Regisztráció Blogot indítok
Adatok
G.kommenter

0 bejegyzést írt és 47 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mai visszaemlékezésünk a preinternetikus korokba repít vissza, hiszen alig 15-20 esztendővel ezelőtt bizony még merőben más idők jártak. Emberfeletti munkával kellett dolgoznunk nemhogy a partner, de saját kéjérzetünket illetően is. A szellemnek sokkalta hangsúlyosabb szerep jutott, mint az…..
G.kommenter 2012.01.26 14:09:24
@ratane: Biztos vagy benne, hogy nem szándékosan volt otthagyva? Nálunk is egymás mellet volt a kettő a könyvespolcon, és én is titokban próbáltam hozzájutni mint annyi más itt felsorolt dologhoz. De szerintem tudatos volt a dolog, ha el akarták volna rejteni előled akkor a ruhás szekrény legfelső polcán a ruhák alatt vagy az "iratos" szekrényben a többi gyereknek uncsi papír között borítékban, ahogy nálunk is. Milyen jókat recskáztam azokra az újságokra, és fénymásolt képregényekre. :)
Szóval szerintem a dolog tudatos volt, azok a könyvek elég igényesek ahhoz, hogy tanulj belőlük.

A wahre liebe és a liebe sünde szerintem nagyon igényes magazinok voltak a szexualitásról. Most nem tudom, hol találnék ennyire igényes ismeretterjesztő tartalmat. Igaz a világ is sokat változott.
Az electric blue pedig jóval töményebb szexualitást sugárzott mint a többi tv-s cucc, pedig nálunk csak a szoft-os változatot adták. Az ugyan úgy két változatban lett forgatva mint a pornó csatornás anyagok. Viszont nem tűnt erőltetettnek mint azok. Persze ezt lehet, hogy csak az eltelt idő megszépítő hatása miatt érzem így.
A Coca Coláról nem biztos, hogy az jut eszünkbe elsőnek, hogy mekkora környezetvédők, de lehet, hogy ezután harmadik-negyedik helyen már be fog ugrani: a Fülöp-szigeteken ugyanis bemutatták az ország első olyan óriásplakátját, ami nem csak felhívja a figyelmet valamire,…..
Kenderzsupp Indul a Weeds 7. évad 2011.06.24 16:20:00
Bár az elmúlt 3 évadban szinte minimálisra szorult vissza a Weeds füves jellege, azért némi sztóndult humor csak ragadt bele az Andy-Doug párosnak köszönhetően. Reméljük azért idén nem szervkereskedésre áll át Nancy. Teaser: Előzetes: Ez pedig az előző 6 év…..
„Vannak olyan lányok, akiket azért gondolsz szépnek, mert jó cuccban vannak, és agyon vannak sminkelve, de a sötétben szerintem mindegy.” - a szokást kicsit megtörve a mai posztban nem lesz se szerelem, se viszály… pedig lesznek benne csajok is, és pasik is. Egy hülye…..
A Mercedes-Benz a LEGO segítségével ünnepli legendás, a legdurvább terepen is bevethető Unimogjának hatvanadik születésnapját. A markolós karral szerelt, 2048 darabból álló Technic replika elektromos hajtással és pneumatikus kiegészítőkkel készül, gondolom fél óránál…..
IDDQD Az Armageddon elmaradt 2011.05.22 13:03:49
 ...de lesz helyette Carmageddon! Nem tudom, hogy direkt a tengerentúlon komoly hisztit kiváltó, befuccsolt világvége-jóslat idejére időzítették, vagy véletlen, mindenesetre a carmageddon.com oldalon elindult egy visszaszámláló, ami csak azt jelentheti, hogy a nagy pre-E3…..
