Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cerlux2008

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elérkezett tehát az első - és talán egyetlen - szeptemberi szerda, a nagy bejelentések napja. Az Apple Music Eventet szokásunknak megfelelően élőben közvetítjük, én Budapestről, a fotelemből, Csaba pedig Londonból, az ottani Apple főhadiszállásáról, ahol közvetlenül az…..
cerlux2008 2010.09.01 19:07:08
Vannak helyzetek, amiket nem lehet megmagyarázni.De nem is kell. Volt még a múlt században egy üzlettársam, aki nem tűrt el egy mondatot sem, ami nem a megoldásról szólt. A problémát ismerte, az okokat látta, a magyarázkodás nem érdekelte. Jó iskola volt.Igen, most a Szörcs magyar…..
cerlux2008 2010.07.27 19:16:00
cerlux2008 2010.07.28 10:44:32
@jop: Nem, én még a kommenteket is törlik ahol számon merjük kérni az auditot.

Audit soha nem is lesz és nem is volt, mintahogy Szörcs kereső sincs és nem is volt. Egy Google,Bing,Yahoo lopó cucc volt csak.
Konrád pedig nem akarja beismerni hogy tévedett a Szörccsel kapcsolatban.
cerlux2008 2010.07.28 16:41:03
@Konrad: Elnézést kérek, valószínűleg a blog.hu gyengélkedése okán, de az utóbbi napokban készült kommentek eltűntek.

Elnézést az alaptalan vádaskodásért.
Egy felmérés szerint, 10 magyar startup vállalkozás közül 9 egy éven belül feladja, annak ellenére, hogy egyre több a jó példa arra is, hogy miként lehet világviszonylatban is jelentős sikert elérni egy hazai fejlesztőcsapatnak. A startupok száma, kreativitása és aktivitása, a…..
Mint korábban is írtunk róla, a Dropbox az egyik legjobb szolgáltatás az elmúlt években. Nagyon könnyű, nagyon kényelmes, nagyon rugalmas fájlcserélő szolgáltatás.Egyetlen jelentős hiányossága mégis volt a szolgáltatásnak, amire sajnálatos módon saját figyelmetlenségem…..
iGlue siker. Pár perce írt Vaskó Péter, hogy az iGlue-val ezüstérmesek lettek a tegnapi Londonban megrendezett GeeknRolla startup-versenyen. A helyezésnek máris vannak hozadékai: a magyar fejlesztőcsapatot több brit befektető is megkörnyékezte. Amúgy a 2008-as budapesti Startup…..
cerlux2008 2010.04.21 20:26:50
@[imi]: Azért ennyire ne írd le őket, mert igaz, hogy én is a Google-n keresek (főként külföldi tartalmakat erre sajnos a magyar keresők nem túl jók), azért szerintem van helye magyar keresőknek.

Mert pl a johunak a klaszterezése elég jól működik (oldalt különböző kereséshez kapcsolódó szűkítő lehetőségek) lásd:
johu.hu/searchresult.jsp?sc=933&q=Pet%C5%91fi+S%C3%A1ndor+m%C5%B1vei&un=johu

A Bluu pedig egy rakat funkciót tud, amellyek tényleg hasznosak:
www.bluu.hu/funkciok

Szóval egy átlag magyar (nem heavy)user simán megtalálhatja magyar keresőben a számítását. Én drukkolok nekik.
cerlux2008 2010.04.21 23:10:12
@[imi]: Ha ezt tegnap mondod (google ablakba ezt írja keresésnek: "http://www.index.hu") komolyan nem hiszem el, de mivel ma találkoztam egy olyan 25 éves nővel akinek gondot jelentett az 5 liter mennyi hektoliter kérdés, innentől simán :) Mik vannak... Én mondjuk olyanokkal találkozom, hogy beírja youtube és úgy jut el oda.
cerlux2008 2010.04.21 23:49:33
@hírbehozó: Azért meglátszik, hogy valamilyen szinten a Szörcs rendszer felé húz a szíved. Amikor elindult publikusan írtál róla, egy darabig a webisztánon is kinnt volt a Szörcs kereső (jobb oldalt), majd a kompakt nevű újításukról szóló hít és lemerném fogadni, hogy egy általad írott "Magyar keresők" című cikkben is a Szörcs lenne a győztes.

A Bluuról egyáltalán nem írtál amikor publikusan elindult (bár sokan mások írtak: techline, hwsw, origo, index) és ha megnézed a blogjukat akkor eléggé sokminden történt velük, szinte minden héten szolgálnak valamilyen újdonsággal.
Talán csak a Yamm-Bluu megállapodást hoztad hírként, ahová természetesen a Szörcs-Turulcsirip kettős is odakerült, szóval...
Nos, ha minden igaz, hamarosan élesedik a Szörcs újabb, immár publikusan elérhető verziója. Barátaink még júniusban indították útjára a keresőjüket, azzal az ígérettel, hogy - legalábbis idehaza - versenyre keljenek a nagy nemzetközi keresőkkel. Akkor még csak zárt bétában…..