Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rothadó test csimota

0 bejegyzést írt és 220 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
MedIQ Kézzel fogható 4D ultrahang 2008.06.16 19:45:49
A címet szó szerint lehet venni, ugyanis a Royal Philips Electronics olyan szobát hozott létre, ahol a jól ismert 4D ultrahang eredményét közvetlen közelről lehet szemlélni és meg is lehet érinteni a buborék alakú képernyőt. Sok funkciója nincs, de biztosan élvezik majd a…..
A baloldaliak legáltalánosabb mentegetőző szövege a valaha létrejött "létező szocializmusokról" - melyek mind embersanyargató diktatúrák voltak, legfeljebb a kezükre tapadó vér mennyiségében volt különbség - az, hogy "a marxizmus egy pozitív ideológia, csak a…..
rothadó test csimota 2008.06.13 10:27:39
Terembura

A
terembura ·
lassan-a-testtel.blog.hu/ 2008.06.12. 15:51:14
kommentednek az oda passzoló első részét tedd már át oda is légyszives.
Köszi.
Megesik, hogy hiba miatt visszadobják az adóbevallást, ilyenkor könnyen lehet, hogy a szerencsétlen sorsú APEH-es csak némi törődésre vágyik, esetleg kifejezetten arra, hogy valaki kérje meg búgó hangon a telefon másik végéről: ugyan tessék megfordítani a lapot... Tisztelt…..
MedIQ Esetleírások: Reloaded 2008.05.26 21:00:25
Lényegében a 6 éves orvosi oktatás (leegyszerűsítve és sarkítva) abból áll, hogy véletlenszerűen kiválasztott eseteket dolgozunk fel. Mind a praktizáló orvosok, mind pedig azok, akik végül mégis más szakmát választanak, úgy is próbára tehetik tudásukat és memóriájukat, ha…..
rothadó test csimota 2008.06.05 12:39:43


káromkodásnak valóban nincs helye, azt én magam sem szeretem
de a hsz-omban ami garázda előző hzs-a előtt volt és amit töröltél nem volt káromkodás
bár lehet kicsit kemény, direkt kritika volt

mindenesetre időről-időre akad néhány posztod, amiből fellengzős hozzáállás csendül ki, pedig szerintem - már ha orvos szeretnél lenni - ahhoz azért kell némi alázat, mert különben könnyen lekezelővé tehet a tudásod a laikus beteggel szemben és egy idő után épp a beteggel fogsz úgy viselkedni - akivel egyébként törődnöd kellene - hogy, na már megint itt zavar ez a hülye beteg

arra meg kiváncsi lennék, hogy a személyreszabott genetikában neked az üzleti lehetőség a fontosabb, vagy a segítő szándék és a személyes érdeklődés közötti komprumisszumként gondoltad ezt a folytatni

a posztjaid aalpján nekem úgy tűnik, nem a mentálisan retardált vagy nyomorék Tay-Sachsok, Lesch-Nyhanosk, Down, Turner, Kleinfelter, Wernicke-Hoffman, Ehlers-Dahnlos, Marfan, CF stb. szindrómások érdkelnek, hanem az alapvetően egészséges, így jó fizetőképes keresletet biztosítani tudó "betegek", akik elég paranoidok és ostobák, hogy genetikai szűrésre rohangáljanak

remélem tévedek, de te mintha inkább az üzletet látnád az egészben

veled ellentét én nem vagyok elájulva pl. a magáncégektől akiknek volt pofájuk azzal próbálkozni, hogy az emberi genomból szakaszokat védettesenek le maguknak

