Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Slapshot

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Március végén jelent meg a Pannonia Allstars Ska Orchestra Lovemonster című nagylemeze, amin a dal is szerepel, amire most klipet készített a skazenekar, és aminek most itt a Lángoló Gitárokon van a premierje. A PASO az Elhagytam magam dalszövegéhez illő, laza, nyári hangulatú…..
Az Újpesti TE nehéz helyzetben levő csapatának próbál segítséget nyújtani az a szurkolói kezdeményezés, amely mindenkit a Megyeri útra hív. A rivális csapatok szurkolótáborai közös meccsnézéssel próbálják meg segíteni az anyagi gondokkal küszködő szakosztályt. Dömötör…..
Második mérkőzését is elvesztette a Dab.Docler a Kontinentális Kupa maribori fordulójában. Kiss Ákos 4 perc 26 másodpercet tölthetett a csapatban, ennyi idő alatt szedett össze 24 percnyi büntetést, csapata pedig második kiállításából egygólos hátrányt. Valószínűleg…..
Továbbra is hat pont előnnyel vezeti a Mol Liga-tabellát a HSC Csíkszereda. A székelyek a Ferencvárost győzték le viszonylag simán, a 7-2 hét góljából Jozef Hruby és Nagy László kettőt-kettőt vállalt. A Miskolc ma szabadnapos volt, így csak a Dab.Docler tarthatta úgy-ahogy a…..
Slapshot 2010.10.17 21:19:37
@Spigott: ismerem ezt a mondást, szomorú, hogy ebből idézel, lenézve a másik csapatot. Nem láttam a meccset, csak a jegyzőkönyvet néztem meg. Tény, hogy a kisvolán 3x vezetett, a dab góljait pedig a légiósok lőtték.
"Törvényszerű volt, hogy előbb-utóbb utolér a sors, egy szavam nem lehet, legutóbb tíz éve voltam hasonló helyzetben, akkor a szemem sérült meg" – mondta blogunknak Hoffmann Attila, akinek az UTE elleni pénteki mérkőzésen két helyen eltört az állkapcsa. Az…..
Slapshot 2010.09.28 15:27:23
@Hockey_Fan: Szerintem is jól láttad, egy gyors odacsapás volt Tolnaitól. Viszont a 10-es számú Borsos Attila szerintem tisztán látta az esetet, és mintha a vidón is ezt mutatná valakinek, hogyan történt. Meg kellene kérdezni.
A vasárnapi Mol Liga-forduló első találkozóján a Brassó és a Miskolc a középső harmadban 14 perc alatt lerendezte a gólgyártást, a hazaiak nyertek 3-1-re. A HSC Csíkszereda 10-0-val küldte haza a Brassóban győztes Fehérvár-farmot, Sikorcin és Virág Csanád elemében volt,…..
"Jégkorongozni és kapusedzősködni is szeretnék, de a sportmenedzsmenttel kapcsolatos tanulmányaimat és gyakorlati ismereteimet is bővíteni fogom" – mondta blogunknak a 27 éves kapus, aki három szerepkörben is ki szeretné magát próbálni a tengerentúlon. Az UTE kapusa…..
Slapshot 2010.07.27 09:24:20
@Stommy: Ők mennek Quebec-be, te is mehetnél valahova....Belőlük még lehet valaki, belőled is, pl. egy megkeseredett rosszindulató fórumozgató. Hajrá gyerekek, dolgozzatok keményen, és a siker is jönni fog!
Slapshot 2010.07.27 13:49:11
@Stommy: Bocsi elragadott a hév, olvasom a pozitív hozzászólásokat, erre Te lehúzod Őt. Valóban nem így kellene reagálnom, de egyszerűen nem értem miért nem lehet annak örülni egy kicsit, hogy valaki elmegy tanulni, minden pici lépés a mi kis hokiközösségünket viszi előbbre. Amúgy tényleg hülyeség volt, hogy én is személyeskedtem. Ez nem ide való.
Budapest egyetlen dupla pályás jégcsarnokát július 12-től Jégpalotának hívják. A 2003-ban Astra Zeneca Jégcsarnok néven épült létesítmény neve volt már Budapesti Koriközpont is, két hete még Icecenternek hívták. A jégcsarnok két éve magánkézben van, a névváltozás…..
Két korábbi válogatott csatár érkezett a Ferencvároshoz, értesült az Üllői út 129. A 30 éves Kiss Gábor egyéves újpesti kitérő után írt alá a zöld-fehérekhez. A 34 éves Sándor Szilárd négy év szünetet követően térhet vissza, de vele még csak tárgyal az FTC. Hír még…..
Farkas lesz a 2011-es A csoportos világbajnokság kabalafigurája. A neve még nem ismert, a szervezők várják az ötleteket, utána lehet majd szavazni is. A farkas tipikus szlovák állat, az erdőkre és a természetre emlékeztet bennünket, mondta a figura bemutatásakor Igor Nemecek, a…..
Slapshot 2010.04.07 16:55:30
Hegyekben állnak a fegyelmi büntetések a mai két mérkőzést követően, amelyen két kérdés eldőlt, nevezetesen az, hogy az Újpest nem kerülhet a rájátszásba, nem végezhet érmes helyen a bajnokságban, és hogy a Dab és a Vasas végez a középszakasz első két helyén. A…..
