Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nafrooth

0 bejegyzést írt és 61 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fogadjátok szeretettel a heti vékonyka iWiW válogatásunkat. Talán jövőhéten már erősebbek leszünk. - Tényleg felmerül a kérdés, hogy minek vesz fel egyáltalan bármilyen ruhadarabot?- Picsa power- 300 vagy III.?- Medencés házibuli- Bohóc- Cica Vica..
Új kortárs irodalmi havilap jelent meg megint nyugat címmel. Az első, összevont július-augusztusi számot Budapesten az Írók boltjában vágják ingyen az emberhez, ha könyvet vagy CD-t vásárol. A 30 ezer példányszámban megjelenő folyóirat igazán figyelemre méltó szerzőgárdával…..
Biztos mindenki azt hiszi, hogy a mi szívünket vastag, csimbókos szőr fedi, a lelkünket pedig jégkocka-tartóban tároljuk és csak karácsonykor engedjük fel úgy tíz percre. De nem. Például Réthy Barbara, a Nemzeti Nyomozóiroda főhadnagynője teljesen elkápráztatott minket.…..
nafrooth 2007.08.30 16:51:09
Ismét képernyőn a Vidám Fijjug, mi hogyvoltozunk, az úri közönség táncol. Májkül a promók alapján egy újabb nézéssel bővítette színészi eszköztárát, immáron 4 is van neki, ezzel hivatalosan is megelőzte Steven Segalt. Linkolnnak szakálla nőtt reggelre, Tíbeg már csak…..
Subba Nyelvében él a nemzet 2007.08.29 15:34:00
Michelle igen tehetséges lány: Van ott még ahonnan ez jött...
nafrooth 2007.08.29 16:18:01
Az emberi test csodálatos átváltozásai sorozatunkból: Jenny előtte: Jenny utána: ..
nafrooth 2007.08.29 12:32:22
Világszenzációt jelentő fax jutott a birtokunkba. Közel 60 millió AIDS-es beteg gyógyulhatna meg, de Gyurcsány Ferenc akadályozza! Dr. Vida Richárd Emil vagyok. 2004-ben végeztem a Semmelweis Egyetemen általános orvosként. Számos találmányom van, amivel jobbá tehetem az emberek…..
nafrooth 2007.08.28 16:19:51
Ugyan októberig még nem sugároz a magyar Music Television, de már most működik a zenei szelektor szoftvere, próbaüzem, vagy szimuláció, a lényeg, hogy figyeli a trendeket, a slágerlistákat, és rendületlenül szórja ki a klipeket a nagy büdös semmibe. Mi meg optt álttunk a nagy…..
A rizzn.com szerzője állítólag beszélt egy megbízható Google belsős emberrel, aki megerősítette neki, hogy valóban készül a GPhone. A hírek szerint a mobil tele lesz Google alkalmazásokkal, de nem az iPhone-nal akar majd versenyezni, hanem inkább a 100 dolláros laptopokkal. Amúgy…..
nafrooth 2007.08.28 09:49:04
 Az egyik büki hotel vezetője tett feljelentést a minap a rendőrségen, mert a hosszú hétvégék egyikén egy négyfős csapat 260 ezer forintos számlát hátra hagyva angolosan távozott. A csalók utáni nyomozás a bejelentőlapra írt név alapján indult meg, az egyik helyi rendőr…..
Nem kell ezt túlbonyolítani, az egyik legnagyobb sikert arató tavalyi újoncsorozat második évadáról jönnek a hírek, aki nem szeretne meglepődni az évad első epizódjain, klikkoljon, a többiek el ne olvassák!A tvsquad.com kapirgálta össze az infókat, mi pedig lefordítottuk őket,…..
nafrooth 2007.08.24 11:18:28
Túl azon hogy mindegyiknek le kellene törni a kezét, rég röhögünk ilyen jót, mint ezen a videón illetve a kommenteken. Ahogy az angol és a magyar kis teggelő gecik oltják egymást, na az valami fantasztikus. HerkGraffiti:you bite my tag glock aswell you fuckin TOY!!…..