MedIQ DIY életmentés 2008.06.01 21:44:37
Steve Wilder amerikai kamionsofőrt azért mutatom be most, mert szokatlan módon mentette  meg a saját életét. Éjjel arra ébredt, hogy nem tud lélegezni, ezért a konyhába szaladt és egy késsel felnyitotta a gégéjét, tracheotomiát (vagy tracheostomiát) végzett önmagán. …..
Videón bemutatva: Nekem alapvetően tetszik, de azért a vége vicces, ahol azt írja ki a gyógyszertárban a gép, hogy kérjük válasszon kezelést. Azt talán nem kellene.....
Ez a poszt nagy fába vágja a fejszét. Félreérthető, félremagyarázható. Lehet fasisztázni, pereskedni, ahogy tetszik. De a legokosabb lenne elgondolkodni rajta. Mindenkinek: többségnek, kisebbségnek egyaránt.A politikában ma használatos, emberekkel kapcsolatos axióma az, hogy az…..
A szakítás mint nyelvfilozófiai aktus megmutat rengeteg érdekességet abból, hogyan gondolkodunk, illetve hogyan működik a nyelv, a teremtő, és ez esetben romboló erő. Például azt, hogy a csávót csak az árulás ténye érdekli. Sziasztok! Én nem dumát kaptam, csak egy kis…..
rothadó test csimota 2008.05.07 08:04:03
rothadó test csimota 2008.05.07 08:04:54
A sportért rajongó csávóban kicsit magamra ismertem, mert az utóbbi hónapokban még az amerikai fociba is belekezdtem a kosárlabda mellett. És NBA plyaoff van, mit lehet tenni? Jön az EB is, meg az olimpia. A kettő között bármire kapható vagyok. innen loptam Kedves Szakítós! Az…..
Rosszul mondja a levélíró, egyrészt hitegette is a metrón megismert őszülő halántékú férfit, másrészt meg van a sztoriban igazi, bár értelmetlen szakítás, egyszer a parkba bámulva, egyszer pedig a nyelvi különbségekre hivatkozva. Vége az ünnepi nyitvatartásnak,…..
Hétvégi híregyveleg következik: Rák - ahogy még sosem látta! (Házipatika): Sokkoló képek, kiállítás a rákról: Kép forrása Gén ami megvéd az SMA-tól: Plastin 3 (Az SMA Bug): Ígéretes kutatási eredmény egy sokakat érintő kórképben. Hogyan lehet…..
Én élvezettel néztem a Modern Képmesék sorozatát az MTV-n és most saját blogot is kapott a rövidfilmegyveleg. Íme az egészsügyről szóló videók listája és a személyes kedvencem is. ..
rothadó test csimota 2008.05.02 09:41:56
Mandiner blog Hofmann meséje 2008.04.30 14:01:00
„Ne fekete-fehéret dúdolj, színeset!” /Anima Sound System: '68/  Aztán van ez a kor, amelyben úgy színtelenedik el a világ, mint Középfölde Mordor legyőzése és a tündék távozása után. Az utolsó varázslók boszorkánykonyháikban kotyvasztanak istenpótlékot a…..
rothadó test csimota 2008.04.30 16:41:43
A hosszú hétvége előtt egy olyan szakítás jön, amihez kénytelen voltam fiúszopat-lányszopat címkét adni. Az szó nélkül lelépés is a szakítás egyfajta magasiskolája, ha úgy vesszük.szolgálati közlemény1: nektek kimegy rss-be a poszt?szolgálati közlemény 2: a…..
Borzasztó kellemetlenül érezzük magunkat az alábbi videó láttán, pedig minden megvan ami egy szuperprodukcióhoz kell. A kellemesen csilingelő zene, kedves kisfiú, és egy aranyos krumpliforma bácsi. Csak ez a bácsika valahogyan hibádzik, valaki összekeverte a szereplőket!…..
rothadó test csimota 2008.04.28 14:41:26
Hiába süt a nap, leszarom. Vannak pillanatok, amikor az ember küzd, bízva bízik, de felesleges. Játszmázunk, minden egyes nappal és éjszaka, és délután a legnehezebb, ahogy Rachel mondja. Mi az a határvonal, ahonnan már nincs vissza és a Jóbarátok sem szórakoztat? Képet innen…..
w Fuss el véle 2008.04.25 05:00:00
A tegnapi nappal véget ért a Modern Képmesék című animációs sorozat. Illetve nem ért véget, csak az MTV leadta az utolsó részt; ettől még, ahogy eddig is, az egész széria megtekinthető online, mert modernek vagyunk. Eddig is így volt, csak hát elszánt kutatónak kell lennie…..
Közel a ballagás, úgyhogy a végzősök bátorítására közlünk egy történetet, amelyben életünk egyetlen olyan pillanatát ragadjuk ki, amikor igazán menőnek és tökösnek érezhetjük magunkat. Ilyen többet az életben nem lesz. Sziasztok szakítók, Egy jó régi sztorit és…..
Aki olvasta a nagysikerű Tesco-könyvet, vagy dolgozott ismerőse hipermarketben, azt tudja, hogy a leértékelt árukból csak a ropi és a kézmosó kerül ki a nagyközönségnek, az értékesebb termékeket elviszi a vezetőség, a maradékra megpróbálnak lecsapni az alkalmazottak. Egy ilyen…..
rothadó test csimota 2008.04.24 17:14:49

