Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Starking

0 bejegyzést írt és 40 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rögtön két forrásból is hallottunk választ a kérdésre, az egyik maga Steve Jobs, a másik a John Gruber, a Daring Fireball szerzője. Jobs saját maga beszélt az Adobe-ról az iPad bejelentése után, valahogy így: Lusták. Lehetőségük van izgalmas dolgokat csinálni, de egyszerűen…..
Appleblog Jó nekünk az iPad? 2010.01.28 09:12:00
Tegnap Steve Jobs személyesen mutatta be azt a terméket, amire állítólag eddig a legbüszkébb. Megpróbálok fogást találni rajta, kitalálni, hogyan viszonyuljunk ehhez a 24-szer 19 centis, 1,3 centi vastag valamihez, ami nagyjából olyan, mintha a MacBook Air billyentyűzetét és…..
Starking 2010.01.28 16:56:49
@Ulkesh: Hmmm.

Sokan nyomkodják a Twittert is. Twitter app és browser egy időben megy? AIM és email egyszerre?
Starking 2010.01.28 17:36:12
@Ulkesh: Backgrounder. Akkor megint csak telepítgetéssel kell kezdeni. Meg mindent meg kell venni. Pont ez a baja mindenkinek hogy ez így tiszta windows. Az értesítgetős dolog megint csak öszvér megoldás. Azért mert kevésbé szar mint más termék, attól még nem jó. Értem én hogy mindenre van valami megoldás, de az emberek kézbe véve rögtön használni akarják és nem a netet bújni a megoldásokért.

Ld: iTunes vs. doubleTwist. DVD Jon taknyosra szopatja az Apple-t. Szégyen.
Starking 2010.02.01 12:05:51
@Ulkesh: "Már bocsi, de a doubleTwist csak az Amazon-t éri el, az meg enyhén kevés az iTunes Store-hoz képest."
Ne terelj. Ki beszélt a Store-ról? Én programokat hasonlítottam össze és ott csúnyán szopatva van az Apple.

"Azt meg nem értem mivel szopatná DVD Jon az Apple-t tekintve, hogy DRM mentes zenéket vásárolhatsz az iTunes-ból (ő meg a drm védelmek feltörésével lett híres)."
Use google és olvasgass.

Flashre csak ennyit: theflashblog.com/?p=1703

Multitasking márpedig nincs. Pont.
Figyelem, ezúttal nem pletykát, nem susmust, nem következtetést, hanem tényt tudtunk meg a magyar Apple Store-ral kapcsolatban. Tényt. Olyan, mint amikor a terhes férfi madarat szült. Egy korábbi posztban Csaba már kitért arra, hogy az EU tavaly nyáron kezdte el szorgalmazni az…..
Starking 2010.01.27 13:12:45
@aHim: Nem is javasolt itt erősebben fogalmazni, mert ha nem vagy a szerzők kedvence akkor kimoderálnak.
Szerda este várhatóan bemutatnak egy rakás izgalmas Apple-terméket, van esély rá, hogy az iPhone premierje óta a jelenlegi lesz a legizgalmasabb event. Bár most nem lesz helyszíni tudósítónk, mint a legutóbbi iPod-bemutatókor, azért készülünk néhány csemegével az eseményre.…..
Starking 2010.01.27 00:07:19
@Greg-0: Legjobb kommentek:

Steve Jobs just spat granola and milk all over the TV in his office.

You fucked up. Prepare to die.

-Steve

Sent from my iphone
Starking 2010.01.27 11:58:46
Decemberben az elsők közt írtuk meg a pletykát, hogy Magyarországon is beindul a szolgáltatás, aztán pár órával később elsőként szállítottuk a hivatalos visszaigazolást, meg az url-t, ahol meg lehet rendelni a könyveket. Szívemen viseltem a book hazai pályafutását, mert…..
Napirend előtt: mostantól MINDEN postban megpróbáljuk elrejteni az iTablet-szót, függetlenül attól, hogy annak van-e bármi köze az adott témához! Látszik, hogy amióta a Greenpeace beszólt az Apple-nek, és a környezetszennyezés gennyedző alvilági urának nevezte azt (nem ezekkel a…..
Miközben a 21,5 colos gépet a megrendelés után egy nappal már szállítja is az Apple az amerikai piacon, addig a 27 colos modellre egyről három hétre nőtt a várakozási idő online rendelés esetén. A változásra nem sokkal azután került sor, hogy a gép újra nagy tételben…..
A The Wall Street Journal újabb részleteket tudott meg a tabletről, ezek alapján talán jobban el tudjuk képzelni, mire számíthatunk. Vagy nem. A lap szerint a zászlóra tűzött jelszó az, hogy a készüléket a család minden tagja megoszthatja egymás között, vagyis úgy képzelték,…..
Starking 2010.01.21 11:16:14
@Handras: "szerepelt az OS tudasa kozt a felsorolasban a multitask kicsike betukkel es ennyi. Kicsike multitask pedig mar az elso iPhone-ban is volt."

