Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gomboc-artur

12 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A munkaadó cégek 85 százalékánál találtak valami hiányosságot a hatóságok, sokszor a legalapvetőbb feltételek biztosítására nem figyelnek oda a hazai vállalatok. Az első negyedévben 22 halálos munkahelyi baleset történt Magyarországon. Idén, a március végéig tartó…..
Egy korábbi perből kiderült, hogy a Citibanknak sikerült azt összehoznia, hogy egyszerre vágta át tulajdonosait és a hitelkártyás ügyfelét. Sőt, az sem elképzelhetetlen, hogy százezernyi ügyfelét – a bank nem hajlandó megszólalni az üggyel kapcsolatban. Az mindenesetre senkinek…..
A magyarországi lakástakarékok hozama lekörözi a legfejlettebb szomszédos országban, Ausztriában elérhető hozamokat. Nemzetközi kitekintés, meglepő pénzügyi különbségekkel. Magyarországon a 4,1 millió háztartás alig 20 százaléka, mindössze 800 ezer rendelkezik…..
A folyamatosan csökkenő kamatszint jelentősen átalakítja a pénzügyekben tájékozottabb ügyfelek megtakarításainak szerkezetét: a befektetési alapok mellett az olyan, korábban kevésbé elterjedt befektetési formák iránt is nőtt a kereslet körükben, mint a nemzetközi…..
De arra számít a többség, hogy 66 éves koráig dolgoznia kell. Egy felmérés szerint ez legfeljebb kisebb munkahelyi megterheléssel és stresszel lenne elfogadható.  Már hatvanéves kora előtt nyugdíjba menne a magyar munkavállalók több mint a fele, az ideális korhatárt pedig 57…..
A főváros második kerületében élők angliai, a bodrogközi férfiak viszont a moldáviainál is rosszabb, a nők pedig ukrajnai életkilátásokkal számolhatnak. Minden második magyart a szíve, minden negyediket daganatos betegség visz a sírba. A dohányzás minden hatodik halálesetért…..
A háztartások értékpapírszámláin mindössze 173 milliárd forinttal volt kisebb összeg március végén, mint a bankszámláikon - idézi a Világgazdaságot az MTI. A Magyar Nemzeti Bank adatai szerint március végén 6575,2 milliárd forintnyi értékpapírt tartottak a háztartások,…..
30-40 millió forint tűnt el egy kaposvári postáról, a posta vezetése sikkasztásra gyanakszik, belső vizsgálatot indítottak, írja a Sonline.hu. A lap informátora szerint az eset kivizsgálásához Pécsről és Budapestről is érkeztek szakemberek, akik két hölgyet hallgattak ki,…..
 Így NE  Túl későn szállunk be az emelkedésbe, háziasszony módjára a csúcson veszünk. Leátlagolunk, aztán pedig mikor nagy a baj nem használjuk a stop-losst, hanem átminősítjük a pozíciót "stratégiai befektetéssé". Ragaszkodunk a pozícióhoz, és csak a végén adjuk…..
Muszáj lesz a zsebükbe nyúlniuk az államosításnak egykor ellenszegülő magán-nyugdíjpénztári tagoknak, ha meg akarják tartani a vagyonukat. Az állami kivéreztetés sikeresnek látszik, a rendszer már csak pár évig tartható fenn, ha nem változnak a szabályok. Ha már az ING is…..
Ausztráliában, Új-Zélandon és Skandináviában nem okoz gondot, hogy a jövő nyugdíjasait miből fizessék majd ki, ellenben Thaiföldön, Brazíliában és Japánban óriási gondok vannak. Magyarországon sincs minden rendben: a magánnyugdíjpénztárak kiiktatása miatt nőhetnek az…..
Ez az első bejegyzés, amit automatikusan hoztunk létre. Vázlatban van, így csak a blogod tagjai láthatják. Próbáld meg átszerkeszteni, ha sikerült akár törölheted is és kezdődhet a blogolás.Kérdéseket és észrevételeidet a support@blog.hu címre tudod elküldeni. Jó…..