flexsnake ·
flexsnake.blog.hu 2008.04.24. 16:39:21


Ezek szerint

flexsanke

te is így lopsz.

Tegnap este véletlenül kikerült A legrövidebb szakítómondat című poszt, amit utólag is el lehet olvasni, de rögtön kaptunk néhány levelet hasonlóan rövid sztorikkal. Most egy fiú vallja meg nekünk, hogyan csavarta el egy lány szívét és eszét, hogyan változtatta a lány…..
Verespálnéval mostanában kötelező feladatként olvassuk újra a régi posztokat, ő a páros heteket, én a páratlant, és megállapítottuk, hogy régen nagyon klassz rövid, frappáns és vicces szakítószövegek voltak. Na, mi az ilyen lekoptatószövegekért csináljuk a blogot. Helo…..
rothadó test csimota 2008.04.24 14:38:51
A Medipress érdekes cikket hozott ma az RSS olvasómba: Az angol származású Tom Hadfield - aki 17 éves korában 40 millió dollárért értékesítette saját maga által kifejlesztett, labdarúgás témájú honlapját – most egy közösségi portál létrehozásán dolgozik, amely…..
Mi fér bele egy kapcsolatba? Semmi és minden, illetve a kettő közötti végtelen határszélek  keltette bizonytalan érzés. Mert a mocsok csak gyűlik a szügyben, míg szét nem feszíti a testet. Ez egy baszogatós történet, amiben a felek szívatják egymást. Itt az én egyik…..
rothadó test csimota 2008.04.23 15:27:11


Hát itt jónéhány kommentelő (pl. petya65 2008.04.23. 13:06:33)

de még maga a posztíró is

kib@szottul félreért valamit

szerintem.

Ezt a kettőt ugyan vessétek már össze,

így egymás mellé téve talán leesik az

ostobábbjának is tantusz:


"Másfél éves kapcsolat,
utolsó fél év nyögvenyelős."

"betolja Ödön,
hogy „de tudnod kell, én nem csaltalak meg, FŐLEG az utolsó félévben
nem". Aha."

Nos tehát, nyilván nemcsak a postíró szerint volt nyögvenyelős,

hanem Ödön is így élte meg.

Persze ettől függetlenül, lehet, hogy félrement Ödön,

de ez a "FŐLEG"-ből még egyáltalán nem következik.


Egy kis szövegértelmezést tanulhatnátok.

Ez a bejegyzés az SMA-Bug nevű blog Kijevi őssejtkezelés tapasztalatok nyomán íródik. Részlet abból az írásból:Többen kérdezték az utóbbi időben, hogy mi a véleményem a kijevi őssejtkezelésről, szerintem hatásos-e. Mi már kétszer voltunk, és a második óta is eltelt már…..