Regisztráció Blogot indítok
Adatok
., (törölt)

3 bejegyzést írt és 558 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vastagbőr Legrosszabb esetben 2009.03.06 14:01:00
Addig is, míg Zero elkészül az argentínás poszttal, nézzünk egy másik, kicsit távolabbi jövőképet hazánk számára. Ízlelgessük: "A kormánypárti Népszabadság tizenkét oldalon méltatta a 70. születésnapját ünneplő Gyurcsány Ferencet. Az újság kiemelte a 27 éve az…..
Nem tudom, hogy olvasta-e valaki a Ford Taunus cikket még tavaly a TC-n. Amikor készült, a fotózás után elég soká' ottmaradtam dumálgatni a kocsi tulajdonosával, Borsi Mikivel. Szó esett akkor egy 170-es Mercedesről is, ami valahol a közelükben, egy garázs mélyén porosodott…..
Rutinos kommentelők úgyis felismerik majd: egyetem, kollégium, pénzt, gyógyszereket lenyúló hapsi.  A kép innen Sziasztok! Nemrég írtam posztok, gondoltam megosztom veletek a másik rázós ügyemet is. Rutinos kommentelők úgyis felismernek majd. Íme egy…..
Subba Ne narkózzá: Gollam 2009.02.26 16:21:00
Szegény Gollam elátkozott lelkében sötét harcok dúlnak, amelyek sosem hagynak nyugvást neki. Hát tudjuk hibáztatni a szerencsétlent azért, ha kínjait drog- és alkoholmámorral próbálja enyhíteni? Hisz mindannyian ezt tesszük. Azt nem tudni, hogy hobbitfalván mivel ütötte magát,…..
., (törölt) 2009.02.26 22:06:55
@patrona-: Ja.
A közlekedési cég gazdái megijedtek az eredménytelenül szörfölő újságtól. A Kötött pálya információi szerint elhalasztotta csütörtöki brüsszeli útját az a BKV-delegáció, amely a 32 eladó használt csuklós buszt nézte volna meg. A döntés oka bizonyára a…..
., (törölt) 2009.02.26 01:32:23
@folyamikomp: Körülbelül olyan lehetősége van, mint új buszgyárat építeni.
Ha egyszer az a busz szélesebb, akkor nem azt jelenti, hogy lefaragunk belőle, hogy keskenyebb legyen, hanem egy egészen más konstrukciót kell legyártani
Millió bocsánat, hogy reggel nem volt új poszt, de majd eg napig nem működött itthon a net... Vágjunk is bele a közepébe, következzen egy komment doraltól.Hát én is tudnék mesélni. 3 gyerekemet neveltem otthon, és amikor vissza szerettem volna menni dolgozni fél évig olyan…..
Tamás nem véletlenül húzta fel magát annyira, hogy meg is írja a történetét nekünk. A tél örömei mellett ilyenkor fokozottan figyelnünk kell a csúszósabb szakaszokon, (meg úgy egyébként is, hiszen sokan hajlamosak egy kis hótól teljesen megkergülni) és ha ezt még ön- és…..
., (törölt) 2009.02.25 09:12:07
@bobeszedulacika:
Már láttam is ilyent. Cigányok, zsidók és komcsik voltak.
Ezeket kifelejtetted
., (törölt) 2009.02.25 12:50:45
@bobeszedulacika:
Lehet, hogy nem élek sokáig, mindenesetre addig is kijavítottam a helyesírási hibáidat.Az egyikben csak, mert nincs sok időm!
Már ahol lehetett, mert a mondat szerkesztésével is nehézségeid vannak.

Hülye vagy, nehogy már mindent rájuk hagyjunk . Majd hagyd rá te, mert ők nem fogják neked megköszöni, hogy milyen lojális vagy velük, hanem alkalomadtán ki kapnak a kocsidból, oszt egyszerűen agyonvernek. A bíróságon meg majd sírnak ,rínak ,hogy ők nem is voltak ott, meg ha már ott voltak ,annyira de annyira sajnálják az estet.

