Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lepo

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A vaj az egyik legrégebbi tejterméke az emberiségnek. Markáns ízt ad a szendvicseinknek, vajban párolva még finomabbak lesznek a zöldségek, míg a szakácsok a barnított vagy épp a tisztított vajjal teszik teltebbé az ételek ízét. Egyik leggyakoribb élelmiszerünk, ezért is teszteltünk most 24…..
Bár semmilyen hivatalos közleményt nem adtak ki, a UPC Magyarország Facebook-oldalának dühös kommentjeire adott válaszokból kiderült: a szolgáltató hirtelen, február 5-től kivette analóg csatornakínálatából a miniszterelnökkel nemrég összeveszett Simicska Lajos tévéjét, a Hír TV-t. A UPC válasza…..
lepo 2017.02.06 19:12:53
@károly szántana: Nem csak megszokás, hanem praktikum. A tv-m ugyan lcd, de csak hd ready akkor meg minek fizessek többet a UPC-nek a hd adásokért amit az én televíziómon nem nagyon tudok élvezni.
lepo 2017.02.06 21:27:11
@akone06: Lehet hogy igazad van, ha csak a tv-t néznénk. De mivel csomagba van az előfizetés, így egy ezressel olcsóbb havonta. Annyit nem ülök a tv előtt hogy megérné a több pénzt.
A Jumeirah Beach Residence-et nehéz lenne egy magyar helyhez hasonlítani, talán a Váci utca és a füredi Tagore sétány pénzzel telepumpált szerelemgyereke állna hozzá a legközelebb. Három évvel ezelőtt még semmi sem létezett a korzóból, butikokból, szalonokból, és a homokos…..
Egy kereskedő, aki nem ad el rossz autót. Egy tréfás Golf, ami naponta csak egy percig rossz. Egy elhúzódó hibakeresés, amitől égnek áll a technikus haja. Egy próbaidős, aki vizsgamunkát végez. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
lepo 2013.08.23 10:51:08
@novothauto: elég elszomorító megoldás. Szép új világ!
A harmadik világ (franciául tiers-monde) azokat az országokat jelenti, melyek a hidegháború időszakában sem a nyugati hatalmak, sem az egykori szovjet blokk országaival nem kötöttek szövetséget. A kifejezést Alfred Sauvy francia demográfus alkotta meg 1952-ben. Mára tágabb…..
Hosszas betegség után szerda hajnalban, 67 éves korában elhunyt Komár László énekes. Komár 1962 és 1965 között a Scampolo tagja volt (majd 1967-től ismét), 1965 és 1967 között pedig a Dogs együttessel zenélt. A Scampolo volt az első magyar zenekar, amely rock and rollt…..
lepo 2012.10.17 11:44:42
@HiphopStar: Ugyan nem az én esetem volt a "magyar Elvis" de amit írtál, azzal csak egyetérteni lehet. Egy fazon volt.
Nyugodjon békében!
Vajon üzleti megbeszéléseket is folytatnak közben vagy csak trécselnek? Van két szék is, szóval akár négyesben is el lehet ücsörögni ebben a mellékhelyiségben aztán időnként cserélnek. Azt hittem ilyen csak az ókori Pompejben volt... (forrás: lovely listing)…..
  Olasz konyha magyar fűszerrel: Szabó Éva iparművész keresztezte a két kultúrát. A Kalocsáról származó művészt a népművészet mai alkalmazása foglalkoztatja, így hosszas munkával, ecsettel kifestette Aprilia Scarabeóját. A fotókon kalocsai népviseletben motorozik…..
Itt a legnagyobb Chevy, amit idehaza megvehetünk. Dupla kipufogó, Camaro-lámpák és egy legendás név. És valójában? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
lepo 2012.04.23 11:26:23
@mohaa:"A magyar az egyik legkreténebb és legidegesítőbben ostoba nép a világon."
Téged is bele lehet sorolni ebbe a kretén társaságba, vagy te csak jól beszéled a nyelvünket?
Már csak látványra is nyerő alkat, a jégtáncos Hoffmann Nórát mégis újból faképnél hagyta párja. Miért?Hosszú évekig Elek Attila oldalán láthattuk Hoffmann Nórát, az ifjúkori sikerek után viszont feszültségek miatt elváltak útjaik. Az időközben magyarrá vált Maxim…..
lepo 2011.11.21 21:28:23
@tálca nélküli miniszter:
Az nem azért csúszik fel, mert szilikonos, hanem az állaga miatt. De mert nem kőkemény, még lehet kívánatos!
Szoktak kérem röpködni itt az Urbanistán tíz számjegyű hirdetések. Lakásból nem is egy van Budapesten milliárd felett, családi házból pedig nem csak a Gellérthegyen, de akár a XVII. kerületben is vehetünk ilyet (bónusz kétes háttérrel). Aki több milliárdért szeretett volna…..
