Regisztráció Blogot indítok
Adatok
anyadamedve

0 bejegyzést írt és 46 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bárki.Bővített mondatban: bárki, akire Orbán Viktor rámutat."Egy, csak egy párt van talpon a vidéken, meddig a szem ellát puszta földön égen". Ez az egy pedig úgy érzi jól magát, ha kontroll nélkül tehet meg bármit, amit akar. Legalábbis minden jel erre utal az utóbbi…..
anyadamedve 2010.06.14 13:20:12
anyadamedve 2010.06.14 13:23:53
@Vérbárány:

A választások után arra gondoltam, hogy kapnak tőlem fél évet a bizonyításra. De a mostani intézkedések kezdik felbaszni az agyamat. Kiváncsi vagyok mikor lesz az első össznépi tüntetés.
A dél-afrikai városokban mindenhol katonák és rendőrök vigyázzák a rendet. A vuvuzelák és a kamerák előtt örjöngő helyiek ellen ez persze mit sem ér. A hangulat Johannesburgban leírhatatlan, inkább megmutatjuk:    ..
Ezzel a mondással vigasztalják magukat a dagi pasasok. Most elkezdtek velük is foglalkozni. Vicces. A Fantastic Man férfilap készített fotósorozatot túlsúlyos férfimodellekkel. Még oda nem illőbbek egy divatlap hasábjain, mint a molett nők. ..
Varánusz Hazudtunk, bocsesz! 2010.06.06 08:00:00
Konszolidált a gazdaság helyzete, a kormány igyekszik tartani a költségvetési hiánycélt - mondta Csontvázfeltáró Varga Mihály a tegnapi Nagy Csontvázfelfedő Szemináriumon.De az ország helyzete azért bibis, ő maga talált szikkadó hullákat különböző szekrényekben. Össze is…..
anyadamedve 2010.06.06 09:15:08
Szavazz a forintért most!Szerettem volna elkerülni a politizálást a kóklerbróker blogon, de egyrészt a politika jelenlegi vezetői szóltak bele durván a gazdaságba, másrészt ilyen kókler politikusokat még nem sokat látott a világ (hacsak nem szándékosan shortolják a forintot és…..
anyadamedve 2010.06.05 17:59:19
(Mobnetpress gyorshír) Egészen elképesztő, vélhetően az egész magyar történeti kutatást megrázó információt tett közzé ezekben a percekben a Virtutéren a Magyar Akadémia két tudományos kutatóbázis, a Previrtuális Kori Kutatóműhely és a Balneológiai Intézet.…..
anyadamedve 2010.06.01 14:15:29
Pár napja megy itt a morfondírás, hogy milyen szerencsétlen az időzítése a kettős állampolgárság-törvénynek a szlovákiai választások miatt, miközben sokaknak nem tűnik fel, hogy semelyik másik ősi ellenség nem ugrál - ki ezért, ki azért. A románok például azért nem,…..
Íme egy tökéletes indok marketingeseknek, hogy miért ne csináljunk flash weboldalt. Anett lőtte nekünk ezt a gyöngyszemet, ami nem fotosop, hanem a lassú céges internet és a flash alapú site találkozásának eredménye.Már csak azt nem tudom eldönteni, hogy a friss gyümölcsmixet…..
anyadamedve 2010.05.22 08:51:34
Az egyik legnézettebb olasz utazási TV csatorna, a Marco Polo által ugyanezen a címen megjelentetett utazási magazin Budapestet Párizs testvéreként mutatja be. A Magyar Turizmus Zrt. olaszországi külképviseletének közreműködésében megjelent cikk apropóját az Uma Thurman és Robert…..
anyadamedve 2010.05.11 19:27:43
@Liquid_Night: Ezt a videót kár volt belinkelni. Így már sokkal kevésbé tetszik a mai állapot...
Szűk egy éve derült ki, hogy a gazdasági válság ellenére két és fél milliárd forintot szán a magyar állam a sanghaji expo magyar pavilonjára. A pályázatot akkor -a két másik jelentkező kizárása után- Dégen István cége nyerte. Dégen az átkosban remek kapcsolatokat…..
anyadamedve 2010.05.10 09:09:14
Lassan indulnom kell a televízióba, itt az ideje tehát, hogy - az első fordulóhoz hasonlóan - ismét összefoglaljuk a ma estével kapcsolatos legfontosabb válaszra váró kérdéseket. Az már most látszik, hogy mindenhol érvényes (és egyben eredményes) lesz a voksolás, azaz minden…..
  Az egyirányú forgalommal szembe kerékpározás engedélyezése heves ellenzést váltott ki a gépkocsivezetőkből az év elején. Néhány napja megnyílt az első budapesti belvárosi utca, ahol alkalmazták a KRESZ adta új lehetőséget. Beszólásokat viszont még kierőletni sem…..
anyadamedve 2010.04.24 12:03:02
@rendőr007: Ki az anyád zsidó értelmiségi???? Én biztos nem de ettől még szoktam bringával a városba menni, mert sokkal gyorsabb és olcsóbb.