Te meg mondod majd Szent Péternek, pedig te milyen rendes voltál velük. Gratulálo@Avatar: k.
A mai gyönyörű napon egy huszonöt éves lány webnaplójáról lesz szó. Rengeteg huszonöt éves lány vezet blogot, de ez a lány olyan különleges, átlagosnak semmiképpen nem mondható tartalommal töltötte meg a naplóját, hogy nem bírjuk csak úgy kikerülni. Leírjuk, vagy akartok…..
., (törölt) 2009.02.23 07:47:39
Budapest a portugáliai Almadával és a horvátországi Zágrábbal van a legjobb három közt az európai városok mobilitási hetéhez kötődő díjért. A győztest hétfőn hirdeti ki Brüsszelben az Európai Bizottság, számolt be az MTI. Tavaly szeptember 16. és 22. között több ezer…..
., (törölt) 2009.02.23 04:13:03
@StopSzmog:
Sárga festék a vonalakhoz/kerékpár utakhoz
Sajnos nem egy újabb moziajánló. Thaiföld egyébként sem szűkölködik bűnügyi hírekben, de a hétvégi Híradóra még a helyi Kriminális fan club legelszántabb tagjai is felkapták a fejüket. Fényes nappal, vasárnap délután 2 órakor, a  Chao Phraya folyót felett átívelő…..
 Rövid idő alatt másodjára fordul elő, hogy egyetértek a miniszterelnökkel.Az első a Szerbiának nyújtott gáztámogatás volt januárban, ez különösebb belpolitikai vonzattal nem járt. Most azonban egy lényeges, csak bennünket érintő kérdésben is elfogadom az…..
„A közgazdász-szociológus úgy véli: a gazdasági válság olyan rendkívüli helyzetet teremtett, amelyben a lakosság segítségét kell kérni, és áldozathozatalra kell felszólítani az embereket, hogy túl legyünk ezen a nehéz időszakon.” /Interjú Németh György…..
., (törölt) 2009.02.21 17:51:42
@Shenpen:
Az a gond veletek fiatalokkal, hogy azt hiszitek veletek kezdődött az élet. Persze ha annyi idős lennék, mint ti, én is azt hinném. De azért utána olvasnék, hogy volt ez?
Mondom ezt a pár évtizedes öregebbségem /Ezt jól megmondtam:-)/ tudatában.
Tehát. Mióta eszméletnemnél vagyok, mindig ez volt a duma. A szoci alatt is, azóta is. Mindig csak pár évre kellett meghúzni a nadrágszíjat. Mondták ezt a komcsik, aztán Antall, Horn, Orbán, Megyó, s Fletó is.
A rendszerváltás óta a munkavállalókat sújtó elvonás, minden kormány alatt 51,5% volt. Pedig volt it urambátyámozó kegyelmes úr. Megsértődött miniszter, meg szuper liberális másodhegedűs.
Szóval ne lepődjetek meg, ha jön Ovi, megkoronáztatja magát és minden marad a régiben. Legfeljebb egy kicsit a nadrágszíjat kell meghúzni. Mint 1956 óta minden évben.
Halgassatok Fletóra. El lehet menni. Anno az MDF az MSZMP-vel együtt gondolta a szabadságot, a fityesz libsi volt. Mondjátok már! Mit vártok?
Annak ellenére, hogy Hawking nagyjából visszavonta, úgy tűnik mégis lehet valami a párhuzamos univerzumok és féregjáratok elméletében. Mivel mással lehetne magyarázni, hogy az egyébként nem túl bizalomgerjesztő Podmaniczky utca és a Teréz körút sarka alig két héten belül…..
Belsőség Bőrözünk, sallala 2007.08.16 11:31:00
&t Jól nézett ki a szerkesztőségi parkolóház. Úgy indult, hogy Tuza Dani, az autókárpitos, akit így utólag is jelölnék a szerelőelkurvuló versenybe, végre összeszedte magát, és azt állította, péntekre megvan a Tehén első üléseinek átbőrözésével. Kivittem hozzá a…..
