Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Világszám

0 bejegyzést írt és 174 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rezsifórumokon gyakorolja a polgárinak indult Fidesz a virtigli plebejus politizálást. Aki még nem hallott róla: a rezsifórumokon az adott helyi képviselő és egy erős fideszes politikus kiáll a közönség elé, és nyom egy standupot a rezsicsökről és az ellenzék hét bűnéről.…..
Világszám 2014.02.15 10:21:08
@Pedró27: Német választási eredmények 1932 novemberében: Nemzetiszocialisták 11 737 010 - 33,1%, Szociáldemokraták 7 247 956 - 20,4%, Kommunisták 5 980 162 - 16,86%

Lássuk be, nem kell mindent megtenni az ostoba nép kedvéért!
Világszám 2014.02.15 10:31:51
@bbjnick: Az a közeg amely ostoba populizmusból jobb vagy baloldali diktátort emel hatalomra a káros. Képzésre szorul. A szociáldemokraták akkor nem tudták megoldani a világgazdasági válságtól és jóvátételtől szenvedő Németország problémáit. Ez azonban a kisebbik rossz volt. Ami jött az felégette a világot. Ne érts félre, Ernst Thalmannt sem kívánnám. A nem kell megtenni az ostoba nép kedvéért azt jelenti, hogy a demokratikus erőknek nem kell feltétlenül a csordaszellemű lumpenprolik, nyugdíjaskommandók és eszmerabságban szenvedők kegyeit keresniük, mert ezek bizony ostobák. Felelősség nem jelent antidemokratizmust.
Világszám 2014.02.16 13:04:00
@bbjnick: Igen, a politikusoknak az a dolguk, hogy olykor korlátozzanak a közjó érdekében. A közjót nehéz megítélni, általában a történelem igazolja. Vegyük pl. Anglia esetét. Összefognak Sztálinnal Hitler ellen. Majd fél évvel a háború után a legkíméletlenebb ellenségéve válik Anglia a Szovjetuniónak. Ezek nehéz ügyek. Le kellett győzni a nácizmust? Igen. Meg kellett állítani a szovjeteket? Igen.
Amúgy kedvenc politikusom II. József. AZ összes (visszavont) rendeletével...
Vártunk pár napot, adtunk esélyt a köztévének, hogy oldja meg az olimpiai közvetítések alatt állandóan felbukkanó problémákat, hogy legyenek túl a pillanatnyi fennakadásokon meg előre nem bekalkulálható technikai zavarokon, de kénytelenek voltunk rájönni, hogy feleslegesen. Az…..
A baloldalnak eddig is csak esélye volt, mától már az sincs. Egy, Mesterházy lesz a kormányfőjelölt. Kettő, összefogásra szólított fel a "demokrata értelmiség". Nincs ebben semmi ócska poénkodás, mindkét jelenség nagy precizitással utal arra, hogy a baloldalon semmi sem…..
Világszám 2014.01.09 20:12:12
@♔batyu♔: Te se menj gondolkodónak. Segítek. Irónia...
Világszám 2014.01.09 20:12:23
@♔batyu♔: Te se menj gondolkodónak. Segítek. Irónia...
Íme egy kis csokornyi filmválogatás, szigorúan szubjektív alapokon. A mostani szempontunk alapja az egyéni-, és csapatsportokat feldolgozó filmek. Megpróbáljuk bizonyos szempontok alapján csoportosítani őket, így inkább a problémakör, mint a film története fog érvényesülni az…..
Szokatlanul erős állítással kezdem. Az elmúlt időszakban egyre inkább dolgozik bennem az a gondolat, hogy a kormányt félreismerik és félreértelmezik politikai ellenfelei: nem félelmetes, hanem időnként félelmetesen béna. Itt van például az előzetes regisztráció…..
Világszám 2012.10.03 21:33:46
A Napló szerkesztő-riportere lesz az RTL2-n újrainduló Forró nyomon főszerkesztője - tudta meg a Blikk. Hadas Kriszta 12 év után távozik a TV2-től. Azt már mi is megírtuk, hogy Máté Kriszta leszerződött az RTL Klub új csatonájához, ahol az egykor a TV2-n 1998-2002 között futó…..