Clandestino Neve is van, Havanna 2011.11.11 00:06:00
Havannát a Jóisten is az amerikai kontinens egyik közlekedési és kulturális csomópontjának teremtette. Elég ránézni a térképre, és azonnal kiderül, miért: akárhonnan akárhová tart az ember (a régi időkben hajóval, az újabbakban repülővel), Havanna pont útba esik. A…..
lepo 2011.11.11 10:50:17
@max val, a bircaman:
S mivel "okosan" csak ők maradtak életben Haitin s belőlük is a legszorgalmasabbak, mert mindenki mást legyilkoltak/elűztek, ezért sikerült a helyzetüket mind a mai napig stabilan megtartani. Vagyis a függetlenségük ellenére ugyanazon a szinten van minden mint ahogy azt a franciák a XIX. század elején otthagyták.
Nem arról van szó, hogy a minisztériumi apparátus ne tudná, hogyan is kell a költségvetést megtervezni. Valószínűleg Matolcsy és csapata keverték össze vágyaikat az előrejelzés műfajával. (Fotó: Index) Az Index tegnapi információi szerint azért lett hirtelen szükség a…..
lepo 2011.02.17 15:17:35
@Tokfalv:
"A költségvetés kiszámolása: szakma, és egyetlen ember értett hozzá az új minisztériumban: Bathó Ferenc."
Az azért érdekes lenne, hogy csak egyetlen ember van ennek a képességnek a birtokában. Olyan van, hogy valaki tapasztaltabb, de hogy csak ő és senki más ....
Üdv Mindenkinek! 17 éve dolgozom egy önkormányzatnál ügyintézőként. Ez idő alatt négy főnököm volt. Az első kettővel semmi probléma nem adódott, sőt! Emberileg, szakmailag nagyra becsülöm őket a mai napig is. Viszont: tíz éve lett egy új főnököm, aki nő. Fontos az ügy…..
lepo 2011.02.10 15:51:06
@magyar ember teli szájjal:
Gondolom abban reménykedett, hogy jön az ötödik főnöke, s talán megoldódnak a gondjai.A munka jó, ezt csinálja 17 éve, nem olyan könnyű váltani. S mint említette valaki, lehet a habitusa se olyan, hogy könnyen váltson vagy határozottan kiálljon magáért. Szóval valahol megértem őt.
Van egy olyan tévés műfaj Magyarországon, ami jobban megosztja a lakosságot, mint egy Novák Előd - Kovács László iszapbirkózás tenné, pedig az se lenne semmi, tessék csak nyugodtan elképzelni, hajrá. A kereskedelmi tévék nem scripted, azaz forgatókönyv nélküli kategóriába…..
Az elmúlt nyolc évet még legalább egy évtizedig kell nyögnünk. A felelősöket soha többé nem engedhetjük a magyar gazdaság vezetésének még csak a közelébe sem. (Fotó: Sárközy György/Magyar Hírlap) A nyolc év, amitől hamarosan elköszönünk, sokba került nekünk.…..
lepo 2010.04.09 14:59:08
@karlmax: A kérdésedre a válasz benne van a cikkben. Egyrészt a környező ex szoc. országoknál "... fel sem merült az államcsőd mint lehetőség,..", másrészt az oszlop diagram 2001/2002 értéke mint a " ... Fidesz-kormány utolsó teljes évei". S a legfájóbb az ami szintén benne van a blogban, hogy semmi kézzelfogható nyoma nincs annak a töménytelen pénznek amit elherdáltak. Legalábbis a köz számára nincs.
Nem azért, mert a ma reggeli futam első 30 körében több esemény történt, mint az előző évadban összesen, nem azért, mert ismét versenyben láthatjuk a sportág vitathatatlanul egyik legnagyobb alakját, és még csak nem is azért, mert Sebastian Vettel személyében egy nagyon…..
lepo 2010.03.28 15:48:36
@Fluoxetine: akár én is írhattam volna ...
Felesküdni a törvény és az igazság szolgálatára, majd szemet hunyni a politikai és gazdasági elit disznóságai felett: ép személyiséggel, tartással, elmével, egészséggel ebből egyszerűen nem lehet kikeveredni. Részegen, félmeztelenül, mezítláb, betört fejjel találták meg…..
lepo 2010.03.26 11:09:44
Gyula az NFH-hoz küldte el a következő levelet, miután a kistarcsai Auchanban a biztonsági őr nem hagyta, hogy túrórudit vegyen. Az ipari kémkedéssel is megvádolt, kishíján megfojtott, igencsak tudatos vásároló beszámolója következik. A konfliktus egyébként azon robbant ki, hogy…..