G.kommenter 2011.05.22 17:11:09
@Sam. Joe: Az volt a kedvenc felvehető boost-om. Pillanatok alatt elég jó pénzt össze lehetett hozni. Aztán megvehetted az ellenfél roncsait. Emlékszem, miután először eljutottam az óriás dömperig és felajánlotta, hogy egy milláért meg lehet venni. Akkor kezdtem újra a játékot, hogy meglegyen a pénz a pályára. Solid granith car-al simán ki lehetett nyírni, csak szemből el kellet kapni a hűtőjét. Persze tök használhatatlan kacat volt, mert alig lehetett menni vele. De elmondhattam magamról, hogy bent állt a garázsban.
Mivel Stöki megint el van maradva a munkájával (nem jött be a paksi látogatás, azt remélte, hogy szuperhőssé változik, vagy legalább sugárzó jó fejjé, de nem, minden maradt a régiben), megint alibi retró van, de ha minden igaz, az ilyenkor megszokott emlék- és kommentcunami is…..
Ez a téma sem első ízben kerül elő, elég csak a szemeretelepi vasúti átjáróra gondolni. De nem ez az egyetlen és probléma ez a HÉV esetében is, amit Csaba hozott fel példaként. Hisz vasútállomásnál még lehet arra hivatkozni, hogy nem minden vonat áll meg a kisebb állomásokon…..
G.kommenter 2011.02.24 08:56:20
@mqqq: Erre hévnél megoldás lehetne a lassújel. Hiszen az üzemi szerelvény nem gyorsvonat ami naponta többször száguld el ott.
Én békáson lakom. Ami itt van az borzalom. A szentendrei út felé elfér a lámpától a sorompóig 2x4 autó. De a sáv csak a másik oldalon válik ketté. Simán van, hogy a külső sávban nincs senki, mert mindenki balra fordul. Én mennék egyenesen, de nem tudok átmenni az átjárón mert a jön két szerelvény szemből. Az átjáróan valamilyen utasítás miatt csak lépésben mennek át. A szentendrei út lámpája miatt az átlagos napközbeni átjutási idő. 3-10 perc a forgalomtól függően.
Ha úgy is lelassítanak, akkor legalább ne 70-es pályasebességhez méretezzék a biztosítást.
Tudom sokat kérek.
G.kommenter 2011.02.24 10:02:00
@záporjózsi: OK, de a akkor tényleg nem lassítsanak le 5 Kmh-ra , mert békáson ezt teszik.
Egyik megoldással sincs gond önmagában, de így, hogy mindkettőnek az egybekapcsolt szívó oldalán vagyok az azért sok.
A Redditen a minap közel 2000 kommentet ért meg ez a téma, szó se róla, magas labda videojátékok címeit ráhúzni az ember szexuális életére, akár önironikusan (Alone in the Dark? Unreal? Dead Space?), akár nagyotmondásra kihegyezve (Force Unleashed? Shadow of the Colossus? Heavenly…..
autózz! Na most akkor merre? 2011.01.10 22:17:00
Miki jó kis fotót küldött. Ilyen helyzet normális esetben nem fordulhatna elő, hisz ilyen szép kék táblát kevéssel a kereszteződés elé szoktak kitenni és feltűnő, ha pár méter különbséggel két egymásnak ellentmondó utasítást tolnak az autós arcába. Ebből adódóan úgy…..
Nyolcvanas évek vége, még berlini fal leomlása előtt. Lakótelepi panel-romantika, a házak közötti kitaposott, poros részen, ahol annyit fociztunk csak a por kavarog. Szombat kora este van, Marek barátomék ebédlőjében ülünk az első emeleti lakásban vagy négyen-öten.…..
A legfrissebb konzervatív holland kabinet megtiltaná a külföldieknek, hogy coffeeshopokban vásárolhassanak. A saját bevallásuk szerint is politikai PR-akcióval a drogturizmust szeretnék visszaverni jövőre. Amszterdam polgármestere előre figyelmeztetett, hogy emiatt ismét el fog…..
