Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hűűűű Bazzz

0 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma a Parlamentben egy újabb olyan díjat adtak át, amiről eddig még csak nem is hallottunk, mert hát nem is létezett, azért. Gondolom, a Kulturkampf Tour '18 - ∞ egyik fontos állomása az Érték és Minőség Nagydíj, amin VÉGRE a saját kutyájuk kölykei kapnak mindenféle elismerést ebben a nagy…..
Hűűűű Bazzz 2018.09.12 06:41:09
@Sz. Marika: Narancsos párnán teccik alukálni egy Viktor aquarell alatt?
Tapasztalataim szerint a hadtörténelem és a haditechnika iránt érdeklődők egyik kedvenc szellemi játéka azon filozofálni (esetenként vitatkozni), hogy melyik fegyver, fegyvertípus, fegyverrendszer hagyta ott leginkább a nyomát a hadviselés (és ezzel párhuzamosan az emberi történelem) alakulásán.…..
Legközelebb szombaton lépnek pályára a narancsos félistenek, de hogy addig se unatkozzatok, ma egy gyönyörű holland hölgyet mutatunk be nektek. Chelina Manuhutu 1985. március 6-án látta meg a napvilágot Amszterdam városában.  176.5 centiméteres magasságával nem tartozik az…..
Heterónak lenni jó. Öröm és büszkeség. Szeptember 4-én fel is vonulhatnak a heterók az Andrássy úton, hogy kifejezzék, milyen pompásan érzik magukat a világban. Illetve, hogy kifejezzék: pompás közérzetüket némiképp zavarja, hogy a melegek is jól érzik magukat. A szervezők…..
Hűűűű Bazzz 2010.06.14 13:17:39
@peetmaster:
Melyik normálisan viselkedő, élő, dolgozó, gyereknevelő meleget bántják??? van meleg ismerősöm, de ki nem menne a felvonulásra....

Magamutogatás, önigazolás, stb... erre jó az egész mindkét oldalról. ja, és b+ te :)
Hűűűű Bazzz 2010.06.14 13:22:14
@ó jaj: olyan helyen, ahol ez a nem felvonulni vágyó emberek kárára megy és zavarja a közlekedést. Igen. Béreljenek egy sportcsarnokot, stadiont, művelődési házat, stb.
Hűűűű Bazzz 2010.06.14 13:37:49
@ó jaj: Semmi bajom senkivel..
Meleg, hetero, biszex, fityiszes, maszopos, stb...
Csak ne arról szóljon a dolog, hogy nagy hírverést kell szerezni egy felvonulással, sztrájkkal, gyűléssel, stb...
Mindent lehet normális, inteligens keretek között.
Sajnos a mai világ nem erről szól...
A FIA lépett, Hamilton szombati időmérős leállása volt az utolsó, hogy nem büntették, ha valaki szándékosan megáll a levezető körben. A McLaren azzal magyarázta pilótája akcióját, hogy ha nem áll meg, nem marad elég benzin az autójában, így nem tudtak volna mintát adni a…..
"Dr. Temesi Tibor ügyvéd, az Expo Center ügyeit vizsgáló bizottság tagja szerint összefogással, környezetükért tenni akaró, segítőkész, lokálpatrióta szakemberekkel földalattit kéne építenünk, így hosszú távon megoldható lenne a város észak-déli irányú…..
Hűűűű Bazzz 2010.05.19 16:45:20
@ergerberger: Csak nehogy egy vidéki intelligens mellbe rúgással találkozzál egyszer :P
IDDQD Starcraft 8 biten 2010.05.18 09:41:41
Avagy ilyen lett volna a világ legnépszerűbb RTS-e, ha 14 évvel azelőtt jut eszébe a Blizzardnak, mint ahogy a valóságban eszébe jutott. Persze ehhez az is kellett volna, hogy a Westwoodnak eszébe jusson a Dune 2 úgy 1982 körül, de ennyire ne menjünk bele.   ..
Hűűűű Bazzz 2010.05.18 15:46:06
Mi adtuk a római birodalom utolsó császárát. Aztán letelepedtünk azon a földön, amit ma Szlovéniának hívunk. Eltelt ezerháromszáz év, amikor semmit sem hallhattál rólunk. A huszadik század elején alakult végre egy királyság, amelyiknek a nevében szerepeltünk mi, szlovének.…..
Hűűűű Bazzz 2010.05.18 15:29:39
A politikában nem szeretem a következetlenséget. Se jobboldalról, se baloldalról. Azét siralmas a közéletünk, mert mást tesznek, mint amit egy pár évvel ezelőtt mondtak, vagy elvártak az aktuális politika csinálói. Pedig a tettek minősítik az embereket. A szavak szintjén…..
Az előbb már hangosan felröhögtem, amikor olvastam Tiberius levelét. Konfliktus itt is volt, mint a néhány nappal ezelőtti, azóta több érintett által kiegészített verekedős sztoriban, a rosszfió viszont ezúttal egy Porsche büszke vezetője volt - ez a márka sem először tűnik…..
Hűűűű Bazzz 2010.05.14 15:29:24
@egyittlakó: Neked is valami zsír verdád lehet bazdmeg... Remélem szlovák rendszámmal...

