Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gazduram

0 bejegyzést írt és 38 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Cseh Katalin orvosnő politizálásra adta a fejét. A Momentum nevű párt uniós listavezetőjeként készül a május 26-i választásra, és szinte futószalagon érkeznek hozzá az újságírók, hogy firtassák az elképzeléseit. A nyilvánosság fórumain valóságos sztárnak számít a mutatós politikus, ehhez képest a…..
Történelmünk utolsó 100 évét három diktátor határozta meg, akik együttesen 1920 és 2020 közt (megelőlegezve, hogy az elkövetkező két évben minden marad úgy, ahogyan most van) pontosan 71 évig kormányozták Magyarországot. Az első Horthy Miklós volt: 1920 és 1944 közt (24 éven át), a második Kádár…..
Belsőség Heti merítés 2015.07.12 10:39:01
A Jószág Az autóról: Megbízható, kényelmes, dinamikus, tágas. Persze azért teherautós szemmel nézve. A majdnem személyautó Vállalkozáshoz kellett egy autó, ami jó az adók miatt, és lehet cuccolni is vele. Mivel Fordokat nyúzunk már vagy öt éve, és a közel 1,5…..
gazduram 2015.07.13 07:47:24
@Rónarider: Én azután, hogy így jártam velük , megfogadtam ,hogy a szomszédtól távolabb nem megyek, igaz ő villamossági, meg klíma szerelő, de eddig mindent meg tudtunk csinálni amit akartunk,(nem sufni, csápos emelő, jól felszerelt műhely) pl a 100 ezrest kihoztam kb hatvanezerből, összes szűrő, olaj végig cserélve , a motorolaj periódust lehoztam 15 ezerre , bár szerintem kibírná a gyári 20 ezret is.

Az averzióm a szervizektől sajnos más márkákról hallotakon alapul, nem ezek szinte az összes ezt csinálja.
Minden MSZP-SZDSZ-es hülye bekommenteli, de azért egy posztot megér ez, és biztosan folytatható a sor milliónyi tétellel. Facebook, 168 óra, meg még ki tudja, mi. Most sorról sorra átvesszük az állításokat, és észérvekkel megcáfoljuk őket...
Győztünk, mert egy jobboldali beállítódású körzetben összesítésben majdnem döntetlenre hoztuk a meccset. Miközben megafonból ordítottak hazugságokat a fülünkbe. De erős a dobhártyánk. Győztünk, mert a Bíróság jogerősen kimondta, hogy három hete a jobboldal csalt a…..
2013. október 31-én lesz 20 éve, hogy a Szabad Európa Rádió utoljára közvetített magyar nyelven. Ezen a napon a Történeti Interjúk Tára felidézi a Szabad Európa Rádió Magyar Osztályának történetét – a kezdeteket, az ötvenes évek hidegháborús időszakát és a magyar…..
Belsőség Heti merítés 2013.09.22 11:58:40
A kis Ékszerdoboz A fényezés után jött a motor. A szervizesek nem találtak rajta semmit, nem is mertek hozzányúlni. Elég ritka darabról van szó, Magyarországon nem is tudok kettőnél többet ezen kívül. Mivel az autó eredetileg angol, csak Olaszországban szerelték össze, ezért…..
gazduram 2013.09.22 15:33:52
@Én is itt vagyok: 1970 nov 4-én hozta haza apám akkor még tanyánlakóként az ID 8720 rendszámú hasonló csak piros moszkaót, azzal tanultam meg 15 évesen vezetni , nosztalgia de nem a kommunizmus hanem a fiatalság után , volt jó pár autóm ,közte életem első és egyetlen új autója egy trabant , most egy ISUZU D-maxot hajtok(4400km-el vettem) , príma nekem való olyan öreguras!!!
TComment Menyit ér a szervizkönyv 2013.09.16 06:15:00
Odasétálok, bemondom a rendszámot, lekérdezi a számítógépből, hogy az elmúlt öt évben összesen kicsit több, mint 950.000 forintot hordtam ide időszakos szerviz címén. Megérte? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
gazduram 2013.09.16 16:21:47
9 hónapja vettem egy isuzu d-max-ot azt a kifutó tipust egy a városomtól 150 km-re levő szalonból ,ez olyan bemutató vagy szalonautónak titulált jószág volt , 13 hónaposan 4400 km-el azóta megnézettem igen annyi, .

Eljött 20 -ezres szerviz , mivel Debrecenben a bmw-opel-isuzu-magocsa szerviznek rossz híre volt, egy kolléga oda vitte a bömösét, és vitte hozzá az olajat szűrőket ,hisz ő is forgalmazó , na lényeg, hogy míg meggyújtotta cigijét az alatt az idő alatt kicserélték az olajat , mikor szólt, akkor betették amit hozott utána meg lányos zavarukban kiszámlázták a hozott szűrőket is!!

Emiatt ugyanennek a szerviznek a Nyíregyházi szervizébe vittem a gépet a 20 ezresre, szerencsére amit itt írnak,hogy legalább szóban érdeklődj az árakról, nos én is így tettem és mikor kész lett kérdezik kp vagy kártya, mondom mennyi a számla azt mondja 118eft, mondom a telefonba 60-70-et mondtatok ide nekem a főnököt , egy kis noszogtatás egy két kattintás és máris 78-lett, mivel ez is cégautó, csak a cég az enyém.

