Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sipos

1 bejegyzést írt és 73 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A csökkentett kötelező biztosításos díjak ellensúlyozására a kormány február 29-től bevezeti a baleseti adó nevű lehúzást. Ha ez nem lenne elég, a parazita úgy fészkelődik be a csoportos megbízások közé, hogy a biztosításra fizetett díjból vonják az adót, és így a…..
Pár héten belül a harmadik izgalmas ivó nyílik Budapesten – mi van itt kérem, ébredezés?A Mester utca és a Viola utca sarkán nyitott meg másfél a hete a nem különösebben innovatív elnevezésű BeerBier nevű kocsma. A koncepció sem túlzottan innovatív, csak éppen eddig…..
sipos 2012.02.24 09:56:14
Szinte minden hónapban kapok valamilyen érdeklődést egy magyar borexportőrtől és/vagy termelőtől, akik bort szertenének eladni Indiában. Ez még senkinek nem sikerült. Nem csodálom. Szerintem általában is komoly bajok vannak a magyar bortermeléssel és a piaci szereplők…..
India, India Élő istenek 2011.02.11 15:40:00
 Idén Észak-Indiában szokatlanul kemény volt a tél, gyakran csupán 2 celsius fokot mutatott a hőmérő higanyszála...és gondoljunk bele, itt gyakorlatilag egyetlen lakásban vagy házban sincs fűtés...gyakran még zárható ablak sem. A mi lakásunk ablakai szerencsére legalább…..
  Heves indulatokat váltott ki csütörtöki, Heller Ágnes hazudik 2006 őszéről című posztunk, amiben Heller március 1-i, brüsszeli beszédéből emeltem ki egy részt, melyet a Hungarian democracy in danger? című vitanapon mondott.    Amikor a posztot írtam, a…..
sipos 2011.03.07 08:43:47
@(त्वष्टृ): te mit reggeliztél?
 „Az érdeknek az erény éppoly alkalmas eszköze, mint a bűn.”  (La Rochefoucauld)   Hosszabb emlékezetű olvasók talán még emlékeznek az ún. harci kutya törvényre, melyben a derék honanyák és honatyák meg kívánták oldani az állattani taxonómia…..
sipos 2011.03.04 11:57:59
@sárkányfő: ööööööööö... melyik video volt a vágott? A Hellernek arról kellett volna beszélnie, h milyen jó világ volt itt az ötvenes években, amikor még ő mondhatta meg, h kit vigyenek el.
Amikor vasárnap belefutottam a Gyalogoshíd épül a Dunán című hírbe, hatos fokozatú izgalmi állapotba kerültem: az elmúlt hetekben sokat tanulmányoztam Budapest városfejlesztési koncepcióit, és szinte mindegyiknek hangsúlyos eleme volt valamilyen belvárosi gyalogoshíd. A…..
Ez az anyag nagyobb pusztításra képes, mint az összes többi „drog” együttvéve, melyeket az emberiség valaha használt. Mégis ez az egyik legnépszerűbb tudatmódosító. A legkülönösebb, hogy csak közösen tudjuk visszaszorítani. Külön-külön nem lehet lejönni róla.…..
sipos 2011.01.14 14:53:06
@grufftipunk:
Él a fejekben a proli-mentalitás, miszerint télen is egy darab boxerban szeretnek mászkálni a lakásban. Aztán meg panaszkodnak, hogy nagy a számla. Hát jó hülye itt mindenki.
Mekkora igazság. Én nyilván közpénzből kell finanszírozni (gázártámogatás stb.).
Más Tészta Vezet a Bolognai! 2010.12.17 10:46:00
A Tésztacsatában orrhosszal vezet a bolognai spagetti. Ez azért jó, mert ezen mindenki bosszankodhat. Sokan azon sápítoznak, hogy miért egy olasz tészta vezeti a tésztaversenyt, amikor ott vannak a jóféle hazai tészták. De ha elolvassák az oldalon mintaként ajánlott receptet, akkor…..
 „Végre megjött a szavazók jobbik esze!” – örvendezett saját Facebook-oldalán a Tv2 egyik munkatársa harminc másodperccel a Megasztár tegnap esti döntőjének azon pillanata után, mikor Tilla Kökény Attila nevét mondta ki továbbjutóként a tehetségkutató…..
sipos 2010.12.12 13:37:10
en.wikipedia.org/wiki/Chart_Throb

Ajánlott olvasmány: Ben Elton - Chart Throb.