Pedig mi mennénk, erre példa az a néhány kép, amit ma a Delta irodája előtt lőttünk.      Egy kissé már közelebb a célhoz:      Végül  4 óra várakozás után egy repülőjeggyel gazdagodtunk. Vajon lesz repülő is?:)  ..
anyadamedve 2010.04.20 10:10:12
Az LMP facebook üzenőfala megtelt szörnyülködő bejegyzésekkel. A párt szimpatizánsai "undorítónak", "szánalmasnak" tartják az MSZP taktikai kampány húzását, amely során az MSZP a Lehet Más a Politika szlogenjével próbál szavazatokat szerezni. Az üzenőfal…..
anyadamedve 2010.04.20 09:26:53
Azt már tudjuk, hogy összesen 57 egyéni választókerületben folytatódik a küzdelem, ebből 21 Budapesten található. A fővárosi nyitott körzetek nagyon más képet mutatnak, mint a vidékiek, itt ugyanis az LMP meglepően erős pozíciókkal rendelkezik, akár azt is mondhatnánk, hogy…..
Közeledik az urnazárás ideje, egyre közelebb vagyunk a bizonyossághoz. Foglaljuk hát össze, hogy milyen kérdésekre kaphatunk ma este választ.1. Mekkora volt a választási részvétel, a korábbiakkal összehasonlítva ez magasnak vagy inkább alacsonynak számít?2. Voltak-e meglepő…..
anyadamedve 2010.04.11 19:08:38
Remekül meg lett szervezve ... törvény szerint. Lakóhelytől távol, igazolással településként csak 1 helyen lehet szavazni, és ugye minden kerület 1 település. Az csak hagyján hogy csak 1 helyen, de csak 1 helyiségben, ezt írja elő a törvény ... így sajnos nem állt módjukban…..
anyadamedve 2010.04.11 18:25:48
@zero: Valaki mintha azt modta volna, hogy ez 2/3-os törvény.
Akik - hozzám hasonlóan - már nagyon várják a vasárnap estét, amikor végre elindul az adatok özöne, és értelmét veszti minden korábbi ködszurkálás, azok számára a napközbeni részvételi jelentések is értékes információnak számítanak. Önmagukban azonban ezek a…..
Tegnap 19:26 óta másképp forog a Föld, már ha forog egyáltalán. Én sajnos nem láttam élőben a nagy dirrel-dúrral beharangozott világfordító tévés reklámeseményt, épp a végéből csíptem el egy jelenetet, amikor a nagyon trendire és fiatalosra fodrászolt marketinges (szerintem…..
w Fortélyos félelem igazgat 2010.04.08 05:45:00
  A győztes ismert, a győzelem mértéke még kérdéses. Benne volna a pakliban, hogy 2002-höz hasonlóan a biztos eredmény tudatában elalszik a fideszes tábor, de azért van tétje a játéknak: hogy meglesz-e a kétharmad. Ettől várhatja a Fidesz, hogy a már elkötelezetteken felül…..
Ártanak-e a Jobbiknak a támadások? – ezzel a címmel írtam március végén azokról a botrányokról, amelyeknek a célja egyértelműen a radikális párt hitelességének aláásása lehetett. A fagyi azonban ma visszanyalt… A kampány legnagyobb botránya – írja a…..
anyadamedve 2010.04.08 10:41:11
anyadamedve 2010.04.08 10:49:09
@ubul2000: be volt kapcsolva a reklám blokkoló, köszi. Érdekes lesz, de nem hinném, hogy politikával kapcsolatos.
Fogalmam sincs a vasúti költségvetésekről, a menetrend készítésről, a csilliárd forintos cash flow kezelésről, a Nokia dobozok pakolásáról.Amit tudok, hogy gyerekkorom óta gyűlölöm a vonatozást. Egyrészt a hétvégék egy része azon telt, utazva valamilyen versenyre - így…..
  Szávay István, a Jobbik nemzetpolitikai kabinetjének vezetője nem bírja az italt. Ennek ellenére szokott fogyasztani. Privát fotói alapján a radikálisok kiskőrösi jelöltje nem az a típusú easygoing egyéniség, mint a párt korábbi szóvivője, Király András, aki csak…..
A tegnap délutánt és estét Röjtökmuzsajon töltöttem, ahol egy gazdasági vezetőknek szóló konferencián vettem részt. Kicsit én is beszéltem a választás tétjéről, illetve volt szerencsém meghallgatni Navracsics Tibor és Oszkó Péter előadását, akikről, ha nem…..