Nos ezek után a szomszéd fogja elvégezni a 40 ezres olajcserét.

Ez is micsoda átverés 20 ezrenként olajat motorban ,mindenben , váltó, osztó, terepváltó, ami egy gépésznek érthetetlen ,hogy az kurva motor kibírja a 20-ezret a többi meg nem bír ki százat, ez a lehúzás, a motorban meg a jövőben 15 ezrenként fogom cserélni , mert én akarok több százezret belerakni!!!
Orbán Viktornak annyi. A veszély Tolnából, az ország harmadik legkisebb megyéjéből leselkedik rá, ahol a teol.hu tudósításának címe szerint „Nagy dobásra készül az MDF és az SZDSZ”. A cikkből kiderül, hogy azért nem eszik annyira forrón a kását, inkább csak…..
     Nincs mentség, ha elüt egy jármű a zebrán egy gyalogost. Főleg, ha utána cserben hagyja. Ez tény, ez a szabály, ami jól is van így. Bűnhődjön csak, amit a társadalom ítél neki. És akkor most nézzük meg együtt a videót, és képzeljük bele magunkat…..
Ön jó néven venné, ha a nappalijába bejönne a szomszéd Pistike távirányítós helikopterével, és lekaszabolná a kristálycsillárt, vagy benyúlna a hűtőbe és megenné a sonkát? Ugye kérdőn nézne? Esetleg akkor is ellenérzései volnának, ha Pistike pár év múlva a kocsiját…..
  Ha már úgyis a Tisza-tó környékén jártunk, elhatároztuk, hogy megnézzük a magyarok őshazáját, a hortobágyi pusztát is. Azt hittük, hogy több lesz a német turista és a kisebbségi bicska- és plüsskutyaárus, de kellemesen csalódtunk: a puszta tényleg puszta, a…..
Cunamit megszégyenítő iramban terjeszkedik a VW Gruppe. Sűrű aknamezőre léptek a teljesen új típussal, bizalmuk rendületlen. De hogy jön ide Szelényi János? Vélemények az azonos című írásunkról...
  „Az eredmény egyértelmű, nem is lehetne egyértelműbb” – kezdte beszédét a köztársasági elnök. Példátlan felhatalmazást kapott a jobbközép párt(szövetség). A felhatalmazásnál talán a felelősség nagyobb csak. A sikeres választási…..
   Lassan őrölnek az Alkotmánybíróság malmai, de a végén szerencsére a jogállamiság és a józan ész győzedelmeskedtek: Alkotmányellenesnek minősítette az Alkotmánybíróság a Fővárosi Közgyűlés egy 2006. októberi rendeletét, amellyel gyakorlatilag megtiltotta…..
    Szanyi Tibor nehezen küzd meg a vereség élményével. A szocialista politikus választási csalást emleget: „Nem véletlen, hogy pont a 13. kerületben - ahol mindig szocialista jelölt vezetett - jelent meg ennyi igazolással szavazó” - mondta el az MSZP-s politikus.…..
  Veszteni csak szépen, ahogy a csillag megy az égen, úgy érdemes. Vasárnap az MSZP csendben, méltósággal búcsúzott. A kedvességi verseny első helyét egyértelműen a Párt elnöke, Lendvai Ildikó érdemli, aki minden alkalmat megragadott arra, hogy megkérdezze, mivel szolgálhat…..
  „A külföldiek itt soha termőföldet nem fognak vásárolni, akárhogy is döntsenek Brüsszelben. Én elköteleztem magam, hogy megvédjem a magyar termőföldet” - mondta egy ember Hajdúböszörményben, tapsoló emberek előtt. Aztán azt mondta, hogy „a…..
  Nyolc év hat hónap börtönre ítélte első fokon a Bács-Kiskun Megyei Bíróság szerda reggeli ítélethirdetésén Zuschlag János szocialista politikust. (Zuschlag János pályafutásának összefoglalója itt).   Első pillantásra megelégedve nyalja meg ujjait, bontja fel…..
  Nagyjából negyven nap van hátra az első fordulóig, s kíváncsiak vagyunk, t. kommentelőink mire számítanak a választásokon. Öt párt területi listás eredményeinek országos átlagára vagyunk kíváncsiak (tehát arra, hogy az összes pártlistás szavazat hány…..
  Mai szentenciánkban visszatérünk a Gréczy Zsolt által kijelölt ösvényre és a következőkben a nemzetgazdasági átlagkeresetek körül kalandozunk egy kicsit. Annál is inkább, mert Gréczy ezúttal is mellényúlt: egy esetben hamis adat idézésén kaptuk, és a számok…..
  A világért sem szeretnénk elrontani az MDF-jelöltvideóknak köszönhető összmagyar jókedvet, a mai sajtószemlében azonban megakadt a szemünk egy nyilatkozaton, amely mellett nem szívesen megyünk el szó nélkül.   Herényi Károly így fejtette ki…..