Világszám 2012.09.06 19:43:02
@Shopping: Nem ő az, ne reménykedjen, hogy ilyesmivel bánthatja. Látom nagyon képben van...
Válogathatnánk a veretes okosságok között, ha az elmúlt napok eseményeit akarnánk összefoglalni. Itt van mindjárt az egy üstben nem lehet két fejet főzni kezdetű azeri közmondás, vagy az a Nap előtt nem marad felhő kezdetű örmény bölcsesség. Mégis, az elmúlt napok…..
Lehetne ez a mai - azeri gyilkos kiadatása - hír kapcsán megszületett sajtóreakciók összefoglalása. Vagyis, a közbeszédet akkortól érdekli ez az egész, ha Örményország legmagasabbrendű nemzetközi kiakadása az angol nyelvű sajtón keresztül (!) elér hozzánk. Pedig a KIM már…..
Világszám 2012.09.02 10:04:18
@MACISAJT: Álmában, baltával. Nem volt vétlen, mert ébren elküldte az anyjába? Szép indok...
Magyarországon a háztartások súlyosan el vannak adósodva; a háztartások devizahitele 3855 milliárd forint, a forinthitele meg 1886 milliárd forint (ez csak a tőketartozás, és csak a jelzáloghitelekről beszélünk). A jó hír az, hogy csökkenő tendenciáról beszélünk, a rossz…..
Világszám 2012.08.16 19:03:19
@huha mi lesz itt: Ez mekkora ostobaság. Zárjuk ki, hogy elsikkasztotad a hiteledet, azaz a vagyon kinyomtad az országból és nem fizetsz. Mostanra kb. visszajött, hogy 2002 és 2008 között nem költekeztél, mert 4 éve nem fizetsz irreális törlesztőrészletet. Ráadásul tiszta vagy, tehát nem nyomaszt a hitel, így te, ha van jövedelmed, akkor fogyaszthatsz, persze mértékkel.
Chez DuBarry Liptay megfiatalodott 2012.06.27 15:03:00
Fent 2009-es, lent tavalyi kép. Mi történt Claudia arcával? A hivatalos verzió csak valamilyen kozmetikai mélykezelés. De attól a szeplő nem tűnik el. Szerintem volt egy minimum lézer (mélyhámlasztástól sem ilyen fehér a bőr), hialuronsavas töltés (ajakba tuti), és egy…..
Világszám 2012.06.27 20:28:59
@bungics: szar a forrásod
Aki ezt a videót megnézi, az jó eséllyel furcsa átalakuláson mehet át: érezheti, ahogy percről-percre nő benne, majd hirtelen jól fejlett, nyálkás alienként előtör belőle a KDNP-s médiapolitikus. Én speciel a második percnél már úgy éreztem, hogy a bordám szétfeszítve,…..
Hallatlan disznóságot leplezett le a Bors: a Csillag születik adásmenetében nemcsak előre leírják a zsűritagoknak, milyen sorrendben mondhatnak viccesnek szánt véleményt, de azt is kikötik, mit szabad ekézniük és mi az, ami szigorúan tilos. (fotó: Birton Szabolcs, Bors) A…..
Az már a Lomiczi-ügyből kiderült, hogy a Magyar Televízió nem egy szakmai műhely, ahol újságírók dolgozzák fel a híreket saját szakmai tudásuk szerint, hanem egy gépsor, ahol valaki reggelente bepötyögi a parancssorokat, aztán végigfuttatja az egész rendszeren. A végtermék…..
Subba Budapest - Dunafürdő 2012.04.28 12:10:00
Budapest V. Dunafürdő (1942 ) Már az 1810-es évektől létrejöttek az ún. Dunafürdők, azaz gerendaácsolattal elkerített dunai folyófelületek, kabinsorral. 1842-ben már öt ilyen sorakozik a pesti és budai parton. Ezekben úszóversenyeket is rendeztek. Az 1910-es évekre számuk…..
