Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Robert N. Danahi

0 bejegyzést írt és 331 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Annál jobb dolog nem is történhetett a magyar sorozatiparral, mint a Válótársak és a Mi kis falunk sikere. A két sorozat berúgta a pajtaajtót, és mostanra ott tartunk, hogy aki tud, sorozatot fejleszt, magyar gyártásút, lehetőleg magyar kútfőből. Ha jól számolunk, idén decemberig legalább 16 magyar…..
Robert N. Danahi 2019.03.25 16:18:55
@george kovax: Hali, február végéig kellett beküldeni a feladatsort. Értelemszerűen előtte jelentkezni. Azokat értesítik március 30-ig, akik ezeket teljesítették.
Az online kommunikáció nem az erősségük, sajna. :)
Robert N. Danahi 2019.03.25 18:40:17
@george kovax: aha, hát korrektségről tudnék velük kapcs. írni. De nick mögé bújva itt nem fogok, max privátban megoszthatom.
Chuck Lorre a CBS jómunkásembere eddig három vasat tartott a tűzben (Két pasi meg egy kicsi, Agymenők, Mike&Molly), de ez nem volt elég neki, így a farkára rászigszalagozott egy piszkafát, és egy határozott csípőmozdulattal azt is belenyomta a lángokba, így tegnap óta a Mom…..
Megdöbbentő összeesküvésről nem szerzett fényképeket naiv ügyfél Szegeden, így csak áttételesen élhetjük át a szendvicsből kikandikáló, aztán drámaian félbeszakadó rántott húsok iszonyatát: Elég kicsiny ügyben írok és nem is panaszkodás céljából, hanem azért,…..
Tisztelt Szerkesztő!                  …..
Robert N. Danahi 2013.09.12 11:27:44
@Fisk: ne keménykedj, én ugyan ezt csinálom csak napi 28 órában.
Manciék boldogok, mert egy foguk sem törött ki a vasárnapi teszkós magozott meggyes pitétől: Friss, vasárnapi meggyes pite. Sosem tudok annyi meggyet eltenni, hogy elég legyen. Így kénytelen voltam teszkós meggybefőttet venni, amiből szigorúan csak magozottat lehet kapni. Egy…..
Magyarországon is népszerű a török tengerpart, így aztán sokakat érdekelhet országfelelősünk, Petra beszámolója, melyből kiderül, hogy a törökök jó része értelemszerűen belföldön nyaral (speciel három különböző tengerrel nem nehéz), és megtudjuk azt is, mi az a…..
Robert N. Danahi 2013.08.15 15:00:28
@Mr. Long: mérhetetlen tudatlanságban élsz, ha nem ismered a tukromtukrom.wordpress.com nagysikerű valamit...szégyelld magad
Robert N. Danahi 2013.08.15 15:11:37
@purple ragdoll: ráadásul ennek tizede kell csak, hogy a süllyesztőbe kerüljön.
Robert N. Danahi 2013.08.15 20:42:51
@Barátusz: nekem célom, hogy az eljövendő nemzedék hozzájusson a kulturális értékeinkhez
Sok szó esett már és esik is itt, a blogon arról, mennyire kell vigyázni arra, milyen külföldi munkát vállal el az ember, és kiben bízik meg. Sajnos sok az átverés és nagyon észnél kell lenni, különben könnyen úgy járhat az ember, mint a mai poszt (vagy inkább segélykiáltás)…..
A Tv2 nem spórol az őszi műsorrendre, és egy rakás új és visszatérő műsorral jelentkezik majd az anyacsatornán és a Super Tv2-n is. Kell is a saját gyártás és a show, mert a Tények sikere (elveri az RTL Híradóját mostanában) mellett nemigen tudnak olyan műsort felmutatni, ami…..
Naiv ügyfélnek étel és italfogyasztás után sem voltak hajlandóak egy pohár vizet adni a Gastland Bisztróban a Széll Kálmán téren: Barátnőmmel betértünk a minap a Széll Kálmán téren nemrég nyílt all-you-can-eat étterembe. Rendesen fogyasztottunk, italt is rendeltünk…..
A tegnapi (jórészt) Magyarországról szóló poszt után ma elég jelentőset ugrunk, hiszen az Egyesült Államokba látogatunk, méghozzá egyenesen a Szilícium-völgybe. A poszt szerzője, drk egyszer már jelentkezett, igaz, akkor még Írországból, de a nagy álom már akkor is Amerika…..
Talán még emlékeztek rá, a nyár elején arra kértem az országfelelősöket, írják meg, miként nyaralnak az őslakosok. A pár napos szünet után tehát most jöjjön Cooper thaiföldi írása, amely azonban nem Thaiföldről szól (mindjárt ki is derül, miért), hanem arról, hogyan is…..