Az indiaiak sosem voltak szívbajosak, ha nyúlni kellett egy ötletet. A Fevicol ragasztó szpotjában például összegyúrják a Támad a Mars c. film ufóit egy kis olcsó CGI-vel és indiai humorral.A szubkontinensen piacvezető ragasztó általában vicces reklámokat igyekszik készíteni. Az…..
sipos 2010.11.30 08:37:53
@udvari bolond: lesz majd olyan is
Te önző seggfej, porszívót veszel az asszonynak ajándékba? Ki nem szarja le, hogy a legjobb, ami kapható?! Fitneszbérletet karácsonyra? Anyád! Rohadj meg egy sötét veremben az idők végezetéig, vagy ha nem, hát addig ameddig rá nem jössz, hogy csakis egy csillogó ékszer az,…..
sipos 2010.11.29 09:58:58
@Roberto1: elgurult a gyógyszered?
A tavasszal járó eufóriában megírtuk itt, hogy a nagypolitikai nyomortól valamennyire függetlenül Budapesten az utóbbi pár évben kialakult egy meglehetősen vidám és élhető közeg, amelyben fiatal magyar emberek már nem azzal foglalkoznak, hogy hogyan határolódjanak el a helytől,…..
 Ha véletlen egy UFÓ-nak kellene elmagyaráznunk, hogy mit jelent a kelet-európaiság, akkor mostantól könnyű helyzetben vagyunk. Egyszerűen ültessük le egy kényelmes székbe, és indítsuk el neki az alábbi videót. A debreceni gördeszkás srácok által készített film egyszerre…..
sipos 2010.11.23 12:16:19
@phleg: wow!
A készítők szándékai szerint mértékkel fognak szerepelni szexuális és erőszakos tartalmak a hétvégén - mégiscsak Stohl András műsorvezetésével - újonnan elindult műsorban. Az RTL Klub szándékai nyomatékosítása végett etikai kódexet hozott nyilvánosságra, melyben…..
Villámlik a Karib-tenger felett. Nem úgy, mint a naiv festők képein, cikázva, a viharban ágaskodó lovak mögött, inkább úgy mintha messze, a túlparton, egy jamaikai diszkó tetőteraszán bekapcsolták volna a nagy teljesítményű stroboszkópot. A tengerpart fölé, a sziklafal…..
sipos 2010.11.15 20:24:36
Sziasztok!   Egy évvel ezelőtti próbálkozásomról szeretnék beszámolni nektek.Lakásomhoz közeli szabó műhelybe kerestek méretes munkára és igazításra varrónőt! Azonnal hívtam a számot. Kedves fiatalember e-mail önéletrajzot kért, kapott. Teljes meglepetésemre fel is…..
Abcúg 80s! TV-SOROZATOK 2010.11.11 00:10:00
MOSÓSZAPPAN-OPERÁK Hogy őszinte legyek még sosem rúgott senki sikítva tökön. (Arra már volt példa, hogy én sikítottam utána...) Legfőképpen nem egy egyszálbelű, gizda kis csaj, miután lehuppant a cuki kis Babettájáról és kilépett az idétlen klumpájából. Így azután…..
sipos 2010.11.11 16:48:24
@Brother Love: mennyire igazad van!
Oké, lassan várjuk a dumaszínházas mosóporhirdetéseket, ki lehet erőltetni egy-két vicces sztorit a makacs foltok témakörében is, legalább annyit biztosan, mint a számítógépes vírusvédelemmel kapcsolatban, márpedig éppen ezt teszi a standupos Kiss Ádám az ESET filmjében. A…..
Töretlenül népszerű a városba nem járó gazdag budai anyukák körében a Déryné, amit étteremnek erős lenne nevezni, inkább olyan, erősen dizájnolt helyiségről van szó, ahol az ember megmutathatja magát és az új ruhadarabjait, és mellékesen közepes minőségű élelmiszert,…..
sipos 2010.11.07 22:57:26
@frontember876: pár hete szűnt meg a törvény, miszerint köteles a hely ingyen csapvizet adni. amúgy meg a világon a legtöbb helyen simán adnak. sőt, kérés nélkül is.