Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tuskó Hopkins-gambling az élet-aki iszik, vezessen

0 bejegyzést írt és 216 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnapelőtt volt kerek száz éve, hogy megszületett Rosa Parks, egy néger perszóna, aki azzal írta be magát a történelemkönyvekbe, hogy nem adta át a helyét a buszon egy 8. hónapban lévő terhes nőnek (vagy egy járókeretes vak néninek - sajnos nem emlékszem pontosan), csak azért,…..
Tuskó Hopkins-gambling az élet-aki iszik, vezessen 2013.02.10 19:49:15
@Frick László Emlékzenekar: Ismered a mondást, aki nem tudja, tanítja. Kevered a diszkót, meg a kocsmát az utakkal. A kutas csajokkal a kutya sem áll le hülyseséget pofázni, mert holnap már másik kúton leszünk, aztán megint máshol. nem fecsérli az ember az idejét fikciókra.
Amúgy megbocsájtható minden szerető, meg minden kaland a te cigány nőidnél is, ha pontosan tudják, hogy valami semmittelen kis cafka pórbálkozik. akkor elgedetten szopják a kaland után bűnbánattól sunnyogó uruk farkát acélosra és megmutatják, hogy mennyivel többet is érnek ők annál a másiknál.
Mert ugye az okosabbja tisztában vele, hogy néha kell a mellékösvény, hogy felfrissüljön a férfiember, meg vidámabban jöjjön haza, ha nyomasztja a Gazsi, mert az a türhő több akácot csivázott el, mint ő ebben a szezonban. És hát a férfibüszkeség is van olyan sérülékeny, mint a női, minél magasabbra kvalifikálja magát a kan a háremében.

"gumicsizmás tajtparaszt egyautó vállalkozók" Ezen úgy felröhögtem, tényleg vágod te mi a különbség az elmélet, meg a gyakorlat között! De azért úgy meghitten emlékeztetlek az olajszagú tsz-valóságra: azt, hogy traktorban, ezt a jó MTZ-re értve, eleget ültél, azt nem kétlem, de hogy nem kaptál elégszer súlyos érveket szemtől szembe, mikor fikáztad a szíve csücskét a gumicszmás tajtparasztnak, azt bizton tudom.
Tuskó Hopkins-gambling az élet-aki iszik, vezessen 2013.02.10 19:52:03
@little troll: Jesszus, te női nikk, hát itt lehelet finoman udvarolok neked, erre meg elriasztasz. Ha a dögevést a nekrofil hajlamaimra érted, miszerint megbecstelenítem a nyomorult szárnyasokat haláluk után, hát nemet kell mondanom.
A libákat is csak azért tömöm, mert a karcsú nyakuk olyan jól mutat, miközben nyelnek. Frikk óta tudjuk, hogy a négerektől meg is fulladnak, de biztosíthatlak, ez a veszély mellettem nem fenyeget. És még édes is.

Na, ismerd el, sose udvaroltak szebben.
Tuskó Hopkins-gambling az élet-aki iszik, vezessen 2013.02.11 10:32:45
@Frick László Emlékzenekar: Látom, Moldovát olvastál.
Az úgy kb húszórás út. Alvással Nürnbergnél, mondjuk a Kammersteinen, meg akkor kivárom a vasárnapot este tízig. Aztán tiprom ész nékül, mert a komp nem tudom mennyit csúszik, néha nem férünk bele az időbe és a következővel kell menni. P & O Ferris amúgy amivel járunk. A vasat megtükrözik, röntgenezik a felszállás előtt, nem akadt-e bele valami kirándulókedvű kiscsávó, mert az amúgy fontban 2000/kopp. Meg a kocsi is és áll, amíg nincs perkázva. A sérült spanikat kibaszom, ha kurva muszáj, megveszem kúton is 10-20euróért az újat az ötszázból. Itthon még nem vettem. Igaz ezért a Mici - a nejem - leordítja a banánpempővel hidratált pofámról a kéthtes borostát, mert amúgy lusták vagyunk gyakrabban tépni a két-három eurós tusolókban a szőrt. a komp cirka 250 euró körül van, mindig az iroda intézi, csak a rf számot kell bemondanunk, de ha kötözködsz, akkor nem hívlak meg egy kibaszott szentomerre a pidunál visszafelé. Faszom, hogy itt vizsgáztatsz olyanból, amt kisujjból fújok. kérdezz a motorrról, ahhoz tényleg hülye vagyok!