G.kommenter 2010.11.22 20:32:45
@Kelly és a szexi dög: Most jöttem vissza oktatásról Hollandiából és én is úgy tudtam, hogy be van a gomba tiltva. Viszont Amszterdamban az összes smart shop-ban lehetett kapni. A piros lámpás negyed egyik sikátorában még neon is hirdette, hogy árulják.
Szerintem lemaradtunk valami infóról. Meg akartam kérdezni a boltos csajt, de aztán ez elmaradt, mert a termesztős kérdéseim után a kolléga és a oktatók mondták, hogy menjünk vacsorázni.
G.kommenter 2010.11.22 20:43:17
@Csokonai Vitéz Műhely: Ezzel meg teljesen egyet értek, de sajnos a jelenlegi vezetés ezzel ellentétes irányba halad. A libsik legalébb elhúzták a mézesmadzagot. (nem ezért vagyok liberális, de jó lenne ha lenne valami haszna is)
A jobbikos kollégám pedig a prohibició hatásainak megbeszélése után visszatért az alapprogramjához: a fű drog. a drog rossz. tiltani kell.
„Amíg tereptárgynak nézed a pasikat, addig ne várd el, hogy elnézzék a szemétségeidet. Nem kell sportot csinálni az alvó oroszlánok bökdöséséből” – szól mai szlogenünk. Képzeljetek el egy nagyszájú csajt, aki rendszerint abban leli örömét, ha a pasikkal…..
G.kommenter 2010.11.04 10:11:14
@mittodomain: A lányok csak mondják, hogy rendes srácokat akarnak. Valójában az alfahímek mindig érdekesebbek számukra. Aztán 30 éves koruk után rájönnek, hogy milyen jó is lenne egy rendes pasas. De akkor már kicsi a kínálat, hisz akadnak olyanok is akik idejében felismerik az értékeiket.
Aztán meg jön a rinya.
Egyébként nőt csak önvédelemből szabad ütni. Bár a leírtak alapján a főhősnő tényleg nem veszi észre, hogy amit csinál az t más már támadásnak éli meg.
Könnyen lehet, hogy drámai változást hoz az irreálisan magas üres CD-, DVD- és memóriakártya-jogdíjak ügyében egy friss döntés. Egy spanyol vállalatra, a Padawanra kirótt szerzői jogdíjakat ugyanis a cég fellebbezése nyomán a másodfokú bíróság szerint - az időközben…..
G.kommenter 2010.10.24 07:32:34
@balage28: Ugyan nem hivatásos fotós vagyok, de profi fotó technikával foglalkozok. Profi fotósok is elég gyakran vesznek SD kártyát. Aki nem Full-Frame gépben gondolkodik annak már csak SD vagy és a mellet saját kártyás (Sony MS, Olympus XD) gépet tud venni. A héten láttam egy rendezvényen a Nikon új gépét 2 SD foglalattal.
Egyébként egyet értek a dologgal. Így a botban gyakorlatilag tarthatnák matrica nélküli lemezt saját munkára. Eladni meg csak matricásat lehetne. (mellesleg most is ez van, a magyar cake csomagolásába megy át külhoni lemez. De akkor már legálisan is!)
A Sziget Fesztiválon és a 14. Európai Szkeptikus Kongresszuson is bemutattuk alábbi plakátunkat. A megtekintéshez ajánlott a Fullscreen nézet és a nagyítás/kicsinyítés gombok használata. Svindli termékek és szolgáltatások  ..
G.kommenter 2010.10.06 06:38:51
@Szilágyi András: Egyébként az nem tudom meg van-e, hogy a Bioptron lámpát 6-8 évvel ezelőtt mindenféle újságok hátulján 19990-ért árulták? Aztán jött a Zepter mint "prémium" márka és az ügynöki értékesítés, és annak hierarchiája miatti, asszem most kb 150 ezres ár. Van ismerősöm ott csoportvezetőként. Nekem nem lenne gyomrom csinálni.