A Victoria's Secret nevű női bugyi-melltartó-pizsama gyártó cég egy olyan intézmény odaát, mint nálunk volt a Trapper farmer és a Tisza cipő a hetvenes évek végén: mindenki akar belőle venni vagy magának, vagy a csajának, még az is, aki ezt társaságban habozás nélkül…..
Subba A Sziget arca 2007.08.13 12:17:00
Szuper dolog ez a szabadtéri bulizás, nem is ember az aki ma nem másnapos. Rengeteg energia és munka árán megtaláltuk a Sziget arcát, ismerjétek meg ti is...
Gondolom sokan néznek értetlenül a cím láttán, és sem nagyon tudtam mi a frász az a szurikáta, míg le nem szedtem egy részt az Animal Planet rekordnézettségű sorozatából a Meerkat Manor című (haha) realityből, de azonnal megvettek kilóra vele. A sorozat mellesleg magyarul is…..
A Survivor című valóságshow töretlen népszerűsége többek között annak az egyszerű tényezőnek köszönhető, hogy akadnak közöttünk olyanok, akik nagyon szeretnek otthonuk melegében üldögélve mások kínlódásán szórakozni, vajon megeszi-e a nyers birkaagyvelőt Mike, ha…..
Mégpedig a FOX adónál, ahol ugye ezen a héten döbbentek rá, hogy van ilyen izé, jelenség, hogy globális felmelegedés, és ez veszélyes, valamit tenni kell ellene. Első körben rászabadították Jack Bauert és a 24 stábját, környezetbarát forgatás lesz belőle, itt bővebben is…..
A tegnapi kosztümös kaland (Puskapor, árulás és összeesküvés) ma este folytatódik, de ezt tényleg csak a tisztesség kedvéért említjük meg, mert a kiváló szereplőgárda ellenére elég tré volt. Ha valakinek mégis bejött volna, ma este 20:00-tól folytathatja az m1-en, utána…..
Az egész heti kínlódás után pont ma este, a kocsmázók szent napjának tekintett pénteken adnak normálisabb műsorokat a tévében, de ha valaki mégis inni akar, akkor ott van mellé a Siófok-Debrecen magyar bajnoki a Duna TV műsorán este héttől, illetve a tavalyi BL döntős Liverpool…..
comment:com Hová lett Homer? 2007.08.03 13:33:00
Nem a Viasat cseszett ki a rajongókkal, hanem a sors, és a szerződések. A csatorna tájékoztatása  szerint azért nem volt Simpsons epizód a héten, mert az eredeti sugárzás után csak bizonyos idő elteltével kapjuk meg a mesterkópiát. A Viasat mindent megpróbált a…..
Subba Kínzó kérdés: vízi sport 2007.08.02 15:35:00
Ki az a nagy tiszteletnek örvendő zeneszerző, énekes, aki még a hatvan felé közeledve is szereti, ha néha a szájába pisilnek szex közben?  ..
A nálunk is vetített Futottak még... (HBO) és a Hivatal (Duna TV) főszereplő-producere, a korántsem jó modoráról ismert Ricky Gervais kiborult kissé, amikor egy live chat közben a neki beírogató rajongók (?) nemtetszésüket fejezték ki a Diana hercegnő emlékkoncerten előadott…..
Vasárnap befejeztük egyik olvasónk szakdolgozatának közlését (aki eddig nem olvasta volna, ide klikkolva megteheti), amihez a szerző eddig nem szólt hozzá, de most megtörte hallgatását, nyílt levél formájában. Naná, hogy leközöljük. Kedves comment.com…..
nafrooth 2007.08.01 12:05:29
A TV2-nél valaki vagy nagyon szereti a sci-fit-t, vagy olyan csomagba választottak bele, amiben a premiersorozatok mellett ott lapulnak a jó kis cancelt kapott idegen lényes/misztikus izés szériák is. A nemrég bemutatott Mélység fantomja után most jön a Threshold, amit (ha jól tudjuk) a…..
nafrooth 2007.07.27 14:29:09