Regisztráció Blogot indítok
Adatok
olduser

0 bejegyzést írt és 82 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megfogadtam, hogy nem foglalkozom Kertész Ákos amerikai Népszavában megjelent nyílt levelével – a nyílt levelekről általában is elmondtam már lesújtó véleményem. A legfőbb okom erre az volt, hogy a közélet ezen a szinten, pontosabban egy bizonyos szint alatt nem érdekel. Az…..
olduser 2011.09.15 12:59:58
@egerészölyv: Egyre inkább az a véleményem, hogy bennünket, magyarokat illetőleg Landeszmann rabbi úrnak ott a 90-es évek elején, sajnos igaza volt. No meg Kertész Ákosnak is. Írta itt már valaki, hogy senkinek sincs kifogása a levél tartalma ellen, csak a csomagolás ellen. Lehet, tévedtem és el tudjuk ismerni, hogy mi magyarok dalolva küldtük őket Auschwitzba, de előtte meg munkaszolgálatra és előtte meg hoztunk pár zsidóellenes törvényt, elsőkként Európában?
olduser 2011.09.15 13:39:14
@popocatepetl: valóban lehetséges, hogy valaki annyira hülye, hogy nem érti, hogy nem speciel rá gondoltam, hanem úgy általában a nemzetre?
olduser 2011.09.15 15:01:53
@egerészölyv: én viszont meglátásaik ellen enm tiltakozom magyar létemre, hanem elfogadom azokat, hisz ez az igazság. Vagy nem?
Előzmény: 5 trollhárító a külhoni szavazók védelmében A Serbia Insajd második Vajdaság Insajd különszáma – mert mi hiszünk az autonómiában!   „Nem bírtam végigolvasni, annyira undorítóan pofátlan, gyomorforgató stílusú, tipikus szerbmagyar okádmány.Pont…..
olduser 2011.05.06 13:12:12
@Styxx: azért úgy tőnik nekem, hogy Kuncze Gábornak igaza volt, valóban nincs állampolgárság light, hisz ezek most még a szavazati jogot is készülnek megadni, pedig még egy éve arról volt szó, hogy nem dehogy adják meg. Amúgy teszik a poszt.
Még annyit tennék hozzá az előbbi posztodhoz, hogy mondjuk Orbán Viktor a jóakaratát bizonyítandó adhatna egy kis lét a szabadkai zsinagóga felújításához, hisz a magyar szecesszió remekműve. Talán nem a Népkör épületére kellett volna Makovecz tetőt ráépíteni. Igaz, nem tudom, hogy erre Orbánék adták-e a pénzt.
Továbbá, ha én román politikus lennék, kifejezetten harcolnék az ellen, hogy az egy tömbben élő székelyföldi magyarság miután tömegesen felvette a magyar állampolgárságot bármiféle autonómiát kapjon. Idegen állam polgárainak autonómiát? Ajd' molim te...
A tilalom helyes, de csak akkor leszünk igazságosak a dohányosokkal, ha módszeresen szankcionáljuk az egyéb súlyosan egészségtelen termékeket is. Egy fideszes törvényjavaslat szerint júniustól tilos lesz dohányozni az összes aluljáróban és a tömegközlekedési eszközök…..
Milyen tészta van a tányérodon? Ha nem vagy az olasz konyha szakértője bizony bajban lehetsz, ha olaszországi látogatásod során eléd tesznek egy tál tésztát. Persze nem az evéssel csak a felismeréssel! Az olasz tészta története több mint 2000 évvel ezelőtt kezdődött, ma is…..
olduser 2011.02.10 08:14:12
@OkoskaTo:rp: a baj az, hogy egyesek ebben az országban el is hiszik, hogy nem értenek a tésztához az olaszok. Bezzeg a rántott panír... majonézzel és tejföllel... Az igen!
ProgBlog Értéktelen évek 2011.02.08 08:37:00
 Tisztelt Miniszterelnök úr! Túlzás lenne azt állítanom, hogy életem jobbra fordulásának bejelentését vártam az Ön tegnapi beszédétől, de arra nem gondoltam, hogy épp azokban az órákban, amikor Ön nyomja a sódert a semmiről, kapom éppen kézhez az új…..
olduser 2011.02.08 14:00:03
@francia999: grat. Jól csináltad!
olduser 2011.02.08 14:12:22
@magichorse: Amit írtál teljesen egyetértek. Csak én már rég nem szurkolok ennek az országnak.
olduser 2011.02.08 14:14:12
@magichorse: tetszik amit írtál, jól látod. Csak én már régóta nem szurkolok ennek az országnak, pont azért mert igaz amit írsz.