Ingyenes időutazást ajánlok a Poldi-blog olvasóinak. Az alábbi tudósítás a Duna Televízió és a Magyar Televízió híradójának péntek esti (2012.04.27-i) adásaiban volt látható. A harminc másodperces anyag mindennél jobban szemlélteti, milyen volt a híradó akkor, amikor még…..
Világszám 2012.04.28 10:18:02
@Chicano: Pajtás, az egy benyalós hír volt, de a 21. századot idéző történetben. Képi világa is normális, a szituáció is modern. Ez a demo, különösen a szövege szánalmas. Az ilyenhez inkább nem adunk képet, csak its-t, mert annyira filmezhetetlen. Pontosabban a szereplők gondolom nem voltak hajlandók mozogni, bejönni, kimenni, kezet fogni, stb. Ez így tényleg Matúzné...
Imádjuk, ha az aktuális kormány nekiáll egy monumentális építkezésnek, hisz hónapokra-évekre témát adnak vele, legyen szó metróról, autópályáról, hídról, stadionról, lakóparkról. Garantált a bénázás, a haveri cégek felbukkanása, az elcseszés, a lopás, és a többi…..
Világszám 2012.04.03 16:40:01
@Vizslah: Pajtas senki sem sir. Egyszeruen egy normalis konyvben megjelent egy otlet. Illet bele. Innen loptak. Senki sem kajabal, csak szerenyen mosolyog, hogy ennyire futja kormanyzati szinten. Se nem tobbre, se nem kevesebbre, meg a vizualis otletek is pont olyanok, ballagj el egy konyvtarba es nezd meg. 2017 pedig parasztvakitas:-)
Na mégis ki volt Schmitt Pál kisdoktori-ügyének legnagyobb vesztese? Nem, nem Schmitt Pál, aki három nap alatt három különböző álláspontot védett elszántan, aztán végül vett egy nagy levegőt, és lemondott. Nem is Orbán Viktor, aki kiállt Schmitt mellett, sőt sérthetetlennek…..
  A Budapest 95,3 MHz-es frekvenciapályázat eredménye körül kialakult helyzet vélhetően tudatos politikai provokáció. Hazai és nemzetközi politikai szervezetek, prominens baloldali és liberális véleményformálók, külföldi diplomáciai testületek tagjai csaknem egy éve…..
Mondhatnám, hogy Orbán Viktor rárontott nemzetére. Meg azt is, a mostani helyzet kísértetiesen hasonlít Kádár XIII. Kongresszuson mondott beszédéhez, miszerint "Magyarországon történelmileg úgy alakult, hogy egypártrendszer van." De nem mondom, mert Kedves Vezetőnk…..
Világszám 2011.12.16 22:23:06
@a szív fészkei: Miért, nem Mórra ment focizni!
Frappáns választ kaptunk két, X-Faktorral foglalkozó írásunkra. Az RTL tehetségkutatójának előző döntőjében volt ugyanis egy jelenet, amiről egy éles szemű olvasónk azt feltételezte, nem is annyira élő, mint azt a kiírás és a tévé sugallja. Az érzéki csalódást (?), vagy…..
Világszám 2011.11.06 15:52:47
Amikor Ördög Nóra Grace Jones-jelmezben jelent meg az X-Faktor színpadán szombat este, már tudtam, hogy kiváló kis műsor elé nézünk, hát még akkor milyen gyermeki öröm töltötte el szívemet, amikor a narancssárga úszósapkára (ő mondta, nem én) hajazó, testhezálló ruhában…..
Örülünk, Vincent? Orbán után 2011.10.14 22:35:00
 Caveat:  Az Olvasó az alábbi rövid írás minden egyes mondata elé képzelje oda a "szerintem", "esetleg", "én úgy érzem, hogy" kifejezések valamelyikét, esetleg az összeset. Ez nem politikatudományi tézis, nem játszom Török Gábort, nekem az…..