magyar sorozatfüggő, hiszen az amerikai sorozatkínálat legjobb darabjai szinte mind láthatók már nálunk, szinte nem is tudok olyan sorozatról, amiről csak ábrándos szemmel, sóhajtozva beszél a magyar tévéfüggő, jaj, ha majd az egyszer itt is látható lesz, az lesz a…..
Öt körül még a teljesen elérzékenyült Argyelán Kriszta ült a mikrofon mögött, neki jót tett és kicsit összerántotta a "Kicsi lány szólalj meg, kérlek ne sírjál." szövegű bíztató sms. A zenelistán különösebben nem érződött a szitu, az óránként egy Video…..
MediaSlave 2009.11.19 09:32:12
@Acsabi44: Szerintem Vincze Kingára gondolsz, és valami zseniális műsor volt!

Más.Én ezért kezdtem el rádiózni, no meg a Csiszár-féle Apukám világa miatt! 6 évet dolgoztam egy helyi rádiónál, értem mit éreztek a Slágernél, vagy a Danubiusnál. Félig-meddig saját döntésből jöttem el, de mégis nehéz volt látni ahogy kialszik az adás felirat, és letenni a fejhallgatót. Nem hallgattam szinte soha őket, max ha muszály volt. Juvi, és Mr1 párti vagyok. Nem kellett szeretni őket, de én tudtam kezelni a scan gombot, vagy a tunning tárcsát! Ennyi!
HeterOtthoN Zene+hírek 2009.10.28 09:18:00
Mazsolázgatom a reggeli híreket, úgy ahogy szoktam. Az összes mértékadó híroldalon átfutom a belpolitikai, és gazdasági híreket, árfolyamhíreket, és ahol van, ott kommentet is olvasok.  Rájöttem, csodálatos dolog, semmitmondó, szinte anoním becenevek mögé bújni, nyíltan…..
HeterOtthoN Apró 2009.10.20 21:14:00
Akarsz Te az első lenni? Jól kommunikálsz? Terhelhető vagy? Nyitott vagy az új dolgokra?Akkor mellettünk a helyed! Légy tagja dinamikusan fejlődő közösségünknek!Elvárásaink: 20-27 év közötti, magára igényes,humoros, talpraesett, főzni tudó, házias, műveltNŐtkeresünk,…..
Ezt a kérdést egy állásinterjún hallottam nemrég és elgondolkodtam. Feltehetik egyáltalán ezt a kérdést nekem, vagy bárkinek? És mit lehet erre válaszolni? Mit illik erre válaszolni, és mi egyáltalán erre a jó válasz? Nem tudom. Próbáltam megfejteni, illetve utánajárni,…..
HeterOtthoN Üdv itthon! 2009.10.14 19:56:00
Ez a pillanat is elérkezett!Otthonunk megnyitja kapuit, és megmutatjuk azt, hogy mi hogyan és miként látjuk Budapestet, férfiszemmel, 24 és 28 évnyi tapasztalattal a hátunk mögött - ez ugyan nem sok, de véleményünk nekünk is van.Nagy Norbert, alias NanoTek - a blog egyik atyja, a…..
Ezt a kérdést egy állásinterjún hallottam nemrég és elgondolkodtam. Feltehetik egyáltalán ezt a kérdést nekem, vagy bárkinek? És mit lehet erre válaszolni? Mit illik erre válaszolni, és mi egyáltalán erre a jó válasz?Nem tudom. Próbáltam megfejteni, illetve utánajárni, miért…..
MediaSlave blogja Hol és merre... 2009.08.15 16:00:00
Rég jártam erre, ahogyan mindenki más is. Pedig volt savam is, és borsot is törtek néhányan az orrom alá. Sokszor medréből kilépve mind aki letépte láncát álltam ki jól a rossz, és rosszul a jó mellett. Történt sokminden. Magamtól elhallgattam, és el is hallgattatak…..
Pénteken Michael Schumacher 2008 áprilisa után újra F1-autót vezetett, hogy felkészüljön visszatérésére. Az olasz Sky csatorna videóra vette.A 2006-ban visszavonult, 40 éves német 67 kört tett meg az istálló 2007-es autójával a házi tesztpályán Mugellóban. Közben folyamatosan…..
MediaSlave 2009.08.01 00:09:42
Őszinte leszek. Soha nem voltam Ferrari drukker, pláne nem Schumi drukker, de él egy legenda az F1-ben, ami miatt kötelesek vagyunk tisztelni Schumit. Megosztom veletek.
1996-ban, amikor történt az a bizonyos helycsere a Benetton és a Ferrari között, elhangzott néhány érdekes mondat. Aki jártasabb ebben a sportban, ő tudja, hogy 94-95-ben zsinórban kétszer nyert egyéni világbajnokságot a Benetton Fordnak Schumacher. A Ferrarikat akkor két nagy klasszis Gerhard Berger, és talán Jean Alesi hajtotta, akik azért elég komoly jelenségek voltak az akkori f1ben. Schumi átült a 95 Ferrariba, és 15 kör, és pici hangolás után pályacsúcsot alkotott Barcelonában. Ugyanezen a pályán a fennen írt páros beült a szintén 95-ös Benettonba. 40-45 kör után a francia a sóderágyban kötött ki, míg Berger megkérdezte a németet, - az újságokon keresztül tehát visszakereshető-, nem érti hogyan tartotta pályán az autót, nemhogy VB-t nyert vele. Ezért megérdemli a tiszteletet.
Mellesleg szerintem nem unalmas az F1, max a mezőny hígult fel. Ja, és hozzá teszem kell hozáá felkészültség, fizikum, koncentráció, egy darab rafkó, csíny, de ettől szép. A kétkedő kommentelőknek néhány adat.
Frentzen 1998-ban vagy 99 ben, de biztos, hogy a Nürburgringen 7,1G-s lassúlást produkált, tehát lehet számolni, vagy egy verseny átlagsebessége, ha nincs eső, vagy egyéb forgalmi akadály, safety car átlagosan 200 és 205km/h az átlagsebesség, úgy, hogy vannak kanyarok ahol egyes sebességi fokozatban fordulnak max 80km/h-val.Ebből sejthető, mennyit töltenek 250, és 300 között. A cockpitban, azaz a pilótafülkében átlagosan 50-70 fok van, ráadásul duplabéléses tűzáló maszkban, és ruhában teljesítik, és nincs kényelmi fokozat az autóban, tehát ha az út egyenetlen ők azt 100%-ban érzik. Abba már bele sem megyek mit jelent egy féktáv, egy csúsztatás, egy fordulás egy kanyarív csúcspontjának megtalálása, vagy egy jó kigyorsítás. Ez a sport a fizika határait feszegette mindig. Nem elég egyszer körbe érni, de gyorsabban kell mint a többieknek, és nem utolsó sorban ki kell bírniuk. Ezért sport, és ezért szeretjük ezeket a srácokat nézni, mert ebben pillanatnyilag ők a legjobbak.
Lesley, a 8ker blogger hívta föl a figyelmünket a legfrissebb bicskanyitogató posztjára. Kellemes vásárlást és molesztálást kívánunk mindenkinek.A Futó és Nap utca sarkán lévő boltban nem ajánlatos vásárolni, legalábbis a felirat szerint. Azt nem tudom, mennyire veszik komolyan…..
Szilvia egyszerűnek tűnő online bankszámlanyitása kudarcba fulladt, miután az AXA képtelen volt egyértelműen közölni vele, mire is van szükség ahhoz, hogy a szerződés megköttessen. A díját ugyan már befizettették vele, de mivel szerződése még mindig nincs, így ezt az…..
MediaSlave 2009.01.27 14:36:21
Kedves hozzáértő sikeresek, és kevésbé sikeresek!