Kérünk szépen egy nyelvtan leckét, mert tirpákok vagyunk!
Olvasónk szerint nonszensz, hogy családi hitelükkel kapcsolatban nem kapnak megfelelő tájékoztatást."A Szocpol helyett Raiffeisen levélhez további ügyfélbarát ügyintézésre hívnám fel a figyelmet.Sajnos nem vettük észre a hitelfelvételnél, hogy túl könnyen és gyorsan ment…..
Ma délelőtt 11 órakor nemzetközi sajtótájékoztatót tartott Orbán Viktor. Radikális adócsökkentést nem ígért, viszont az adórendszer átalakítását megígérte, sőt januártól jöhet a családi adózás. Az adózáson kívül fontos eleme lesz a kormány kezdeti politikájának az…..
Szinte már rosszul lét határán olvasom a kommenteket egy-egy bejegyzés alatt. Árad belőlük a rosszindulat, a fröcsögés, a rossz tapasztalat élménye, a meg nem értés. Sokan úgy vélik az orvos valamiféle állatfaj, akit az országban dolgozók etetnek, hagynak szaporodni és ez az…..
Hűűűű Bazzz 2010.04.21 12:53:41
@sterimar:

De igaz!!!

200 000,-et fizettem decemberben a gyerek születésénél az orvosnak és jól elbaszta!!!!! És igen, előre megmondta hogy mennyi a tarifa... BOCS! Mivel több ismerős is azt mondta hogy tuti az orvos, ezért bevállaltam.
Az asszony azóta is kínlódik, hogy rendbe jöjjön...

Amint lesz időm, majd megsajnálom az orvosokat!!!!
Hűűűű Bazzz 2010.04.21 13:06:26
@sterimar:

Steri hol laksz? Pesten ennyi az árfolyam...
Hűűűű Bazzz 2010.04.21 13:09:01
@lükepék:

Másodszor nem is fogok...
Irigylem azokat, akik tudják, hogy vasárnap kire akarnak szavazni. Haragszom azokra, akik azt gondolják, mindenki más hülye. És nem hiszem el, hogy ha két erő alakul csak ki a politikában, akkor "A" majd tényleg engem képvisel, "B" meg egyáltalán nem. Mindig…..
A McLaren szerint a paddockban azt beszélik, riválisuk kitalált egy okos szerkezetet, amivel időmérőn is ideálisra csökkentheti autója hasmagasságát. Martin Whitmarsh állítja, ha arról van szó, amire gondolnak, akkor a megoldás szabálytalan. Az autosport.com úgy értesült, az RBR…..
Hűűűű Bazzz 2010.03.31 15:30:56
@joeramirez: Mert a Red Bull szárnyakat ad és Brembo erre még nem jött rá!!! Repülőre pedig nem érdemes ilyen fékeket szerelni, mert hatástalan :P
Hűűűű Bazzz 2010.03.29 16:18:56
@Tájfájter: Ony már újra a régi :) Oda már nem megy 1-2-3 noob gankelni :D:D
Információink szerint nem mindenki örült felhőtlenül annak, hogy a magyar kereskedelmi rádiózás önjelölt istenei, azaz a Boros-Bochkor kettős ismét hallható az éterben: a Sláger rádió egykori reggeli műsora ugyanis legalább nyolc (más források szerint tíz) korábbi Neo…..