Amúgy ha bontják a ponyvát behúzott függönnyel, a kollegák odabasznak egyet még manapság is, mikor nincsen plomba a szigetre se, ha nem vámos helyről jön a cucc.

Ja, az indulásidőm akkor van, mikor megkaom a felraót és a spnikat rendezem, de azért úgy, hogy a tilalom előtt odaérjek a pihenőre. ami amúgy cirka kilenc óra, egy megszakítással Welsnél a körforgalomban, ahol a kibaszott török pitás van. Remélem nem várod, hogy még be is írjam az órát ezek után!
És oks fiú zárja a rekeszt és nem alszik bundeszen a szigeten, hogy még tudj valamit. Remélem, a wabis cimboráid megmondták miért.

Amúgy nem volt nehéz összegúglizni két megbeszélés közt, miközben azon gondolkodtam, hogy a kerekseggűt, vagy a nagycsöcsűt részesítsem illő figyelemben az ebédidőben, a paprikáskrumpli majszolása közben, amit a földeken kapirgáló nyomor-magyarországi napszámosok által kapált burgonya fedőnevű, gyanús anyagból készítettek a rabszolgáim.
Kigondoltam Diplomácia 2012.01.04 13:49:00
Diplomáciának azt az eseménysort hívjuk, melynek során úgy mondunk el dolgokat másnak, hogy azt sem ő nem bánja meg, sem mi nem bánjuk meg később, mégis eredményt érünk el vele. Vegyünk egy egyszerű példát: hatan dolgoznak egy irodában, öten jól öltöznek, elalvás előtt…..
Kigondoltam Új év 2011.12.31 10:50:00
Sokan azt hiszik ez majd más lesz mert új. Ez kurvára nincs így. Be kell járatni mint egy fazekat vagy egy nőt, de mire addigra már épp itt a vége. Ti ne essetek hibába. Nyilván nem büdösnek vagy tominak beszélek mert azoknak mindegy. Nagyon fontos, hogy ne igyatok. ..
Amint az már a címből is kitűnik, ma a paradoxon témakörét járjuk körbe méltó alapossággal. Ugyan sokkal könnyebb dolgom lenne, ha akár az angol konyhaművészet, vagy más kitűnő, tudományos blogok kapcsán közelíteném meg a kérdést, de ez a téma bizony megéri a…..
Öröm nézni, ahogyan vagyonunk szaporodik, folyamatosan gazdagodunk és zsírosodunk, dől a pénz a zsebünkbe. Most éppen a magánnyugdíjpénztárok utalásai tesznek minket boldoggá: több millió polgár kapja meg a napokban a reálhozamot és mellette a halálig tartó…..
Tuskó Hopkins-gambling az élet-aki iszik, vezessen 2011.08.03 01:57:16
@"the dragon": Te nem ismered Micit. Az lesz az első reakciója, hogy olyan vagyok, mint az alkesz cimboráim és mindig csak a magyarázkodás. aztán meg úgysem hiszi el, hogy gúgli nélkül tudnám, ki is ez a Luther. Gondolom, valami díler lehet az újak közül, aki drága pénzért ad olcsó álmokat - lásd Magyarország vezérigazgatója.
Ütni meg ütném, de sajna törik, meg hát szívemcsücske is. Én már csak ilyen szentimentális kamionos vagyok, ha nem iszom eleget.

De azért értékelem a cimborális ötletet.
Tuskó Hopkins-gambling az élet-aki iszik, vezessen 2011.08.03 11:26:28
@"the dragon": Csak vigyázz azzal a palacsintával, csintalan asszony az, sosem tudhatod, ki rakta bele a tölteléket.
Hogy mered bírálni szegény vezérünket! Szívét lelkét, meg közvetett támogatását is belerakta, hogy a magyaroknak eljöjjön a kánaán negyven év múlva. Ott fog állni mindenki az új világ kapujában, de belépni csak az érdemesek fognak!
Mi meg addig gyúrunk vazze.
Tuskó Hopkins-gambling az élet-aki iszik, vezessen 2011.08.03 13:11:33
@"the dragon": Megtisztelő, hogy meteorológusnak nézel, pedig csak a nagy csöcsöket és a rumot szeretem.
 Az éjszaka a pihenés és a regenerálódás ideje. A természet elcsitul, az utcák kihaltak. A munkában megfáradt férfi laza gumírozású, jól szellőző pamutalsót ölt és a jól megérdemelt alvás reményében végignyújtózik a hitvesi ágyon.Valamely furcsa,…..
Tuskó Hopkins-gambling az élet-aki iszik, vezessen 2011.03.01 17:05:21
@Krajcs: A sógorasszony csinálja ezt előszeretettel, mióta majdnem lebuktunk, mikor a faszija idő előtt jött haza hajnalban. Akkor azt kamuzta, melege volt, azért meztelen, s azóta következetesen pucéran megy ágyba. Aludni is.