1.Tegyük tisztába, mit jelent a lekötött betét, és a likvid pénzforgalmi számla között a különbség! Örülök, hogy a citi kifizeti a 6%-ot lekötött pénzedre, csak az a baj, hogy a pénzed felejtsd el a futamidőre, mivel LEKÖTÖTT BETÉT! Arról nem igen szólnék hosszan, hogy az árak alapján sikerrel ismét 3% buksz a pénzeden az infláció miatt.
Ezzel szemben AXA alias Ella lekötés nélkül 9%-ot ketyeg saccra, ami legalább nem jelent veszteséget az árfolyamhoz, és az inflációhoz képest.
A Postból nem derült ki, hogy van-e netbank hozzáférés birtokodban. Jó hír kedves csalódott alultájékozódott ügyfél a netbankból ingyen utalsz bármilyen számlára, ahonnan már felveheted a pénzed, tehát a pénz nem veszett el, és türelemmel várhatsz a kártyádra.
Mellesleg addig nem jön létre a számlád, míg vissza nem küldted a SZAJ nevű formanyomtatványt, amin leírod a kedvenc színed, virágod, és egyéb bugyuta kérdésre a válaszod, majd azt nem hitelesíted a call centeren keresztül.
Ennyit jelent a diszkontbank. Nincs Manyi néni a pultban 31éve, aki meég mindig nem tudja mit kell csinálni. Megértem, naívak a belgák, ha magyar piacon átlagos ügyféltől józan, logikus gondolkodást várnak. Nőjjünk már fel!

Az AXA 40.000HUF-ot spórolt kamat nélkül az előző évebn csak a bankszámlám árából.
Egy elégedett AXA-számla tulajdonos