Regisztráció Blogot indítok
Adatok
új nickkkk

71 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy 61 éves szexmunkás, Theresa Odega és négy társa ellen emeltek vádat az igosere-i bíróságon Nigériában, állítólagos prostitúció vádjával. A vádemelés szerdán törént. A többi vádlott az 58 éves Sandra Akomake, a 43 éves Roseline Jebba, a 40 éves Chika Okoro és a 33…..
Az egyévi politikai zavargásokat követő katonai puccs Thaiföld turista forgalmának nagyon betett, de az semmi lesz ahhoz képest, ha a katonai kormányzat javaslatát megvalósítják. Kormányzati vélemények szerint a turistáknak követő karszalagot kéne adni. Kobkarn Wattanavrangkul…..
A német Lufthansa légitársaság múlt hét csütörtökön a pilóták sztrájkjától bénult meg, most pedig a bíróság kényszerítette térdre abban a kérdésben, hogy a pilótáknak kötelező-e sapkát hordaniuk. A Szövetségi Munkaügyi Bíróság egy pilóta javára döntött, aki…..
Észak-Korea megverte Dél-Koreát női fociban az elődöntőn a 2014-es Ázsia Játékokon. A dél-koreai Szöul-bin betalált a hálóba a 11. percben, de aztán az északi Ri Je-dzsong egyenlített a 35. percben, és végül Ho Un-bjol rúgta be a győztes gólt. Észak-Korea most Japán ellen…..
Tesnnessee államban egy új törvény kriminalizálja azokat az anyákat, akik a magzati fázisban drogoknak teszik ki a gyermeküket. A törvényt az elfogadása után egy héttel már alkalmazták is: egy újszülött vérében amfetamint mutattak ki, az anyát letartóztatták. A törvény…..
Kuba megbünteti azokat az állami alkalmazottakat, akik elkészítették az Ernetsto "Che" Guevara és a néhai venezuelai elnök, Hugo Chavezről elnevezett kölniket. A baloldali ikonok előtt tisztelgő illatokat kivonják a forgalomból. Az "Ernesto" és "Hugo" névre hallgató kölnik teszt…..
Japánban egy 65 éves férfi és egy 58 éves nő meghalt, míg egy termálfürdő speciális kamrájában feküdtek. A rendőrség vizsgálja a kamra működését. A baleset Saitama prefektúrában történt, Fudzsimiban. A két idős ember egy olyan kamrában feküdt, aminek a légnyomását…..
Augusztusban orosz katonák gyilkoltak meg egy tadzsik taxisofőrt. A sofőr hozzátartozói most amiatt aggódnak, hogy a támadók sosem kerülnek bíróság elé. Rahimdzson Tesabojev hozzátartozói azt mondták, hogy az orosz nyomozó tájékoztatta őket, a két gyanúsítottat Moszkvába…..
Egy kanadai férfinak három ujját levágta egy vezeték nélküli fűnyíró anélkül, hogy egy gombot is megnyomott volna - a terméket visszahívják. A visszahívás közleményében az áll, hogy a Homelight és Earthwise 20 colos vezeték nélküli fűnyírók össze vannak csukva a…..
Zimbabweban egy 55 éves fogyatékos férfi megerőszakolt egy 2 éves kislányt, "kompenzálásképpen", mert nincs felesége. A kislány és a négy éves bátyja a nagymamájuknál volt, míg az anyjuk munkába ment. A nagymamának el kellett menni otthonról vízért, és megkérte a…..
Egy vásárlásból származó blokk fotója járta be a svéd internetet, amin a náci köszöntés, "Sieg Heil" olvasható. Az ügyben érintett Coop üzletlánc belső vizsgálatot indít. Egy hölgy, Kerstin Stockholmban, miután elhagyta a kasszát, szokásosan átnézte a blokkot, és akkor…..
A halászidény első delfinjeit már le is vágták kedden, a japán kisvárosban, Taidzsiben. A Sea Shepherd környezetvédő csoport folyamatosan megfigyeli a Taidzsi-öbölt, mivel a halászidény a hónap elején kezdetét vette. Az aktivisták twitteren közvetítették, mikor a halászok…..
Daniele Wattsot, a Django elszabadul színésznőjét tévedésből megbilincselték, mert azt hitték, prostitúciót követ el, mikor a celeb megcsókolta az utcán. A színésznő barátja Brian James Lucas celeb konyhafőnök. A fekete Watts az utcán éppen megcsókolta a fehér férjét,…..
