Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szelli

191 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Tamil Tigris a Gyűlölet lakótelepén söpröget. Családja nem a valódi családja: idegenek Európának, idegenek egymásnak, mégis közösen próbálnak boldogulni a drogbandák által uralt veszélyes párizsi külvárosban, mígnem elszabadulnak az események, Dheepanból pedig kitör az…..
Ármány, gyilkosság, szex és embervadászat, Gryllus Dorka pedig egy igazi szemét ribanc. Isten látja lelkem: szkeptikus voltam és nem is kicsit, hiszen amikor egy magyar filmet az _első_magyar_thrillerként_és műfajteremtőként harangoznak be, az azért meglehetősen merész kijelentés.…..
Mindenki az elsőfilmes Nemes Jeles Lászlóról beszél: de vajon tényleg tudott maradandót alkotni és újat hozni a holokausztfilm-iparba (sic!) egy sonderkommandós rab pokoljárásának története? A válasz egyértelmű igen: a 68. cannes-i filmfesztiválon négy díjat is bezsebelő,…..
Március 15, rap, slam, színház és költészet, mi az? A Pilvaker megálmodói két évvel ezelőtt egy olyan ünnepi műsort hoztak össze, amely irtó ritkán sikerül: egyszerre volt menő és közvetített értéket, a néző valódi gondolatokat kapott egyedien tálalva egy bárki…..
Oly korban éltem én e földön,mikor az ember úgy elaljasult,hogy önként, kéjjel ölt, nemcsak parancsra,s míg balhitekben hitt s tajtékzott téveteg,befonták életét vad kényszerképzetek. Oly korban éltem én e földön,mikor besúgni érdem volt s a gyilkos,az áruló, a rabló…..
Az elmúlt hétvégén még utolsó erejével visszaköszönt a lassan távolodó tél, a fehér zaj belepte a Balatont. A déli part jégbe zárt, földöntúli világát Varga György örökítette meg. *Az olvadásra csak keddig kell várni: az Országos Meteorológiai Szolgálat…..
Kedves Anyám! Nagyon pocsékul érzem magam. Ez a hely hátborzongató. Társaságom nincs, rengeteget üldöznek a férfiak, szűkségem van kevesebb szúnyogra. Szeretném, ha kápét küldenél, nélkülözöm az anyósomat. Viszontlátásig ölellek! via..
Balatoni vitorláshajót egy használt szörfdeszka árából? Lehetséges: idén nyártól egy teljesen újfajta hajóépítési és vitorlázási szokást szeretnének meghonosítani a Balatonon és más magyar vizeken a bambuszrudazatos ősi polinéz versenycsónak, a proa közösségi…..
Balaton Blog Eközben Siófokon 2013.02.05 15:03:27
...1927-ben. via Balaton Repro..
A Pi élete nem klasszikus hajótörés-történet. Az egyszerre hindu, katolikus és muszlim Pi Patel lélekemelő meséje hitről, élni akarásról szól, amelyet terápiás célra írnék fel cinizmus és fásultság ellen. Utoljára Tom Hanks tudta elérni azt, egy lakatlan szigeten…..
A tavalyi év során számos jel utalt az elkerülhetetlen világvégére, a maják minden bizonnyal előre látták a gangnam style világhódítását, vévé Cristofel zenei karrierjét (sic!) és Schmitt Pál untergangját. Kiadtunk egy baltás gyilkost hazájának, EU-zászlót égettünk,…..
Peter Jackson, Új-Zéland turizmusért felelős kormánybiztosa hét év szenvedés után a mohó Warner stúdió nyomására trilógiává duzzasztott egy háromszáz oldalas mesét, hozzácsapott egy nagy adag Gyűrűk Ura-nosztalgiát és egy olyan, forradalmian új digitális technológiát,…..
Állatbűnözés Ne érj hozzám!! 2012.12.03 22:18:15
*Ne téríts meg!! Bűnben akarok elégni!!4 via ..
Állatbűnözés Péntek 2012.11.30 09:18:13
..
Dél-Koreában felgyorsultak az evolúciós (?!) folyamatok: egy elefánt emberi szavakkal kommunikál. Koshik születése óta az Everland állatkertben él, ahol emberek veszik körül, az első öt évben még távolról sem látott másik elefántot. Fajtársak híján gondozóival próbál…..
Tovább gyűrűzik a rókabűnözés: most éppen egy 46 éves nőt rabolt ki egy vörös fenevad Londonban: elragadta az asszony élelemmel teli bevásárlószatyrát. Az állat a nagyáruházból kilépő Louisa Powerhez somfordált, megszimatolta szatyrát és szorosan a nyomába eredt. A nő…..
Csak nem az oktatási államtitkárság egyik féltve őrzött segédanyagának illusztrációja ez a felháborító modorban zenélő fiatalokat ábrázoló felvétel? Coca Cola-mámorban fetrengő, a hanyatló nyugat zajongó majomzenéjét hallgató, rockandroll huligánok, szevasztok! ..
Somogy megyében egy halom szarvassal ütközött egy autó szerda éjszaka. A sofőr súlyosan megsérült, a mentés és helyszínelés idejére teljesen lezárták az utat – tudtuk meg Méhes Dórától, a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtófelelősétől. A balesetről, amely a…..
A morcos Tard mellett egyértelmű kedvencünk Henri, a sztoikus egzisztencialista macska, aki tökéletesen összefoglalja a Halloweenről alkotott véleményünk esszenciáját...
*Megkockáztatom: én vagyok az első ember, aki leírja a púpos hokkó-bűnözés szókapcsolatot...
Majdnem lemaradtunk róla: egy hete Győr belvárosában, a Városháza környékén szaladgált egy róka. Az állatot jelentették is a területileg illetékes vadásztársaságnak: a Baráti Vadásztársaság egyik hivatásos vadásza a Kisalföldnek elmondta: belterületen nehéz…..
Gwen Stefhusky remekel, szerintünk már-már jobb ez a verzió, mint az eredeti! Ugyanitt felmerült egy csak állati versenyzőket felvonultató Megasztár/X-Faktor ötlete. A címe lehetne a The Voice után: The Bark...
A képen állítólag egy élő panda látható, amint békésen üldögélve bambuszt majszol az őt szállító repülő utasterében. Aki esetleg nem tudná, Kínának vannak „panda diplomatái”, ezt a mackót pedig éppen Japánba küldték - a béke követeként. Biztonsági okokból…..
Reméljük, szegény kislánynak nem ment el a kedve a horgászástól a gaz tolvaj miatt...