A férfi meg had horkoljon! Nehogy már álmában is szabályozni akarják a libák az életmódját! Kurva élet!
Tuskó Hopkins-gambling az élet-aki iszik, vezessen 2011.03.02 19:20:36
@Nina Skye: Intézkedem! (kurvakibaszottbloghu)
Kigondoltam Mahagóni 2011.01.15 08:00:00
A mahagóni egy szép faszerkezetű és színű bútorfa, valahonnan Közép Amerikából. Aki nagy ember lesz, és sikeres, előbb-utóbb mahagóni íróasztalt kap és vezetői irodaszéket.Egy mahagóni mögött ülve a világ és a többi ember másképp néz ki: egyértelmű lesz, hogy mindenki…..
 britből fordította Frick László Emlékzenekar Szerzők: Abby B. Lenhard Glasgow University, Rebecca Wutkovitch Durham City University   A két jelentős brit tudósnő 50 év kutatási eredményeit összegzi zseniálisan két gépelt oldalnyi terjedelemben, aminek kivonatát itt a…..
Tuskó Hopkins-gambling az élet-aki iszik, vezessen 2011.01.14 01:53:24
@Frick László Emlékzenekar: Istenuccse, mintha a Micit hallanám, felét se értem, de biztos jogász vagy te is. Mindenesetre igazságod van, mivel őt is a vadregény győzte meg, hogy gyűrű helyett néha csuklón hordott vasakból is lehet öltönyös romantika, meg hogy kódor sittes is lehet ember, akkor is, ha
mellébeszél, pedig van ám ott is ujjérzékenység, igaz ő is cizellálja annyira, hogy lapos és lekerekített sarkú műanyaglapok csaljanak a szemébe párát.
Tuskó Hopkins-gambling az élet-aki iszik, vezessen 2011.01.14 02:26:02
@Panther_V: Szemedbe ment a pára neked is. A fogai közé meg simán, mert átgondolva az itt megejtett 2011/01/07/nok_helyzete_az_uj_rendben
első lényegi kijelentést, azt kell mondanom, hogy a tapasztalat mást mutat!
A szájuk a legfontosabb, mert amíg be van tömve, addig ugye nem beszélnek, de a nyelvük mozoghat. A nemzet pedig nyelvében él!
Kigondoltam Nácik 2011.01.08 08:01:00
A szóról sokaknak azonnal a németek jutnak eszébe, oktalanul mert a leginkább nácik a történelemben az osztrákok voltak. Ha a szó értelmét boncolgatjuk: nemzeti szocialista akkor Milosevics képe is felderenghet  bennünk, de Ceauşescu se áll távol a témától. Nagyon nehéz…..
Tuskó Hopkins-gambling az élet-aki iszik, vezessen 2011.01.08 16:21:03
@büdösmackó: főleg! már csak az hiányzik, hogy a pénteki programomból pogrom legyen!
Tuskó Hopkins-gambling az élet-aki iszik, vezessen 2011.01.14 02:09:23
@Panther_V: Mindegy! Csatlakozni kívánok, kezdetben mint al-koholista, a vezér után a másodiknak, aki szopatja a lelkes női agitátorokat.
„Raktár, iroda, tárgyaló, minden megvolt. Ezekre az akciókra csak este kerülhetett sor, nappal nem is mertünk szóba állni egymással” - egy kis munkahelyi szex következik: az eleinte leszbikusnak vélt hölgy hetero beállítottságát bizonyítandó, magára rántja az új…..
Tuskó Hopkins-gambling az élet-aki iszik, vezessen 2011.01.11 10:41:20
@Dr. Jula Watson: simán jó a túlórában. fizetett szex! :D
Természetesen ezt is a kigondoltamnak köszönheti a magyar blogélet, mert a jövőnket kockára téve ki mertük mondani anno, hogy szar a blogmotor!Szerinted mi történt?!  feedback surveys..
Tuskó Hopkins-gambling az élet-aki iszik, vezessen 2010.11.21 11:18:10