Bár úgy tűnik, hogy a hadipiar mélységi felderítői leginkább lézersugarak, önjáró robotok és a hiperugrás fejlesztésével vannak elfoglalva  - de most egészen elrugaszkodtak a valóság talajáról: a repülő Humvee képe kissé groteszkre sikeredett. A hadsereg harcrakész és…..
G.kommenter 2010.09.03 07:49:37
@fghjk: igen ez az autogiro-nak egy lehetséges működési módja, de az csak STOL és nem VTOL képességeket ad.
A másik dolog a súly kérdése. Maximum egy "ultrakönnyű" járművet tudnak megfelelő légi mozgékonyságúvá tenni, de akkor ugrott a páncélzat meg a terhelhetőség. Az általuk keresett járművet már használják. Úgy hívják: helikopter. Persze módosítani kell a jelenlegi kialakításon, hogy legalább a közelébe kerüljön a felszíni módban elvártaknak.
Egy érdekes és működő koncepció a repülő autóra a siklóernyő alkalmazása, de harctéri körülmények között nem igazán használható. Volt már pár hír legalább lét megvalósított változatról a totalcar-on.
Gyurcsány Ferenc vásárolni volt, és ezt egy blogbejegyzésben is megírta. A boglári Tescoban nagybevásárlást tartott, és a tejeknél érdekes választás elé került: most melyiket vegye meg, az olcsó, 120 forintnál alig drágább szlovák tejet, vagy a 240 Ft-os magyar tejet? Te…..
G.kommenter 2010.08.12 15:23:14
@Gab78: A mezőgazdaság tényleg sok ember megélhetési forrása.
De a a tehéntej kb 3.7-3.8 %-os zsírtartalmú. A magyar tejipar sokáig 2.8%-al adta a zsíros tejet. De a német modell szerint a teljes tej 3.5-3.7% zsírtartalmú. A lényeg az, hogy a természeteshez közeli, de egy kicsit az alatti zsírtartalmat megbízhatóan lehet szállítani. A félzsíros tej ott is 1.4-1.5 %. Nem mellesleg arrafelé sok helyen lehet (legalábbis pár éve vidéken még igen) teljes tejet kapni üvegben pasztörizálva szeparálatlanul. A homogénezésre azért van szükség, mert a zsír leválasztás és írányított visszaadagolás után már nem akar úgy az emulzióban maradni mint a szeparálás előtt. Persze a szeparálatlan teljes tejből is kiválik egy idő után a zsír, fölösödés formájában, de az már messzire vinne a technológiában. És itt most nem kell feltétlenül a "csúnya" multikra gondolni. A tej feldolgozása a tehéntartással egyidejű találmány.
A katasztrófafilm (Disaster Movie) után egy ideig nem nagyon hallatott magáról Jason Friedberg és Aaron Seltzer. A két úriember leginkább paródiákat  (sőt, csak azt) csinál, a nevükhöz fűződik többek között a Csajozós film (Date Movie) és a Spárta a köbön (Meet the…..
Kettős Mérce Buzifeszt falatkák 2010.07.06 08:00:00
 Vasárnap újra megnyitotta kapuit több helyszínen is az idei LMBT-fesztivál. A kezdés inkább vegyesnek, mint nyugodtnak nevezhető, immáron bekövetkezett az is, amire talán még én sem voltam felkészülve: a hétközi moziprogramok után vernek buzikat (illetve "buzinak…..
G.kommenter 2010.07.06 10:40:22
@mckmester: Csak rövid leszek, mert a lényget már le írták előttem.
A nyácik nem mutogatják magukat? A szukultűrára jellemző öltözettel, hangoskodással és tömeges felvonulással?
Vagy csak én látok rosszul?
A sorozat fogyóeszköz a tévében, olyan, mint a szövetségi kapitány a magyar válogatott mellett: ha nem hozza a számokat, kíméletlenül elkaszálják. Nem azt a fejest, aki a tévénél zöld utat adott a projektnek és aki berendelte a sorozatot, majd kis cédulákon elküldött…..