., (törölt) 2009.02.21 16:54:26
hiper 80% magyar termék? 2009.02.20 13:12:00
A hét "hiperhíre" kétségkívül az a készülő etikai kódex volt, mely szerint "az élelmiszer-kiskereskedelemben legkésőbb június 30-ától az értékesített áruk 80 százaléka magyar eredetű lesz". A hiperek többsége üdvözölte a lépést, s tartani kívánja…..
., (törölt) 2009.02.20 20:42:51
@Chalabre:
Ja. még több magyar vállalkozónál dolgozót minimálbérrel.
Az lesz aztán a szép világ. Télen meg eszünk fekete retket gyümölcs és zöldség helyett mint az átkosban. Meg rohadt almát, savanyú káposztát. Csoki, az nem lesz, mert a tibit is a csehek, vagy a szlovákok? Csinálják. Igaz, a kakaó sem magyar.
Már fel akartam ezt tenni itt kérdésben, csak elfelejtettem, de most reklámbuzi kollega eszembe juttatta a lelkes libavédőket.Egész egyszerűen nem értem hol vannak ezek az állatvédők, amikor pl. homárokat élve dobnak a forró vízbe, miközben azok a homárok sírnak ilyenkor…..
Jobban teszi ezentúl minden jogkövető meg nemkövető polgár, ha a földre hasal, amikor rendőrt lát. Bármilyen ellenkező esetben a rendőr azt feltételezheti, hogy a vele szemben álló/ülő egyén az életére tör, ezért testre célzott lövésekkel igyekszik ezt elkerülni. Ha csak…..
., (törölt) 2009.02.19 18:32:27
Az Adobe bejelentette, hogy a következő évtől a legtöbb okostelefonban elérhető lesz a Flash. Néhány készüléken már most is ott van a Player butított változata, a Lite, az amerikai vállalat azonban azt ígéri, hogy a jövőre bemutatkozó mobilok már könnyedén megbirkóznak a…..
 A BKV-nak elég ciki volt, hogy nemrég kettétört egy busz az Astoriánál. Némi hezitálás után a cégnél megszigorították és megváltoztatták a műszaki ellenőrzéseket.Balogh Zsolt műszaki (és általános) vezréigazgató-helyettes a múlt héten utasításba adta, hogy át…..
És persze az iPod touch, legalábbis az AdMob januári felmérése szerint. A vállalat a webes forgalmat vizsgálta, a felmérésből az derült ki, hogy az Apple kütyüjei a elsöprő többséget mutatnak Nyugat-Európában és az Egyesült Államokban.Amerikában az okostelefonok közül az…..
 Most hogy előkerült a veszprémi késelés harmadik gyanúsítottja is, ideje lenne tisztázni azokat, a rendőrség részéről elkövetett hibákat, melyek miatt a gyanúsítottak előkerítése közel két egy hétbe telt. Kit lehet ezért felelőssé tenni? Mert valljuk be, az hogy…..
Pécs, mint leendő Európa Kulturális Fővárosa, parkolást drágít, új fizetős övezetet alakít ki és új területeket von be a forgalomcsillapított övezetbe. T.A. is egy ilyen környéken lakik, úgyhogy ha ezentúl szeretne kihajtani az utcájából, éves engedélyt kell vennie. Pécs…..
"Nem ébreszt vágyat bennem, nem kivánom… Nem az esetem.. ez és ehhez hasonló véleményeket hallok a pasiktól duci nő ügyben. Ugye ezt ti se gondoljátok komolyan???? Nézzetek előbb tükörbe és ha kb olyan paraméterrel rendelkezel, mint amit elvársz egy nőtől, akkor…..
Az Index már 2007 februárjában eltemette, de a Nyugdíjfolyósító Igazgatóság 2 évvel később még mindig a floppyra gondol, ha elektronikus adatszolgáltatásról van szó. B. meg is kapta az ideit, postán. Mint gazdasági társaság levelet kaptam ma a Nyugdíjbiztosítótól. Benne…..