A Svéd Akadémia keddi hivatalos bejelentése szerint a 2011. évi irodalmi Nobel-díj jelöltjei közé került Dobrica Ćosić, ellentmondásos személyiségű közismert szerb író, politikus. Ha sikeresen átjut a különböző fordulókon (amire azért igen kevés esélye van), akkor Ivo…..
  A médiatörvényről szóló legerősebb kontentet vitán felül az MTV reggeli műsora és Betlen János szolgáltatja mostanában; Stumpf András is jelezte a Heti Válaszban nemrég, hogy BJ elég csúnyán porig alázta Fölkel Róbertet, az első Kossuth téri tünti szervezőjét, hogy…..
olduser 2011.02.02 13:50:41
@tintamin: Betlen nem fasza arc. Ő is felkészületlen, az undorító nyegleségével húzza fel az interjúalanyokat. Ezt a nőt sem hagyta egyszer sem nyugodtan elmondani a mondókáját (én az AI-t rühellem, de most egyetértek velük). Ez nem vall olyan emberre, akivel lehetne nyugodtan vitázni. Mindesetre, gratulálok Betlen Jánosnak, bebiztosította a pozícióját az m1-nél.
olduser 2011.02.02 13:51:21
@odamondó: ez így igaz.
Százezer bizony, ennyi maradt. Hárommillió pénztártagból ez nagyon kevés, az országnak pedig egy árva százaléka.   Egyiptom egy százaléka nyolcszázezer ember. Kedden körülbelül ennyi vette a fáradságot és felháborodást, hogy utcára menjen Mubarak ellen. Nyilván eszemben…..
olduser 2011.02.02 09:45:26
@play_off: hehehe, és el is hiszed, hogy minden úgy van, ahogy te mondod?
Wikileaks-kiszivárogtatások szerint a hágai Nemzetközi Törvényszék börtönében fogvatartott egykori jugoszláv diktátor a felesége, Mira Marković erős befolyása alatt állt.Tim Mcfadden, a Hollandiában székelő Nemzetközi Törvényszék fegyintézetének ír állampolgárságú…..
olduser 2011.01.28 12:10:23
@Styxx: mivel én itt, a világnak ezen a felén szocializálódtam, ezért nem értem a kérdésed. Jobban mondva, nem értem miért akadsz fönn ilyesmin. Hát nem holland vagy te, hanem Szabadkán lakott bánáti:-) Viszont az kiverte nálam a biztosítékot, hogy: "a kétezres évek elejéről, és Hollandiáról beszélünk, és nem mondjuk Magyarosrszágról és az ezerkilencszázötvenes évek elejéről."
Magyarországon az általad kifogásoltak még MOST 2011-ben is megtörténhetnek, nem kell az 50-es évekig visszamenni! Alászolgája...
olduser 2011.01.28 13:39:08
@Styxx: szerintem tévedsz, épp akkor jelentgetek, ha nincs napi szintű megélhetési gondom. Mert így nem rizikós, ha elbocsátanak, akkor kibírom addig amíg nem találok új munkát. Speciell én is jelentenék mondjuk Izraelnek, ingyér is, meg Németországnak is. Hja, különbözőek vagyunk. A vajdasági Magyar Nemzeti Tanács elnöke 5 nap nagradnót kapott a dan bezbednosti alkalmából a katonaságban. Szerinted kik kaptak egy ilyen tipikus belügyes ünnep alkalmából? Szerinted jelentett? Szerinted szüksége volt az 5 napra? Hmmm?:-))
 A magyar néplélek hajlamos borúlátóbban tekinteni saját helyzetére, mint amit a valóság egyébként megkövetelne. Erre a tényre az írástudók zöme is rátesz egy lapáttal, amikor folyamatosan farkast kiált az Orbán-kormány tevékenysége kapcsán. Pedig józanul megvizsgálva…..
