Regisztráció Blogot indítok
Adatok
HACCPi Corai Döglésű Rágcsáló

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A 9 és fél randi című borzalomban is szerepel a Lovebox, a film legerősebb szponzora talán. Levélírónk életében hasonlóan fontos szerepet tölt be, mivel 2-3 nőt tud így egyszerre futtatni. A projektmenedzserek legjobbika bölcsész génekkel érkezett a párkapcsolati…..
Subba Szanyi Sándort a tévébe! 2008.02.21 11:27:09
Semmi kétség: elképesztő időutazásban részesít minket az alábbi reklámszpot. A nyolcvanas évek legjobb reklámjai idéződnek fel bennünk, legszívesebben előkapnánk egy tubus Fabulont és... Szanyi Sándor vállalkozó (Árnyékolástechnika, Műanyag nyílászárók gyártása,…..
hángörienidiocc Feketemágia? 2008.02.20 16:10:00
Ezen az oldalon egy varázsgömb található. Képes arra, hogy a gondolataidban olvasson.Gondolj egy kétjegyű számra, majd abból a számból vond ki a számjegyek összegét. (Vagyis, ha 85-re gondolsz, akkor 85-13). Ezután keresd ki a jobboldali táblázatból a számhoz tartozó szimbólumot…..
autózz! Hová lett a becsület? 2008.02.21 07:36:00
Minden éremnek két oldala van. Közhely és épp ezért van benne igazság. Ha bunkók velünk -főleg ha indokolatlanul- mi is azok vagyunk. Ez az általános reakció. Csak kérdés, hogy ez hová vezet és mit lehet tenni ellene. Egy budapesti főtörzsőrmester már beszámolt…..
Minden ember életében eljön a nagy koppanás ideje, amikor a szerelem ejti. De az roppant kínos, hogy egy olyan csávó volt az est nyertese, aki mezei virággal csajozik. Az ilyet ütni kell. Ez a tanulság.Sziasztok!Hát csak egy pofáraesésről lenne szó, olyan igazi lúzer módon. Eltelt…..
"Egy mávos alkesz hozta tegnap a videó presszóba" - írta le Sixx, üdítően szomjasgyörgyös modorban, a fenti, titokzatos értemű, nagy jóindulattal backdoor kommunikációnak is minősíthető üzenet történetét. Ha a tömegben van mávos származású olvasó, kérjük…..
Szakítani látszólag nagyon egyszerű: hello-hello, te jobbra, ő balra. Hogy ez hogyan tud elfajulni addig, hogy a sztoriban fontos szerepet játsszon a büntető törvénykönyv 2007. decemberi módosítása, ahhoz egyrészt kell, hogy az egyik szereplő ügyvéd legyen, a másik meg nem…..
Kevés bunkóbb dolog van annál, mint egy embertársunk halálával szórakozni, így a Hét Faszkalapja díjat méltán kiérdemelheti John Gibson, a FOX News rádió egyik műsorvezetője, aki tegnapi műsorában jól elszórakozott szerencsétlen Ledger halálán. A linken meghallgatható…..
A Homár még nem hallott olyan vásárlási utalványról, ami 60 nap után lrjár, mint, amilyennel Cin találkozott a Corában, de ez nem jelenti azt, hogy ne lehetne ilyen: 2006. októberében vásároltam a budakalászi Corában egy elektromos kütyüt. A csomagolás alapján elhittem, hogy egy…..
Vannak olyan betegségek, melyek úgy jönnek létre, hogy a sejtosztódásban zavar keletkezik és nem megfelelő számú kromoszóma kerül az utódsejtekbe. Legegyszerűbb ezt képen szemléltetni. A meiózisnak nevezett folyamat során a kromoszómák megduplázódnak, majd az azonos párok…..
Aki az Interspar előtti grillcsirkésnél vásárol, szaglásszon, mint Semjén Zsolt a dancehallfesztiválon. Vagy úgy jár, mint gerard, akinél létra volt, ezért rohadt csirkét vett. Büdös részletek a hajtás után. Kedves Homár! Igen gyakran tévedek be a blogotokra, és gyakran…..
HACCPi Corai Döglésű Rágcsáló 2007.06.30 00:50:15
Délután jászkeszegre megyünk wobblerrel, aztán meg focizni, Homár Borisz (5) egy délután megtanult bringázni, az élet gyönyörű amitől úgy elandalodtunk, hogy mi mást találhattunk volna véletlenül, mint a Karen Ann Fishing Charters nevű horgásztató cég reklámfilmjét, amit a…..
A Homár nem teljesen érti, Eszter miért akadt ki azon, hogy a Decathlonban 3 hétre vállalták volna 2 darab csavar pótlását a bringáján, a lényeg, hogy ezért Újpestről elvitte Dunakesziig, szal nagyon lelkes lehet. Később levitte "helyi srácokhoz", akiknél az is…..
A csatornába dobott és ott gyilkossá vált aligátorok mintájára csak rövid idő kérdése, hogy a magyarországi hipermarketekben tenyésző állatfajok környezetükhöz extrém módon alkalmazkodó, gyilkos mutánsokat neveljenek ki. Először ilyennek néztük a Zoltán által beküldött…..
A kiskereskedelem Kohlhaas Mihályainak és Mihálynéinak korában élünk. KT elképesztő igazságkereső hadjáratba kezdet a „Sibrik Miklóson lévő” Penny Marketben, hogy visszaszerezze romlott olasz édességének az árát. Az semmi, hogy nem kapott pénzt, de a végső szívás…..
A hétvégén indult új reménységünk – mármint hogy nem a miénk tulajdonilag, hanem reménykedünk, hogy jó kis blog lesz – szóval elindult a BKV figyelő! az ígéretes „Ez így nem mehet tovább...” alcímmel A blog első posztja egy metrópótlóbusz-teszt, aztán…..
HACCPi Corai Döglésű Rágcsáló 2007.06.18 09:58:57
Az adrants-en találtuk. A hirdetések, a Bedandbreakfast munkái, török színes magazinokban jelentek meg a vadászidény kezdetén. Nem vágott földhöz, de aranyos, a Haribo meg van annyira központi dolog az életünkben, hogy gondolkodás nélkül posztoljuk. ..