@font-face { font-family: "Times New Roman"; }p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal { margin: 0in 0in 0.0001pt; font-size: 12pt; font-family: "Times New Roman"; }table.MsoNormalTable { font-size: 10pt; font-family: "Times New Roman"; }div.Section1 { page: Section1; }Minden ugyanolyan volt, mint…..
gomboc-artur 2011.02.02 17:10:41
Ezt ha látom, akkor is nehezen hiszem el, annyira szürreális eseménysorról lesz most szó, amelynek egyébként Az ódis volt szemtanúja és osztja most meg veletek a történetet. De onnantól kezdve, hogy egy szélvédőt ököllel be lehet ütni, már ezen sem kéne csodálkoznom. Azt…..
Olyan történetet más olvashattatok itt, amiben egy anyuka panaszkodott arról, hogy a belvárosi járdákat teljesen elzáró parkoló autók miatt folyton le kell menniük az úttestre. Az meg ugye nem veszélytelen dolog, sok az idióta. Jelen esetben a járda és az út minősége is nagyon…..
Talán a lenti levél írója is érzi így utólag, hogy féklámpát villantani is fölösleges volt, talán hibának is mondhatjuk, mert azt kérte, hogy a nevét ne írjam bele a posztba. Van az az állatfaj, aki senkire sincs tekintettel, a szabályokat is leszarva közlekedik úgy, mintha…..
Hétfő éjszaka már elérhető volt a PPO weboldala. (A szájton keresztül autópálya-matricát és lottót lehet venni és telefont feltölteni.) A keddi nap kérdése, hogy sikerül-e bizonyítania a cégnek, hogy 2009 novembere előtt valóban értesítette az ügyfeleit arról, hogy egy…..
Kicsit skizofrén helyzet, hogy egy fekete audis, aki általánosan sztereotípiák tárgya, egyrészt panaszkodik egy calibrás "énvagyokafaszagyerek" típusú tuninghuszárra, másrészt meg a levele elején még engem vesz védelmébe. Utóbbit amúgy tök fölöslegesen, mert a jogos…..
gomboc-artur 2009.12.11 12:44:38
gomboc-artur 2009.12.11 13:26:53
@Gergow:
nem tudom és egy havertól kaptam kb 2 hónappal ezelött
autózz! Csavarkulcsot a pofádba! 2009.07.26 12:25:00
Igazi agyvérzésközeli történet következik, Frigyesmester feje a duplájára nőtt és színt váltott nemrégiben, amikor az ő autóját és az útépítő munkásokat is veszélyeztetve sietett el mellette mindenre és mindenkire nagy ívben szarva egy vadbarom. És bár Frigyesmester szarik…..
Valószínűleg már sokan kerültetek olyan helyzetbe az úton, hogy úgy éreztétek a mögöttetek lévő foglalkozására nézve feltehetőleg urológus lehet, mert mindenáron közel akar kerülni hátulról. Ace is egy hasonló perverz álodzata lett, de történetébe mégsem ez a…..
frissítés: magyar idő szerint 13:25-kor visszatért a Gmail. frissítés#2: a leállás lehetséges oka, hogy a Gmailben frissült az Offline funkció. Eddig 0.1-es verziószámmal volt elérhető ez a kiegészítés. A lehalás után viszont már 0.2-es verzió látható. Bár mások…..
gomboc-artur 2009.02.24 13:25:57
Bár az M0-s forgalomra gyakorolt áldásos hatását egy percig sem vonjuk kétségbe, azért az építés súlyos hiányosságaira már az átadás másnapján felhívtuk a figyelmet. A csömöriek -akiktől helyenként hetven méterre megy el a forgalom - szenvedik meg leginkább a zajvédelem…..
Megtaláltuk a jégkorongrajongók kedvenc Forma-1-es autóversenyzőjét. Mintha már hallottunk volna valamit arról, hogy Kimi Raikkönen korcsolyával a lábán sem mozog rosszul, de most itt van a bizonyíték is. A finn világbajnok a HIFK-kel edzett. Raikkönen a finn főváros, Helsinki…..