Slapshot 2010.03.04 09:20:53
@check: Szia, Te is tudod, hogy kisebbségre utaló szó, csak egyszer hangzott el, és azonnal le lett állítva, az illető. A másik pedig, hogy érted, hogy a fiatal lányokból álló szabadcsapat módszeresen belekötött mindenkibe??? Összerúzsozták őket? Mi történt? Ha rosszul játszik a csapat akkor minden baj, ha jól akkor semmi nem számít. Én is voltam így pl a az emlékezetes 0-7-nél, akkor is az egyik újvárosi szurkoló tüsszentett egy hangosat, ezen teljesen kiborultam :))))
Elkészült a májusi németországi világbajnokság hivatalos dala és videóklipje, meglepetés van benne. A Scooter-mű készítőit annyira elkápráztathatta a magyar csapat és pláne a szurkolótábor a tavalyi svájci tornán, hogy telerakták velünk a filmet. Szupertől Tokajin,…..
Slapshot 2010.02.26 11:30:49
@Von Siebenbuergen: Ebben a dalban nem a refrén a lényeg, hanem a szinti dallam, simán bejátszató lenne meccseken is. Nagyon kemények vagyunk benne, engem is kiráz a hideg!!!
Tényleg minden idők legizgalmasabb bajnoksága zajlik éppen az OB I. középszakaszában, bár amikor többször is azt írtuk, bárki legyőzhet bárkit, arra azért magunk sem gondoltunk, hogy a Miskolc két nap alatt kétszer is elkaphatja a Mol Liga-győztes Vasas Bp. Starst. A…..
Slapshot 2010.02.18 13:31:12
@zebi : Egri Isván a stars nem sprotszerű nyilatkozatairól beszél. Hol lehet ezeket megnézni? Van valami link valakinek?
Slapshot 2010.02.18 18:56:44
@zebi : Nézd meg a fejét, látszik, hogy teljesen kész van azon a videón, látszik hogy nem könnyű ellenfél volt a Miskolc. Mindenki mást hall ki ebből a felvételből, én pl. azt, hogy mindegyik csapatot komolyan kell venni. A szerdai mérkőzés után pedig külön jó ahogy a válogatott csapattársaira mondja, hogy a fáradság csak kifogás, ebből nem élünk meg. Ez a két nap tényleg a Miskolcé gratulálok a sikerükhöz!
Nem sikerült hazai pályán nyernie a megerősödött Újpestnek. Dubek ügye rendeződött, már magyarként léphetett pályára, így a szezonban először Pék György teljes négy sort nevezhetett. Helyszíni emberünk beszámolója szerint a jó iramú mérkőzésen az Újpest játszott enyhe…..
Peterdi Imre az utóbbi időben keveset játszott a Fehérvárban az EBEL-ben, nem meglepő, hogy váltott. Nagyon úgy tűnik, Berta Ákos augusztus óta húzodó átigazolási ügyének végére is pont került. Ennaffati Omar és három erősnek tűnő idegenlégiós után tehát két…..
Slapshot 2010.02.02 10:13:27
@Nyuszí O_o: ez a DAB már nem az a DAB. Ott voltam a 0-7-es meccsen is, akkor azt mondtam ezeket a fiúkat nem lehet lekorizin, úgy száguldottak, hogy az hihetetlen. Hiába kaptunk ki(ezzel elárultam kinek szurkolok) akkor is azt mondtam, hogy egy jó, látványos meccs volt. Most viszont az öreg Kangyal is úgy korizhatott a kapu felé, hogy szerintem még néha Ő sem hitte el.
Azt pedig azoknak üzenem akik lenézik a kort, (sajnos erre is van példa itt a blogon )hogy 19-20 évesen, főleg ha az ember sportoló nem különösen nagy művészet gyorsnak lenni. Próbáld meg mindezt 40 évesen. Ehhez kell a kitartó, kemény munka. Összegezve : Kemény f...al nem művészet b...ni, úgy mindenki tud :) Ugyanez puhával már művészet :))) Tisztelet a nagy öregeknek :)
Egy rendkívül jól sikerült második harmaddal és végig okos, taktikus játékkal abszolút megérdemelten nyerte meg a Mol Liga fináléját az elődöntőben a favorit Dab.Docleren túllépett Vasas Budapest Stars. A mérkőzés elején az Újpesti TE szerezte meg a vezetést Dubek révén,…..
Slapshot 2010.01.25 00:28:44
A Vasas Bp. Stars keddi győzelmével bebiztosította helyét a Mol Liga jövő hét végi négyes döntőjében. Eldőlt az is, hogy a Dab.Docler és az UTE külön ágon versenyez az elődöntőben. Az OB I.-ben azonban még szinte bármi előfordulhat, a bónuszpontokért folytatott verseny…..
Slapshot 2010.01.13 16:56:52
@Uteapu: Hát persze, hogy szívesebben láttad volna a zöldeket, a kupában ellenük elért komoly győzelmetek után ez csak természetes :)