1) Már a szocialisták idején sem szerettem, amikor az ellenzék a kormány gépjármű-beszerzésein lovagolt, meg luxuskormányozta a kabinetet, mert elfogadom, hogy ahogy a vállalati felsővezetők, úgy a politikusok segge alá is biztonságos és  elegáns, következésképpen drága…..
olduser 2011.01.28 11:50:42
@szamarhegy: hagyjuk már a te lustákat védő kijelentésed! EU elnökség? És ahhoz kell neki az angol felfrissítése? (ha tudtál egy nyelvet jól, akkor nem kell azt nyelvterületen frissítened, itt is megteszi egy jó tanár)Akkor miért nem az EU elnökség előtt frissítette fel a drágalátos Lázár spanod? Miért kell utolsó percre hagyni?
A West Balkán-tragédia áldozatainak hozzátartozói pert indítanak. Kár, hogy már most tudni: kártérítésre alig számíthatnak. (Fotó: Szigetváry Zsolt/MTI) Ahogy korábban megírtuk, felüdülés volt látni a rendőrség reakcióját a West Balkánban történt tragédia…..
A válasz attól függ, hogy ki teszi fel a kérdést. Lázár János is feltette a kérdést olyan embereknek, akiknek ad a véleményére, mikor új szolgálati autót keresett magának. Ezt válaszolták neki: Ez egy 5000 köbcentis V10-es motorral felszerelt, 450 lóerős Audi S8.…..
olduser 2011.01.25 13:18:56
@ezittenkéremmagyarország: van itt ennek az országban egyáltalán bárkinek tetszetős dolga kérem alássan?
olduser 2011.01.25 13:25:59
@Tibike15: teljesen igazad van és tudom, hogy ezen kívül más nem is fog kiderülni. A Fidesz-KDNP olyan tiszta mint a ma született bárány. Ezek itten kérem szánalmas erölködések.
Ki lőtt először, ki akarta először a háborút? Értelmetlen egy kérdés, amely ennek ellenére sokszor előfordul itt. A szerbekre mutogatnak sokan, mert ők olyanok. Soha nem volt még ez a téma. Mivel sokszor felmerül, magam is többször kerestem már az első lövést. Hiteles…..
olduser 2011.01.12 16:12:44
@bikmakk: Szégyellem, sose látogattam el a Virágházba, Tito sírjához.
olduser 2011.01.12 16:34:10
@bikmakk: hát sajnos nem fogom látni a csajod kezét, mert a céges net-en le van tiltva az oldal:-( Personal network storage miatt..
olduser 2011.01.17 09:50:42
@Maisie MacKenzie: Nem én voltam. Nem néznék meg ilyen jellegű bábelőadást, mert hidegen hagy a téma, ahogy a karácsony is. És nem azért mert a fogyasztói szeretetünnep, hanem mert itt Mo-n a karácsony a bezárkózás ünnepe, azért is van itt annyi öngyilkos ilyenkor. Nézd meg Szabadkán mennyire tele vannak olyankor a szórakozóhelyek és nem csak olyanokkal akik nem decemberben ünneplik a karácsonyt. Szerintem ez a normális hozzáállás. Otthon vacsora a családdal, utána pedig buliiii! És nem kell attól tartani, hogy amikor kilépsz a szórakozóhelyről valamelyik "hitében" sértett "keresztény" vizet zúdít a nyakadba fentről, mint az itt Budapesten már megtörtént.
Ma reggel volt szerencsém a Mokkában beszélgetni a médiatörvény elfogadása után kialakult helyzetről. Készülve még előző este erre a témára, megpróbáltam visszatekercselni a felháborodott külföldi vélemények történetét. Az új médiatörvényt az OGY december 20-ról…..
Nem jó a negatív kritika az országnak az uniós elnökség idején.Vajon ki mondta ezt a mondatot?a) Orbán Viktorb) Szijjártó Péterc) Schmitt PálA helyes válasz: egyik sem. Ki nem találja a kedves olvasó...Mesterházy Attila az MSZP elnöke -és most már kijelenthetjük haláli…..
olduser 2011.01.12 15:53:38
A commentcom úgy tudja, hogy január 17-én reggel Csűrös Csilla vezeti a Kossuth rádióban a 180 percet. Ebből a műsorból függesztették fel a médiatörvény ellen élő adásban egyperces hallgatással tiltakozó Mong Attila műsorvezetőt.Meg nem erősített információink szerint…..
olduser 2011.01.10 13:47:04
@Közöd????: teljesen igazat írtál. Szerintem jól megérezted, hogy ez a nő milyen.