@Levéltáros: akkor itt a vég: hti.kando.hu/
Kigondoltam Történelem 2010.11.12 09:55:00
A történelem az, amikor néhány, öltönyös fickó (továbbiakban: történész) színes fantáziavilágát tényként közli, és ezt a többiek elhiszik nekik. Szemléltető ábránkon is jól látszik, hogy ez általában teljesen felöltözött férfiakat és félmeztelen nőket…..
Kigondoltam Marmonkanna 2010.11.05 00:06:00
Illékony anyagok, leginkább üzemanyagok tárolására használt tárgy. Régen minden magára adó Wartburgos tartott egyet a csomagtartójában. Megjegyzem régen nem volt ennyi benzinkút.Örülhetett a nép, ha kapott üzemanyagot, nemhogy kéztörlőt meg ablakmosót. Bámultak is a…..
"Hát igen, igen, ma is szomorú hírek történtek."Komáromi ezredes úr, Kékfény, Magyar TelevízióA Honi (mostanság így, nagy kezdőbetűvel, jelző léte ellenére) médiákok nem polgárbarát műsort sugároznak. Az amúgy látszólag cél és értelem nélküli…..
Az ugur szittya őseinktől örökölt génjeink alapján mi a földimalacoktól leszármazott szíriuszról érkezett egyedülálló tehetségű, földönkívüli géneket a mai napig hordozó egyedi nemzet vagyunk ezen a kibaszott kurva sárgolyón, hejj!Hogy baszná szájba a sok gond, meg baj…..
Tuskó Hopkins-gambling az élet-aki iszik, vezessen 2010.10.21 09:56:36
@leginkább tejből: Pedig a fasz végén a második legértelmesebb dolog a pina. (az első a vákuum) Ebből következik, hogy a lyukat be kell tömni, bármi áron, vagy kitölteni hasznos dolgokkal, különben a földalatti mozgalom felüti a fejét és lássuk be, olyan lyukat tömni, ami már foglalt, nem a legfelemelőbb érzés.
Valami olyan, mint tele gyomorral bebaszni: nehéz és fáradságos pazarlása a javaknak.
Kigondoltam Iszappakolás 2010.10.12 08:08:00
Vendégposzt - Tuskó Hopkins g.a.é.a.i.v külsős kutatónktól Egészségmegőrzés a téli hónapokban is! Az iszappakolás jó dolog. Régóta ismerik, már a Tenkes kapitánya is elvitte iszapot pakolni Eberstein Eckbert ezredest az ötödik részben, hogy aztán jól megtréfálja. Az…..
Tuskó Hopkins-gambling az élet-aki iszik, vezessen 2010.10.12 19:14:10
@Panther_V: Ebben van valami. A szabad szemlélődés alkotmányos jogától fosztanak meg bennünk. Sárba tiporják vele a férfiasságot, de ezt nem hagyjuk annyiban! Le a farmerral!
Tuskó Hopkins-gambling az élet-aki iszik, vezessen 2010.10.12 19:27:58
@Nina Skye: Maximum 500-at adok! Dollárban. Ne alkudozz, dolgozz meg érte!
Tuskó Hopkins-gambling az élet-aki iszik, vezessen 2010.10.12 19:33:57
@Panther_V: Speciel ismerek egy Szonyát, jó bula, olcsó is, meg készséges. Sosem jár farmerban, mert azt mondja, megkönnyíti a célzási pontosság növelését.
Dr. Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszter utasítása az Országleltár elkészítésére vonatkozóan biztosítja számunkra a megfelelő reprezentációs lehetőséget a magyar tudományos életben és a médiában, végre elfoglalhatjuk a minket megillető helyet az ország térképén.A…..
Tuskó Hopkins-gambling az élet-aki iszik, vezessen 2010.09.27 22:56:03
@Levéltáros: Velem lehet tárgyalni. Legyen egy kamionnyi Nokia-doboz, így @bogancs: sem reklamálhat, mert jut is, marad is.