Robert N. Danahi 2013.08.05 13:04:26
Robert N. Danahi 2013.08.05 13:17:08
@Határátkelő: Akkor mehet!
Augusztus közepén lesz két éves a Határátkelő, nemrégiben volt egy éve, hogy itt vagyunk az Indexen, és e két dolog egyenként is számvetésre késztetett a blog jelenével és jövőjével kapcsolatban. A számvetés eredménye egyfelől az, hogy örvendetesen nagy a közösség, sok a…..
Robert N. Danahi 2013.08.02 10:36:31
@skylla: na, annyira nyugtassatok még meg, hogy Töki hozzászólásait nem fogják előszűrni.
Robert N. Danahi 2013.08.02 10:44:49
@Kovermadar: Hörimaca? A'meg ki? Le vagyok maradva
Ha valaki azt hitte volna, az Aranypart részegen üvöltöző nyikhajai vagy Alekosz szaros alsógatyája az a mélység, ami alá tévéműsor nem nagyon süllyedhet, most biztos nagyon fogja csóválni a fejét: egy pakisztáni vetélkedőben konkrétan emberkereskedelem folyik, ráadásul…..
Robert N. Danahi 2013.07.30 22:38:40
Indulásnál még szó nélkül kiszolgálták a 18 évnél fiatalabbakat a Nemzeti Drogelosztóban, azóta viszont elolvasták a vonatkozó jogszabályokat, úgyhogy most ott tartanak, hogy a törvény szerint nem szolgálhatnak ki, ha gyerek van a boltban Ebből egyenesen következik, hogy a 18…..
A Fox News olyan az amerikai médiában, mint nálunk az Echo tévé. Pont úgy néz ki, mint egy rendes hírtévé, csak éppen sokkal ostobább. Ezzel nem azt mondjuk, hogy a CNN vagy az MSNBC nem az, sőt. de mintha a Fox szándékosan menne házhoz a lófaszért, ráadásul meglehetősen…..
Gáborék reklamáció nélkül hagyták ott a Campinghotelben kivett szobájukat, mert annyira mocskosnak találták, hogy azon nem segített volna a takarítás sem. A szálloda szerint "utólag fakkolni nem korrekt dolog", lehet, hogy visszaadták volna a pénzt? És tényleg hasznos lett volna…..
Jack Gleeson alakítja a tévézés jelenleg legkönnyebben gyűlölhető karakterét, Joffrey-t, a pöcsfejet, a Trónok harca igyazi gyökerét. A színész persze korántsem akkora szemátláda, mint a karakter, a videón kifejezetten szimpatikus fickó benyomását kelti, aki nem mellesleg a…..
comment:com Hodor harca 2013.07.13 10:00:00
Ehhez tényleg nem lehet és nem is kell semmit hozzáfűzni. ..
Robert N. Danahi 2013.07.14 17:26:49
@Vera2000: jajj Vera, kuss mán, az idegesítő rokokói körmondataid hemzsegnek a modorosságtól.
Mióta a külföldi munkavállalás és letelepedés ilyen fontos és gyakori beszédtéma lett, állandó találgatás tárgya, vajon hány magyar is választotta a határátkelést. Nos, az elmúlt napokban két, egymástól független felmérés is nagyon hasonló eredményre jutott, úgyhogy…..
Robert N. Danahi 2013.07.12 23:14:24
@Jess G: na, azért mert te nem vágod, még más vághatja. Lehúztam néhány évet a felsőoktatásban (mint munkavállaló), furi lenne, ha tudnák melyik - hova tartozik.
Robert N. Danahi 2013.07.12 23:16:37
@Robert Noel Danahi: + 'nem' > ...ha nem tudnák
Robert N. Danahi 2013.07.12 23:33:46
Miután Ágnesnek elege lett abból, hogy egy helyben topog, gondolt egyet, kiadta házát és nekiindult. Angliai munkahelyén meg kellett küzdenie a diszkriminációval, a sokkoló közös szállással, de sikerült túljutni a nehézségeken. „Gondolkodtam, hogy írjak-e egy posztot…..
Robert N. Danahi 2013.07.10 11:00:35
@pappito: azt milyen logika érvrendszerrel magyarázod, hogy mások komoly és jó állást hagytak ott, hogy londonban takarítsanak nyelvtudás nélkül, vagy mert a saját szakmájukban külföldön lehetetlen elhelyezkedniük?
Robert N. Danahi 2013.07.10 11:01:40
@tableno: és az elit agya?
Robert N. Danahi 2013.07.10 18:16:01
@Tökfőzelék1: te Töki, nézzed mán, Corvinus egyetemen pénzért lehetett papírt kapni:
www.blikk.hu/blikk_aktualis/tizennyolc-vadlott-a-vizsgagyar-ugyeben-2199721

te mennyiér' vetted az elit papírodat?