Én az ilyen emberektől, mint ez a nő akiről a poszt szólt, félek.
olduser 2011.01.10 16:43:39
@lenoardo999: nem is az a baj, hogy az a nő hisz Istenben (erről nem vagyok meggyőződve), hanem az, hogy mivel fenyeget a honlapjáról. Az pedig nem valami keresztényi. Nemcsak nekem jut az eszembe, hogy simán kirobbantana 1 háborút (és nem is bánná).
Orbán Viktor alacsony, aminek Magyarország hasznát vehetné: ha valaki, hát ő megtanulhatta volna áltsuliban, hogy nagyobba belekötni más támogatása nélkül öngyilkos hülyeség. Mégis úgy tűnik, nem maradtak emlékei gyerekkorából.Európa hülyegyereke lettünk. A…..
olduser 2010.12.27 13:23:10
@gézukácska: 98 - 2002 az nem elég, hogy az emberek féljenek. Én speciel Milosevics első éveiben ismerkedtem a politikával ott lent délen, én sokkal fogékonyabb vagyok a jelekre az itteni embereknél, én minden rezdülésre figyelek, én tudtam, hogy baj lesz, de sokan azt hitték, hogy Orbán demokrata.
olduser 2010.12.27 13:36:44
@dedalon74: gratulálok! Te egy übertroll vagy, a Führerstaat majd megjutalmaz.
olduser 2010.12.27 14:01:24
@MA: szerintem nem nagyon.
Miért? 1./ Mert választott hazája Magyarország. 2./ Mert megtanult magyarul és úgy is ünnepli a sikereit.* 3./ Mert keményen megdolgozott azért, hogy mi magyarok büszkék legyünk rá. 4./ Mert az anyja szerb, az apja meg horvát, ennyi erővel simán aradi vértanú is lehetne, de ő…..
olduser 2010.12.10 09:12:30
@Styxx: te sem gondoltad volna, hogy egy ilyen ártatlan bejegyzéstől eldurran ezeknek a jóembereknek az agya, mi?:-)Nem tudom felfogni, hogy mit kell írni, hogy ne jöjjön ki belőlük az állat. Ezek rettenetesen komolyan vesznek mindent, iróniát nem értik. Menthetetlenek.
A hír: Szarházizta a szocialistákat egy jobbikos. (Vona holokausztiparról beszélt a parlamentben, az MSZP-s Bárándy rászólt, erre Pörzse bekiabált.) Egy mondatban: Na, ez az az ősmagyar intelligencia, amelynek parlamenti képviseletére olyan nagyon vártunk ’44 óta...
olduser 2010.11.09 16:39:34
@felvidéki istimester: minek nevezzük azt az embert, akinek volt pofája aláírni a kapitulációt az 1. világháborúban, aki nem emelte fel a szavát a numerus clausus majd a zsidótörvények ellen, továbbá kiadott x ezer zsidót a náciknak, hogy aztán Kamenyec Podolszkijban kivégezzék őket, továbbá képtelen volt időben kiugrani, majd még x százezer zsidó deportálását nem akadályozta meg, és akkora államférfi volt, hogy a saját fia elrablásával zsarolni lehetett?
olduser 2010.11.09 16:50:39
@jozicsenko:
1. naná, hogy elismertük, az akkoriakban még volt bűntudat
2. mesélj már, ki fizetett mit kinek?
3. nem a MÁV az első állami vasút akit beperelnek, csak a többiek bebizonyították, hogy nem önként és dalolva szállították az áldozatokat
4. asszem az lényegtelen, h mi volt a pénznem
5. igen, te magad is mondod, hogy muszáj volt nekik, akkor meg?
6. ez igaz, pedig ott lett volna a helye
7. látom, bedőltál a jobbos propagandának
8. nem kell kotródni, nekünk segíteni kell, hogy a belső ázsiaiak felszedjenek valami európai műveltséget...
olduser 2010.11.09 16:54:19
@farkamatvakarva: ú, te aztán most megmondtad a tutit, gratulálok, magyar!