Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pkbotond

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gábor a Hogyan rázzuk le a kitartó telemarketingest? című posztban panaszolta el, hogy egy Capital Partners nevű cég egyszerűen nem hagyja békén, állandóan hívogatják telefonon és nem hajlandók törölni az adatbázisukból. Megérkezett a cég válasza, alant olvasható az…..
pkbotond 2010.01.14 11:28:56
@n83: Hello!

Pont igy alltam en is a ceghez, tanulni akartam mert akreditalt kepzessel hitegettek. Ehhelyett en is megkaptam a telefont a masodik heten, amit meg 3 napig toltam, amikor beszedbe elegyedtem egy ott dolgozoval es mikor felhoztam hogy van par ismerosom akit be tudnek hozni ha kicsit tobbet tudnek az egeszrol, akkor egyertelmuen kijelentette, hogy azt semmikepp se tegyem! 1-2 honapig progetik a penzet, ami utan biztos hogy veszteseggel fog kiszallni, ha meg idoben eszbe kap. Ha nem, akkor fillerek maradnak a millioibol.

Ha egy kis osszeeskuves elmeletet akarok belevinni a tortenetbe, akkor kijelentenem, hogy ez egy ujabb modszer amivel megjobban tonkre akarjak tenni az orszagot, kicsaljak a maradek penzt is ami meg van nehany naivabb embernek.
Az ott dolgozokat meg nyugodtan nevezhetjuk Hegedusoknek (Gardonyi muve utan).