Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Qu!d

0 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok! Tegnap este néztem meg a Predator legújabb részét, szóval még elég friss az "élmény". Nagyon vártam, hisz Antal Nimród rendezte, ahogy ezt szeritem sokan tudjátok.... Nos...nem szeretnék ezzel megbántani senkit, de nagyon gyenge volt a produkció. Olyan érzésem…..
  „Jajj gyerekem, hát hagyjál mán engem ezekkel a léha dolgokkal, annyi értelme sincs, mint a fába faragott pinának” – mondta nemrégiben idős, tapasztalt, 80 év fölött is szkanderbajnok, mindennapjait vadakat terelő juhászként élő ismerősünk, akinek…..
Roman Polanski nagy ember. Nagyon nagy. Nagy volt, amikor megcsinálta a Vámpírok bálját, akkor is, amikor a Kínai negyedet vagy a Zongoristát. És most is, 77 évesen, amikor előállt a Robert Harris regénye alapján készült Szellemíróval. Ez a film katartikus. Nincs is rá jobb szó -…..
Qu!d 2010.08.09 09:07:10
          Katt a képre skacok..
Qu!d 2010.08.05 13:21:02
Skarpnak köszönjük a magyar kiskereskedelmet alapjaiban megrázó, kuponért utalványt akció dokumentálását. A kivételesen nagyvonalú hatása túl fog tenni minden eddig nyitási akcióén. Aki a Dunakanyar felől érkezne kedden reggel a városba, válassza inkábba  hajózóutat,…..
Qu!d 2010.07.13 15:51:44
@EvilHedgehog:

Vagy egy fekete Subaru Forester;)
Mindig is szerettem volna egy névre szóló bowling inget. Hogy hol hordtam volna, azt nem tudom, mert állítson bármit is Charlie Sheen, a bowling ing hülyén néz ki, ha az ember nem bowlingozás közben hordja. Márpedig én ritkán bowlingozom.Kriszta pár hete szólt, hogy a szomszédban…..
Minden évben megfigyelhető, hogy a tavasz beköszöntével, amint kisüt a nap és a hőmérő higanyszála mondjuk 14 fok fölé kúszik, megjelennek az utcán a rövid ujjú pólós, ne adj isten pólós-rövidnadrágos fiatalok. Mai posztomban elsősorban hozzájuk szólnék, de aki nem érzi…..
A CCAC, azaz a Kanadai Vastegbélrák Ellenes Szervezet már korábban is választott furcsa eszközöket arra, hogy felhívja a figyelmet a problémára. Legutóbb egy hatalmas vastagbelet készítettek, amelybe az emberek konkrétan besétálhattak, és belülről vehették szemügyre a…..
  A Times összeállított egy 40-es listát a világ legjobb jövőre nyíló szállodáiból. Meglepő módon három budapesti is szerepel rajta. Az egyik az ötcsillagos Baglioni Hotel, 66 elegáns szobájával és közvetlen kapcsolatával a Rácz Fürdőhöz. Itthon leggyakrabban a Tabán…..
Subba Azta: Síkosítás 2009.12.29 11:03:00
Mindenki tudja, hogy télen a lefagyott úton teljesen irányíthatatlanná is válhat az autó. Egy ilyen helyzetben még egy tapasztalt sofőr is alaposan leizzadhat, de hogy a pánik mekkora egy kurva azt az alábbi videó tökéletesen bemutatja. Kiszállíttatja ezeket a szerencsétleneket a…..
 Egész érthető a videó, nem is részleteznénk. Azonknak, akiknél csak egy buszjegy van és rájuk jött a szarás.   ..
Először is köszönjük a múlt héten indított címfordítós játékunkra érkezett javaslatokat. Őszintén, megunhatatlan szórakozásnak bizonyult az egymás után sorakozó stömpfök, pröccök és füccsök és társaik közt bogarászni, még akkor is, ha ezek egy része nem igazán…..
Qu!d 2009.10.01 08:56:45
Dugóhúzó, amik női lábakat formáznak. Van, akinek ez fontos kellék a konyhába, de egyelőre az ára ismeretlen. Slam ..
Már A Harper-sziget tegnapi beharangozójában említettük, hogy a sorozat epizódjai eredetileg remek hangfestő szavakból álló címeket viselnek, melyek az adott részben elkövetett valamelyik gyilkosságra utalnak. A fejlett képregénykultúrával bíró amerikaiaknak nyilván nem okozott…..
Nem újkeletű dolog ez, a Dr. House címszereplője már évekkel ezelőtt, ha jól emlékszem, a második évad végefelé kezdett el először arra panaszkodni óvatosan, hogy a töke tele van a bottal és a megjátszott sántítással, és viccesen azt nyilatkozta, hogy veszélyességi…..
Amíg a Viasaton Timur és csapata éttermeket, meg menzát alakít át, addig a TV Paprika nem kispályázik, egy étterem születéséről forgat realityt (húzzuk rá mondjuk ezt az univerzális műfaji kategóriát erre a műsorra is). A címe Nagy nyitás lesz. Az étterem egyébként tényleg…..
Vasárnapi tréning lenyomva, ma pedig összeraktuk a boltot meg kipucoltuk. Mondjuk fele ennyi melóból is meg lehetett volna csinálni az egészet, ha mondjuk nem mosunk föl meg porszívózunk minden kétórában, hanem csak a végén, mer összemászkálják, fúrják a falat meg faszom, de…..
Chippenham Trip Hosszú hétvége 2009.03.29 21:19:00
Na srácok, végre elment ez a két semmirekellő, szutyok kelet-európai, vissza a szánalmas kis országukba, szóval most van időm összefoglalni, hogy mi is történt itt a remek, fejlett Egyesült Királyságban a hétvégén.Péntek éjjel 1:20-ra ideértek persze már nem szomjasan, úgyhogy…..
Chippenham Trip Újra online 2009.03.27 16:51:13
Na srácok, hogy tartsam bennetek a lelket meló közben, bár mire ez a bejegyzés kikerül már úgyis mindenki rég hazament, de lagalább lesz mit olvasni hétvégén vagy egyből kettőt hétfőn. Naszóvalhogy tartsam a lelket. Megjött végre a laptopom szóval elmúlt az a furcsa remegés,…..
Pantopon Playwiw csajok 2008.02.13 10:06:00
A Közröhejen a P elveivel ellentétes fikázás jelent meg. Mi szeretjük a jó kis köpködést, de nem szeretjük az álszentséget és a fölösleges erkölcs csőszködést. Van pár nagyon kedves ember, akik létrehoztak különböző klubokat az iwiw-en. Pl. Nagymellű nők klubja,…..