új nickkkk 2014.09.17 07:47:36
@Mityu "aljanép" MG: A magam részéről azt tudom mondani, hogy korán kelő vagyok, találok valami érdkeset külföldön, megírom. Hogy miért teszik ki, miután lerágták, nem tudom, de engem nem bánt. Meg hát vannak, akik még nem olvasták, valamiért rákattint egy részük, nagyjából ez a jelenség lényege.
Hogy megelőzzék az ütközéseket, a kínai Csongking város a gyalogosoknak külön sávot festett fel az okostelefonukkal foglalkozóknak. Az ötletet egy amerikai TV műsorban látták. Az okostelefon-sáv fejlesztőjéért felelős városvezető, Nong Cseng azt mondta, ezt a felfestést…..
Több, mint négyszáz drogfüggő szökött meg egy vietnami drogelvonóról, ahol kötelező kezelésen kellett részt venniük. A fogva tartottak a Vietnam északkeleti részén lévő Haiphong kikötővároshoz tartozó rehabról szöktek meg. Az intézet kliensei botokat ragadtak, amikkel az…..
Az amerikai tulajdonú McDonald's bejelentette, hogy bezárja jekatyerinburgi üzleteit is, a moszkvai éttermek után. Korábban az orosz fogyasztóvédelmi hivatal hét McDonald's-ot büntetett meg Oroszország-szerte. Ennek nyomán az étteremlánc felújításra  öt éttermét zárta be…..
Az amerikai New Jersey-ben 28 bölcsődést kellett kórházba szállítani, mert fertőtlenítőt adtak nekik inni. A hírügynökségek értesülése szerint a fertőtlenítő csak véletlenül került az innivalójukba. Ahogy a munkatársak rájöttek, mit adtak a gyerekeknek, mind a 28-at a…..
Venezuela legrégebbi napilapja fog leállni jövő héten, mert nem találnak papírt a nyomtatáshoz. Az áruhiány más területeket is sújt. Az El Impulso főszerkesztője azt közölte, hogy remélik a leállás a lehető legrövidebb lesz, és az emberek reggeli kávé mellé mihamarabb…..
Idén Olaszországban olyan kevés bort fognak előállítani, amilyenre 1950 óta nem volt példa. Emiatt elveszíti koronáját, mint a Föld legnagyobb bortermelője, és átadja helyét a rivális franciáknak. Az előrejelzések szerint 41 millió hektoliter bor készül idén, 15%-kal…..
Az Ordo bajnokság szeptember 9-én kezdődött Csolpon-atában, az 1. Nomád Világjátékokon. Összesen négy csapat vett rajta részt három országból: Kirgizisztánból, Tadzsikisztánból és Kazahsztánból. Az első napon Tadzsikisztán csapata vívott meg Kirgizisztán 2. csapatával.…..
Maine államban, Amerikában egy elefánt agyontaposta gondozóját, aki az állatmenhelyt alapította. Jim Laurita 56 éves volt. Kedden, a maine-i Hope településen történt a baleset. Jim Laurita 2011-ben alapította a Hope Elephants állatmenhelyet, miután eladta az állatorvosi…..
Egy diákot azért fognak megbüntetni, mert kihívta Fehéroroszország elnökét, Lukosenkót Ice Bucket Challenge-re. Már sokan idehaza is megfogalmazták, hogy az Ice Bucket Challenge-t büntetni kéne, ezért nem vádolhatjuk autokratizmussal Lukosenko elnököt a szigoráért. Dimtrij…..
Egy volt USA nagykövet ellen nyomozás indul pénzmosás vádjával, azon dokumentumok tanúsága szerint, amiket egy szemetes konténerben talált egy blogger. A magam nevében ki merem jelenteni, hogy egy blogger nem elsősorban a konténerekben keres témát, de Oswald, a Wien extra blog…..
Egy kínai önkiszolgáló barbeque étterem ipari kamerája rögzítette, ahogyan az egyik vendég lángra gyullad, mert a pincérnő gyújtó folyadékot öntött a grillre. A baleset a 20 éves Joung Csiennel történt, aki Jiü Hejetangban él, és főiskolás barátnőjével, Joung Csianggal…..
Svédország szemetének 99%-át újrahasznosítják, és az ország olyan hatékony ebben, hogy más európai országokból is importálnak hulladékot. A skandináv országnak 32 WTE (hulladékból elektromos áram) erőműve van, ahol a hulladék elégetéséből származó hőt használják…..