@Friedmann Juci: Ezt a Lujzát is szervezd be és akkor te leszel a madám.
Tuskó Hopkins-gambling az élet-aki iszik, vezessen 2010.09.27 23:04:56
@Friedmann Juci: Proszit! Levéltáros kapjon kedvezményt, de csak addig, amíg nyélbe nem ütjük a bizniszt. Utána ugyanúgy tejel ő is.
Tuskó Hopkins-gambling az élet-aki iszik, vezessen 2010.09.27 23:15:09
@Baszom: Gondolom, nem vadászol. Otthon viszont nem tiprom sárba a családi erőszak szentségét!
Kigondoltam Főzősó 2010.09.24 04:32:00
Azt a sót értjük alatta, amit főzéshez használunk. A kutatói körünk nem javasolja használni a finomított (kicsi, golyószerű izékből álló) verziót, ami bár jódozott (strummások/golyvások fokhagymája - ez nem az apró gluteus maximusukra utal), de teljességgel…..
Tuskó Hopkins-gambling az élet-aki iszik, vezessen 2010.09.24 15:00:10
@LucecitaGonzales: Arra gondolsz, hogy az asztali só, az, mikor a pultoslány úgy bebaszik, hogy kánkánt táncol az asztalon, a nagyszemű tengerinél a sellőlány rebegteti pilláival a brifkó tartalmát a habokba, a jódozott verzió meg talán a balesetin ápoláskor a nővérke szemében látott, de soha nem tejesített ígéret.
Félálomban, gyomorfájással nehéz farkat verni...   Helen vs. Teddy rovatunk következik: Valami kaja nem tetszett a gyomromnak, ágyba is kívánkoztam. Szinte már aludtam, amikor is Teddy - aki mellettem ejtőzött az ágyban - szólt, hogy ha már ismét ilyen intim közelségbe…..
Kigondoltam KRESZ módosítás 2011 2010.09.16 07:07:00
A Kigondoltam! közlekedéstechnikai tagozata a kormány felkérésére elkészítette a KRESZ 2011-es módosítási tervezetét. A módosítások figyelembe veszik a megváltozott közlekedési kultúrát, igazodnak a korszerű európai normákhoz és a hazai gyakorlathoz úgy, hogy növelik a…..
Tuskó Hopkins-gambling az élet-aki iszik, vezessen 2010.09.16 22:31:01
@MacChicken: Igazítsuk a szabályokat... Én még bevezetném a gallytörő* kötelező használatát a prémiumkategórián. Valójában a fedélzeti géppuskát is felszereltetném a zökkenőmentesebb haladás érdekében, de a hatóságok kicsit nehezen értik meg a célszerűséget. Azt hiszik viccből van olyan. Komolytalan banda.
*a véradást is elősegíti, főként a kétkerekűeknél, meg a háromlábúaknál
Kigondoltam Takony 2010.09.15 09:15:00
Ahogy beköszönt az õsz, beköszönt a takonyszezon, aminek valószínüleg a papírzsebkendõgyárak örülnek csak. Pedig a takony pompás dolgokra rendeltetett.De mi is a takony?Orrszósz, fika, cicakaka, hogy csak a legpopulárisabb megnevezéseket sorakoztassam fel a felvilágosult urbanista…..
Kigondoltam Papás-mamás 2010.09.08 08:35:00
A kultúra ilyentén fokú fejlődésével a népi játékok közül a papás-mamás teljesen kiment a divatból.Az alábbi gyűjtésem több, mint 30 éves :ANYA  Naa, haggyá má hűűjjee, nem érted, hogy fáj a fejem? APA:  Na, mucili! ANYA: Ha mégegyszer mucilizol,…..
Bele a közepébe, mert sietek. Ez itt most tömény tudomány lesz, szórakozásnak helye nincs.Blake & Mouton vezetői rács modelljét mutatom be, és a Kigondoltam egyes tudósait helyezem el a rácson (nem mögé). Minden tudósunk vezető, hiszen szakterületének legkiválóbbika, és egy…..
-melyet bár rendkívülien todományosmélységben, de a valóság talajától túl magasra rugaszkodva hordott össze ittkolléga prf. Dr Leginkább Tejből. Rövid, ám megsemmisítő mondolatomban a nőigondolkodásnak az evolúció során kialakult digitálisan működő kettősszervére…..