XD

Majom.
Twitteren már olvashattátok, hogy rászántam egy estémet a Snow Leopard kivégzésére. Kapcsolatunk viharos szakasza néhány nappal a telepítés után kezdődött, ekkor vettem észre, hogy az újraindítás után egy oldalra rendezi az ikonjaimat az asztalon (később ezt már bármikor meg…..
Starking 2010.01.19 12:02:06
@Ulkesh: Tehát a Snow Leopard szar.
Starking 2010.01.19 17:57:09
@Ulkesh: Vakok között félszemű a király. De kelljen már annak örülni hogy csak az egyik szemünket vesztettük el. Ez a hibakeresés és megszüntetés meg tiszta windows és ez nagyon nem tetszik sok embernek.
Starking 2010.01.20 00:56:19
@Ulkesh: Akkor ne ígérjenek ugrade-et. Mert akkor hazudnak. Aki meg hazudik az csal, aki csal az meg lop.
Appleblog iPhone 3G vs Nexus One 2010.01.19 16:23:00
Megjött a tesztkészülék, gyorsan toltam egy böngészőtesztet wifivel, a küzdelem persze eleve egyenlőtlen volt: a Google telefonja sokkal újabb, mint az iPhone 3G, a wifije ennek megfelelően fejlettebb, arra viszont alkalmas a videó, hogy lássuk, mennyit fejlődött másfél év alatt a…..
Starking 2010.01.20 00:51:24
@Handras: Százezer légy nem tévedhet...
Valaki tényleg állítsa már meg őket. A legújabb őrület, hogy mostantól már a letöltésért is kell nekik fizetni. Fizetni kell a honlapon a háttérzenéért, a videó és zenei streamért, az IPTV-ért, de még a hívódallamért is. Meg a kis faszom nem kéne? Tudom, hogy ez az…..
Starking 2010.01.18 23:22:51
@törppapa: Az uzsorakamatot a törvény bünteti.
Múlt héten jelent meg egy post, amiben arra kértelek titeket, hogy küldjétek be saját koncepciótokat az Apple nyomogatható gépéről, amit valószínűleg iSlate-nek fognak hívni, és amit a pletykák szerint január végén ránt elő a végbeléből Steve Jobs. Az ötletet webdesign…..
Szuper kis sztori kerekedett a Valleywag kezdeményezéséből: ahogy azt reggel megírtuk, a lap hajtóvadászatot indított az Apple Tablet ellen, sőt, még vérdíjat is kitűzött a kütyü fejére: tízezer dollárt ajánlottak annak, aki valamilyen fotóval bizonyítja az eszköz…..
Starking 2010.01.15 11:51:01
@Malachi: +világvége!
Starking 2010.01.15 15:37:58
Megosztom veletek Csaba chates kiborulását, amiből kiderül, mi történik akkor, amikor egy Mac nem azt teszi, amit kéne neki. A megoldást persze sikerült azóta megtalálni, de hát minden kezdet nehéz: kibaszott életbe elmondom, mi volt letorrenteztem bowie-t, mert nincs itunes,…..
Pár napja dobtam be twitterre dühöngve, hogy nem tudom letorrentezni David Bowie Let's dance-című albumát, pedig szívem szerint nem is ellopnám, inkább megvenném iTunes-ból, de az meg nincs (órákig magyarázhatnám a nagyapámnak ennek a mondatnak az értelmét). A segélykiáltásomra…..
Starking 2010.01.14 14:08:19
@ladislaus: Vigyázz! Ezért moderálás és teljes kitiltás jár.
Starking 2010.01.14 19:51:29
@Dervenkál Egon: Szerintem is szar lehet olyan helyen dolgozni ahol IE lehet csak. Vagy csak simán perverz.
Az Intel Retail Edge Program résztvevőinek küldtek körbe egy e-mailt, amiben nyereményjátékot hirdetnek a dolgozók között. Állítólag két darab Core i5-ös MacBook Prót sorsolnak ki, ilyen állat márpedig nincs. Még. Némiképp ront az összképen és a hitelességen, hogy a…..