Regisztráció Blogot indítok
Adatok
petrespanni

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A megérkezés első napjai mindig egyfajta kábultban telnek, különösen igaz ez, amikor az ember egy olyan más (és nagy…) országba érkezik, amint az Egyesült Államok. Ezért is érdekes Panni mai posztja, hiszen ebben egy év elteltével reflektál az első benyomásokra – kicsit már más szemmel...
petrespanni 2017.07.21 20:06:16
@TheDesperateBadger: van! :D csak a CBA hiányzik! ;)
petrespanni 2017.07.22 08:32:21
@másik nick: hat mondjuk hogy nem csak gondolsz egyet es kikoltozol. Az en ferjemnek pl nagyon sok munkája van ebben a koltozesben.
petrespanni 2017.07.22 08:35:29
@másik nick: es legalisan tartózkodunk itt.
A címben feltett kérdésre az alapválasz az, hogy „legyél hozzá Amerikában”, és ez nyilván nem megúszható. Ugyanakkor a dolog menete már egy érdekesebb (és tanulságosabb) kérdés és válasz, szóval ma ez lesz az egyik témánk. Emellett megismerkedhetünk egy érdekes…..
petrespanni 2016.08.21 19:58:07
@P.Elliot: Mit értettem félre? :D Így van. Vezethetek csak írásbelivel, ha ül mellettem valaki rendes jogsival.

És nem azt mondtam, hogy aki egészségügyi okokból nem vezethet vagy nem akar, azt kiröhögik. Csak kiforgatod a szavaimat, egyszerűen csak nem értik, hogy egy olyan ember, aki meg tudja csinálni a jogsit, azt miért nem azt csinálja, ahelyett, hogy személyit csináltatna (és utána meg valószínűleg jogsit is, mert itt kb elengedhetetlen, mert a város legtöbb részét máshogy nem tudod megközelíteni).
És az itteni magyarokról nem tudok nyilatkozni, mert egyet sem ismerek.
Ja és az útlevél nem volt elég az autókereskedésben, szóval nem mindenhol elég azt bemutatni.

Kötekedhetünk még, de ezek mind az elmúlt hetekben történtek velem, nem most találom ki őket.
petrespanni 2016.08.26 01:54:50
@randomnotexists: kb. nálunk is így zajlott, annyi, hogy nekünk jogsi kellett a kocsivásárláshoz, de mi ilyen kereskedésben vettük, lehet, hogy amiatt. meg nem is volt más amerikai id-nk, csak magyar. Ja és már csak 40 kérdés van a kresz tesztben! :D
Határátkelő A megfojtott ország 2016.07.10 06:50:00
Reményeim szerint érdekes útra indulunk ma, jó messze Európától. Kiderül majd, miként fognak halálos ölelésbe egy egész országot a bandák, aztán egy frissen érkezett pár szemén keresztül vetünk egy pillantást Cincinattira, és a végére jut egy számvetés is Indonéziából. Jó utat! Immár hagyomány így,…..
petrespanni 2016.07.11 06:30:41
@Golf2: igazából ez egy kis túlzás volt, nekem ezt mondták, mielőtt jöttünk, a wikipédia szerint amúgy 41%. :) Amúgy Cincinnati Ohio és Kentucky határán van, de annyira, hogy ha átmész a hídon, az már Kentucky. Kentucky rabszolgatartó állam volt, Ohio pedig nem és így, aki átért a folyón az már szabad volt. (De ezt is csak úgy hallottam) és így azért elég nagy fekete népesség gyűlt itt össze, volt is ebből amúgy egy elég nagy felháborodás, mert amúgy itt sem látták őket szívesen....de amúgy nem vagyok annyira otthon (még) az itteni történelemben, ezeket csak mesélték.
08-08-20 Ha lefogyok, én lehetek majd a következö Miss Universe és Miss World!Az a baj, hogy (véletlenül) Miás vagyok. 08-08-25    97-76-104 ... az még nem elég... Minden nap hastáncolok. Nem sokat, csak egész napig egy kicsit. Az úgy, mint bodyshaping. Egyszer 3 órát…..